|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 13:37:42 GMT 1
Głosować Ci to jakoś nie przeszkadza, kolego Szelestowski. To forma pressingu i zabawy.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 13:38:01 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 11, 2023 13:38:01 GMT 1
Lista graczy podejrzanych: Szelestowski, Łasuch, Pracuś, Makłowicz, Nazista Z tej grupy Pracuś zapierdala te posty, nic w nich nie ma, ale może faktycznie wypadałoby mu dać więcej czasu. Łasuch gra aktywnie i niesfornie, chuj go tam wie, może warto też dać mu dzień więcej z myśleniem na zasadzie, że jak nie stanie się mniej niesforny, a reszta będzie grała niewinnie, to wylatuje on. Wychodziłoby mi, że dzisiaj najsensowniej wybrać pomiędzy Szelestowskim, Makłowiczem, znikającym nazistą. Fajny pomysł, ale odpuściłbym dzisiaj nazistę
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 13:38:02 GMT 1
Podejrzewam, że celność tego losowania jest taka sama bądź nawet lepsza niż celność mojego typu, który opierałby się na dość słabym śledzeniu rozgrywki do jakiejś 12:30 i lepszym od 12:30. Jedną odpowiedzi znam. Eldo rzeczywiście jest miastowym.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 13:38:10 GMT 1
Podejrzewam, że celność tego losowania jest taka sama bądź nawet lepsza niż celność mojego typu, który opierałby się na dość słabym śledzeniu rozgrywki do jakiejś 12:30 i lepszym od 12:30. 6 kurwa postów na temat jakiegoś losowania, poważny jesteś??
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 13:38:51 GMT 1
Ali robi mafiacorner the best of został już tylko pomysł mafii bezsmerfowej, dawaj Ali Tamten pomysł był głupi, a moje the best of jest dobre, więc tym razem odpuszczę.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 13:39:09 GMT 1
O, Docent się jednak zdecydował, asekurując się przy tym nieprawdopodobnie. Przecież docent to kurwa losował, Leszek jak ty temat czytasz poeto
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 13:40:14 GMT 1
Jak rano było raczej czuć miejską energię płynącą z postów, tak teraz się czuję jakbym na długiej przerwie wszedł na stołówkę w jakimś gimie na głębokim osiedlu i ktoś stwierdził, że to będzie świetny pomysł, żeby rudemu zajebać w łeb kulką z ziemniaków. Poziom w temacie dramatycznie spadł, wciskam logout. W co drugiej edycji ostatnio taki post bym znalazł, nudne już się robi PS. Co nie zmienia faktu, że Leszek i Szelestowski trochę odbierają smak życia w temacie
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 13:40:29 GMT 1
Lista graczy podejrzanych: Szelestowski, Łasuch, Pracuś, Makłowicz, Nazista Z tej grupy Pracuś zapierdala te posty, nic w nich nie ma, ale może faktycznie wypadałoby mu dać więcej czasu. Łasuch gra aktywnie i niesfornie, chuj go tam wie, może warto też dać mu dzień więcej z myśleniem na zasadzie, że jak nie stanie się mniej niesforny, a reszta będzie grała niewinnie, to wylatuje on. Wychodziłoby mi, że dzisiaj najsensowniej wybrać pomiędzy Szelestowskim, Makłowiczem, znikającym nazistą. Fajny pomysł, ale odpuściłbym dzisiaj nazistę Ma Pan Powód?
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 13:40:40 GMT 1
Podejrzewam, że celność tego losowania jest taka sama bądź nawet lepsza niż celność mojego typu, który opierałby się na dość słabym śledzeniu rozgrywki do jakiejś 12:30 i lepszym od 12:30. 6 kurwa postów na temat jakiegoś losowania, poważny jesteś?? Proszę księdza o modlitwę za Pistona
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 13:40:57 GMT 1
Jak rano było raczej czuć miejską energię płynącą z postów, tak teraz się czuję jakbym na długiej przerwie wszedł na stołówkę w jakimś gimie na głębokim osiedlu i ktoś stwierdził, że to będzie świetny pomysł, żeby rudemu zajebać w łeb kulką z ziemniaków. Poziom w temacie dramatycznie spadł, wciskam logout. W co drugiej edycji ostatnio taki post bym znalazł, nudne już się robi PS. Co nie zmienia faktu, że Leszek i Szelestowski trochę odbierają smak życia w temacie W ramach the best of poprzednie edycje mogę zasugerować napoczęcie trójkąta po znalezieniu trzeciego muszkietera.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 13:41:52 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 13:41:52 GMT 1
Leszek kiedyś mógł imponować, teraz śmieszy.
A naziście bym nie odpuszczał dziś, Łasuchowi jak najbardziej.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 13:42:16 GMT 1
Lista graczy podejrzanych: Szelestowski, Łasuch, Pracuś, Makłowicz, Nazista Z tej grupy Pracuś zapierdala te posty, nic w nich nie ma, ale może faktycznie wypadałoby mu dać więcej czasu. Łasuch gra aktywnie i niesfornie, chuj go tam wie, może warto też dać mu dzień więcej z myśleniem na zasadzie, że jak nie stanie się mniej niesforny, a reszta będzie grała niewinnie, to wylatuje on. Wychodziłoby mi, że dzisiaj najsensowniej wybrać pomiędzy Szelestowskim, Makłowiczem, znikającym nazistą. Fajny pomysł, ale odpuściłbym dzisiaj nazistę Klakier jest w mafii.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 13:42:38 GMT 1
Głosować Ci to jakoś nie przeszkadza, kolego Szelestowski. To forma pressingu i zabawy. Czyli chcesz pressować, chcesz się bawić, ale jak zaproponowałem podobną zabawę, zacząłeś wić się niczym piskorz i przedstawiłeś w końcu niby-losowe nicki. Jeśli jesteś miastowym, to z jednym się zgodzę: losowanie rzeczywiście może być skuteczniejsze niż Twoje analityczne wskazania.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 13:42:54 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 13:42:54 GMT 1
Dawajcie przygrillujcie mnie bo chuja gram
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 13:43:04 GMT 1
Fajny pomysł, ale odpuściłbym dzisiaj nazistę Ma Pan Powód? Prawdopodobnie to Powód, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 13:43:40 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 13:43:40 GMT 1
Klakier raczej nie jest w mafii. Mafia nie robi z siebie, hmm, niemądrego człowieka na środku miasta (case mafijność a znajomość liczby mafiozów).
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 13:43:44 GMT 1
Leszek kiedyś mógł imponować, teraz śmieszy. A naziście bym nie odpuszczał dziś, Łasuchowi jak najbardziej. Ale kiedy i komu? 😮
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 13:44:16 GMT 1
Klakier raczej nie jest w mafii. Mafia nie robi z siebie, hmm, niemądrego człowieka na środku miasta (case mafijność a znajomość liczby mafiozów). Tym bardziej Klakier jest w mafii.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 13:44:36 GMT 1
Dawajcie przygrillujcie mnie bo chuja gram Chuja grasz Bardziej Łasuch czy Klakier w mafii i dlaczego?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 13:44:52 GMT 1
Dawajcie przygrillujcie mnie bo chuja gram Ja pierdola, mam wrażenie, że w tej edycji odhaczyliśmy już 90% mafia bingo.
|
|