|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 16:39:55 GMT 1
Prosimy o zwracanie się do graczy per Kreacja, nie per Tożsamość. Od teraz będzie to pilnowane i będą za to ostrzeżenia. Oczywiście można pisać tożsamościowo, ale z uwzględnieniem per Kreacja. Przepraszam, ze wcześniej tego nie pilnowałem. Z regulaminu: Żeby nie było, ładnie się tego trzymacie, ale tylko tak przypominam o tej formie Dla mnie bardziej wkurzające jest jak ludzie piszą o jakichś Eldach, Tytusach i Belmondziakach akurat niż jak padnie jakiś nick gracza. Często nie czaję o kogo chodzi, więc to taki apel ode mnie.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 16:41:12 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 16:41:12 GMT 1
XD jeszcze kurwa ten cudownie ocalony będzie plus jedynkował powiem tak - róbcie co chcecie już, wystarczy przeczytać posty, ale po tej edycji to ja dla niektórych już na zawsze będę krwawą mary Oczywiście, już wczoraj mówiłem, że śmierdzisz, **a w mafii jest 0 współpracy z tego co widziałem i nikt siebie nie broni**, to ma to sens, że ciebie też nikt nie broni Łasuch ładnie nam prezentuje wiedzę z mafijnego i punkt zaczepienia po jego kolorku.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 16:42:45 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 16:42:45 GMT 1
Mafia na pewno nie musiała głosować na Ericha bo żaden z ich mafijnych kolegów nie był zagrożony. Jeśli ktoś kto głosował na mnie zmienił głos na Ericha, to jest mniejsze prawdopodobieństwo, że jest mafią. Jeśli ktoś natomiast zmienił głos ze mnie na kogoś innego niż Erich, wtedy w tych osobach bym szukał mafii. Skoro tłum poszedł w stronę niewinnego to mafia już nie musiała się do tego przybijać Pyk, kolejny materiał do analizy później.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 16:44:04 GMT 1
Zmieniam z tego Bolca, można się śmiać z braku mojej dyskrecji, ale coś tam osiągnąłem (co - powiem wieczorem, jak wrócę do domu). Wracam do Łasucha, bo to dla mnie naturalny kandydat dzisiaj.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 16:44:40 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 15, 2023 16:44:40 GMT 1
Prosimy o zwracanie się do graczy per Kreacja, nie per Tożsamość. Od teraz będzie to pilnowane i będą za to ostrzeżenia. Oczywiście można pisać tożsamościowo, ale z uwzględnieniem per Kreacja. Przepraszam, ze wcześniej tego nie pilnowałem. Z regulaminu: Żeby nie było, ładnie się tego trzymacie, ale tylko tak przypominam o tej formie Dla mnie bardziej wkurzające jest jak ludzie piszą o jakichś Eldach, Tytusach i Belmondziakach akurat niż jak padnie jakiś nick gracza. Często nie czaję o kogo chodzi, więc to taki apel ode mnie. No ale to nie nasza wina, że nie jesteś człowiekiem kultury =(
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 16:45:20 GMT 1
Eldo = Eneldo. Tytus = Piston Postrach Wsi. Belmondziak = Młody Gdynianin.
Jak tak to rozumiem.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 16:45:24 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 16:45:24 GMT 1
Tak, grasz jak chirurg, ty sterylna istoto. Masz szczęście, że znalazłem dwóch bardziej sterylnych od ciebie. Mafia zazwyczaj robi wszystko przemyślanie, a miastowy ma większą szansę się zamotać, więc dla mnie ma sens ciekawe to jest akurat bo jeśli ustalonko mafii było na wolną amerykankę i rozpierdol (Pshemo w niej mógłby to wykminić? Kacperek?), to tu instynktowna obrona
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 16:47:40 GMT 1
Oczywiście, już wczoraj mówiłem, że śmierdzisz, **a w mafii jest 0 współpracy z tego co widziałem i nikt siebie nie broni**, to ma to sens, że ciebie też nikt nie broni Łasuch ładnie nam prezentuje wiedzę z mafijnego i punkt zaczepienia po jego kolorku. Sorry, myślałem, że to coś oczywistego, ale ty oczywiście tych oczywistości nie zauważasz
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 15, 2023 16:48:29 GMT 1
Eldo = Eneldo. Tytus = Piston Postrach Wsi. Belmondziak = Młody Gdynianin. Jak tak to rozumiem. Nie rób ze mnie debila, wygooglowałem sobie i wiem, że mnie wkręcasz, ale chwilę mi to zajęło zanim sięgnąłem po pomoc Wujka Google.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 16:48:53 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 15, 2023 16:48:53 GMT 1
Eldo = Eneldo. Tytus = Piston Postrach Wsi. Belmondziak = Młody Gdynianin. Jak tak to rozumiem. Tytus, młody g, belmondo, młody sarmata, młody mowglie, nowy tony hawk tylko ze rapowy, nowy Napoleon tylko większe berło, urwipołeć śmierdzący groszem = młody gdynianin
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 16:49:28 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 16:49:28 GMT 1
Łasuch ładnie nam prezentuje wiedzę z mafijnego i punkt zaczepienia po jego kolorku. Sorry, myślałem, że to coś oczywistego, ale ty oczywiście tych oczywistości nie zauważasz ale przecież sam napisałeś dwa dni później (? Jakoś tak), że mafia robi rozpierdol i nic nie koordynuje więc może jednak nie taka oczywistość? mam jeszcze jedna ciekawa rzecz ale wrzucę z kompa
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 16:50:08 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 16:50:08 GMT 1
zbiornik na aksjomaty się znalazł
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 16:50:22 GMT 1
Mafia na pewno nie musiała głosować na Ericha bo żaden z ich mafijnych kolegów nie był zagrożony. Jeśli ktoś kto głosował na mnie zmienił głos na Ericha, to jest mniejsze prawdopodobieństwo, że jest mafią. Jeśli ktoś natomiast zmienił głos ze mnie na kogoś innego niż Erich, wtedy w tych osobach bym szukał mafii. Skoro tłum poszedł w stronę niewinnego to mafia już nie musiała się do tego przybijać Pyk, kolejny materiał do analizy później. Pyk, no popatrz, chyba wpasowujesz się w ten post. I jakimś dziwnym trafem zmieniasz na GreenPixela. A wiesz kogo ja uważam za mafię? Ciebie i GreenPixela. Dziwne nie? O i jeszcze jedno. W D3 nieaktywny GreenPixel zagłosował na McCoya kiedy głównym tematem był Douglas - Maruda. Dziwne nie?
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 16:51:50 GMT 1
Mafia zazwyczaj robi wszystko przemyślanie, a miastowy ma większą szansę się zamotać, więc dla mnie ma sens ciekawe to jest akurat bo jeśli ustalonko mafii było na wolną amerykankę i rozpierdol (Pshemo w niej mógłby to wykminić? Kacperek?), to tu instynktowna obrona Wiesz, że mafiozi nie muszą ze sobą współpracować, żeby robić wszystko przemyślanie jako indywidualni gracze?
|
|
|
Post by greenpixel on May 15, 2023 16:52:34 GMT 1
Dobry wieczór, przyszedłem odpękać swoje. Wczoraj dałem z siebie za mało 4/5 ale przynajmniej mój insynkt glona zadziałał i poleciał mafioza. Lipa, że w sumie pewien to jestem tylko tego, że Kot jest Barman bo się przyznał i wszyscy wydają się być tego pewni.
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 16:52:56 GMT 1
Ciekawe, że Klakier już nie może być twoim obiektem westchnień, to teraz lecisz we mnie
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 17:00:02 GMT 1
Ciekawe, że Klakier już nie może być twoim obiektem westchnień, to teraz lecisz we mnie a kiedy nie leciałem w Ciebie? i nie uważasz, że Twoja linia obrony jest wyłącznie responsywna? nie ma tu głębi? ON MNIE BIJE JAK MOŻE trochę jak Twój bossik, Pszemek
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 17:01:32 GMT 1
Z resztą jak na razie intuicja mnie nie myliła. Wszyscy których brałem za zielonych to nimi byli. Intuicja mnie zawiedzie tylko jeśli okaże się że się myliłem co do Klakiera i że tak naprawdę jest czerwony ale wiesz, że miastowy się myli?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 17:02:05 GMT 1
gość sprzedaje wszechwiedzę co chwilę i dalej idziemy w stronę myślenia, że mafia tak by nie robiła
jednocześnie uważacie, że siedzą w niej glony
no pamiebuczku
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 17:05:46 GMT 1
to jest w sumie ciekawostka, ale może nabrać na znaczeniu Kto umarł w mordzie? Potrzebuje info żeby myśleć w pociągu. Kaźmierczak Halo, jestem w kinie, moge prosic o szybkie info kim byl douglas? O kurwa, to skoro jeden z Reyholmow jest mafią i nie jest to Volv, to dla mnie Volv i Pshemo zieloni Więc teraz z czystym sumieniem mogę powiedziec, że Volv, Pshemo i Makło zieloni i im będę ufał najbardziej. No i jeszcze może Młody G, za ten post motywujący miasto do pracy, ale on tylko lekko zielony plejs u tatusia-pshemka podpatrzyłeś?
|
|