|
Post by Klakier on May 15, 2023 15:44:13 GMT 1
Ja uważam, że pozostała mafia jest w tej siódemce: Ali Agca Denholm Reynholm Kapitan Cieniutki Łasuch Maruda Podsumowanie Reda Bolec Pierdolec Raczej Agczę dałbym dalej w kolejce, mam jakieś takie zaufanie do jego koloru z jakiejś przyczyny, może to nielogicznie Mam zielone wajby od PodReda, więc w niego też bym nie wbijał dzisiaj. Myślę, że mord w Eldo był celowany, dlatego Bolec jest dla mnie dalej w kolejce.
Zostaje czwórka Denholm, Cieniutki, Łasuch, Maruda i jestem gotów pójść dzisiaj w każdego z nich.
E: tożsamość
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 15:45:04 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 15:45:04 GMT 1
Ma tyle samo sensu co głos McCoya. No ale 2 na raz w swojego w sytuacji, gdy głosy wskazują na wyjebanie Marudy? No ja tego nie widzę, zwłaszcza jeśli Maruda jest w tej mafii. No chyba że to miał być jakiś hiper-turbo-ultra plejs pod tytułem jak zrobimy poczwórnego toeloopa na chuju doprowadzając do remisu 2 mafiozów, to osoby, które te głosy oddały dostaną dożywotnie uniewinnienie. No ale chuja wyszło, bo głos zmienił też Makłowicz i zmieniłem ja. W ogóle uważam, że w parze Łasuch/Maruda jest jedna mafia, bo albo to był lincz między trzema mafiami, później zmieniony de facto na lincz między 2 mafiami, bo McChuj się nie liczył w rozważaniach i wtedy podwójna zmiana Łasucha była po prostu bzdurna i z dupy, albo winny jest Łasuch, który stwierdził, że da na alibi w swojego, ale jak zobaczył, że jego głos przeważa szalę, to strzelił w bok. Nie wierzę, że Łasuch by tak grał, gdyby Maruda i Douglas byli z nim w mafii. No imko mafia już jakieś plejsy zaprezentowała Pytanie czy zrobiła to z premedytacją
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 15:45:30 GMT 1
Jadę na imieniny zimnej Zośki To tak przy okazji ochłodzenia naszych relacji Kolo 18 możemy pogadać jak mężczyźni ale zastanów się nad narracją typu chłop nie ma winnych, bo moim zdaniem wszyscy pozostali zagrali dobrze i teraz powinna lecieć kolejka najmniej niewinnych którą przedstawiłem wczoraj. Teraz już się trochę przetasowała a fikołka chociaż jebniesz? przecież ja cały czas o to pytam, a ty się zachowujesz tak
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 15:48:00 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 15:48:00 GMT 1
Ale o co pytasz, piszesz ze chcesz białko na mafie
Odpowiadam - spierdalaj
Ale jak chcesz porozmawiać o najlepszych scenariuszach na przyszłość to będę otwarty i służę pomocą.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 15:48:49 GMT 1
5 Bolec Pierdolec:Dr Leonard H. McCoyŁasuch Denholm Reynholm Douglas ReynholmGreenPixel kurwa no doborowe towarzystwo a czy to głosowanie to nie jest wskazówka, że Łasuch i Bolec nie mogą być razem w mafii?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 15:50:21 GMT 1
Ogólnie jeśli zlinczujemy Bolca i padnie zielony, to możemy wstępnie uniewinnić Pixela i Łasucha, bo ciężko mi uwierzyć żeby mafia w trójkę ładowała jednego chłopa? Ktoś o tym pisał wczesniej, chyba Ali Agca?
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 15:51:57 GMT 1
Ogólnie jeśli zlinczujemy Bolca i padnie zielony, to możemy wstępnie uniewinnić Pixela i Łasucha, bo ciężko mi uwierzyć żeby mafia w trójkę ładowała jednego chłopa? Ktoś o tym pisał wczesniej, chyba Ali Agca? nie, ja myślę, że spokojnie mogli.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 15:53:11 GMT 1
5 Bolec Pierdolec:Dr Leonard H. McCoyŁasuch Denholm Reynholm Douglas ReynholmGreenPixel kurwa no doborowe towarzystwo a czy to głosowanie to nie jest wskazówka, że Łasuch i Bolec nie mogą być razem w mafii? Dla mnie jest to wskazówka, że Bolec jest niewinny, do tego Klakier wierzy, że Sidor (Leszek) był celowany mordem, więc to by uniewinniało Bolca, bo jednak OCka raczej nie ma, a jak ma to przecież 2 mafiozów by na nim nie siedziało.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 15:53:12 GMT 1
no to trzeba przejrzeć posty Bolca sprzed tego linczu, zobaczyc jaka myśl została uwolniona
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 15:55:01 GMT 1
a czy to głosowanie to nie jest wskazówka, że Łasuch i Bolec nie mogą być razem w mafii? Dla mnie jest to wskazówka, że Bolec jest niewinny, do tego Klakier wierzy, że Sidor (Leszek) był celowany mordem, więc to by uniewinniało Bolca, bo jednak OCka raczej nie ma, a jak ma to przecież 2 mafiozów by na nim nie siedziało. zdecydowanie, a jak do tego dodamy fakt, że przed linczem niewiele się działo, jakby całemu światu było wszystko jedno kto poleci, to sugeruje, że lincz był między trójką niewinnych.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 15:57:40 GMT 1
No to chyba warto odnotować fakt, że wajche na Bolca rozpoczął Douglas, przed jego głosem poszła wajcha na Szelestowskiego(!), stan głosowania przed wajchą na bolca:
5 Pracuś: Piston Postrach Wsi Murlok Leszek Kaźmierczak Maruda Kapitan Cieniutki
4 Jakub Szelestowski: Pracuś Młody Gdynianin Ali Agca Łasuch
3 Bolec Pierdolec: greenpixel Robert Makłowicz Douglas Reynholm
2 greenpixel Bolec Pierdolec Dr Leonard H. McCoy
Czyli ruszył movement ze zmianą z Pracusia na Szelestowskiego, mafia próbowała to odwrócić wajchując na Bolca, tylko dlaczego nie podłączyli się w Pracusia?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 15:59:12 GMT 1
Ja bym Szelestowskiego też sprawdził, bo przelatuje tak samo jak ja, czym on się tak właściwie uniewinnił?
e: Upicie w D1?
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 15:59:35 GMT 1
Brawo Piston, dawaj dalej. Jakże proste, a pomocne analizy.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 15:59:50 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 15:59:50 GMT 1
Dygresja z calla - w Garym mi się podoba to że tak wyciąga czemu ja go biję
To jednak zajebista pewność siebie, a przecież wie że analizy w miarę robić umiem
Więc musi być pewien albo: a) swojej perfekcyjnej gry b) swojej niewinności
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 16:00:39 GMT 1
Ja bym Szelestowskiego też sprawdził, bo przelatuje tak samo jak ja, czym on się tak właściwie uniewinnił? e: Upicie w D1? Ja też nie wiem, miałem wrażenie, że niektórzy mnie chcą pod mord wepchnąć.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 16:02:48 GMT 1
10-3 Zakładając, że potencjalne wypierdolenie Pixela za pasywność nie zostanie uznane jako zagranie celowe (o ile jest on niewinny), wychodzi, że przy jego niepojawieniu się i pudłach w linczu oraz modlitwie/uwzięzieniu mamy 7-3 po dzisiaj 5-3 po jutrze 3-3 w środę
Czyli odpadnięcie niewinnego Pixela jest korzystne dla mafii, bo przesuwa meczówkę, więc nie ma mowy o dodatkowym mordzie. Czyli jak dla mnie może sobie lecieć dla punkty, możemy go też zlinczować, choć wolałbym mieć odpowiedzi szybciej niż później.
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 16:03:34 GMT 1
Ja bym Szelestowskiego też sprawdził, bo przelatuje tak samo jak ja, czym on się tak właściwie uniewinnił? e: Upicie w D1? tak, ale także dobra, merytoryczna gra potem. Ja zaczynam oswajać się z myślą, że trzeba będzie jeszcze w tej edycji przyjrzeć się Szelestowskiemu, bo mam wrażenie, że czasami w tej rozgrywce dzieją się dziwne rzeczy, które dzieją się z korzyścią dla niego.
Mord w d1 mógł być celowany w Eldo, który otwarcie atakował Szelestowskiego i przekierowany na Gargamela, a dopiero w d2 Eldo został poprawiony, gdy upijałem niewinnego Bolca. g2 i wielu mafiozów głosujących na Bolca też to sugerują, gdy Szelest był zagrożony.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 16:06:15 GMT 1
Dygresja z calla - w Garym mi się podoba to że tak wyciąga czemu ja go biję To jednak zajebista pewność siebie, a przecież wie że analizy w miarę robić umiem Więc musi być pewien albo: a) swojej perfekcyjnej gry b) swojej niewinności B) połączone z faktem, że jak Gęgul napisał na mnie analizę, to wiedziałem, że niewinny, nawet musiałem się zgodzić, że zagrałem tak, że jestem do odjebania. A tutaj wiem, że nie gram super (ale w Podsumowaniu i tak przyznam sobie MVP), ale też nie gram źle i raczej zasługuję, żeby być tam, gdzie w hierarchii ma mnie Agca (najmniej uniewinniony z uniewinnionych), a nie na liście do wyjebania.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 16:06:58 GMT 1
Ja bym Szelestowskiego też sprawdził, bo przelatuje tak samo jak ja, czym on się tak właściwie uniewinnił? e: Upicie w D1? Ja też nie wiem, miałem wrażenie, że niektórzy mnie chcą pod mord wepchnąć. Ale nie ukrywam też, że zmieniłem swoj styl gry w piątek o 19:30, a w sobotę wleciała już pełna merytoryka.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 16:07:17 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 16:07:17 GMT 1
Ja bym Szelestowskiego też sprawdził, bo przelatuje tak samo jak ja, czym on się tak właściwie uniewinnił? e: Upicie w D1? tak, ale także dobra, merytoryczna gra potem. Ja zaczynam oswajać się z myślą, że trzeba będzie jeszcze w tej edycji przyjrzeć się Szelestowskiemu, bo mam wrażenie, że czasami w tej rozgrywce dzieją się dziwne rzeczy, które dzieją się z korzyścią dla niego.
Mord w d1 mógł być celowany w Eldo, który otwarcie atakował Szelestowskiego i przekierowany na Gargamela, a dopiero w d2 Eldo został poprawiony, gdy upijałem niewinnego Bolca. g2 i wielu mafiozów głosujących na Bolca też to sugerują, gdy Szelest był zagrożony.
Tylko ten lincz na Douglasie imo go uniewinnia dość mocno wciąż
|
|