|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 14:50:22 GMT 1
jeju jak ja bardzo nie mogę znieść tego szelesta uniewinnia winnych uwinnia niewinnych, rano mówi że nie wie co się dzieje, mija pare godzin i chuj bolec/pixel miastowych proszę o dołączenie wytłumaczę później jak nauczyć was pokory siema kontestator
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 14:51:19 GMT 1
Ale nie o to chodzi. Ta teoria powstała na bazie mojej gry albo inaczej - ona była sztandarowym jej przykładem. Gram obecnie to samo, jedyne czego brakuje to aż takiej agresywności w dyskusjach, ale to ze względu na fakt, że poprzednie gry nauczyły mnie, że celność nie jest tak oczywista. Ale jestem Poszukiwaczem Prawdy. Nie idę w stronę komfortu, analizuję, szukam, robię to na wajby, na metę, na analizę, zastanawiam się na bold move. Mylę się. To jest drugi biegun rozsiądnięcia się i - 'hej, odwalmy glony'. No mnie też poprzednie edycje nauczyły na przykład, że jak jestem agresywny, to lecę w pierwszym lub drugim mordzie, bo każdy mnie uniewinnia, więc to jednak jest średnio zabawne. Czemu więc Twoja zmiana to miałaby być nauczka z innych gier a u mnie mafijność? Bo ja to wyjaśniłem, a Ty teraz napisałeś. Poza tym nie jesteś pierwszy do odstrzału u nikogo, zanim by doszło do takiej sytuacji, to - żywy - dawno bym Cię przeczytał od stóp do głów i napisał coś bardziej merytorycznego.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 14:56:55 GMT 1
Nie zrobiłeś analizy, ale uważasz, że jestem w mafii? Czyli to jest drogą eliminacji czy jak to wygląda? Napisz mi też, czy uważasz, że głos Łasucha w Douglasa w sytuacji, gdy wjebał się już w niego McCoy w tej samej minucie ma dla Ciebie sens? Bo de facto ta zmiana przyklepała lincz. McCoy zagłosował z 6-3 na 6-4 dla Marudy, zmiana Makłowicza w tej samej minucie zrobiła remis 5-5, Łasuch sprawę odwrócił na 6-4 dla Douglasa, ja zrobiłem minutę później 7-4. Dla mnie ten głos uniewinnia Łasucha, a przynajmniej zrzuca na listę rezerwową. Ale chętnie poznałbym kolor Marudy, uważam, że daje on więcej odpowiedzi. Ma tyle samo sensu co głos McCoya. No ale 2 na raz w swojego w sytuacji, gdy głosy wskazują na wyjebanie Marudy? No ja tego nie widzę, zwłaszcza jeśli Maruda jest w tej mafii. No chyba że to miał być jakiś hiper-turbo-ultra plejs pod tytułem jak zrobimy poczwórnego toeloopa na chuju doprowadzając do remisu 2 mafiozów, to osoby, które te głosy oddały dostaną dożywotnie uniewinnienie. No ale chuja wyszło, bo głos zmienił też Makłowicz i zmieniłem ja. W ogóle uważam, że w parze Łasuch/Maruda jest jedna mafia, bo albo to był lincz między trzema mafiami, później zmieniony de facto na lincz między 2 mafiami, bo McChuj się nie liczył w rozważaniach i wtedy podwójna zmiana Łasucha była po prostu bzdurna i z dupy, albo winny jest Łasuch, który stwierdził, że da na alibi w swojego, ale jak zobaczył, że jego głos przeważa szalę, to strzelił w bok. Nie wierzę, że Łasuch by tak grał, gdyby Maruda i Douglas byli z nim w mafii.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 15:02:12 GMT 1
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 15:05:00 GMT 1
Mafia MUSI mordować, regulamin xd no to teraz powiedzcie czy dwa razy bym się zajebał mając rolę/będąc w mafii Gary, odpowiedziałem Ci dlaczego Cię podejrzewam już trzy razy. Odpowiem Ci parafrazą Twoich słów: Monti, kolego, wiem, że Cię wkurwię i to trochę leniwe, ale wrzuć cytaty z tych 3 razów w jednym poście. Gary, kochany, wiem, że Cię wkurwię i to trochę leniwe, ale jeśli masz do mnie jakieś pytania - wrzuć je proszę w jednym poście (może poza tym ostatnim, bo je zarejestrowałem i jest na świeżości). Może nie zadowolę Cię odpowiedzią, bo właśnie moje przemyślenia względem wcześniej progresują jak dzikie, ale z samej grzeczności chcę to zrobić.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 15:07:28 GMT 1
Rozumiem już czemu Klakier czasami gra tak dziwnie, od niechcenia.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 15:10:00 GMT 1
Dobra to jeszcze jedna myśl i wyłączam forum. Zadziwiające, że im bliżej do odpadnięcia pixela za nieaktywność, tym mniej osób go podejrzewa. Normalnie jakby nagle się miało okazać, że nadchodzi czas jego weryfikacji. Kto tam pixela aktywnie oskarżał. No jeszcze Volv-Denholm go "uporządkował" na liście jako do odjebania.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 15:11:48 GMT 1
Chyba sie domyslam o co chodzi szelestowi, wiec zapraszam do wziecia udzialu w zabawie.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 15:13:09 GMT 1
Dobra to jeszcze jedna myśl i wyłączam forum. Zadziwiające, że im bliżej do odpadnięcia pixela za nieaktywność, tym mniej osób go podejrzewa. Normalnie jakby nagle się miało okazać, że nadchodzi czas jego weryfikacji. Kto tam pixela aktywnie oskarżał. No jeszcze Volv-Denholm go "uporządkował" na liście jako do odjebania. No ja też go uporządkowałem na liście do sprawdzenia, ja pytam czy ktoś go podejrzewał a potem przestał kurwa no tytus odp bo jest sprawa
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 15:14:42 GMT 1
Piston chyba też podejrzewał Pixela, skoro nawet na niego głosował.
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 15:17:15 GMT 1
Rozumiem już czemu Klakier czasami gra tak dziwnie, od niechcenia. Czemu?
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 15:18:17 GMT 1
A właśnie, Łasuch. Możesz teraz wytłumaczyć po co nas pytałeś o to kto ma najlepszą progresję myśli w tej edycji? To ważne. Pisałem o tym wczoraj w tym całym sajgonie, za sekunde ci zacytuje
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 15:19:24 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 15:19:24 GMT 1
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 15:19:43 GMT 1
Moim zdaniem w mafii został 1 ogarniacz, 1 średniak i świeżak A jakbyś miał wskazać po nickach?
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 15:19:46 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 15:19:46 GMT 1
jeju jak ja bardzo nie mogę znieść tego szelesta uniewinnia winnych uwinnia niewinnych, rano mówi że nie wie co się dzieje, mija pare godzin i chuj bolec/pixel miastowych proszę o dołączenie wytłumaczę później jak nauczyć was pokory siema kontestator Ja bardziej kompensator - reguluje ciśnienie
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 15:20:45 GMT 1
Rozumiem już czemu Klakier czasami gra tak dziwnie, od niechcenia. Czemu? Bo też tak dzisiaj gram.
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 15:20:51 GMT 1
Ogólnie sytuacja jest taka - jak walniemy w glona i nie trafimy, to bujamy się kolejną dobę z tymi samymi pytaniami, co teraz, tylko mamy -2 w liczbie niewinnych Dzisiaj Klakier, jutro McCoy/pixel? Zlinczowanie typa co daje ci powiazania > przemykacze? W T F co to za logika. Halo Murlok miałem cię za rozsądnego gracza, a może sie wybroni nasz Kocur? Tak swoją drogą, tutaj ładnie broniłem Klakiera, który chce mnie powiesić dzisiaj
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 15:21:40 GMT 1
No właśnie ty mi powiedz kogo. No bo kurwa widzisz niewinność Łasucha, widzisz niewinność Bolca, chyba dalej widzisz niewinność Pixela. Widzisz niewinność Szelesta, Murloka i Podsumowania. mafiacorner.boards.net/post/49421/threadw tym poście wczoraj zrobiłeś sobie furtkę na żółtych dla ciebie (ok fair enough) Kapitana, mnie i Reynholma. Metodą eliminatcji ci został McCoy, klakier (co dalej mu nie ufasz?) i Łasuch, któego niewinność teraz widzisz. Mamy trzech mafiozów. Dawaj mi tu kurwa białko na twoją mafię raz raz, bo twoi wczorajsi podejrzani nie żyją, są barmanem, albo ich uniewinniasz. edit: no dobra tam Marudę jeszcze zjadłem, ale jeden Maruda wiosny nie czyni.
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 15:23:17 GMT 1
Łasuch, może jednak chcesz wytłumaczyć TERAZ celowość pytania o największą progresję w myśleniu pomiędzy graczami? Dobra wytłumaczę i tak nie dostałem odpowiedzi od wszystkich i już nie dostanę. Chodziło o sprawdzenie, kto wg was ma największą szansę znaleźć mafiozę tj. kto jest najlepszym celem dzisiaj dla mafii. W przypadku gdyby ta osoba dzisiaj nie padła: na 99% ta osoba byłaby z mafii. Tylko o to chodziło, miałem jeszcze jakiś plan z tym, że jak padłby zielony to osoby które podały, że ma najlogiczniejsze posty możnaby uznać za zielonych/czerwonych (chuj już nie pamiętam, wyleciało mi z głowy) W każdym raziem na tym to miało polegać O to chodziło Jakub Szelestowski
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 15:26:18 GMT 1
Moim zdaniem w mafii został 1 ogarniacz, 1 średniak i świeżak A jakbyś miał wskazać po nickach? 1. Cieniutki/Maruda 2. Murlok/Agca 3. Piston/Pixel/Bolec ALBO Cieniutki i Młody razem w mafii.
|
|