|
Rozgrywka
May 15, 2023 17:06:30 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 17:06:30 GMT 1
gość sprzedaje wszechwiedzę co chwilę i dalej idziemy w stronę myślenia, że mafia tak by nie robiła jednocześnie uważacie, że siedzą w niej glony no pamiebuczku Łasuch z Marudą twoim zdaniem razem w mafii?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 17:06:55 GMT 1
ja idę, niech się dzieje wasza wola
dla mnie łasuch 90% dziś maruda 10%
o bolcu i pixelu nie mam niestety w ogóle zdania
pixela by mi nie było szkoda
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 17:06:56 GMT 1
Cieniutki chyba niewinny.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 17:07:19 GMT 1
gość sprzedaje wszechwiedzę co chwilę i dalej idziemy w stronę myślenia, że mafia tak by nie robiła jednocześnie uważacie, że siedzą w niej glony no pamiebuczku Łasuch z Marudą twoim zdaniem razem w mafii? obaj mogą być
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 17:07:39 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 17:07:39 GMT 1
Ciekawe, że Klakier już nie może być twoim obiektem westchnień, to teraz lecisz we mnie Łasuch wali mafijny post za mafijnym postem od czwartku. Albo tu jest mafia, albo mamy do czynienia z przypadkiem skubańcowym: mafijnością wrodzoną i przewlekłą. Trzeba to rozstrzygnąć dzisiaj.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 15, 2023 17:08:22 GMT 1
kończę grę o 20:30, 20:45 mam wynik mordu w swojej, 21:10 będę w domu i coś jeszcze (może) zdążę porobić
miasto do przodu mafia do gnoju
(jeszcze będę pisał bo jadę uberem, ale to koniec mocniejszego focusu raczej)
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 17:08:34 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 17:08:34 GMT 1
Łasuch z Marudą twoim zdaniem razem w mafii? obaj mogą być Czy to nie za dużo tak brawurowego krycia sobie dupy nawzajem?
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 17:13:53 GMT 1
to jest w sumie ciekawostka, ale może nabrać na znaczeniu Halo, jestem w kinie, moge prosic o szybkie info kim byl douglas? O kurwa, to skoro jeden z Reyholmow jest mafią i nie jest to Volv, to dla mnie Volv i Pshemo zieloni Więc teraz z czystym sumieniem mogę powiedziec, że Volv, Pshemo i Makło zieloni i im będę ufał najbardziej. No i jeszcze może Młody G, za ten post motywujący miasto do pracy, ale on tylko lekko zielony plejs u tatusia-pshemka podpatrzyłeś? Chyba nie rozumiem
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 17:14:26 GMT 1
Ciekawe, że Klakier już nie może być twoim obiektem westchnień, to teraz lecisz we mnie Łasuch wali mafijny post za mafijnym postem od czwartku. Albo tu jest mafia, albo mamy do czynienia z przypadkiem skubańcowym: mafijnością wrodzoną i przewlekłą. Trzeba to rozstrzygnąć dzisiaj. Tego się właśnie w kurwę boje, dla nadgorliwych, polecam sobie poczytać zapoznawczą od tego momentu mafiacorner.boards.net/thread/270/rozgrywka?page=47 Huggy = Łasuch, Ja = Russel i tutaj była ta sama sytuacja, Łasuch mafijny post za mafijnym postem, oczywiście okazał się niewinny
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 17:17:01 GMT 1
Łasuch wali mafijny post za mafijnym postem od czwartku. Albo tu jest mafia, albo mamy do czynienia z przypadkiem skubańcowym: mafijnością wrodzoną i przewlekłą. Trzeba to rozstrzygnąć dzisiaj. Tego się właśnie w kurwę boje, dla nadgorliwych, polecam sobie poczytać zapoznawczą od tego momentu mafiacorner.boards.net/thread/270/rozgrywka?page=47 Huggy = Łasuch, Ja = Russel i tutaj była ta sama sytuacja, Łasuch mafijny post za mafijnym postem, oczywiście okazał się niewinny No błagam kurwa, nie jestem takim chujem Sonicem co w żywe oczy kłamie i meltdowny odpierdala
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 17:17:15 GMT 1
Żeby tylko wygrać
|
|
|
Post by Łasuch on May 15, 2023 17:17:31 GMT 1
Ja się staram w pełni z głębi swojego miastowego serca
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 17:20:43 GMT 1
Wjebańcy, bo się wjebaliśmy w tego biednego Ericha. dla mnie to fikołek teraz, nie wiem *** światełka w tunelu, kaliber ciężki na endgameAli Agca Murlokclaim, ale do wysypania się jako bold move - kto cisnął Klakiera poza mną mimo jego claimu?Klakierniewinny Denholm glony Bolec pixel dramatyczna gra na ten moment, ale lekko autentyczne poczucie zagubienia Jakub SzelestowskiMafia, a jak nie, to dużo odpowiedzi ŁasuchKontestacja i maksymalny backseat driverPodsumowanie RedaWywracam stół, ale nie gram w grę mafia, tylko grę 'wzmianka o moim nicku' Maruda
Zależnie od koloru Klakiera i ŁasuchaMłody Gdynianin???Geniusz, zieleniak, bez złego ruchu, cudownie dziecko mafii, nikt o nim źle nie mówi, same wspaniałości Piston - całkowicie zielony albo całkowicie czerwony - no właśnie
*** Kolejność zadania domowego: 1. Łasuch - daje odpowiedzi, widzimy kto bronił, kogo bronił, jak wajchował to Klakier który teraz od tego odszedł, to jest człowiek-odpowiedź i to jest również gra miałka do kwadratu /// 2. Wychwycenie zależności Łasucha PRZEDE WSZYSTKIM z Klakierem i Marudą.Role nie są podawane. Czy ruch Klakiera na barmanowanie mógł być wymuszony sytuacją Łasuszą? Tak. Obaj byli pod ścianą, obaj mieli praktycznie pewne zejście z tego padołu łez DO CZASU. McCoy też był. Aż trzech mafiozów zakolejkowanych? Przejebana sytuacja. To bold move do przemyślenia. Klakier mówiąc, że upijał Łasucha zdobywa +1000 do creditsów. Jeśli prawdziwy barman żyje, musi upić w takim wypadku Klakiera. Mafia sprawdza to bijąc w Makłowicza - no sorry, co byście nie mówili pozytywnego o sympatycznym inżynierze, nie był, nawet w drugim szeregu do mordu. Ergo - prawdziwy barman już nie żyje. Zdycha Makłowicz. Klakier ma +2000 do creditsów. Teoretycznie powinien dziś zejść, ale może być jeszcze klawisz i ksiądz. Mafia może nie mordować. Dużo tutaj jest zależności. Ten ruch, z krawędzi przepaści nad którą stali Klakier, Łasuch i McCoy doprowadza do zyskania na czasie, a także możliwości wysypania się rolnych. Klakier już dzisiaj nie forsuje Łasucha. Ogólny konsensus wczoraj po linczu, że Łasuch mafia sto procent nagle się przekształcił i robimy jakąś woltę na Cieniutkiego/Marudę. Dziwne rzeczy. Powyższe traktujcie jak testament. Nie jest to opcja najbardziej dla mnie prawdopodobna, ale dość możliwa. Wywraca to ewentualnie całkowicie pierwotną listę kolorków podaną na górze. 3. Dlaczego Gary nie jest jak Tommy Lee Jones w ściganym?Bo ma za dużo do stracenia. 4. Dlaczego Piston jest najlepszym graczem tej edycji i nie budzi to podejrzeń?Do przeczytania wszystko. Lincz na Łasuchu to mus, a potem mamy chwilę, żeby się zastanowić i pogadać. Forsujecie teorię o debilnej mafii, a potem olewacie fakt, że zamordowany został Makłowicz, a według Tomusia upity był Łasuch. Kto może grać podręcznikowego OC?Gary/Piston Czy Kacperek może być w mafii?Tak, ale on jest do przeczytania od początku do końca. Po ŁASUCHU. Czy w Cieniutkiego, konsekwentnie, od początku rozgrywki ładuje argumentami mafia?Najprawdopodobniej. To jest bardzo miastowy post. Jesteś w mafii, widzisz, że Klakier dał claima, counter-claimów nie ma, a ty następnego dnia dalej ogarniasz scenariusze, które mogą świadczyć o winie Klakiera i rozbudowujesz narrację do tego stopnia, że rozważasz jakieś scenariusze z ekipą mafijną Łasuch-Klakier, którzy obmyślili potężny, diaboliczny plan na bazie fake-claimu i nieżyjącego barmana. No jeśli odwala takie rozkminy w mafii to jestem pod wrażeniem.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 17:23:02 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 17:23:02 GMT 1
Czyli mamy do czynienia z tym słynnym przebiciem ściany?
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 17:25:15 GMT 1
Tak daleko bym nie szedł, Generał Raymund to jednak nie jest, ale dobrze daje. Tu bardziej kwestia sposobu myślenia, które w mafii jest raczej rzadko spotykane.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 17:28:02 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 17:28:02 GMT 1
Okej, spoko. Nie pytałbym o tę teorię ściany, gdyby nie to, że Cieniutki się nią przechwala. Ale to może po prostu monciarska megalomania.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 17:28:36 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 15, 2023 17:28:36 GMT 1
Takie myślenie jak prezentuje Cieniutki było na porządku dziennym na IFQ. Spokojnie mógłby to zrobić w mafii
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 17:30:37 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 15, 2023 17:30:37 GMT 1
Szkoda kurwa, że jak szrek pisał swoje rozkminy o wywołaniu sztucznej wajchy przez mafię dla ochrony swojego, to mu nie pisali,że to bardzo miastowy post, tylko o jakimś sf.
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 17:30:42 GMT 1
ekran mi nagle zaczął drżeć w laptopie. Przez chwilę się przeraziłem, że to moje oczy, a to tylko ekran w kompie. Dałem restart i pomogło.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 17:31:54 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 15, 2023 17:31:54 GMT 1
ekran mi nagle zaczął drżeć w laptopie. Przez chwilę się przeraziłem, że to moje oczy, a to tylko ekran w kompie. Dałem restart i pomogło. Matryca Ci siada. :/
|
|