|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 12:50:18 GMT 1
Cieniutki w zieloną strone trochę, za bardzo się myli od początku edycji
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 12:52:03 GMT 1
No Bolec niewinny imo, a Agcza w mafii by nie wajchował linczu na trzech niewinnych, żeby Bolca bronić. Dlatego po Łasuchu należy szukać w kwartecie: Podred, Reinholm, Agcza, Cieniutki. W tej właśnie kolejności. Czyli mafia Łasuch, Podred, Reinholm, tak myślę w tym momencie. Idź do dobrego psychiatry gościu Gość dał w mafii 2/3 Twojej mafii a Ty go do psychiatry wysyłasz?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 12:53:44 GMT 1
Idź do dobrego psychiatry gościu Gość dał w mafii 2/3 Twojej mafii a Ty go do psychiatry wysyłasz? a co Ty go tak bronisz? i czemu znowu tak bardzo kurwa mylimy się w sposobie myślenia? bo ja konkretnie pije do jego kolejności: wczoraj byłem czwarty dziś jestem pierwszy i tak zmieniajmy dalej jak wypada, bez ładu i składu, co zresztą już zostalo opisane pięćset razy w analizach
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 13:04:39 GMT 1
Gość dał w mafii 2/3 Twojej mafii a Ty go do psychiatry wysyłasz? a co Ty go tak bronisz? i czemu znowu tak bardzo kurwa mylimy się w sposobie myślenia? bo ja konkretnie pije do jego kolejności: wczoraj byłem czwarty dziś jestem pierwszy i tak zmieniajmy dalej jak wypada, bez ładu i składu, co zresztą już zostalo opisane pięćset razy w analizach Bronię go, bo jest barmanem, więc skoro masz tak mało czasu, to może skup się na osobach, które w mafii mogą być, a nie na deprecjonowaniu gościa, który w niej na pewno nie jest. Dla mnie sprawa wygląda tak, że się nie uniewinniłeś a jest już tylu niewinnych, że prędzej czy później trzeba Cię sprawdzić. Natomiast nie upieram się, żeby Cię odjebać dziś, graj sobie w piłkę, jutro też jest dzień. Natomiast nie podoba mi się Twój stosunek do mnie. Deklarowałeś sympatię, dawałeś mi sygnały, że masz mnie za niewinnego, potem obiecywałeś odpowiedź, teraz już krzyczysz, że nie będziesz odpowiadał i że ja to mafia. No nie podoba mi się to.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 13:08:14 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 13:08:14 GMT 1
To jest zwykła meta, Gary.
Jesteś niesamowicie spokojny i wyważony, a nie wykryłem z Twoich postów wyjaśnienia powodów.
Mówisz że nie masz czasu, ale w poprzedniej rozgrywce też tłumaczyłeś że źle wszedłeś (co doskonale rozumiem), ale to jakby obrócić Twoją grę o 180 stopni.
I ciekawe, że bronisz go bo jest barmanem. Ja nie chcę go linczować dziś. Ja wskazuję że na metronomie jest dalej rozedrgany jak cholera. Więc on nie potrzebuje obrony, natomiast fakt, że rozmija się z logiką po raz kolejny jest niezaprzeczalny.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 13:09:19 GMT 1
I ciekawe, że bronisz go bo jest barmanem. Ja nie chcę go linczować dziś. Ja wskazuję że na metronomie jest dalej rozedrgany jak cholera. Więc on nie potrzebuje obrony, natomiast fakt, że rozmija się z logiką po raz kolejny jest niezaprzeczalny. I serio chce Ci się pisać takie posty na jego temat? Jeszcze w poście analizującym mete? Przecież ja już to w tej grze czytałem 1000 razy w każdej z edycji w której grał Klakier
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 13:09:22 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 13:09:22 GMT 1
A sympatię deklarowałem pozagrową, niestety tutaj trzeba od tego trochę odejść.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 13:09:59 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 13:09:59 GMT 1
I ciekawe, że bronisz go bo jest barmanem. Ja nie chcę go linczować dziś. Ja wskazuję że na metronomie jest dalej rozedrgany jak cholera. Więc on nie potrzebuje obrony, natomiast fakt, że rozmija się z logiką po raz kolejny jest niezaprzeczalny. I serio chce Ci się pisać takie posty na jego temat? Jeszcze w poście analizującym mete? Tak, bo się bronię, a moja obrona polega na szczerości i autentyczności.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 13:10:06 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 13:10:06 GMT 1
Siedzę na warsztatach z klientem i kurwa jednym okiem tu zerkam
PS. Cieniutki moje pytanie też zlałeś
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 13:10:23 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 13:10:23 GMT 1
Siedzę na warsztatach z klientem i kurwa jednym okiem tu zerkam
PS. Cieniutki moje pytanie też zlałeś
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 13:10:24 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 13:10:24 GMT 1
I wskazywaniu, że wierutnie myli to się wiele osób.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 13:11:00 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 13:11:00 GMT 1
Siedzę na warsztatach z klientem i kurwa jednym okiem tu zerkam PS. Cieniutki moje pytanie też zlałeś Przecież specjalnie dla Ciebie napisałem tego długiego posta wyjaśniającego różnice w grze, co Ty dajesz krzaki.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 13:11:53 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 13:11:53 GMT 1
Jako jedyny chyba wychodzę tu poza strefę komfortu, nawet nie czytacie postów i nie ma próby zrozumienia czyichś intencji. Jest tylko bias.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 13:14:55 GMT 1
odnotowuję też trochę, chociaż tutaj już jadę pod tezę, że przed claimem Klakiera Cieniutki dość regularnie spoglądał na gierkę z telefonu (posty 18:37, 18:45, 18:52), co mniej więcej odpowiada temu co sam robię, jak np. oglądam meczyk (wyjebiście, że somsiad przejebał), natomiast po claimie kolejny post jest dopiero po 38 minutach (19:38) i brzmi on "McCoy niewinny, Klakier mafia", gdzie Arsenal już na dziurę dostał i jeżeli dobrze liczę mecz się skończył 10 minut wcześniej. A jak te kurwiarze z tottenhamu znowu odpierdalają kryminał w obronie, to ja często koło 70 minuty już więcej mafię odświeżam niż oglądam i wydaje mi się, że to naturalne. edit: tzn. piszę o tym jako o czasie potencjalnie spożytkowanym na mafijne na przemyślenie strategii
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 13:15:05 GMT 1
z czego ten bias mialby wynikac
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 13:15:35 GMT 1
o 19:00 mam lincz w gierce którą mguję, był remis, więc lincz o 19:30
o 20:00 mord mafii
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 13:16:36 GMT 1
z czego ten bias mialby wynikac z komfortu, a czego wszyscy oczekują, że odpowiedź się poda na tacy i wprost, nie kłopotają się nawet, ba, nie próbują przeanalizować rozgrywki od początku nikt nie wywraca stołu
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 13:17:13 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 15, 2023 13:17:13 GMT 1
Ja też myślałem, że dzisiaj najlepiej lincz na Cieniutkim, jeśli tego Łasucha nie chcecie. Dodam jeszcze od siebie, że dla mnie najsilniejszym argumentem na winę kapitana jest to, że przewidział kolor Ericha, mimo że mało z nim grał, kiedy my wjebańcy weszliśmy w grającego inaczej Mannsteina jak w masło jak ty siebie zaliczasz do grona wjebańców a mnie wyrzucasz, to ja idę i mówię sayonara Wjebańcy, bo się wjebaliśmy w tego biednego Ericha.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 13:18:17 GMT 1
Ale takiego krążka cebulowego to bym opyndzolił.
No ale u mnie chyba nie ma biasu, jest tylko matematyka.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 13:22:31 GMT 1
odnotowuję też trochę, chociaż tutaj już jadę pod tezę, że przed claimem Klakiera Cieniutki dość regularnie spoglądał na gierkę z telefonu (posty 18:37, 18:45, 18:52), co mniej więcej odpowiada temu co sam robię, jak np. oglądam meczyk (wyjebiście, że somsiad przejebał), natomiast po claimie kolejny post jest dopiero po 38 minutach (19:38) i brzmi on "McCoy niewinny, Klakier mafia", gdzie Arsenal już na dziurę dostał i jeżeli dobrze liczę mecz się skończył 10 minut wcześniej. A jak te kurwiarze z tottenhamu znowu odpierdalają kryminał w obronie, to ja często koło 70 minuty już więcej mafię odświeżam niż oglądam i wydaje mi się, że to naturalne. edit: tzn. piszę o tym jako o czasie potencjalnie spożytkowanym na mafijne na przemyślenie strategii To ten na Krakowskim Przedmieściu? Polecasz?
|
|