|
Post by Maruda on May 15, 2023 4:14:01 GMT 1
A, to trzeba było mi nie odpowiadać xD najwyżej trochę dłużej bym myślał, że jesteś głąbem kapuścianym Będę siedział na lotnisku trochę od rana, to poczytam okolice wczorajszego linczu i spróbuję zaktualizować swoją listę zaufania Cokolwiek ustalimy myślę że ostatnia trójka to już nie są łatwi ludzie. Ciężko będzie. Takiego turbo plot twistu typu że ty miasto to się nie spodziewam, ale ciężki kaliber jednak.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 5:25:03 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 15, 2023 5:25:03 GMT 1
A dlaczego już nie chcemy linczować Pixela? ale się kurwa łasuch wpierdoliłeś między szyszki Nie jeśli Pixel to mafia XD
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 5:27:20 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 15, 2023 5:27:20 GMT 1
Rozpiszę to jeszcze jutro na spokojnie, ale mam wrażenie że po zlinczowaniu piątki graczy: łasuch, bolec, pixel, maruda, cieniutki, gra powinna się skończyć. No to linczujcie, chętnie pooglądam sobie z perspektywy cmentarza
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 5:29:05 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 15, 2023 5:29:05 GMT 1
Już chuj z tymi fikołkami wczoraj, gra i tak wydaje sie wygrana
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 5:55:35 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 15, 2023 5:55:35 GMT 1
O no i kurwa, to są typy które się pokrywają w 80% z moimi. Szanuje XDddd No dobra z tym 80% to troche przesadziłem, w sumie tan tylko bolec i pixel się zgadzają
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 6:46:57 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 6:46:57 GMT 1
Dobra, szybki update teraz, bo zaraz będę offline i chuj wie kiedy dzisiaj będę miał możliwość tu zajrzeć
Grupa zaufania na dzisiaj - Agca, Denholm, Piston, Klakier
Do kontroli, ale względnie ufam - Maruda, Szelestowski (za wczorajszego bordera znów), Gdynianin
Pozostaje szukać w gronie - pixel, cieniutki, bolec, podsumowanie reda, łasuch
Pewnie jest tu jakiś misclear ale chuj, z trzema rolnymi na razie nie ma paniki, byle by trzymali rękę na pulsie. Mamy niezłą sytuację obecnie, ja bym na spokojnie sprawdził jakiegoś Bolca albo pixela, żeby do ewentualnej meczówki metodycznie się pozbyć potencjalnych Fraserów
Ten wjazd Bolca w Agcę wczoraj bardzo brawurowy ale dziwny, szczególnie w momencie gdzie nie było żadnych szans na przepchnięcie tej kandydatury. Ja bym się temu przyjrzał
Pozdro i z fartem
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 7:01:28 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 7:01:28 GMT 1
Chłop mnie wyjął z grupy zaufania trzymajcie mnie
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 7:02:55 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 7:02:55 GMT 1
Chyba nigdy już nie zapracuje na bezwzględne zaufanie
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 7:48:39 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 7:48:39 GMT 1
Spadły mi trochę morale. Coś czuję, że mój tak zwany prime w tej edycji już minął, ale jeszcze zobaczymy.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 7:51:00 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 7:51:00 GMT 1
Na dodatek nie będzie mnie przy linczu dzisiaj i może nawet przy mordzie. Zaraz wychodzę z domu i możliwe, że wrócę właśnie po 22, a na pewno po 21. Nieprzyzwyczajony jestem do tak długiego pozostawania w rozgrywce.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 8:15:17 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 15, 2023 8:15:17 GMT 1
Poczytałem Denholma i chyba macie rację, że niewinny. To co mi nie daje spokoju to:
a) ta nieziemsko spokojna reakcja na mojego claima, tak jakby wiedział, że ten claim jest prawdziwy, moim zdaniem ze wszystkich graczu to Denholm zareagował najbardziej mafijnie b) sposób wybierania celów do linczu. Można argumentować, że wybieranie celów do linczu wśród mniej aktywnych jest słuszne, ale jest też niezwykle łatwe i wygodne dla mafiozy.
Czy jest coś więcej w tych tematach, czego nie widzę?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 8:16:57 GMT 1
Spadły mi trochę morale. Coś czuję, że mój tak zwany prime w tej edycji już minął, ale jeszcze zobaczymy. No właśnie wytłumacz, czemu broniłeś tego McCoya?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 8:19:03 GMT 1
Poczytałem Denholma i chyba macie rację, że niewinny. To co mi nie daje spokoju to: a) ta nieziemsko spokojna reakcja na mojego claima, tak jakby wiedział, że ten claim jest prawdziwy, moim zdaniem ze wszystkich graczu to Denholm zareagował najbardziej mafijnie b) sposób wybierania celów do linczu. Można argumentować, że wybieranie celów do linczu wśród mniej aktywnych jest słuszne, ale jest też niezwykle łatwe i wygodne dla mafiozy. Czy jest coś więcej w tych tematach, czego nie widzę? W kwestii punktu drugiego, to Volv zrobił to, co zawsze robił miastowy Volv i w co wierzył, że jest najskuteczniejszą taktyką, natomiast zrobił to tak, że akurat pominął Douglasa. No ale wjebał tam i tak co najmniej jednego mafiozę, więc w sumie niezłe porządkowanie. Tak więc ja bym uznał, że to akurat go ani nie uniewinnia, ani jakoś bardzo mocno nie uwinnia.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 8:20:05 GMT 1
Chłop mnie wyjął z grupy zaufania trzymajcie mnie No u mnie też jesteś gdzieś tak na jej granicy. Weź mi wytłumacz, czemu zachowywałeś się tak jak się zachowywałeś w stosunku do Marudy?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 8:23:46 GMT 1
Chłop mnie wyjął z grupy zaufania trzymajcie mnie No u mnie też jesteś gdzieś tak na jej granicy. Weź mi wytłumacz, czemu zachowywałeś się tak jak się zachowywałeś w stosunku do Marudy? chodzi o konkretne zachowanie w sobotę kiedy kręcił na sobie lincz, wczoraj kiedy najadł się szaleju czy mój ogólny stosunek do niego?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 8:23:52 GMT 1
patrząc po dotychczasowej celności klakiera to nie wiem czy masz się czym przejmować podred Dziwnie to sformułowałeś. No bo ja wiem, jaką celność ma Klakier i że waląc we mnie tylko ją utrzyma. Ale póki reszta nie uzna, że Klakier nie ma cela, więc trzeba robić na odwrót, to jednak czuję niepokój. Zwłaszcza, że jak ostatnio edycja ułożyła się dla niego tak, że został uniewinniony, to mu odpierdoliło i przestał czytać moje posty. No jednak pewne obawy mam.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 8:27:43 GMT 1
moje wątpliwości co do Marudy określa między innymi mój testament z wczoraja
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 8:30:22 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 15, 2023 8:30:22 GMT 1
Ja nie wiem, o co Aliemu z tym moim celem chodziło też, na razie poszedłem w Ericha, w którego też się wjebał Ali, poszedłem w Pracusia po wajsze Aliego, koloru Marudy nie znamy i miałem za mafiozę McCoya (chciałem go upijać, ale nie było mi dane).
Blokowanie nie będzie PodRed, nie martw się.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 8:31:43 GMT 1
No u mnie też jesteś gdzieś tak na jej granicy. Weź mi wytłumacz, czemu zachowywałeś się tak jak się zachowywałeś w stosunku do Marudy? chodzi o konkretne zachowanie w sobotę kiedy kręcił na sobie lincz, wczoraj kiedy najadł się szaleju czy mój ogólny stosunek do niego? Jak czytałem temat na spokojnie po linczu, żeby spisać wydarzenia chronologicznie, to zwróciłem uwagę, że mu bardzo nieprzyjemnie dogadywałeś z boku. I z jednej strony rozumiem, bo faktycznie "najadł się szaleju" i "kręcił na sobie lincz", ale z drugiej to trochę wyglądało, jakbyś chciał, żeby się wyjebał. Powiem tak: jeśli podawałeś mu rękę, to z brzytwą. I rozumiem, że Maruda zachowywał się w sposób skandaliczny, ale w sytuacji, gdy to jednak jest dobry gracz uważam, że można było mu trochę pomóc w wyjściu z gówna. Aczkolwiek nie twierdzę, że to czyni z Ciebie mafiozę, może jakbym ja czytał na bieżąco, w emocjach, to też bym się wkurwiał na to pierdolenie egocentryczne i wbijał szpilki zamiast go wspierać. Albo Maruda jest w mafii i Twoje zachowanie nie było potencjalnie szkodliwe dla miasta. Po prostu zauważam, że jeśli Maruda niewinny, to potencjalnie zachowywałeś się tak, żeby padł.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 8:32:45 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 8:32:45 GMT 1
Akurat Ali Agca nie powinien wypowiadać się o celności innych, bo nawet z paru metrów nie potrafił dobrze trafić.
|
|