|
Rozgrywka
May 17, 2023 12:25:20 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 12:25:20 GMT 1
To jest akurat flawed thinking - mafia zawsze może celowo jebnąć w Szelesta, żeby wjebać go na minę, jeżeli on sam w mafii nie jest Nie rozumiem. zamknięcie szelesta = brak mordu, tak? to kiedy mafia ma jebnąć w szelesta? najpierw muszą wyjebać pistonga A czekaj, bo kurwa mamy rolnego xD no tak, to w teorii powinni w niego jebać, ale mogą np. jebnąć w zamkniętego szelesta, pozbyć się go jutro w linczu naszymi rękoma, a klawisza wyjebać jutro
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 12:25:35 GMT 1
denholm - chciał wyjebać greenpixela, ale nie przed pshemem [co tam Agca?] mcchuj - nic innego nie robił tylko o tym gadał łasuch - jak znam zycie to też, może sprawdze douglas - nie wiem, może sprawdze
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:25:41 GMT 1
Nie rozumiem. zamknięcie szelesta = brak mordu, tak? to kiedy mafia ma jebnąć w szelesta? najpierw muszą wyjebać pistonga A czekaj, bo kurwa mamy rolnego xD no tak, to w teorii powinni w niego jebać, ale mogą np. jebnąć w zamkniętego szelesta, pozbyć się go jutro w linczu naszymi rękoma, a klawisza wyjebać jutro Kshaq, co Ty dajesz?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 12:25:55 GMT 1
To jest akurat flawed thinking - mafia zawsze może celowo jebnąć w Szelesta, żeby wjebać go na minę, jeżeli on sam w mafii nie jest no i co to da mafii, skoro suma wyjdzie na 0, a dla miasta to nawet trochę lepiej? też nie wiem czy to ja nie kumam czy oni
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:25:59 GMT 1
na spokojnie się zastanów kumplu i pogadamy
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 12:26:30 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 12:26:30 GMT 1
EJ ŁASUCH, PROSZĘ KSIĘDZA
za kogo się wczoraj modliłeś? XD
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 12:26:55 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 12:26:55 GMT 1
A czekaj, bo kurwa mamy rolnego xD no tak, to w teorii powinni w niego jebać, ale mogą np. jebnąć w zamkniętego szelesta, pozbyć się go jutro w linczu naszymi rękoma, a klawisza wyjebać jutro Kshaq, co Ty dajesz? Nie wiem kurwa, nigdy nie byłem dobry w role xD
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:27:23 GMT 1
jeśli w mafii jest Łasuch
to nie ma lepszego celu dla Klawisza niż Szelest
jest to niemożliwe pod żadną perspektywą
jakiekolwiek namawianie do stanu odmiennego jest dla mnie mafijne i potwierdza, że jednak rozumek Kapitan to ma
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 12:27:27 GMT 1
Budujesz uniewinnienie pod tezę, mógł to, mógł tamto. No mógł zrobić wiele rzeczy. Ja patrzę na grę, a nie na głosy. To już chyba jałowa dyskusja. Dla mnie jałowy to Ty jesteś w tej edycji
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:28:24 GMT 1
Dla mnie jałowy to Ty jesteś w tej edycji w mafii koloryt mieli póki co tylko Douglas i może trochę Łasuch Denholm, McCoy absolutnie bezpieczna gra
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 12:29:00 GMT 1
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 12:29:27 GMT 1
to jak Denholm pływał na odpowiedziach o greenpixelu było porażające
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 12:29:30 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 12:29:30 GMT 1
jeśli w mafii jest Łasuch to nie ma lepszego celu dla Klawisza niż Szelest jest to niemożliwe pod żadną perspektywą jakiekolwiek namawianie do stanu odmiennego jest dla mnie mafijne i potwierdza, że jednak rozumek Kapitan to ma No nie no, to jest jasne, ja tylko potencjalnie zauważam, że jest potencjał do wałków i tak Ale może to być nielogiczne, nie wykluczam 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:30:31 GMT 1
a Szelest się dla mnie zwyczajnie porwał z motyką na słońce
u Volva można to było zauważyć po tym, że złapał przynętę przy ludziach którzy mówili o nim pozytywnie a potem zmieniali na negatyw
u Szelesta natomiast treść nie dojeżdża do formy, jest w tym jakaś próba elementu erudycyjnego, ale nie ma progresu myśli, są totalnie randomowe, wycięte z kontekstu tezy
a najlepsze jest to, że po X pomyłkach zaczął budować swoją famę na...UNIEWINNIENIACH
to jest błąd za który należy zapłacić
a nieufność Sidora tylko mi to potwierdza
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 12:33:14 GMT 1
Mafia nie może wiedzieć kogo Piston będzie klawiszował. Piston musi ją zmanipulować i zasiać chaos w umysłach mafiozów.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:34:04 GMT 1
jeśli w mafii jest Łasuch to nie ma lepszego celu dla Klawisza niż Szelest jest to niemożliwe pod żadną perspektywą jakiekolwiek namawianie do stanu odmiennego jest dla mnie mafijne i potwierdza, że jednak rozumek Kapitan to ma No nie no, to jest jasne, ja tylko potencjalnie zauważam, że jest potencjał do wałków i tak Ale może to być nielogiczne, nie wykluczam 🤷🏼♂️ nie ma, bo te wałki są obiektywnie niekorzystne dla mafii Wariant Łasuchowy:a) musi być OCb) Klawisz sprawdza Szelestai teraz: - Szelest winny, nie jest OC, nie ma mordu, więc mafia jeden do tyłu - linczujemy Szelesta, winny, koniec drugi wariant - jest mord, Szelest niewinny, Piston ginie, mamy stuprocentowego niewinnego, mafia musi na nim stracić mord trzeci wariant - mafia chce mordować Szelesta, traci mord, linczujemy go, wychodzi na 0 - ale jutro linczujemy Szelesta, niewinny - mamy mniej graczy z puli w której musi wybierać Piston, ma większe szanse, że znowu wybroni mord nie ma tu opcji korzystnej dla mafii zwyczajnie, eot przy winnym Łasuchu, Piston może się bawić w gambit pod postacią 'walnę w kogoś innego niż Szelest', ale wtedy szanse drastycznie spadają
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 12:34:13 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 17, 2023 12:34:13 GMT 1
Nikt: Murlok: na spokojnie się zastanów kumplu i pogadamy
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 12:34:44 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 17, 2023 12:34:44 GMT 1
Im dłużej o tył myśle, tym bardziej matematycznie nie widzę możliwości, żeby Łasuch byl niewinny. No jeden gdzieś się czai, ale kurwa dwóch?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:34:52 GMT 1
Mafia nie może wiedzieć kogo Piston będzie klawiszował. Piston musi ją zmanipulować i zasiać chaos w umysłach mafiozów. a kiedy spróbujesz złapać mafiozę zamiast kolorować na chybił trafił i uniewinniać trupy?
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 12:35:50 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 17, 2023 12:35:50 GMT 1
Przy czym wtedy wychodzi na to, że mafia w postaci Szelesta miała mnóstwo szczęścia, ze wylosowała gargamela. A może po prostu Szelest nie jest w mafii?
|
|