|
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 19:37:23 GMT 1
W kategorii najlepszy występ artystyczny piętnastego maja na mafiacorner to wygląda chyba tak: 1. Łasuch 2. Booooolec? 3. Cieniutki (2/3 blisko siebie) 4. Maruda pixel niesklasyfikowany Jak Pshemo gral w mafii to tez robil przedstawienia?
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 19:37:29 GMT 1
Pixel lub Podsumowanie/Denholm, idę ich jeszcze na szybkości poczytac.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 19:37:57 GMT 1
W kategorii najlepszy występ artystyczny piętnastego maja na mafiacorner to wygląda chyba tak: 1. Łasuch 2. Booooolec? 3. Cieniutki (2/3 blisko siebie) 4. Maruda pixel niesklasyfikowany A możesz łaskawie przestać żartować tylko się określić czy chcesz mnie dobić czy chcesz mi pomóc? Bo jak chcesz mi pomóc to to jest ten moment kiedy już trzeba zacząć. Ja się określiłem, mam grupę pięciu nicków do sprawdzenia, wyleciał z niej ksiądz, zostały cztery, z czego 50% skuteczność tam to jest dla mnie absolutne minimum. No co mam powiedzieć xD ja jestem teraz trochę jak Klakier i dziwi mnie, że Denholm tak łatwo łyknął posty Kapitana, tzn. doceniam i sam nie mam pewności, no ale kurwa teraz jak jeszcze Łasuch wyszedł z księdzem to co kurwa ten Kapitan zrobił dobrze, bo ta gra to jest zaprzeczenie jakiejkolwiek celności, wszystko co było do zweryfikowania, to wyszło na odwrotnie niż naprawdę xD
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 19:37:57 GMT 1
Nawet testamentu dziś ode mnie nie dostaniecie bo go nie napisałem.
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 19:38:50 GMT 1
A możesz łaskawie przestać żartować tylko się określić czy chcesz mnie dobić czy chcesz mi pomóc? Bo jak chcesz mi pomóc to to jest ten moment kiedy już trzeba zacząć. Ja się określiłem, mam grupę pięciu nicków do sprawdzenia, wyleciał z niej ksiądz, zostały cztery, z czego 50% skuteczność tam to jest dla mnie absolutne minimum. No co mam powiedzieć xD ja jestem teraz trochę jak Klakier i dziwi mnie, że Denholm tak łatwo łyknął posty Kapitana, tzn. doceniam i sam nie mam pewności, no ale kurwa teraz jak jeszcze Łasuch wyszedł z księdzem to co kurwa ten Kapitan zrobił dobrze, bo ta gra to jest zaprzeczenie jakiejkolwiek celności, wszystko co było do zweryfikowania, to wyszło na odwrotnie niż naprawdę xD Z dwójki Kapitan/Denholm imo to Denholm będzie w mafii.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 19:39:26 GMT 1
Jeśli Podsumowanie Reda gra sporo słabsze miasto niż zazwyczaj, to ja nie wiem jak on gra standardowo. Dzisiaj wykonał tutaj top pracy
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 19:39:32 GMT 1
W kategorii najlepszy występ artystyczny piętnastego maja na mafiacorner to wygląda chyba tak: 1. Łasuch 2. Booooolec? 3. Cieniutki (2/3 blisko siebie) 4. Maruda pixel niesklasyfikowany Jak Pshemo gral w mafii to tez robil przedstawienia? Trochę tak, nie do tego stopnia. Ale tam był inny problem, gierka z despero wygrała się sama przez konflikt miastowych (upraszczam, ale nigdy nawet nie mieli ciepło), a w kolejnej no jebany wziął z zaskoczenia yolo ruchami właśnie i wszyscy go zgodnie uniewinnili, jeden snajper tylko coś wyczuł, ale nie trafił.
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 19:40:29 GMT 1
Jak Pshemo gral w mafii to tez robil przedstawienia? Trochę tak, nie do tego stopnia. Ale tam był inny problem, gierka z despero wygrała się sama przez konflikt miastowych (upraszczam, ale nigdy nawet nie mieli ciepło), a w kolejnej no jebany wziął z zaskoczenia yolo ruchami właśnie i wszyscy go zgodnie uniewinnili, jeden snajper tylko coś wyczuł, ale nie trafił. Dobra, mam bardzo ciężką sytuację i prawie na pewno umrę. Zabijcie tego Pixela bo mi już dziś nie starczy mocy przekabacić was na Dunholma. Imo to Dunholm jest w mafii.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 19:40:40 GMT 1
Mogę iść w Bolca dzisiaj jeszcze. Czy są chętni?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 19:41:13 GMT 1
Mogę iść w Bolca dzisiaj jeszcze. Czy są chętni? Na jakiej podstawie?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 19:41:29 GMT 1
On mnie juz w D1 namierzyl.
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 19:41:36 GMT 1
Jak mi dacie przeżyć do jutra, to jutro robię konfrontację z Dunholm. Kto wie, może nawet zdołam go uniewinnić.
|
|
|
Post by Klakier on May 15, 2023 19:41:56 GMT 1
Nie ma żadnych chętnych na Bolca, już daj spokój w końcu Denholm
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 19:42:21 GMT 1
Trochę tak, nie do tego stopnia. Ale tam był inny problem, gierka z despero wygrała się sama przez konflikt miastowych (upraszczam, ale nigdy nawet nie mieli ciepło), a w kolejnej no jebany wziął z zaskoczenia yolo ruchami właśnie i wszyscy go zgodnie uniewinnili, jeden snajper tylko coś wyczuł, ale nie trafił. Dobra, mam bardzo ciężką sytuację i prawie na pewno umrę. Zabijcie tego Pixela bo mi już dziś nie starczy mocy przekabacić was na Dunholma. Imo to Dunholm jest w mafii. Już mnie przeczytałeś? Właśnie o takie zachowanie mi chodzi Maruda, skaczesz po podejrzanych i zmieniasz zdanie z prędkością światła.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 19:42:33 GMT 1
Jak Pshemo gral w mafii to tez robil przedstawienia? Trochę tak, nie do tego stopnia. Ale tam był inny problem, gierka z despero wygrała się sama przez konflikt miastowych (upraszczam, ale nigdy nawet nie mieli ciepło), a w kolejnej no jebany wziął z zaskoczenia yolo ruchami właśnie i wszyscy go zgodnie uniewinnili, jeden snajper tylko coś wyczuł, ale nie trafił. Sorry Maruda ale ide w Ciebie, bo jesli jednak lipszycujesz to nie mam pojecia gdzie jest twoja granica. Zmarzlikowi juz sie dalem wydymac.
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 19:42:44 GMT 1
Dobra, mam bardzo ciężką sytuację i prawie na pewno umrę. Zabijcie tego Pixela bo mi już dziś nie starczy mocy przekabacić was na Dunholma. Imo to Dunholm jest w mafii. Już mnie przeczytałeś? Właśnie o takie zachowanie mi chodzi Maruda, skaczesz po podejrzanych i zmieniasz zdanie z prędkością światła. Ja ciebie podejrzewałem wcześniej już przecież?
|
|
|
Post by greenpixel on May 15, 2023 19:43:30 GMT 1
Pixel podejrzewam ze zleci za aktywnosc. Dzisiaj wbil 4 posty z czego dwa to linki do ChatGPT. Naliczyłem 6. Poza tym to w tobie widzę mafinego glona.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 19:44:02 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 19:44:02 GMT 1
Ktoś jeszcze byłby chetny na kapitana?
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 19:44:18 GMT 1
Już mnie przeczytałeś? Właśnie o takie zachowanie mi chodzi Maruda, skaczesz po podejrzanych i zmieniasz zdanie z prędkością światła. Ja ciebie podejrzewałem wcześniej już przecież? Mówię o tym co się dzieje teraz: 1. W mafii PodRed 2. Muszę przeczytać jeszcze Dunholma 3. Dunholm mafia
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 19:44:18 GMT 1
Dobra, mam bardzo ciężką sytuację i prawie na pewno umrę. Zabijcie tego Pixela bo mi już dziś nie starczy mocy przekabacić was na Dunholma. Imo to Dunholm jest w mafii. Już mnie przeczytałeś? Właśnie o takie zachowanie mi chodzi Maruda, skaczesz po podejrzanych i zmieniasz zdanie z prędkością światła. Zresztą zrozum, że ja dzisiaj jestem zmuszony wybierać szybko bez nadrobionej rozgrywki.
|
|