|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 18:40:41 GMT 1
Może być dzisiaj Maruda. Tylko jeśli Łasuch jest tym księdzem, Bolec niewinny, a do tego jeszcze Pixel miałby być niewinny, to gdzie jest mafia? Trzech nieoczywistych mafiozów? Nie dodaje mi się to, nie po tym co się działo. no jak nieoczywistych. Maruda, Cieniutki, Agcza/PodRed/Szelest Każdy z wymienionych gra co najmniej dobrą edycję, jeśli jest w mafii. Stąd nieoczywisty.
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 18:40:55 GMT 1
w sumie tak stawiając sprawe jaki widzisz profit w maruda->pixel , a nie pixel->maruda? No dokładnie taki, że pixel może być w mafii w każdym układzie, a linczując marudę z dużym prawdopodobieństwem jesteśmy albo o krok od rozwiązania zagadki, albo wracamy do miastowej paranoi, chyba lepszy strzał w tym momencie. Przecież jak mnie zlinczujecie to będzie chuj a nie rozwiązanie zagadki bo wyjdę niewinny i będziecie się musieli z graczami bardziej enigmatycznymi ode mnie męczyć.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 18:41:33 GMT 1
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 18:42:31 GMT 1
w sumie tak stawiając sprawe jaki widzisz profit w maruda->pixel , a nie pixel->maruda? Jest dużo rozsądniej wrzucić mnie dalej w kolejkę niż marnować na mnie teraz lincz. Jeśli chcecie mogę się wypowiedzieć na każdy temat, wystarczy zapytać.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 18:42:58 GMT 1
Zobacz jak grał Bolec pośród świeżaków jako karakan - psycha mu nie dojechała i poddał grę Jego występ w mafii byłby niewiarygodny Zawsze można zaliczyć progres. Może nie być w mafii, to nie jest oczywiste. Ale uwierzę prędzej w jego winę niż na przykład w winę Cieniutkiego. i dodaj do tego argument o upiciu oraz pewnie są jeszcze inne
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 18:43:07 GMT 1
W porządku, myślałem, że będę dzisiaj klawiszowany i nie myślałem o tym, kogo upić. Nagle okazuje się, że będzie jednak modlitwa, zatem. Kogo upijać? Jakieś pomysły? Ale jeśli odpowiadacie, to rzućcie po dwóch/trzech kandydatów.
E: pamiętajcie, że upicie nie działa na OC
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 18:44:17 GMT 1
akurat ze względu na taki a nie inny styl gry Twoja śmierć odpowiada na znacznie więcej pytań niż w przypadku innych Marudo. Tańczenie na kutasie ma plusy i minusy
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 18:44:55 GMT 1
W porządku, myślałem, że będę dzisiaj klawiszowany i nie myślałem o tym, kogo upić. Nagle okazuje się, że będzie jednak modlitwa, zatem. Kogo upijać? Jakieś pomysły? Ale jeśli odpowiadacie, to rzućcie po dwóch/trzech kandydatów.
E: pamiętajcie, że upicie nie działa na OC
ja powiem oględnie, za pomocą barmana szukałbym uniewinnienia a nie winnego edit: chociaż dobra, rolni
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 18:47:34 GMT 1
W ogóle ja w tej edycji od momentu wymyślenia Bohuna w zasadzie chyba w dużym stopniu rozbawiałem sam siebie. Czepiacie się mnie o to puszczanie ze smyczy, a ja po prostu wtedy miałem ubaw. Bardzo lubię czasami robić i mówić rzeczy tak absurdalne, że aż zabawne.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 18:49:02 GMT 1
Sprawia mi przykrość tak nieuczciwa ocena mojej gry. W wykonaniu Denholma, zwłaszcza po tym, jak sam prawie nic nie zrobił w tej rozgrywce, a zarzuca mi brak wpływu. Faktycznie zajebisty brak wpływu zwłaszcza jak wam Douglasa na świecznik wjebałem w g2 i brałem go na solo przez cały dzień. Jestem wycieńczony, mam mało czasu, bo nadrabiam zaległości z roboty i zdecydowanie nie chce mi się dziś bronić. Wczorajsza moja gra wynikała z alkoholu, a i tak podjąłem w końcu dobrą decyzję. Jak ktoś uważa, że ja nic nie zrobiłem w tej grze, to kłamie albo ewidentnie coś mu umyka. Nie macie moim zdaniem jeszcze potrzeby szukać tak potężnego twistu jak ja w mafii. Są 3 mafie, od 2dni trafiamy, a w grze pozostaje nadal kilku graczy, których ocena będzie trudniejsza niż mnie bo dali z siebie mniej. Zjadłem jeden kawałek pizzy przez 2 doby. Ponadto zdecydowanie grałem tak jakby mi nie zależało jakoś bardzo na przeżyciu. Dużo ryzykowałem. Nie możecie powiedzieć, że nie. Mnie po prostu jest zdecydowanie mniej w temacie. Ty najebałeś mnóstwo postów, ale w dużej mierze jesteś dla bycia. Nie uważam, że to nieuczciwa ocena. I nie zarzucam ci "braku wpływu" ale "brak celu w grze", grasz tak jakby liczył się tylko obecny moment, z kim można byłoby się poprzepychać, zaczepić, pogadać, ale nie widzę w ogóle u ciebie myślenia o tym co to ma wnieść.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 18:49:16 GMT 1
mordzix, ale my nie mamy nic do ciebie i każdy mówi, że są u ciebie argumenty za niewinnością no ale kurwa jak nie ty to kto, pokaż palcem bo mi się cele kończą, z kapitana wg mnie zbyt łatwo została noga spuszczona, ale serio - kto?
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 18:54:52 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 18:54:52 GMT 1
Denholm a Ty jak reagujesz na pytanie o kolejność pixel/maruda?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 18:56:31 GMT 1
Pixel, Maruda, Cieniutki
no chyba tak to bd
chociaż kurwa nie wiem, znowu bratobójczy overthinking mi się włącza, po linczu takie dyskusje
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 18:57:27 GMT 1
Denholm a Ty jak reagujesz na pytanie o kolejność pixel/maruda? No ja jestem zwolennikiem solidnego rzemiosła jednak, Pixel pewnie przodem. Zresztą gdyby okazał się niewinny to mamy pewność o co najmniej dwóch "mniej oczywistych" mafiozach. Ale to co mówi Agca też ma sens.
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 18:57:37 GMT 1
mordzix, ale my nie mamy nic do ciebie i każdy mówi, że są u ciebie argumenty za niewinnością no ale kurwa jak nie ty to kto, pokaż palcem bo mi się cele kończą, z kapitana wg mnie zbyt łatwo została noga spuszczona, ale serio - kto? Ja jestem trochę słabą osobą, żeby dziś wybierać wam lincz, bo od dawna mam nieprzeczytany temat. Czułem, że mam bardzo mocną mapę gry i że jestem na dobrym tropie na początku dnia z linczem na Douglasie, ale od tamtego momentu nie zaktualizowałem swoich informacji zbyt starannie, bo byłem pijany od 13tej w sobotę do wczoraj wieczorem. Jeżeli miałbym wybierać, kogo macie dziś zlinczować, robiłbym to głównie na podstawie wiedzy z tamtego momentu. Wiem, że trochę nieintuicyjny argument, ale uwierzcie mi, nie dałbym się tak łatwo zabić, jak dziś, gdybym był w mafii. Nie pozwoliłbym na to. Jasne mielibyście szanse mnie dziś zlinczować, gdybym był w mafii, ale włożyłbym sporo więcej wysiłku i byłoby to trudniejsze. Powiem tak, skoro moja gra w mieście jest dla was słaba co mnie po linczu na Douglasie dziwi. To pomyślcie w taki sposób. Czy mafijny Pshemo zagrałby tak słabo, jak w tej edycji? Jeśli jestem w mafii, to mój występ jest sporo słabszy niż Karetka, a pewnie nawet i słabszy niż Despero. A linczowanie pozostałych mafiozów też przychodzi wam coś podejrzanie łatwo, ja bym chyba jednak wam więcej namotał jako mafiak i ten Mccoy z Douglasem by tak szybko i łatwo nie polecieli. Jeden może tak, ale imo nie dwóch. Postaram się wskazać swój typ zaraz, ale muszę pomyśleć.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 18:59:10 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 18:59:10 GMT 1
mordzix, ale my nie mamy nic do ciebie i każdy mówi, że są u ciebie argumenty za niewinnością no ale kurwa jak nie ty to kto, pokaż palcem bo mi się cele kończą, z kapitana wg mnie zbyt łatwo została noga spuszczona, ale serio - kto? Ja jestem trochę słabą osobą, żeby dziś wybierać wam lincz, bo od dawna mam nieprzeczytany temat. Czułem, że mam bardzo mocną mapę gry i że jestem na dobrym tropie na początku dnia z linczem na Douglasie, ale od tamtego momentu nie zaktualizowałem swoich informacji zbyt starannie, bo byłem pijany od 13tej w sobotę do wczoraj wieczorem. Jeżeli miałbym wybierać, kogo macie dziś zlinczować, robiłbym to głównie na podstawie wiedzy z tamtego momentu. Wiem, że trochę nieintuicyjny argument, ale uwierzcie mi, nie dałbym się tak łatwo zabić, jak dziś, gdybym był w mafii. Nie pozwoliłbym na to. Jasne mielibyście szanse mnie dziś zlinczować, gdybym był w mafii, ale włożyłbym sporo więcej wysiłku i byłoby to trudniejsze. Powiem tak, skoro moja gra w mieście jest dla was słaba co mnie po linczu na Douglasie dziwi. To pomyślcie w taki sposób. Czy mafijny Pshemo zagrałby tak słabo, jak w tej edycji? Jeśli jestem w mafii, to mój występ jest sporo słabszy niż Karetka, a pewnie nawet i słabszy niż Despero. A linczowanie pozostałych mafiozów też przychodzi wam coś podejrzanie łatwo, ja bym chyba jednak wam więcej namotał jako mafiak i ten Mccoy z Douglasem by tak szybko i łatwo nie polecieli. Jeden może tak, ale imo nie dwóch. Postaram się wskazać swój typ zaraz, ale muszę pomyśleć. Problem w tym, że jakbyś zagrał totalnie jak karetka, to byś już dawno był wyjebany A przed linczem na Douglasie ja cię i tak o karetkowe wajby oskarżałem
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 18:59:14 GMT 1
Jak będzie konsensus na pixela ja drzeć szat nie będę, uczciwy grind to moje nowe motto, tylko czasem mi odpierdala
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 19:00:08 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 19:00:08 GMT 1
Denholm a Ty jak reagujesz na pytanie o kolejność pixel/maruda? No ja jestem zwolennikiem solidnego rzemiosła jednak, Pixel pewnie przodem. Zresztą gdyby okazał się niewinny to mamy pewność o co najmniej dwóch "mniej oczywistych" mafiozach. Ale to co mówi Agca też ma sens.
Przyjmij, że jest niewinny stary. Jak to linczować to tylko świadomie z takim założeniem
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 19:01:55 GMT 1
w sumie tak stawiając sprawe jaki widzisz profit w maruda->pixel , a nie pixel->maruda? co jest, całą gre byłeś za kolegą, a w momencie kiedy miasto było skonsolidowane wrzucasz go na świecznik?
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 19:02:00 GMT 1
Nie rozumiem totalnie uniewinnienia Pistona. Wyszło mi, że mafiozo będzie miał charakterystykę taką jak Douglas i Piston i co do Douglasa miałem rację, ale Piston może też być przecież.
|
|