|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 18:20:27 GMT 1
Napisał:
Cokolwiek to znaczy
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 18:20:55 GMT 1
dla mnie lincz na Marudzie bardzo rozsądny niezależnie od tego po której stronie gra, a tu już powoli nie ma komu być w mafii jeżeli Maruda padnie niewinny to będę miał pewność, że grande oszust znajduje się w trójce Agca/Denholm/Cieniutki Szelestowskiego jesteś pewny?
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 18:22:10 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 18:22:10 GMT 1
dla mnie lincz na Marudzie bardzo rozsądny niezależnie od tego po której stronie gra, a tu już powoli nie ma komu być w mafii jeżeli Maruda padnie niewinny to będę miał pewność, że grande oszust znajduje się w trójce Agca/Denholm/Cieniutki Szelestowskiego jesteś pewny? Nie, szelestowskiego jestem najmniej pewny z nich wszystkich, ale biorę pod uwagę to co mówią o nim wszyscy pozostali
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 18:23:11 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 18:23:11 GMT 1
Napisał: Cokolwiek to znaczy Jeżeli upicie Barmana byłoby dobre to Gargamel dalej by żył i testament nie ujrzałaby światła dziennego Promil szans na to, że Gargamel był barmanem
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 18:23:46 GMT 1
Może być dzisiaj Maruda. Tylko jeśli Łasuch jest tym księdzem, Bolec niewinny, a do tego jeszcze Pixel miałby być niewinny, to gdzie jest mafia? Trzech nieoczywistych mafiozów? Nie dodaje mi się to, nie po tym co się działo.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 18:24:02 GMT 1
no dobra, to konsolidujemy miasto
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 18:24:46 GMT 1
Dla mnie w parze Bolec/Pixel musi być co najmniej jedna mafia, za dużo twistów w innym razie.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 18:26:40 GMT 1
No to chyba warto odnotować fakt, że wajche na Bolca rozpoczął Douglas, przed jego głosem poszła wajcha na Szelestowskiego(!), stan głosowania przed wajchą na bolca: 5 Pracuś: Piston Postrach Wsi Murlok Leszek Kaźmierczak Maruda Kapitan Cieniutki 4 Jakub Szelestowski: Pracuś Młody Gdynianin Ali Agca Łasuch 3 Bolec Pierdolec: greenpixel Robert Makłowicz Douglas Reynholm 2 greenpixel Bolec Pierdolec Dr Leonard H. McCoy Czyli ruszył movement ze zmianą z Pracusia na Szelestowskiego, mafia próbowała to odwrócić wajchując na Bolca, tylko dlaczego nie podłączyli się w Pracusia? + Bolec był upijany przez Klakiera w D1, w mordzie padł Gargamel, więc to jest mocny argument na niewinnego Bolca
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 18:26:52 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 18:26:52 GMT 1
Dla mnie w parze Bolec/Pixel musi być co najmniej jedna mafia, za dużo twistów w innym razie. Zobacz jak grał Bolec pośród świeżaków jako karakan - psycha mu nie dojechała i poddał grę Jego występ w mafii byłby niewiarygodny
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 18:27:40 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 15, 2023 18:27:40 GMT 1
Kurwa raz jeden korzystny układ gwiazd z rolami
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 18:30:10 GMT 1
Dla mnie w parze Bolec/Pixel musi być co najmniej jedna mafia, za dużo twistów w innym razie. Zobacz jak grał Bolec pośród świeżaków jako karakan - psycha mu nie dojechała i poddał grę Jego występ w mafii byłby niewiarygodny Zawsze można zaliczyć progres. Może nie być w mafii, to nie jest oczywiste. Ale uwierzę prędzej w jego winę niż na przykład w winę Cieniutkiego.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 18:33:54 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 15, 2023 18:33:54 GMT 1
W takim układzie dzisiaj chyba od marudy trzeba zamknąć, w przypadku Ew. Niewinności mamy czas na przegrupowanie i sprawdzenie pixela.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 18:35:32 GMT 1
w sumie tak stawiając sprawe jaki widzisz profit w maruda->pixel , a nie pixel->maruda?
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 18:37:57 GMT 1
Napisał: Cokolwiek to znaczy miał na myśli, że celowali w niego a ja upiłem niewinnego
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 18:38:34 GMT 1
jeżeli chcemy zrobić przegrupowanie i nie przeszkadza wam trafienie niewinnego to ja mogę puścić zielone światło. Tak jak całą kołomyje z nim odstawiłem żeby tą grę wygrać tak zdaje sobie sprawę, że żeby ją wygrać trzeba go w optymalnym momencie odjebać
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 18:38:43 GMT 1
Może być dzisiaj Maruda. Tylko jeśli Łasuch jest tym księdzem, Bolec niewinny, a do tego jeszcze Pixel miałby być niewinny, to gdzie jest mafia? Trzech nieoczywistych mafiozów? Nie dodaje mi się to, nie po tym co się działo. no jak nieoczywistych. Maruda, Cieniutki, Agcza/PodRed/Szelest
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 18:39:07 GMT 1
Sprawia mi przykrość tak nieuczciwa ocena mojej gry. W wykonaniu Denholma, zwłaszcza po tym, jak sam prawie nic nie zrobił w tej rozgrywce, a zarzuca mi brak wpływu. Faktycznie zajebisty brak wpływu zwłaszcza jak wam Douglasa na świecznik wjebałem w g2 i brałem go na solo przez cały dzień.
Jestem wycieńczony, mam mało czasu, bo nadrabiam zaległości z roboty i zdecydowanie nie chce mi się dziś bronić. Wczorajsza moja gra wynikała z alkoholu, a i tak podjąłem w końcu dobrą decyzję.
Jak ktoś uważa, że ja nic nie zrobiłem w tej grze, to kłamie albo ewidentnie coś mu umyka.
Nie macie moim zdaniem jeszcze potrzeby szukać tak potężnego twistu jak ja w mafii. Są 3 mafie, od 2dni trafiamy, a w grze pozostaje nadal kilku graczy, których ocena będzie trudniejsza niż mnie bo dali z siebie mniej.
Zjadłem jeden kawałek pizzy przez 2 doby.
Ponadto zdecydowanie grałem tak jakby mi nie zależało jakoś bardzo na przeżyciu. Dużo ryzykowałem. Nie możecie powiedzieć, że nie.
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 18:39:36 GMT 1
A poza tym zauważcie jak łatwo idzie budowanie nastroju na mnie.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 18:39:44 GMT 1
w sumie tak stawiając sprawe jaki widzisz profit w maruda->pixel , a nie pixel->maruda? No dokładnie taki, że pixel może być w mafii w każdym układzie, a linczując marudę z dużym prawdopodobieństwem jesteśmy albo o krok od rozwiązania zagadki, albo wracamy do miastowej paranoi, chyba lepszy strzał w tym momencie.
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 18:40:12 GMT 1
No to chyba warto odnotować fakt, że wajche na Bolca rozpoczął Douglas, przed jego głosem poszła wajcha na Szelestowskiego(!), stan głosowania przed wajchą na bolca: 5 Pracuś: Piston Postrach Wsi Murlok Leszek Kaźmierczak Maruda Kapitan Cieniutki 4 Jakub Szelestowski: Pracuś Młody Gdynianin Ali Agca Łasuch 3 Bolec Pierdolec: greenpixel Robert Makłowicz Douglas Reynholm 2 greenpixel Bolec Pierdolec Dr Leonard H. McCoy Czyli ruszył movement ze zmianą z Pracusia na Szelestowskiego, mafia próbowała to odwrócić wajchując na Bolca, tylko dlaczego nie podłączyli się w Pracusia? + Bolec był upijany przez Klakiera w D1, w mordzie padł Gargamel, więc to jest mocny argument na niewinnego Bolca Bolec był upijany w drugim. W pierwszym dałem w Szelesta
|
|