|
Post by Piston Postrach Wsi on May 16, 2023 21:32:55 GMT 1
Skąd do nas przybyłeś, Piston? ze ślizgawki czy mafia musi codziennie wysyłać inną osobe do mordu? jest na to jakieś CD?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 16, 2023 21:37:32 GMT 1
ślizgawka wylęgarnia najlepszych userów ja piston zmarzlik jose kto tam jeszcze
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 21:39:38 GMT 1
dobra bo mi się raid skończył zróbmy tak jak ktoś ma coś do mnie to niech to powie teraz, jak mamy prawie dwa dni na dyskusję, albo zamilknie na wieki za dużo czasu w tą edycję zmarnowałem, żeby jakiś pajac jeden z drugim mnie chciał w meczówce linczować, jak już to zaraz po łasuchu no ale mi się teraz nie chce i co
|
|
|
Post by Ali Agca on May 16, 2023 21:42:49 GMT 1
no nic, antymiastową akcję robicie bez połowy argumentu zajebałem 450 postów, trzech mafiozów, przeanalizowałem połowę graczy w stawce i mi przyjdzie taki farciarz i powie że jestem do zlinczowania bo mu kolegę z pokoju podejrzewam
może nawet wyciągnie jakiś post w którym piszę to samo co mafioza bez zastanowienia się czy z perspektywy miastowego napisanie tego miało sens czy nie ja tu jestem krystalicznie czysty z gry i po prostu wyczuwam zazdrość o mój cwaniacki sznyt
|
|
|
Post by Ali Agca on May 16, 2023 21:44:11 GMT 1
wszyscy mafiozi którzy padli, padli dzięki sile logiki łasuch będzie kolejny
chuj kurwa linczujemy aliego bo to na pewno on pacz napisoł to samo co wolwerin
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2023 21:45:47 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 16, 2023 21:45:47 GMT 1
Serio ci zależy na MVP XD
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2023 21:45:59 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 16, 2023 21:45:59 GMT 1
Agca niewinny
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 16, 2023 21:46:02 GMT 1
mordo mordo
jakie miałeś zdanie wczoraj kiedy proponowałem wyjebać go przed marudą
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 16, 2023 21:47:35 GMT 1
ale przecież w życiu bym Cie nie linczował przed Łasuchem, co Ty za głupoty teraz opowiadasz
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 21:48:06 GMT 1
czy jest w ogóle w tym momencie ktoś, kto nie ufa Kapitanowi?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 21:48:36 GMT 1
bo zakładam, że mam jeszcze dwa dni gry
|
|
|
Post by Ali Agca on May 16, 2023 21:50:11 GMT 1
mordo mordo jakie miałeś zdanie wczoraj kiedy proponowałem wyjebać go przed marudą to samo co rano, miałem swoich podejrzanych i chciałem ich sprawdzać począwszy od łasucha zaclaimował księdza, pojawił się pomysł marudy, przystałem na niego, skandal Tak jak pisałem, dla mnie najlepszy lincz to Cieniutki/Maruda Ale możemy teraz przedyskutować kiedy będzie dobry moment na lincz na greenpixelu bo do meczowki go nie zostawimy, nawet dlatego żeby drugi niewinny nie zagłosował na niego faktycznie proponowałeś
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 16, 2023 21:51:00 GMT 1
wszystko w swoim czasie, nie ma co robić teatru na 48h przed planowaną akcją. Zbieraj siły
ja też obiecuje nie być ślepy i się nie zamykać, będę słuchał wszystkich argumentów ale sorry mordo - tu są typy dookoła tak zielone że ja pierdole
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 21:51:06 GMT 1
dobra, rozstrzygnijmy ten beef
Agca, Młody
lista userów z kategoryzacją na ten moment i szansami na winę
|
|
|
Post by Ali Agca on May 16, 2023 21:51:39 GMT 1
ale przecież w życiu bym Cie nie linczował przed Łasuchem, co Ty za głupoty teraz opowiadasz nie no, ja wiem że nie przed łasuchem ale widzę w którą stronę to idzie, więc wolę albo załatwić sprawę teraz, albo zostać zlinczowany maksymalnie szybko po nim, bo to się będzie ciągnąć jak smród po gaciach i zamiast być pewnym niewinnym który siedzi dzisiaj i wam przez godzinę rozpisuje matmę po upiciu, mam być kurwa linczowany za no właśnie nie wiadomo co
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 21:52:05 GMT 1
A do tego se muszę też wrócić jeszcze. hehe
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 16, 2023 21:52:59 GMT 1
mordo mordo jakie miałeś zdanie wczoraj kiedy proponowałem wyjebać go przed marudą to samo co rano, miałem swoich podejrzanych i chciałem ich sprawdzać począwszy od łasucha zaclaimował księdza, pojawił się pomysł marudy, przystałem na niego, skandal Tak jak pisałem, dla mnie najlepszy lincz to Cieniutki/Maruda Ale możemy teraz przedyskutować kiedy będzie dobry moment na lincz na greenpixelu bo do meczowki go nie zostawimy, nawet dlatego żeby drugi niewinny nie zagłosował na niego faktycznie proponowałeś chcesz to mi zacytuj to jutro czy kiedyśtam, może być to pierwsza piłeczką którą odbije zaproponowałeś serwis od dołu
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 21:53:06 GMT 1
Bo tam to było odglonowywanie dla samego faktu odglonowywania, chciała wyjebać glony i potem zacząć szukać podejrzanych. A ja chciałem sprawdzać podejrzanych, żeby na podstawie tego dojść do jakichś wniosków. A teraz mam dużo bardziej uporządkowaną rozgrywkę, dużo clearów, matematycznie mi zostajesz ty plus pixel/łasuch jako jedyna opcja, w której nie mówię "o kurwa co tu się odpierdoliło najlepszego, który mnie tak wyruchał". To co, znowu mam proponować lincz na, nie wiem, Denholmie czy Szeleście, żeby sprawdzać te mityczne powiązania? no ale byku, ja wiem, że jestem niewinny więc widzę że Twoja matematyka jest do dupy i nie będzie patrzenia w oczy tylko pokój bez klamek naprawdę dużo wysiłku wkładam w pokazanie Ci tego ://////
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 16, 2023 21:53:48 GMT 1
ale przecież w życiu bym Cie nie linczował przed Łasuchem, co Ty za głupoty teraz opowiadasz nie no, ja wiem że nie przed łasuchem ale widzę w którą stronę to idzie, więc wolę albo załatwić sprawę teraz, albo zostać zlinczowany maksymalnie szybko po nim, bo to się będzie ciągnąć jak smród po gaciach i zamiast być pewnym niewinnym który siedzi dzisiaj i wam przez godzinę rozpisuje matmę po upiciu, mam być kurwa linczowany za no właśnie nie wiadomo co czyli co mam się z Tobą napierdalać dla Twojego psychicznego komfortu?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 21:54:28 GMT 1
kurwa no źle to wygląda ale mógł po prostu hujowo zagrać Agca
to teraz WIELKIE ZADANIE
co się zmieniło 2-3-4 godziny przed claimem Volva w Agcy
i czy cokolwiek
|
|