|
Rozgrywka
May 15, 2023 14:32:49 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 14:32:49 GMT 1
Ja nie szukam poklasku Gary, więc nie potrzebuję plusować, piszę to co myślę. Nie zrobiłem jeszcze analizy na Ciebie, bo zawsze było coś w pierwszej kolejności, no i pisałem o tym -> mam wrażenie, że w tej edycji się całkowicie rozmijamy, a w każdej do tej pory czułem, że psujesz mi krew. Może jeszcze zdążę to zrobić. Co do Tomusia - jest wspaniałym człowiekiem i darzę go niezmierzoną sympatią, ale rozmawiamy na gruncie gry i kreacji, te odzywki są zwyczajnie wzmocnieniem tego co pisałem wcześniej w analizach, mają na celu spotęgowanie przekazu i zwrócenie uwagi. Bo ja naprawdę uważam - i znowu staję okoniem do tego o co się kłóciłem z Agcą po Mannsteinie (w sensie co forsował Agca). Ta gra nie jest w głowach, tylko na forum, a zjawisko podobne do owczego pędu jest bardzo często spotykane. Dlatego jeśli jestem niewinny, a Tomus robi fikołek żeby mnie przestawić na 1 miejsce, a jednocześnie analizę na jego sposób gry i rozumowania już napisałem, to nie będę znowu tracił czasu na to samo, tylko wyślę wzmocnienie sygnału. To chyba socjotechnika, ale stosuję ją mimowolnie. Nie zrobiłeś analizy, ale uważasz, że jestem w mafii? Czyli to jest drogą eliminacji czy jak to wygląda? Napisz mi też, czy uważasz, że głos Łasucha w Douglasa w sytuacji, gdy wjebał się już w niego McCoy w tej samej minucie ma dla Ciebie sens? Bo de facto ta zmiana przyklepała lincz. McCoy zagłosował z 6-3 na 6-4 dla Marudy, zmiana Makłowicza w tej samej minucie zrobiła remis 5-5, Łasuch sprawę odwrócił na 6-4 dla Douglasa, ja zrobiłem minutę później 7-4. Dla mnie ten głos uniewinnia Łasucha, a przynajmniej zrzuca na listę rezerwową. Ale chętnie poznałbym kolor Marudy, uważam, że daje on więcej odpowiedzi. Ma tyle samo sensu co głos McCoya.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 14:34:50 GMT 1
Czy ja wiem, mi wg mojego obecnego obrazu gry wina/brak winy Łasucha nic nie zmieniają. Tzn. o ile nie wyskoczy inny barman, to Klakier jest niewinny. Winny/niewinny Łasuch nie zmieni mojego postrzegania Kapitana. Opinie o dzisiejszym Bolcu? nie widzi mi się linczowanie kogoś kto wygląda jak niewinny
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 14:35:38 GMT 1
Czy ja wiem, mi wg mojego obecnego obrazu gry wina/brak winy Łasucha nic nie zmieniają. Tzn. o ile nie wyskoczy inny barman, to Klakier jest niewinny. Winny/niewinny Łasuch nie zmieni mojego postrzegania Kapitana. Opinie o dzisiejszym Bolcu? Bolec jest niewinny, ale w tym momencie warto go rozważać. Oddaję głos na Bolca.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 14:36:27 GMT 1
Robię to, aby wypracować miejski konsensus. Co przez to rozumiem, wytłumaczę nieco później.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 14:39:34 GMT 1
Czy ja wiem, mi wg mojego obecnego obrazu gry wina/brak winy Łasucha nic nie zmieniają. Tzn. o ile nie wyskoczy inny barman, to Klakier jest niewinny. Winny/niewinny Łasuch nie zmieni mojego postrzegania Kapitana. Opinie o dzisiejszym porannym Bolcu? Poprawilem
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 14:39:36 GMT 1
via mobile
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 14:39:36 GMT 1
Czy ja wiem, mi wg mojego obecnego obrazu gry wina/brak winy Łasucha nic nie zmieniają. Tzn. o ile nie wyskoczy inny barman, to Klakier jest niewinny. Winny/niewinny Łasuch nie zmieni mojego postrzegania Kapitana. Opinie o dzisiejszym Bolcu? Bolec jest niewinny, ale w tym momencie warto go rozważać. Oddaję głos na Bolca. gościu xd
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 14:40:26 GMT 1
Pistolet, potem mnie z tego rozliczysz.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 14:41:42 GMT 1
Dobra to jeszcze jedna myśl i wyłączam forum. Zadziwiające, że im bliżej do odpadnięcia pixela za nieaktywność, tym mniej osób go podejrzewa. Normalnie jakby nagle się miało okazać, że nadchodzi czas jego weryfikacji.
Kto tam pixela aktywnie oskarżał.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 14:42:31 GMT 1
Przecież ja jestem teorią ściany. Teoria ściany sprowadza się do tego, że ktoś wpierdala się w grę na takich pokładach zaangażowania i przy takim spektrum przemyśleń, że fizycznie niemożliwe jest udawanie tego. Teoretycznie jest możliwe takie zagranie przez mafiozę, który musiałby grać wtedy jednak partię dekady, bo pomimo swojej mafiowości faktycznie by szukał i kluczył, no ale to tylko teoretycznie. Mi na ten moment nikt ściany nie przekroczył, ale są niewinni z gry. Ale nie o to chodzi. Ta teoria powstała na bazie mojej gry albo inaczej - ona była sztandarowym jej przykładem. Gram obecnie to samo, jedyne czego brakuje to aż takiej agresywności w dyskusjach, ale to ze względu na fakt, że poprzednie gry nauczyły mnie, że celność nie jest tak oczywista. Ale jestem Poszukiwaczem Prawdy. Nie idę w stronę komfortu, analizuję, szukam, robię to na wajby, na metę, na analizę, zastanawiam się na bold move. Mylę się. To jest drugi biegun rozsiądnięcia się i - 'hej, odwalmy glony'.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 14:43:26 GMT 1
Dobra to jeszcze jedna myśl i wyłączam forum. Zadziwiające, że im bliżej do odpadnięcia pixela za nieaktywność, tym mniej osób go podejrzewa. Normalnie jakby nagle się miało okazać, że nadchodzi czas jego weryfikacji. Kto tam pixela aktywnie oskarżał. McCoy. Myślę, że mam teraz taką pozycję w mieście, aby zaproponować - wbrew temu, co wcześniej pisałem - lincz na Bolcu Pierdolcu lub na greenpixelu. Miastowych proszę o dołączenie. Co przez to rozumiem dokładnie, wytłumaczę później.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 14:43:26 GMT 1
Nic Was nie nauczyło, że przez rozsiądnięcie się, mafia wygrała cztery ostatnie edycje.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 14:44:05 GMT 1
Dobra to jeszcze jedna myśl i wyłączam forum. Zadziwiające, że im bliżej do odpadnięcia pixela za nieaktywność, tym mniej osób go podejrzewa. Normalnie jakby nagle się miało okazać, że nadchodzi czas jego weryfikacji. Kto tam pixela aktywnie oskarżał. McCoy. Myślę, że mam teraz taką pozycję w mieście, aby zaproponować - wbrew temu, co wcześniej pisałem - lincz na Bolcu Pierdolcu lub na greenpixelu. Miastowych proszę o dołączenie. Co przez to rozumiem dokładnie, wytłumaczę później. Byku, teraz wytlumacz. Bo dokładnie w tym momencie pisałem, że to jest aberracja. Jak masz taki pomysł, to rzuć czemu. Jakkolwiek.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 14:45:09 GMT 1
Jeśli bym powiedział, to cały pomysł do zaorania.
greenpixel/Bolec Pierdolec dzisiaj.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 14:46:05 GMT 1
Łasuch, wchodzisz?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 14:46:17 GMT 1
Szelest dyskretny niczym pierdolnięcie w mordę.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 14:46:34 GMT 1
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 14:47:07 GMT 1
jeju jak ja bardzo nie mogę znieść tego szelesta
uniewinnia winnych uwinnia niewinnych, rano mówi że nie wie co się dzieje, mija pare godzin i chuj bolec/pixel miastowych proszę o dołączenie wytłumaczę później
jak nauczyć was pokory
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 14:47:15 GMT 1
A właśnie, Łasuch. Możesz teraz wytłumaczyć po co nas pytałeś o to kto ma najlepszą progresję myśli w tej edycji? To ważne.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 14:47:33 GMT 1
jak coś to Cieniutki niczym nie zaplusował
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 14:50:18 GMT 1
Teoria ściany sprowadza się do tego, że ktoś wpierdala się w grę na takich pokładach zaangażowania i przy takim spektrum przemyśleń, że fizycznie niemożliwe jest udawanie tego. Teoretycznie jest możliwe takie zagranie przez mafiozę, który musiałby grać wtedy jednak partię dekady, bo pomimo swojej mafiowości faktycznie by szukał i kluczył, no ale to tylko teoretycznie. Mi na ten moment nikt ściany nie przekroczył, ale są niewinni z gry. Ale nie o to chodzi. Ta teoria powstała na bazie mojej gry albo inaczej - ona była sztandarowym jej przykładem. Gram obecnie to samo, jedyne czego brakuje to aż takiej agresywności w dyskusjach, ale to ze względu na fakt, że poprzednie gry nauczyły mnie, że celność nie jest tak oczywista. Ale jestem Poszukiwaczem Prawdy. Nie idę w stronę komfortu, analizuję, szukam, robię to na wajby, na metę, na analizę, zastanawiam się na bold move. Mylę się. To jest drugi biegun rozsiądnięcia się i - 'hej, odwalmy glony'. No mnie też poprzednie edycje nauczyły na przykład, że jak jestem agresywny, to lecę w pierwszym lub drugim mordzie, bo każdy mnie uniewinnia, więc to jednak jest średnio zabawne. Czemu więc Twoja zmiana to miałaby być nauczka z innych gier a u mnie mafijność?
|
|