|
Rozgrywka
May 15, 2023 9:24:12 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 9:24:12 GMT 1
Lista Docenta.
Niewinni (od najbardziej do najmniej):
Klakier Jakub Szelestowski Pistolet Postrach Wsi Murlok Podsumowanie Reda Denholm Reynholn
Wychodzi na to, że pozostała trójka jest w siódemce:
Bolec Pierdolec greenpixel Kapitan Cieniutki Ali Agca Łasuch Młody Gdynianin Maruda
Przy czym interakcje z McCoyem i Douglasem Reynholmem w dość pozytywnym świetle mówią o Bolcu Pierdolcu i greenpixelu...
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 9:25:33 GMT 1
Łasuch Czy robisz mnie w chuja jak Sonic w poprzedniej edycji?
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 9:29:49 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 15, 2023 9:29:49 GMT 1
Łasuch Czy robisz mnie w chuja jak Sonic w poprzedniej edycji? Ni chuja. Mówisz że wepchnąłem dwóch mafiozów przed siebie żeby przedłużyć se życie kiedy i tak jestem do linczu? To przecież nie jest wcale opłacalne dla mafii. Nawet jeśli jestem podejrzany to wnoszę petycję o zostanie zlinczowanym na samym końcu.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 9:30:14 GMT 1
]O tej samej porze, 20:57, Makłowicz również zmienia na Douglasa - nie wiadomo dlaczego. Chciał wybadać teren, spytał Młodego Gdynianina i Murloka, ci jednak bezpośrednio mu kandydata nie wskazali, Murlok rzucił cytatem ze swojej dłuższej analizy. Czekałem kilka minut na odpowiedź tych dwóch tak jak piszesz. To na tamten moment byli moi zieleńcy, do nich jeszcze zieleńcem byłeś ty. Zobaczyłem, że ty i murlok agitujecie mocno za Douglasem, a do tego w tym dynamicznym momencie post Gdynianina uznałem również za pójście w Douglasa gdy napisał, że 6 na Marudę to wstyd. Po tym w ułamek sekundy pomyślałem sobie "kurwa moi zieleńcy wszyscy razem ślą w Douglasa", a ja sam się wahałem, więc nie myśląc długo wysłałem głos i napisałem o tym w temacie proszę Łasuch, patrz i ucz się bo wiecznie żyć nie będę
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 9:31:10 GMT 1
btw obejrzałem wczoraj pierwszy odcinek serialu Łasuch(jeszcze nie wiem czy fajny) myślałem nad nim dużo, przespałem się i raczej nie widzę możliwości mafiowania gracza Łasuch
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 9:33:57 GMT 1
Łasuch Czy robisz mnie w chuja jak Sonic w poprzedniej edycji? Ni chuja. Mówisz że wepchnąłem dwóch mafiozów przed siebie żeby przedłużyć se życie kiedy i tak jestem do linczu? To przecież nie jest wcale opłacalne dla mafii. Nawet jeśli jestem podejrzany to wnoszę petycję o zostanie zlinczowanym na samym końcu. Też tak to widzę, więc ja dzisiaj na Ciebie głosu nie poślę i chciałbym, żeby inni też się nad tym argumentem pochylili.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 9:34:12 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 15, 2023 9:34:12 GMT 1
No dobra, to ma sens
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 9:46:52 GMT 1
ja trochę nie skumałem o co chodzi, spróbuję jeszcze raz rano, ale żebyśmy nie marnowali swojej energii, to masz moje notatki do 147 strony i też się ustosunkuj, bo w sumie nie wiem czy będzie mi się chciało czytać dzisiaj do końca mafiacorner.boards.net/post/48046/threadto jest fajny post marudy i w sumie kumam jego tok myślenia na drugiej ręce, jak to mówią Anglicy, jest jego „koncepcja mafii sterylnej” i skojarzenia z bzdurną mafią bezplejsową karetki chociaż wydaje mi się, że jestem w stanie uwierzyć, że karetka mafię bezplejsową tworzył szczerze, a nie cynicznie dla upozorowania aktywności mafiacorner.boards.net/post/48050/threadkurwa, to jest następny post marudy i też jest fajny jak ten człowiek takie coś pisze w mafii, to ja dzwonię po kamińskiego i niech go aresztuje, bo zaczyna się na mafii, a skończy na rozpuszczaniu ciał dzieci w kwasie mafiacorner.boards.net/post/48204/threadlinkuję teraz post z serii, dla mnie to jest takie: / wchodzimy na mafiny discord / Szarlej: ej kurwa chyba mnie zlinczują z braku laku Inny mafioza : dobra to spróbuj zagrać na nieogara, że tożsamości nie odróżniasz i się będziesz starać teraz, może kogoś wjebiemy w kolejkę przed tobą mafiacorner.boards.net/post/48222/threadMonciarz tłumacz się czemu głos Murloka, najczystszego z czystych, paladyna miasta (oprócz aliego) ma zniechęcać głosowanie na Douglasa, nie kumam Pogadajmy o tym, bo o ile zgadzam się, że te posty Marudy, które nazwałeś fajnymi są fajne, to jednak Pshemo 2 razy wygrał jako mafia na naturalności właśnie i za chuja nie zgodzę się z tym, że pisanie takich postów go uniewinnia. Skoro jako mafia mógł wyjechać z mafią bezpejsową, to i mógł tym razem wyjebać posta o mafii sterylnej i o tym, że ma jakieś walki w głowie. Przecież te pojedynki to był jakiś gruby autyzm albo gra pod publiczkę - rozważanie meczówki teraz, gdy do meczówki daleko, w ogóle bez rozważania w jakim stylu te osoby do meczówki dotarły? No po chuj to robić przed trzecim linczem? Do tego uważam, że wczoraj Maruda badał możliwość zrobienia wajchy na mnie na 15 minut przed linczem w sytuacji, gdy leciał McCoy. Jest jeszcze kilka kwestii, które mi zgrzytają jak uznanie, że Denholmowi należy dać czas, choć ten w tamtym momencie jeszcze niczym się nie wyróżnił, a jednocześnie chęć wyjebania Makłowicza jak najszybciej. No i bardzo niefajnie wyciąga moją tożsamość w kontekście mojego stylu gry, ewidentnie próbuje mnie wjebać w gówno, nie patrzy na moją grę (co fajne, co niefajne), tylko chce mnie wyjebać, bo nie dominuję tematu. No kto tak robi? Jakby to robił taki Pracuś - grał ze mną raz jak napierdalałem pierwszego dnia jak zły, a teraz tego nie robię, to bym uznał, że się zafiksował, ma za małą próbkę i tak po prostu miał prawo pomyśleć. Ale Pshemo, który widział mnie zarówno jako Gerrarda i Zagubionego jak i jako Antórę? No ni chuja. Dla mnie do wyjebania w trybie raczej pronto.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 9:47:02 GMT 1
No ja na teraz jestem "bardziej Bolec niż Łasuch, kusi zaprosić na środek Kapitana". Idę pracować.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 9:54:36 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 9:54:36 GMT 1
No ja na teraz jestem "bardziej Bolec niż Łasuch, kusi zaprosić na środek Kapitana". Idę pracować. W momencie gdy chciałeś przewajchować Bolca, podczepili się pod ten pociąg Douglas i McCoy, co sam zauważyłeś. Nie rozświetla to czasem sympatycznego skądinąd Koxefera?
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 10:01:10 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 10:01:10 GMT 1
Coś czuję, że dzisiaj zlinczujemy grubą rybę.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 10:01:22 GMT 1
będzie potrzebne jeszcze zrewidowanie podejrzeń i wyjścia rolnych, bo i ten bolec i ten łasuch wyglądają niewinnie, a takich graczy znacznie łatwiej jest uniewinnić niż pozostałych[tak jak pracusia czy makłowicza]
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 10:02:42 GMT 1
czyli będą jakieś lincze w bólach na najmniej niewinnych typu Kapitan Cieniutki, Maruda, czy ktoś tam jeszcze
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 10:16:00 GMT 1
Dalej gryzie mnie ten post. Przejrzałem 3 razy wątek i nie widzę żadnego posta, na którego mógłby odpowiadać Maruda. A to może sugerować, że to miało iść na mafijne. Niech ktoś wejdzie na stronę 139., przeczyta na spokojnie (może nawet od końcówki 138.) i sam oceni sytuację.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 10:16:48 GMT 1
Gary, a mogę jak wrócę z browara? Sory, obiecuję, że nie oleję. No i kurwa olałeś, niestety. A mnie dalej Twoja postawa gryzie i oczekuję jakiegoś sensownego wyjaśnienia.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 10:28:07 GMT 1
No ja sobie doskonale zdawałem sprawę, kim jest Eryk, po prostu uznałem, że skoro Makłowicza już dziś nie przepcham, to może być i on, bo zaliczał się do mojej grupy kilku najmniej uniewinnionych. A mnie trochę zabolało to że bronił mnie Makłowicz a nie wy. Skoro wiedziałeś, że Nazista = Squbi i że taka gra to u niego standard, na co wskazywał Kapitan, to czemu masz pretensje do współtowarzyszy o brak kredytu zaufania, kiedy sam go nie udzieliłeś. Zdajesz sobie chyba sprawę, że przedwczoraj też byłeś w grupie najmniej uniewinnionych
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 10:35:57 GMT 1
No ja sobie doskonale zdawałem sprawę, kim jest Eryk, po prostu uznałem, że skoro Makłowicza już dziś nie przepcham, to może być i on, bo zaliczał się do mojej grupy kilku najmniej uniewinnionych. A mnie trochę zabolało to że bronił mnie Makłowicz a nie wy. Skoro wiedziałeś, że Nazista = Squbi i że taka gra to u niego standard, na co wskazywał Kapitan, to czemu masz pretensje do współtowarzyszy o brak kredytu zaufania, kiedy sam go nie udzieliłeś. Zdajesz sobie chyba sprawę, że przedwczoraj też byłeś w grupie najmniej uniewinnionych Akurat to jest nieprawda, że Nazista grał tak zawsze, właśnie grał inaczej niż zwykle i dlatego odjebany został głosami osób, które grają z nim od lat i zwykle uniewinniają za tożsamość. A dziwnym trafem wytyka to Kapitan, jakiegoś bąka na ten temat puścił też McCoy, ale tak, żeby ni chuja go nie obronić. Z takich osób, które obecnie mam za niewinne to bronił go chyba tylko Szelestowski. Prostuję to tylko tak gwoli bycia precyzyjnym jak coś.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 10:38:14 GMT 1
Ależ bym dziś chciał zobaczyć Hunger Games między Marudą i Kapitanem.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 10:39:47 GMT 1
I mimo wszystko czułbym się bardziej komfortowo, gdyby Denholm starał się wkładać więcej w tę rozgrywkę, żebym nie myślał sobie w chwilach paranoi, że się nie odzywa, bo się boi wjebać, bo jednak Krówka to była jedna edycja, mniejsza i wciąż trauma nie została w pełni przełamana.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 10:43:36 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 10:43:36 GMT 1
Dalej gryzie mnie ten post. Przejrzałem 3 razy wątek i nie widzę żadnego posta, na którego mógłby odpowiadać Maruda. A to może sugerować, że to miało iść na mafijne. Niech ktoś wejdzie na stronę 139., przeczyta na spokojnie (może nawet od końcówki 138.) i sam oceni sytuację. Sam zainteresowany zie nie odniósł?
|
|