|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 23:49:17 GMT 1
mistrzuję w ogóle edycję
w konfiguracji: klawisz, ksiądz, snajper miastowy (nieparzysty), backup
mafia z wyborem sicario, starszy szpieg i snajper mafijny (parzysty)
i wszystkie miastowe role poza backupem wypadły do końca d2 to jest dopiero zabawne
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 23:54:24 GMT 1
Ali Agca - trudno powiedziec, po pierwszym dniu wydawal mi sie gorsza wersja Pistona, ale w kolejnych dniach nie spuscil z tonu, a ja go pamietam jako cienkiego mafioze Bolec Pierdolec - potencjalny mafiozo, ktory w temacie glownie wajbuje a nie daje konkretow Denholm Reynholm - potencjalny mafiozo, ktory tylko by pozowal na medrca "porzadkujac gre", cokolwiek to znaczy i 5 razy z rzedu piszac, ze to zla edycja, ze miasto niedobre, blablabla GreenPixel - potencjalny mafiozo, ktory wolal linczowac goscia, ktory byl jego zdaniem bardziej niewinny, do tej pory nic nie wniosl Jakub Szelestowski - raczej niewinny, za duzo chaosu, zmian zdania i prowokowania agresji miasta na siebie Kapitan Cieniutki - trudno powiedziec, ale czy chcialoby mu sie pisac samemu ze soba nocami bedac w mafii? Klakier - wydawalo mi sie, ze to mafiozo, bo ciagle teoretyzowal na temat gry zamiast ja uprawiac, ale potem rzucil sie na Agce i Marude, po co mialby tak na siebie sciagac uwage? no, a teraz twierdzi, ze ma role Łasuch - trudno powiedziec, gosc ewidentnie nie ogarnia, ale w dniu dzisiejszym zmienil sie z sympatycznego fajtlapy w zimnego cynika, ktory wrzuci przed siebie w lincz doslownie kazdego Maruda - juz 3 edycje wygral dla mafii? dlatego ciezko cokolwiek powiedziec, ale nie czuje takiej spontanicznosci i luzu jak u Jacka, tak, jakby tym razem decydowal, ze bedzie krejzi, a nie dzialo sie to samoczynnie Młody Gdynianin - w prozni wyglada raczej niewinnie, ale w tej edycji jest w nim o wiele wiecej gniewu i agresji niz poprzednio, gdzie cala edycje wajbowal i jadl jajowe Murlok - raczej niewinny, wiekszosc jego postowania mi sie podobala, przynajmniej w pierwszych dwoch dniach, ale nazwal mnie McChujem co wydaje mi sie zupelnie nie pasowac do jego osobowosci, nie wiem, co chcial udowodnic Piston Postrach Wsi - w pierwszym dniu zdecydowanie najbardziej niewinnie grajacy, pozniej troche spuscil z tonu, ale z tego co widzialem, to nie jest bardzo doswiadczony gracz, wiec moim zdaniem nie ma wiekszych szans, by mogl tak grac bedac w mafii Podsumowanie Reda - potencjalny mafiozo, tylko kwizuje graczy, dopytuje o uscislenia, ale nie lubi dzielic sie autorskimi przemysleniami. Do tego mial zenujaca interakcje z Douglasem, w ktora probowal zaangazowac reszte miasta. No i jeszcze jego kompletnie zmanipulowany atak na mnie, ktory wysmialem tutaj: mafiacorner.boards.net/post/48852Robert Makłowicz - generalnie to gra cos co mozna by zagrac w mafii, ale jego dluzsze posty troche mnie przekonaly. Zwlaszcza gorzkie żale do Kapitana, ktore byly potwornie zenujace, z jakas rownia itp. Mysle, ze mafiozo by sie 10 razy zastanowil, zanim kliknalby wyslij O no i kurwa, to są typy które się pokrywają w 80% z moimi. Szanuje XDddd
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 0:14:10 GMT 1
Volv jest niewinny i powinien dostać kapitańskie belki
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 0:14:37 GMT 1
nawet nie chce mi się robić analizy, nie napisał tak dużo postów, wystarczy przeczytać
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 0:17:28 GMT 1
gary i murlok (kim on do diaska jest?) zostają do przeczytania
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 0:18:55 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 15, 2023 0:18:55 GMT 1
Rozpiszę to jeszcze jutro na spokojnie, ale mam wrażenie że po zlinczowaniu piątki graczy: łasuch, bolec, pixel, maruda, cieniutki, gra powinna się skończyć.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 0:24:35 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 0:24:35 GMT 1
zasadniczo się zgadzam
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 2:01:33 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 2:01:33 GMT 1
Gg miasto, jak tam agca po terapii
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 2:07:12 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 2:07:12 GMT 1
Gwoli ścisłości agca po terapii to nagła zmiana z agresywnego milosnika murzynów lowridera na rzeczowego miastowego
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 2:11:03 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 2:11:03 GMT 1
5 Bolec Pierdolec:Dr Leonard H. McCoyŁasuch Denholm Reynholm Douglas ReynholmGreenPixel kurwa no doborowe towarzystwo No ja o tym mówiłem dwa dni temu, ze podejrzana grupa na mnie wskoczyła jak było dość pewne, ze pracuś poleci za niewinnosc. Szczególnie bracia syjamscy reynholmy. Ale ile teraz jeszcze wykopiemy tam marynary jestem coraz mniej pewny.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 2:12:56 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 2:12:56 GMT 1
Szefie kuchni wybacz słowa w twoja stronę. To ze cię teraz mafia zajebala jest tylko potwierdzeniem ze dobrze leciałeś.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 2:33:09 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 2:33:09 GMT 1
Po prostu wjebancy nawet w mafii potrafią być bardzo naturalni + przy 30 osobach w wystarczającym czasie każdy miastowy zaczyna się trochę gubić w zeznaniach. Oczywiście co innego jak ktoś celowo te logikę gwalcil. U mnie na pewno tez brak czasu. Czyli wychodzi na to, że mafia forumowa + duża edycja + doświadczeni ludzie = beznadziejnie zbalansowana gra, która sprowadza się do strzelania, a ostatecznie i tak mafia wygrywa 90% rozgrywek W sensie no po to są role żeby był ten leak informacyjny. Ale bez niego i jak mafia się nie wpierdoli to faktycznie miastu zostaje psychoza jak anturaż zgrabnie określił. Miasto musi dozować presję i patrzeć kto jak wypada, innej strategi nie znam.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 2:38:27 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 2:38:27 GMT 1
Po prostu wjebancy nawet w mafii potrafią być bardzo naturalni + przy 30 osobach w wystarczającym czasie każdy miastowy zaczyna się trochę gubić w zeznaniach. Oczywiście co innego jak ktoś celowo te logikę gwalcil. U mnie na pewno tez brak czasu. Jak się czujesz będąc tak długo w rozgrywce? No biorąc pod uwagę ze w każdej wjebancowej odpadłem w d2 to niesamowicie. Oczywiście wiem ze nie odwiozłem nawet 50% perfomensu który jest oczekiwany, wiec raczej już nie będę grać dopóki nie będę życiowo w miejscu które pozwoli mi się zaangażować w podobnym stopniu jak inni. Póki co mysle, ze jutro więcej program w robocie, bo i tak dałem wypowiedzenie wiec wjbn. Poza tym nie chce się poddać jak Sentence, bo to takie absolutnie promiastowe minimum, ktore powinienem spelnic po kilku edycjach.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 2:47:27 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 2:47:27 GMT 1
Z zapoznawczych zostały cztery osoby: Łasuch, Bolec, Pixel, Ja. Jeśli ktoś miał z nich rozpoznać Sidora to Łasuch albo Bolec. Bolec w ostatniej zapoznawczej grał mafie jako Karaluch i na mafijnym był strasznie obsrany przed Sidorem, dlatego szybko poleciał w mordzie, pewnie to nie ma żadnego znaczenia, tak tylko notuje. Ni chuja nie wiedziałem że to Sidor, a nawet gdybym wiedział od początku że to on, to nie wiedziałem że to Szekspir dopóki ktoś tego wnie napisał No zasadniczo to wtedy go rozpoznał piernikowy, który z zajawki czyta stare rozgrywki, a nie ja gdzie zwykle nie mam czasu żeby obecne czytac. Poza tym sidor był zagrożeniem w zapoznawczej bo był tam wjebancem i ewidentnie było to czuć (tak samo przyczajony kolega natury kret zasrany xD). Tutaj sytuacja byłaby nieco inna podejrzewam.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 2:52:21 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 2:52:21 GMT 1
żeby Łasuch był Sicario to mafia musiałaby na łeb upaść Wytłumacz. Może nie upaść na głowę, ale bezpieczna prior jest ze wjebancy weszli w grę lepiej niż nowi. Mafijni czy tez nie.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 3:42:47 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 3:42:47 GMT 1
gary i murlok (kim on do diaska jest?) zostają do przeczytania Pisałem już wcześniej, kshaq
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 3:45:30 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 3:45:30 GMT 1
Ja to bym czytał Reinholm, Agcza, Podred, w te rejony trzeba imo teraz oczy zwracać. Pomyśl chwilę o Murloku. Serio mówię. A ty jbc to chyba na łeb upadłeś znowu, jeżeli we mnie plot twistu szukasz Masz tak wybiórczą pamięć, że to jest szok
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 3:47:46 GMT 1
Pomyśl chwilę o Murloku. Serio mówię. A ty jbc to chyba na łeb upadłeś znowu, jeżeli we mnie plot twistu szukasz Masz tak wybiórczą pamięć, że to jest szok Zgrywałem się, nie wierzę w ciebie w mafii tak naprawdę. Sprawdzam też trochę co się stanie jak cię zaatakuje.
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 3:49:53 GMT 1
A trochę badam frakcję innych patrząc na interakcje ich z tobą.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 4:10:32 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 4:10:32 GMT 1
A, to trzeba było mi nie odpowiadać xD najwyżej trochę dłużej bym myślał, że jesteś głąbem kapuścianym
Będę siedział na lotnisku trochę od rana, to poczytam okolice wczorajszego linczu i spróbuję zaktualizować swoją listę zaufania
|
|