|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 19:02:04 GMT 1
Młody Gdynianinie, to co z tą twoją kolejnością w końcu, bo nie chcę mówić, że nie masz podejrzanych.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 19:02:48 GMT 1
Sprawia mi przykrość tak nieuczciwa ocena mojej gry. W wykonaniu Denholma, zwłaszcza po tym, jak sam prawie nic nie zrobił w tej rozgrywce, a zarzuca mi brak wpływu. Faktycznie zajebisty brak wpływu zwłaszcza jak wam Douglasa na świecznik wjebałem w g2 i brałem go na solo przez cały dzień. Jestem wycieńczony, mam mało czasu, bo nadrabiam zaległości z roboty i zdecydowanie nie chce mi się dziś bronić. Wczorajsza moja gra wynikała z alkoholu, a i tak podjąłem w końcu dobrą decyzję.Jak ktoś uważa, że ja nic nie zrobiłem w tej grze, to kłamie albo ewidentnie coś mu umyka. Nie macie moim zdaniem jeszcze potrzeby szukać tak potężnego twistu jak ja w mafii. Są 3 mafie, od 2dni trafiamy, a w grze pozostaje nadal kilku graczy, których ocena będzie trudniejsza niż mnie bo dali z siebie mniej. Zjadłem jeden kawałek pizzy przez 2 doby.
Ponadto zdecydowanie grałem tak jakby mi nie zależało jakoś bardzo na przeżyciu. Dużo ryzykowałem. Nie możecie powiedzieć, że nie. Mnie nigdy nie kupują takie tłumaczenia przedlinczowe, sora
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 19:02:51 GMT 1
Ja ufam Młodemu G, że pixel niewinny. Jeśli naprawdę wam zależy na sprawdzaniu go, można go upić. Ale nie róbmy na niego masówki na godzinę przed linczem, bez przemyślenia. Zbyt często przez takie nieprzemyślane decyzje przegrywamy
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 19:03:33 GMT 1
ty to pod żadnym pozorem nie mów głośno kogo upijesz, bo potem świadomie pójdzie mord po X, żeby było że winny/niewinny
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 19:04:01 GMT 1
Ja ufam Młodemu G, że pixel niewinny. Jeśli naprawdę wam zależy na sprawdzaniu go, można go upić. Ale nie róbmy na niego masówki na godzinę przed linczem, bez przemyślenia. Zbyt często przez takie nieprzemyślane decyzje przegrywamy A co nam da upicie na tym etapie gry? Każdy mord będzie dało się jakoś wytłumaczyć
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 19:04:40 GMT 1
Ja ufam Młodemu G, że pixel niewinny. Jeśli naprawdę wam zależy na sprawdzaniu go, można go upić. Ale nie róbmy na niego masówki na godzinę przed linczem, bez przemyślenia. Zbyt często przez takie nieprzemyślane decyzje przegrywamy A co nam da upicie na tym etapie gry? Każdy mord będzie dało się jakoś wytłumaczyć chyba że w rolnego
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 19:11:13 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 19:11:13 GMT 1
w sumie tak stawiając sprawe jaki widzisz profit w maruda->pixel , a nie pixel->maruda? co jest, całą gre byłeś za kolegą, a w momencie kiedy miasto było skonsolidowane wrzucasz go na świecznik? jeżeli chcemy zrobić przegrupowanie i nie przeszkadza wam trafienie niewinnego to ja mogę puścić zielone światło. Tak jak całą kołomyje z nim odstawiłem żeby tą grę wygrać tak zdaje sobie sprawę, że żeby ją wygrać trzeba go w optymalnym momencie odjebać
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 19:13:10 GMT 1
No jak nawet Młody Gdynianin mówi, że trzeba będzie zlinczować Pixela to naprawdę nie ma sensu go nie wypierdzielić z rozgrywki przede mną. Bo w zasadzie jedyny powód, dla którego go można uniewinniać to posty Gdynianina.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 19:14:21 GMT 1
No ja jestem zwolennikiem solidnego rzemiosła jednak, Pixel pewnie przodem. Zresztą gdyby okazał się niewinny to mamy pewność o co najmniej dwóch "mniej oczywistych" mafiozach. Ale to co mówi Agca też ma sens.
Przyjmij, że jest niewinny stary. Jak to linczować to tylko świadomie z takim założeniem Naprawdę nie wiem jak w tej sytuacji mam postąpić. Mamy go już nigdy nie zlinczować? Czy gra coś czego mafioza nie mógłby? Stawiasz miasto w dziwnej sytuacji.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 19:15:21 GMT 1
Dobra, nieważne.
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 19:15:38 GMT 1
Na razie nie linczujmy pixela dzisiaj.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 19:17:18 GMT 1
Jak Maruda padnie czerwony, to Młody Gdynianin wysoko na liste wskakuje
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 19:18:36 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 19:18:36 GMT 1
Pytong, Ty zobacz co ja dzisiaj na temat marudy pisałem
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 19:18:53 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 19:18:53 GMT 1
Po prostu wszystko trzeba zrobić z głową
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 19:20:15 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 19:20:15 GMT 1
Tak jak pisałem, dla mnie najlepszy lincz to Cieniutki/Maruda
Ale możemy teraz przedyskutować kiedy będzie dobry moment na lincz na greenpixelu bo do meczowki go nie zostawimy, nawet dlatego żeby drugi niewinny nie zagłosował na niego
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 19:20:31 GMT 1
więc z głową, nie róbmy już teraz nagłej zmiany
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 19:21:39 GMT 1
Jeszcze 40 minut, można podyskutować. A co w kwestii Bolca?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 19:22:48 GMT 1
Pshema sie boje. Troche rozumiem jego argumentacje, ze powinien grac lepiej, ale moze po prostu przekombinowal z persona w tej edycji. Ewidentnie nie byl zbyt pozyteczny jako miastowy i jego obrona miejscami miala vibe mafiozy na wyjebce. Jak czytalem discorda po edycji z taco hemingwayem to wlasnie bylo widac jak pshemo cwaniakuje za plecami i wychodzi z zalozenia ze wszystkich oszuka, wiec moze troche slawa uderzyla. Szelest nie wiem. Wiekszosc gry mialem go za raczej zaangazowanego limonkowego. Problem w tym ze wszyscy poza nie wiem pixelem zaczynaja wygladac zielono.
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 19:23:18 GMT 1
Bolec odsunięty dalej w rozważaniach, chociaż moim zdaniem całkowicie niewinny, ze względu na lincz na Pracusiu.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 19:23:33 GMT 1
Jeszcze 40 minut, można podyskutować. A co w kwestii Bolca? zasadniczo jak mnie chcecie pogrillowac to dzisiaj jestem przy linczu
|
|