|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:28:18 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 10:28:18 GMT 1
Przekonuję nieprzekonanych Reszta nie ucieknie, spokojna twoja rozczochrana Mam wrażenie że od wczoraj kompletnie sie mijasz z miastem No no, minąłem się z miastem wykurwiając mafiozę
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:29:55 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 17, 2023 10:29:55 GMT 1
Mam wrażenie że od wczoraj kompletnie sie mijasz z miastem No no, minąłem się z miastem wykurwiając mafiozę W sensie jak Młody i Cieniutki wywalali mafię?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 17, 2023 10:30:16 GMT 1
młody g jest niemuskany złem Ciekawa mamy te siec uniewinnien
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:30:29 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 10:30:29 GMT 1
jak oceniacie ten pingpong Szelesta?
trochę wkurwiony, ale miastowo czy mafijnie?
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 10:31:49 GMT 1
W grze Denholma nie było horyzontu. Widać było, że on się trzyma tego, co sobie wymyślił i nie chce mu się wychodzić szerzej, co poskutkowało brakiem progresji i strasznym rozmijaniem się z miastowymi nastrojami od wczoraj od oświadczenia Łasucha. problem w tym że to jest powtórzenie post factum po mnie czy Murloku tymczasem w myślach nic się nie zadziało - przeszliśmy u Szelesta od Denholm super niewinny do Denholm jak najbardziej jest dziura i myślę że Szelest wybrał sposób gry którego zwyczajnie nie udźwignął jest Panem Zegarkiem ale nie zapanował nad sobą To jest ocena ex post. Zobacz, co pisałem raniej o Denholmie. Byłem jednym z pierwszych, którzy na niego zagłosowali wczoraj. Nie pisałem na bieżąco w poniedziałek, bo mnie nie było przy laptopie, siedziałem w piwnicy na Mokotowie i oddawałem się dyskusjom. A jak przeczytałem we wtorek wszystko na chłodno, to mafijność Denholma rzuciła mi się w oczy.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 10:32:17 GMT 1
ja mu nie ufam od początku rozgrywki, za bardzo mnie zazieleniał, za dużo trafiał
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 10:33:16 GMT 1
Jest obecnie sześciu miastowych bezrolnych, czyli większość graczy. Myślę, że matematyka wskazuje, by zastosować pomysł z upiciem Łasucha. cała ta gra wczoraj wygląda na forecast tego co się stanie i zrzucenie OCka na Volva, żeby odjebać Tomcia czemu odjebać Tomcia? bo dzięki temu jeszcze spokojnie pomorduja ludzi którzy mogliby Szelestowi zagrozić a mnie sobie urabiał od początku rozgrywki, była kiedyś gadka że mamy więź i Eneldo widzi we mnie niewinnego, ale ja nie mam z nim w tej edycji tych samych wajbów i jednocześnie jak lowrider coś gra tak Szelest tylko kontestuje jedna strona jego rozgrywki to lamenty nad tym że Gary tak dał się podejść wszyscy inni mają to w huju jestem obecnie przekonany że gość jest w mafii Zaufałem Klakierowi, bo jako barman znał set i działanie ról lepiej ode mnie. Cała filozofia.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 10:33:39 GMT 1
McCoy opisz co sądzisz o każdym z graczy Ali Agca - trudno powiedziec, po pierwszym dniu wydawal mi sie gorsza wersja Pistona, ale w kolejnych dniach nie spuscil z tonu, a ja go pamietam jako cienkiego mafioze Bolec Pierdolec - potencjalny mafiozo, ktory w temacie glownie wajbuje a nie daje konkretow Denholm Reynholm - potencjalny mafiozo, ktory tylko by pozowal na medrca "porzadkujac gre", cokolwiek to znaczy i 5 razy z rzedu piszac, ze to zla edycja, ze miasto niedobre, blablabla GreenPixel - potencjalny mafiozo, ktory wolal linczowac goscia, ktory byl jego zdaniem bardziej niewinny, do tej pory nic nie wniosl Jakub Szelestowski - raczej niewinny, za duzo chaosu, zmian zdania i prowokowania agresji miasta na siebie Kapitan Cieniutki - trudno powiedziec, ale czy chcialoby mu sie pisac samemu ze soba nocami bedac w mafii? Klakier - wydawalo mi sie, ze to mafiozo, bo ciagle teoretyzowal na temat gry zamiast ja uprawiac, ale potem rzucil sie na Agce i Marude, po co mialby tak na siebie sciagac uwage? no, a teraz twierdzi, ze ma role Łasuch - trudno powiedziec, gosc ewidentnie nie ogarnia, ale w dniu dzisiejszym zmienil sie z sympatycznego fajtlapy w zimnego cynika, ktory wrzuci przed siebie w lincz doslownie kazdego Maruda - juz 3 edycje wygral dla mafii? dlatego ciezko cokolwiek powiedziec, ale nie czuje takiej spontanicznosci i luzu jak u Jacka, tak, jakby tym razem decydowal, ze bedzie krejzi, a nie dzialo sie to samoczynnie Młody Gdynianin - w prozni wyglada raczej niewinnie, ale w tej edycji jest w nim o wiele wiecej gniewu i agresji niz poprzednio, gdzie cala edycje wajbowal i jadl jajowe Murlok - raczej niewinny, wiekszosc jego postowania mi sie podobala, przynajmniej w pierwszych dwoch dniach, ale nazwal mnie McChujem co wydaje mi sie zupelnie nie pasowac do jego osobowosci, nie wiem, co chcial udowodnic Piston Postrach Wsi - w pierwszym dniu zdecydowanie najbardziej niewinnie grajacy, pozniej troche spuscil z tonu, ale z tego co widzialem, to nie jest bardzo doswiadczony gracz, wiec moim zdaniem nie ma wiekszych szans, by mogl tak grac bedac w mafii Podsumowanie Reda - potencjalny mafiozo, tylko kwizuje graczy, dopytuje o uscislenia, ale nie lubi dzielic sie autorskimi przemysleniami. Do tego mial zenujaca interakcje z Douglasem, w ktora probowal zaangazowac reszte miasta. No i jeszcze jego kompletnie zmanipulowany atak na mnie, ktory wysmialem tutaj: mafiacorner.boards.net/post/48852Robert Makłowicz - generalnie to gra cos co mozna by zagrac w mafii, ale jego dluzsze posty troche mnie przekonaly. Zwlaszcza gorzkie żale do Kapitana, ktore byly potwornie zenujace, z jakas rownia itp. Mysle, ze mafiozo by sie 10 razy zastanowil, zanim kliknalby wyslij McCoy też szybko wskazywał mafioze
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 10:34:38 GMT 1
Zgadzam się na zaklawiszowanie mnie, jeśli Łasuch padnie winny.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:34:39 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 10:34:39 GMT 1
No no, minąłem się z miastem wykurwiając mafiozę W sensie jak Młody i Cieniutki wywalali mafię? XD bambo prośba Z Cieniutkim zaczęliśmy drilling gagatka dzień wcześniej, jak nikt jeszcze na poważnie o tym linczu nie pisał Tak że trzy chuje w bok proszę Szczególnie że to jak mu siadłeś na kutasa po claimie było, eufemistycznie mówiąc, naiwne
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 10:34:47 GMT 1
zdanie mccoya wszyscy mieli, za przeproszeniem, w dupie
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 10:35:11 GMT 1
Ale drogi Kapitanie Cieniutki, przedstaw teraz 12 moich postów wraz z komentarzem, które mnie uniewinniają. Niech ta analiza będzie poważna.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:35:51 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 10:35:51 GMT 1
jak oceniacie ten pingpong Szelesta? trochę wkurwiony, ale miastowo czy mafijnie? Nie wiem, pisze jak klasyczny Eneldo, ale to nic nie znaczy Typ wygrał swój debiut jako mafiozo Ja bym brał to z dystansem, ale też nie odrzucał całkowicie
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:38:56 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 17, 2023 10:38:56 GMT 1
W sensie jak Młody i Cieniutki wywalali mafię? XD bambo prośba Z Cieniutkim zaczęliśmy drilling gagatka dzień wcześniej, jak nikt jeszcze na poważnie o tym linczu nie pisał Tak że trzy chuje w bok proszę Szczególnie że to jak mu siadłeś na kutasa po claimie było, eufemistycznie mówiąc, naiwne Ale że komu siadłem na kutasie bo nie rozumiem? Pisanie postów pod teze nic ci nie da
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 17, 2023 10:40:34 GMT 1
najważniejsze zadanie na jutro = uniewinnić docenta Szelestowskiegoi Bolca Ja juz jestem zgrillowany na chipsa, ale ani nie gralem w tej grze duzo od siebie (w sensie popychania jej do przodu, moje obronne obowiazki wypelnialem jak moglem - po czesci bo wymagaly mniej czytania), a i gram troche inaczej niz w przeszlosci. Wiec oczywiscie na wszystko odpowiem, ale nie wiem czy one duzo dadza. Mozecie grillowac szelestowskiego i linczowac z naszej pary w oparciu o jego wychylenie.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:40:38 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 17, 2023 10:40:38 GMT 1
Próbujesz zrobić wszystko żeby ujebać moje pierdolenie, aż tak Cie boli że pokolorowałem cię na czerwono?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 17, 2023 10:41:30 GMT 1
Dobra, ide wziac prysznic, potem meeting i wpadne znowu
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 10:42:02 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 10:42:02 GMT 1