|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 15:27:00 GMT 1
Ja podejrzenia to jestem w stanie znieść, ale kurwa to wrzucenie mnie do średniaków to jednak boli.
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 15:28:06 GMT 1
A jakbyś miał wskazać po nickach? 1. Cieniutki/Maruda 2. Murlok/Agca 3. Piston/Pixel/Bolec ALBO Cieniutki i Młody razem w mafii.To brałem pod uwagę wczoraj, dzisiaj dla mnie młody zielony
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 15:29:06 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 15:29:06 GMT 1
No właśnie ty mi powiedz kogo. No bo kurwa widzisz niewinność Łasucha, widzisz niewinność Bolca, chyba dalej widzisz niewinność Pixela. Widzisz niewinność Szelesta, Murloka i Podsumowania. mafiacorner.boards.net/post/49421/threadw tym poście wczoraj zrobiłeś sobie furtkę na żółtych dla ciebie (ok fair enough) Kapitana, mnie i Reynholma. Metodą eliminatcji ci został McCoy, klakier (co dalej mu nie ufasz?) i Łasuch, któego niewinność teraz widzisz. Mamy trzech mafiozów. Dawaj mi tu kurwa białko na twoją mafię raz raz, bo twoi wczorajsi podejrzani nie żyją, są barmanem, albo ich uniewinniasz. edit: no dobra tam Marudę jeszcze zjadłem, ale jeden Maruda wiosny nie czyni. Jebnij się w czoło
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 15:30:00 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 15:30:00 GMT 1
Myślałem ze jesteś poważny Ali Agca
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 15:30:31 GMT 1
A jakbyś miał wskazać po nickach? 1. Cieniutki/Maruda 2. Murlok/Agca 3. Piston/Pixel/Bolec ALBO Cieniutki i Młody razem w mafii. Murlok i Agca to średniaki? Czy to jakaś pomyłka w numeracji?
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 15:30:37 GMT 1
Ja podejrzenia to jestem w stanie znieść, ale kurwa to wrzucenie mnie do średniaków to jednak boli. Nie łam się, nie uważam cię za "średniaka", umiejętność gry nie była jedynym czynnikiem jaki brałem pod uwagę
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 15:31:04 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 15:31:04 GMT 1
Ja podejrzenia to jestem w stanie znieść, ale kurwa to wrzucenie mnie do średniaków to jednak boli. Łasuch gra na odsunięcie od nas mordu, niewinny
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 15:31:10 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 15:31:10 GMT 1
Ale jednak słusznie Łasuch zakwalifikował Cię w gronie średniaków
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 15:32:57 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 15:32:57 GMT 1
Dziwne, że odpala Ci się paranoja po zlinczowaniu dwóch niewinnych
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 15:33:24 GMT 1
1. Cieniutki/Maruda 2. Murlok/Agca 3. Piston/Pixel/Bolec ALBO Cieniutki i Młody razem w mafii. Murlok i Agca to średniaki? Czy to jakaś pomyłka w numeracji? Brałem też pod uwagę na przykładność w pisaniu postów i np. ilość luzu jaką mają czy aktywność. I stąd taka lista
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 15:33:26 GMT 1
ale ja nie mówię, że nie będziemy jedli z jednej wazy (dzielić łup pomnażać) tylko masz mi dać białko na to jak mafię widzisz aktualnie, więc się pucuj tak czy inaczej
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 15:35:09 GMT 1
Jeśli bym powiedział, to cały pomysł do zaorania. greenpixel/Bolec Pierdolec dzisiaj.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 15:36:02 GMT 1
Ale jednak słusznie Łasuch zakwalifikował Cię w gronie średniaków Śmiechłem mocno. Chętnie bym poczytał opinię Kapitana oraz Denholma na temat Marudy. Bo mnie on nie daje spokoju i bym go z chęcią odjebał, ale Kapitan go analizował wczoraj i mu wyszedł zielony, więc mnie interesuje czy zmienił zdanie w którąś stronę, zaś Denholma zdanie po prostu cenię i chciałbym, żeby się wypowiedział.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 15:36:33 GMT 1
Zlinczowanie typa co daje ci powiazania > przemykacze? W T F co to za logika. Halo Murlok miałem cię za rozsądnego gracza, a może sie wybroni nasz Kocur? Tak swoją drogą, tutaj ładnie broniłem Klakiera, który chce mnie powiesić dzisiaj to jest mafijny argument
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 15:37:06 GMT 1
Jeśli bym powiedział, to cały pomysł do zaorania. greenpixel/Bolec Pierdolec dzisiaj. Meczów powinno być chyba.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 15:37:41 GMT 1
Ale jednak słusznie Łasuch zakwalifikował Cię w gronie średniaków Śmiechłem mocno. Chętnie bym poczytał opinię Kapitana oraz Denholma na temat Marudy. Bo mnie on nie daje spokoju i bym go z chęcią odjebał, ale Kapitan go analizował wczoraj i mu wyszedł zielony, więc mnie interesuje czy zmienił zdanie w którąś stronę, zaś Denholma zdanie po prostu cenię i chciałbym, żeby się wypowiedział. Mi wyszedł zielony z analizy gry do momentu meltdownu i prawie-że-zgrillowania go. Ale od tej pory przestał grać w grę i trzeba trzymać go bliżej niż wroga. Nie odjebałbym go jednak z chęcią póki żyje Łasuch. Chyba nikogo przed Łasuchem tbh. Człowiek-przekaźnik.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 15:37:50 GMT 1
Tak swoją drogą, tutaj ładnie broniłem Klakiera, który chce mnie powiesić dzisiaj to jest mafijny argument Łasuch walnął tyle mafijnych rzeczy przez całą edycję, ale niektórzy go uniewinniają, bo to za trudne do zagrania przez mafiozę. Hmmm.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 15:38:01 GMT 1
Meczów powinno być chyba. To Życie Warszawy.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 15:41:18 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 15:41:18 GMT 1
Jadę na imieniny zimnej Zośki
To tak przy okazji ochłodzenia naszych relacji
Kolo 18 możemy pogadać jak mężczyźni ale zastanów się nad narracją typu chłop nie ma winnych, bo moim zdaniem wszyscy pozostali zagrali dobrze i teraz powinna lecieć kolejka najmniej niewinnych którą przedstawiłem wczoraj. Teraz już się trochę przetasowała
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 15:42:00 GMT 1
Piston chyba też podejrzewał Pixela, skoro nawet na niego głosował. No tak, z dwóch powodów: 1) W mojej pierwszej edycji zapoznawczej grał jako mafia i symulował afk, gdzie potem przyznał się, że cały czas siedział na mafijnym i była to jego taktyka 2) McCoy jest niewinny. Wytłumaczę swoją perspektywę potem, bo teraz trochę produktywnych rzeczy chcę zrobić. Ziomuś z Ciebie trochę mi zeszło podejrzenie ale mógłbyś mi powiedzieć wyłumaczyć czemu wg Ciebie Szelest niewinny? nie rozumiem tego co napisałeś? Pardon, chodziło mi o to, że z Szelesta zeszło mi podejrzenie po przeczytaniu postów, chyba klakiera o tym, że biorąc pod uwage prawdziwą tożsamość szelesta on może po prostu tak grać będąc miastowym. Ciebie prosiłem żebyś Ty mi wytłumaczył czemu wg Ciebie Szelest jest niewinny. Nie chodziło mi o to, że podejrzewałem Ciebie. Ja nic wtedy nie pisałem o Szeleście nawet, rozumiem że mógł się zamotać, ale dwa razy z rzędu? Nigdy mi nie wytłumaczył o co tu chodzi, zignorował dwie albo trzy zaczepki na ten temat. Potem jednak Murlok słusznie napisał, że lincz na nim nic nam nie da, w dodatku McCoy padł jako winny, a on od początku gry forsował Pixela, nie wiem też czy aż tak ordynarnie mógłby leciec w chuja jako mafia, jednak jako Kot w butach był troszkę bardziej aktywny. On chyba i tak leci dziś za aktywność?
|
|