|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 9:55:09 GMT 1
Ale wykazuję potencjał na więcej. Rozkręcę się. ja czekam Myślę, że szczyt już za mną. W sobotę i w niedzielę był. Teraz to już do zerówek się przygotowuję.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 9:56:10 GMT 1
Moim zdaniem najlepszą obiektywizacją rozgrywki - zresztą nie po raz pierwszy - będzie dokonanie pewnych podziałów na podstawie listy głosujących w dniu pierwszym. Dla mnie jasne jest, że w grupie głosujących na Ericha von Mansteina jest mafia. Inne podziały będą ujawniane, jak będziemy poznawali kolory kolejnych graczy: zwłaszcza Bolca i greenpixela, którzy mieli trzy głosy. Mógłbym też coś wyciągnąć z listy hańby, czyli z listy głosujących na mnie, ale Gargamel juz nie żyje i zgodnie z moim podejrzeniem był zielony, a Łasuch zagłosował na mnie tylko dlatego, żeby ratować swój tyłek. Zatem tak: Ali Agca Piston Postrach Wsi Klakier Murlok Młody Gdynianin Podsumowanie Reda Robert Makłowicz Maruda Tutaj będę szukał dzisiaj mafii w pierwszej kolejności i z pewnością zagłosuję na kogoś z tej ósemki. kurwa czy na Mannsteinie może nie być ANI JEDNEGO mafiozy? pojebana akcja Rzeczywiście. Dobrze, że się z tego dość szybko wycofałem, co ciekawe przy udziale Denholma. Dzięki Denholm.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 9:57:54 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 9:57:54 GMT 1
jeśli Łasuch dziś padnie czerwony, to na 100pro sprawdzam Szelestowskiego jeśli nie - nad tym będę zastanawiał się do 22 o to mi chodziło, props
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 10:02:22 GMT 1
Szkoda ogólnie, że Dr McCcoy i Denholm Renholm tak mało aktywni są, bo mają doskonałe obserwacje na mój temat. Widzę tu wielki potencjał na ogar i ogarnianie psychologii graczy. Xd A to jest ciekawe, bo już przygotowywałem sobie wypowiedź na ten temat do podsumowania. Ale jak chcecie teraz, to będzie teraz. Myślę, że ta edycja nauczy mnie jednej ważnej rzeczy (w połaczeniu z jubileuszową). Na początku to, że McCoy i Denholm mówili na mój temat prawdę i tylko prawdę, bo doskonale odczytali moją grę, uznawałem za czynnik uniewinniający. Teraz uważam, że przeciwnie - uwinniający. Mafiozo - wiedzący, że jestem zielony - nie będzie miał problemu z przeczytaniem moich growych intencji, z kolei miastowy bez pojęcia o moim kolorze musi na dodatek zakładać to, że jestem w mafii, więc będzie zmyślał i fabrykował teorie na mój temat. Tak było w tej edycji, tak było też w edycji jubileuszowej, gdzie Influencer Inaczej wykazywał sie największą prawdomównością na mój temat. Miałem grać w Kreskówkowej jako Narcyz i rozwijąć teorię mafii osobistej. Jeśli bym był wiedział, że tak to działa tego 12 maja o 19:13, to bym miał już wtedy dwóch mafiozów rozszyfrowanych. A to sprawia, że z nadzieją patrzę na kolejne edycje i rozwój moich umiejętności. Człowiek uczy się na błędach, a zwłaszcza Eneldo.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:09:32 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 10:09:32 GMT 1
Pytanie co ten mój wniosek mówi w kontekście obecnych postaw innych użytkowników wobec mojej gry?
Na razie nie powiem.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 17, 2023 10:11:33 GMT 1
Na miastowosc, Agca daje duzo postow na ktore reaguje parsknieciem. Ostatnim chyba musi być pixel w sensie tam jest taka fala czterech postów belmondziaka-klakiera-cieniutkiego-murloka i po paru minutach piątego szelesta na dokładkę, cepy na łeb mafiozy denholma, że no wielkich jaj by było potrzeba, żeby tak się przyłączyć zostaję: niewinny ja klawisz pixel a dobra jeszcze bolec Na mafijnosc, probuje mnie zaladowac do smieciarki na coraz to wymyslniejsze sposoby. No nie wierze, ze sam mialbys problem z napisaniem kilku pociskow jak mafioso wlatuje z fake claimem. Szczegolnie jak mozesz je przygotowac zawczasu. Nie wiem tez czemu mielibysmy Cie zabic albo dzisiaj albo w ogole.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:14:43 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 10:14:43 GMT 1
Nie ma żadnej szansy imo A jeżeli się mylę, to powinien dostać dożywotniego bana na tę grę Obawiam się, że jakaś może być, niewielka, ale jest. Dziwnie się Łasuch zachowuje. Co o tym myślicie?
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:16:44 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 10:16:44 GMT 1
Odjebała się piękna akcja w tej edycji. Uwięziłem w d2 Kaźmierczaka, a on i tak zginął XD Czyli w mafii na 100% jest upicie barmana z d2, czyli Bolec. !!! ???
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 10:18:03 GMT 1
Denholm, dobrze, że się uaktywniłeś i grasz. Takich miastowych potrzebujemy! Xdd Denholm tam zrobił bardzo miastową rzeczą, bo oddalił mnie od listy głosujących na Mannheima. Był w mafii, ale wtedy zagrał jak miastowy.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:19:26 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 10:19:26 GMT 1
Nie no, Łasuch mafia, widzimy się po drugiej stronie linczu
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 17, 2023 10:20:28 GMT 1
brawa dla wszystkich którym od wczoraj wieczorem śmierdzieć zaczął Denholm przede wszystkim Murlok i Cieniutko, ale bodaj też Piston Brawo Marudix
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 10:20:57 GMT 1
Byłem na spacerze i przemyślałem - na czucie, bo nie mam czasu przeczytać reszty postów - moje odniesienie do pozostałej dziesiątki. Kaźmierczak - pewny niewinny. Ale to co teraz gra jest kompromitacją. Po początkowym przypływie zaangażowania stoczył się i jedyne co teraz robi, to zaczepia mnie lub Pracusia. Inni niewinni - Pracuś, Dr McCoy, Denholm Reynholm, Kapitan Cieniutki. Dać szansę - Douglas Reynholm. Paroma rzeczami ostatnio zaplusował, ale zobaczymy co będzie dalej. Zostawić z polecenia Młodego Gdynianina - greenpixel. Zostają Bolec i Łasuch. Przy czym Bolca po prostu nie potrafię uniewinnić, ale nie znam jego twórczości na tyle, by wystosować jakieś zarzuty. Z kolei Łasuch gra mafijnie, co wytykaliśmy z Denholmem Reynholmem. Idąc dwójkami, to z głosujących na Ericha rozważam głos na Aliego Agcę i Murloka, z głosujących na innych - Bolca i Łasucha (ze wskazaniem na Łasucha) Xdddd Jedyne co teraz robisz, to udowadniasz jak czystą i naturalną progresję myśli miałem w tej edycji.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 10:22:01 GMT 1
Dobre postowanie ostatnio Denholma, Marudy i... Aliego Agcy. Ech, ta gra będzie jeszcze trudniejsza niż myślałem. Natomiast poczytałem i McCoya, i Douglasa Reynholma. Wnioski są szokujące. McCoy miasto, Douglas Reynholm mafia lub nieprzydatne miasto. Xddddddd No i znakomicie, złapałem mafiozę.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 10:23:34 GMT 1
Czyli masz gorsze typy ode mnie, bo ja do wczoraj miałem perfekcyjną skuteczność. 5/5. 1) sceptycyzm wobec linczowania Ericha von Mannsteina - miasto 2) uniewinnienie Gargamela - miasto 3) uniewinnienie Pracusia - miasto 4) uniewinnienie Kaźmierczaka - miasto 5) oskarżanie i nawoływanie do linczu Douglasa Reynholma - mafia Myślę, że gdybym to ja przewodził miastu wtedy, to byśmy mieli obecnie lepszy stan rozgrywki, ale to szczegół. Przyszedł jednak dzień wczorajszy, który nie poszedł mi najlepiej. 6) odciąganie od zlinczowania McCoya - mafia 7) podejrzewanie Roberta Makłowicza (do teraz widnieje w moim testamencie jako kandydat na OC, Antura może potwierdzić) - miasto Dlatego moje morale trochę spadły i dzisiaj gram już bez tej wczorajszej czy sobotniej werwy, którą miałem po perfekcyjnym, do wczoraj, wystepie (w zakresie typów). To, że mi tak dobrze szło do niedzieli powinno być w istocie czynnikiem uwinniającym, z kolei to, że Ty rozpocząłeś ruch linczowy dwóch niewinnych i broniłeś jednego mafiozy to akurat czynnik neutralny, może nawet lekko uniewinniający. Ciebie jednak uniewinniam z innych powodów: grasz naturalnie, prosto, bez wydziwiania, imponujesz dociekliwością, poszukiwaniem prawdy i sumieniem. Bardzo dobra edycja, lecz wiadomo - trochę do poprawy jest (np. z tą chęcią zlinczowania greenpixela pospieszyłeś się, Sidor - jako znany zwolennik taktycznych samobójstw - wytłumaczyć Ci może czemu). przecież to wierutna nieprawda Sama prawda. Wykaż mi, że któryś z tych 7. punktów jest kłamliwy.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:24:10 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 17, 2023 10:24:10 GMT 1
Nie no, Łasuch mafia, widzimy się po drugiej stronie linczu Ale co ty przez cały ranek próbujesz udowodnić bo nie rozumiem. Przecież dzisiaj padam, zacznij myśleć co potem a nie się zaciąłeś. Podobno mafiozi mają wąskie sporzenie na grę, to jest jedno z nich
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 10:24:36 GMT 1
ja nie widzę takiej akcji że Eneldo by faktycznie chciał coś wyforsować Weź zobacz, co pisałeś o mojej grze w podsumowaniu jako Rajmund. Takie same słowa.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:24:42 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 17, 2023 10:24:42 GMT 1
To czego teraz się doszukujesz i twoja proba przekonania ze jestem w mafii nie ma sensu skoro i tak padam
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:25:06 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 10:25:06 GMT 1
Nie no, Łasuch mafia, widzimy się po drugiej stronie linczu Ale co ty przez cały ranek próbujesz udowodnić bo nie rozumiem. Przecież dzisiaj padam, zacznij myśleć co potem a nie się zaciąłeś. Podobno mafiozi mają wąskie sporzenie na grę, to jest jedno z nich Przekonuję nieprzekonanych Reszta nie ucieknie, spokojna twoja rozczochrana
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:26:18 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 17, 2023 10:26:18 GMT 1
Ale co ty przez cały ranek próbujesz udowodnić bo nie rozumiem. Przecież dzisiaj padam, zacznij myśleć co potem a nie się zaciąłeś. Podobno mafiozi mają wąskie sporzenie na grę, to jest jedno z nich Przekonuję nieprzekonanych Reszta nie ucieknie, spokojna twoja rozczochrana Mam wrażenie że od wczoraj kompletnie sie mijasz z miastem
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 17, 2023 10:27:21 GMT 1
5 Bolec Pierdolec: Dr Leonard H. McCoy Łasuch Denholm Reynholm Douglas Reynholm GreenPixel kurwa oni serio piątką w Bolca wlecieli XD XDD cos mi to przypomina
|
|