|
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 19:57:08 GMT 1
where wajcha
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 19:57:49 GMT 1
spowiedź święta
opinia o Ali Agcy i Denholmie potencjalnie niewinnego Marudy
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 19:58:06 GMT 1
jeżeli Ty jesteś niewinny Pshemo to conajmniej jeden z nich jest i nie ma chuja we wsi
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 19:58:08 GMT 1
Ali Agca to był równy gość
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 19:58:44 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 19:58:44 GMT 1
Inne wytłumaczenie to że mafia poza Marudą jest jednak słaba i nie ma kto wajchować po ich stronie
Trzeba to sprawdzić prędzej czy później
Klakier jednak dobrze gadał
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 19:58:50 GMT 1
DOBRA, MOJE OSTATNIE SŁOWA.
W mafii siedzi jeden półprzemykacz typu Pison/Bolec
I dwóch ogarów, co z jakiegoś powodu grają swoją słabszą grę niż standardowo w mieście.
Uniewinnienia Dunholma są z dupy.
Czyli Ekipka w stylu Dunholm/Kapitan/Piston lub Bolec.
Jakby jednak się okazało że trzeba szukac potężnego twista to najmocniejszym twistem byłby Gdynianin
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 19:59:05 GMT 1
jesteś już nie do uratowania majster, ale przez te 6 minut możesz zbudować legendę
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 19:59:32 GMT 1
spowiedź święta opinia o Ali Agcy i Denholmie potencjalnie niewinnego Marudy przecież on już 5 razy napisał, że ma mnie za czystego, a volva podejrzewa Młody G Furtkownik odpuść sb
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 19:59:39 GMT 1
może zrobimy remis Pixel/Maruda?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 15, 2023 20:00:15 GMT 1
Tak jak pisałem, dla mnie najlepszy lincz to Cieniutki/Maruda Ale możemy teraz przedyskutować kiedy będzie dobry moment na lincz na greenpixelu bo do meczowki go nie zostawimy, nawet dlatego żeby drugi niewinny nie zagłosował na niego To wywalisz mnie żebym nie zjebał czy jednak "głosjemy świadomie" Kacper? nasz zielony idzie po rekord postow
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 20:00:24 GMT 1
DOBRA, MOJE OSTATNIE SŁOWA. W mafii siedzi jeden półprzemykacz typu Pison/Bolec I dwóch ogarów, co z jakiegoś powodu grają swoją słabszą grę niż standardowo w mieście. Uniewinnienia Dunholma są z dupy. Czyli Ekipka w stylu Dunholm/Kapitan/Piston lub Bolec. Jakby jednak się okazało że trzeba szukac potężnego twista to najmocniejszym twistem byłby Gdynianin Które moje uniewinnienia są z dupy? Czy odnosisz się tylko do tego, że widzę nadzieje co do Cieniutkiego?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 20:00:29 GMT 1
dawajcie w ten remis
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 20:00:31 GMT 1
DAWAC W PIXELA PROSZĘ.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2023 20:00:42 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 15, 2023 20:00:42 GMT 1
może zrobimy remis Pixel/Maruda? Żadnych kurwa remisów
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 20:00:54 GMT 1
DOBRA, MOJE OSTATNIE SŁOWA. W mafii siedzi jeden półprzemykacz typu Pison/Bolec I dwóch ogarów, co z jakiegoś powodu grają swoją słabszą grę niż standardowo w mieście. Uniewinnienia Dunholma są z dupy. Czyli Ekipka w stylu Dunholm/Kapitan/Piston lub Bolec. Jakby jednak się okazało że trzeba szukac potężnego twista to najmocniejszym twistem byłby Gdynianin Które moje uniewinnienia są z dupy? Czy odnosisz się tylko do tego, że widzę nadzieje co do Cieniutkiego? WIESZ DOBRZE ŻE NIE MAM CZASU CI ODPOWIEDZIEĆ
|
|
|
Post by Ali Agca on May 15, 2023 20:01:20 GMT 1
masz jeszcze trzy minuty, na seks by starczyło a co tu o poście mówić
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 15, 2023 20:01:58 GMT 1
spowiedź święta opinia o Ali Agcy i Denholmie potencjalnie niewinnego Marudy przecież on już 5 razy napisał, że ma mnie za czystego, a volva podejrzewa Młody G Furtkownik odpuść sb na łożu śmierci można ujawnić prawdziwe sekrety
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 15, 2023 20:02:22 GMT 1
Które moje uniewinnienia są z dupy? Czy odnosisz się tylko do tego, że widzę nadzieje co do Cieniutkiego? WIESZ DOBRZE ŻE NIE MAM CZASU CI ODPOWIEDZIEĆ Jeśli jesteś niewinny, to nakurwiasz w podejrzanych z wiedzą z soboty i niczemu dobrego to nie służy po prostu.
|
|
|
Post by Maruda on May 15, 2023 20:02:31 GMT 1
W mafii chyba będzie Maruda. Zaczyna brakować kandydatów.
Ali Agca - niewinny, malutka szansa na mafię
Bolec Pierdolec - może być w mafii Denholm Reynholm - niewinny GreenPixel - może być w mafii Jakub Szelestowski - niewinny, malutka szansa na mafię Kapitan Cieniutki - niewinny, jakaś szansa na mafię, ale chyba zaczynam wierzyć Klakier - niewinny Łasuch - może być w mafii Młody Gdynianin - niewinny Murlok - niewinny Piston Postrach Wsi - niewinny Podsumowanie Reda - niewinny, malutka szansa na mafię
Czyli dla wyrazistości - w mafii mogą być Bolec, Pixel, Łasuch. Trudno zakładać, że to są ostatni trzej mafiozi. No jest możliwe, ale grałem chyba tylko w jednej edycji, gdzie było to tak proste. Praktycznie zawsze chociaż ten jeden gracz zinfiltruje miasto w bardziej wiarygodny sposób.
No i mam Agcę, Szelestowskiego, PodReda, że niby gdzieś tam w mafii mogą być, ale tak naprawdę grają po prostu bardzo wiarygodnie. Zostawał mi Cieniutki i może Maruda. Ale posting Cieniutkiego uważam za mocny w ostatnim czasie i jeśli jest w mafii, to moim zdaniem świetnie sobie radzi pod presją.
Metodą eliminacji zostaje Maruda. Ale to też najbardziej realistyczna mafia spośród pozostałych graczy pod kątem gry.
Maruda w tej edycji wieloma momentami odwala jakieś gówno. Wczorajsza godzina-półtorej przed linczem wyglądała jakby odpalił generator losowy - "idę w Łasucha za Klakierem; Łasuch niewinny; idę w McCoya; McCoy niewinny; wypuść mnie ze smyczy Klakier; idę w PodReda". Skojarzyło mi się trochę ze sceną z Króla Lwa gdy Timon każe Pumbie trzymać swój ogon i woła "puście mnie do nich, puście!". Co miało wnieść to zachowanie? Robił niepotrzebną zadymę przed linczem, która ostatecznie do niczego nie prowadziła. W pierwszej chwili myślałem "no w chuj dziwne, ale w sumie to Pshemo, więc w granicach normy", ale to nie jest gracz, który napierdala posty dla samego faktu ich nabicia, tylko chce mieć autentyczny wpływ na rozgrywkę. W tej edycji to jest jazda na naturalności i szukania interakcji z każdym, zaczepiania każdego, ale to gra, w której ostatecznie nie widzę celu.
Kolejna sprawa to sytuacja linczu na Douglasie. Nie było mnie przy tym in-real time, więc tutaj przyda się druga opinia - Maruda miał absolutną pewność, że Douglas jest w mafii gdy ten pojawił się przed linczem. Ja po czasie nadrabiając rozgrywkę miałem wrażenie, że posting Douglasa przy tamtym wejściu w temat był nieprzekonujący i podejrzany, ale Maruda tam wjechał na pełnej, że mafia 100%, trzeba zlinczować. Jeśli mafia to rzeczywiście skład Douglas, McCoy + Bolec/Łasuch/Pixel/Maruda to ich jedyna szansa na myślenie o sukcesie to było przeżycie Marudy. Zapewne wziął wtedy również OC. I ma to sens, że Maruda poszedł w taką akcję, w uzgodnieniu lub spontanicznie, żeby podłożyć Douglasa i próbować podreperować swoją pozycję.
Pewności nie mam, bo Maruda to jest człowiek ekscentryczny i o wielu twarzach, może mu coś nowego przyszło do łba i gra świadomie w mieście w ten sposób z jakiegoś powodu. Ale koniec końców jego gra w wielu momentach jest przerysowanie egocentryczna, a w sytuacji jak wczoraj przed linczem zwyczajnie dla miasta niekorzystna. Nie mam jak go uniewinnić.
TE UNIEWINNIENIA SĄ Z DUPY, W OGÓLE ICH NIE ARGUMENTUJE, W OGÓLE NIE WĄTPI = DUNHOLM MAFIA.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 15, 2023 20:02:34 GMT 1
może zrobimy remis Pixel/Maruda? Żadnych kurwa remisów Dla mnie to interesujący pomysł, po linczu się nad tym zastanowie bardziej
|
|