|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:47:37 GMT 1
dobra, zadanie domowe - poczytać Tomusia i Eldokę o Szeleście
prosta sprawa, Docent, Szelest, Szelestowski, Eneldo w słowach kluczowych
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 12:48:23 GMT 1
nie rozumiem trochę czemu się tak ciśniesz Eneldo, jak z punktu widzenia obiektywizacji rozgrywki, plan z Tobą jest kurwa absolutnie najbardziej optymalny przy winnym Łasuchu ja bym powiedział - krucafuks, macie rację, spróbuję coś jeszcze pograć w międzyczasie i poszukać kogoś innego jak jestem niewinny a Ty robisz patrzcie jaki jestem zajebistty a jaki mafioza w Ciebie bił? bo najbardziej to niewinny, gryzący glebę w mordzie mafii Leszek Kaźmierczak Kaźmierczak to we mnie pewnie bije również na cmentarzu. Robił to, żeby mi dogryźć, a nie, żeby szukać mafii. Nie znasz go? Nie mam za bardzo czasu dzisiaj grać: siedze teraz w bibliotecę, zaraz wykład, potem spotkanie, o 21 zaczynam pracę, bo Meczyki chcą analizę Real-City, a jeszcze pewnie się trochę do niej będę musiał przygotować. A jutro cały dzień wolny i z racji na analizę, to pewnie do późna będę dzisiaj siedział (na 8 chcą, żeby była). Więc nie mam czasu na grę poza odpisywaniem na bieżąco teraz.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:49:42 GMT 1
nie rozumiem trochę czemu się tak ciśniesz Eneldo, jak z punktu widzenia obiektywizacji rozgrywki, plan z Tobą jest kurwa absolutnie najbardziej optymalny przy winnym Łasuchu ja bym powiedział - krucafuks, macie rację, spróbuję coś jeszcze pograć w międzyczasie i poszukać kogoś innego jak jestem niewinny a Ty robisz patrzcie jaki jestem zajebistty a jaki mafioza w Ciebie bił? bo najbardziej to niewinny, gryzący glebę w mordzie mafii Leszek Kaźmierczak Kaźmierczak to we mnie pewnie bije również na cmentarzu. Robił to, żeby mi dogryźć, a nie, żeby szukać mafii. Nie znasz go? Nie mam za bardzo czasu dzisiaj grać: siedze teraz w bibliotecę, zaraz wykład, potem spotkanie, o 21 zaczynam pracę, bo Meczyki chcą analizę Real-City, a jeszcze pewnie się trochę do niej będę musiał przygotować. A jutro cały dzień wolny i z racji na analizę, to pewnie do późna będę dzisiaj siedział (na 8 chcą, żeby była). Więc nie mam czasu na grę poza odpisywaniem na bieżąco teraz. ale przecież cała Twoja gra się opiera na Wielkim Planie potem w siebie zwątpiłeś a potem chciałeś być liderem ale po Denholmie już nie zwątpiłeś Eneldo, nie dałeś JEDNEGO konkretu przez całą rozgrywkę nie dali go też Bolecfasolec i Pixel, ale w nich turlała się mafia cały czas a Ty jesteś niemuskany oddechem mafiuszki
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 12:50:09 GMT 1
No i przecież zgadzam się na zaklawiszowanie, ale niech to się odbędzie tak, żeby mafia nie była niczego pewna, bo jeśli będzie, to ma narzędzia, aby zareagować w sposób niezwykle dla siebie korzystny.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:51:30 GMT 1
i ja tu widzę dużą dywersyfikację i plan Volva pt każdy zagra siebie
Douglas agresywny, od razu zwróciłem uwagę Łasuch półnapół Volv porządkował grę, ale miał bias jak cholera McCoy to jakieś nieporozumienie
i potem co?
wielkie kminy Cieniutkiego, Agcy i G? czy Murlok który trochę skalpów ma?
Bolec/Pixel, mejbi
ale Ty, Ty jesteś niewiadomą
a tu jest równanie do rozwiązania
i musisz zginąć
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 12:52:09 GMT 1
Moja gra to jeden wielki konkret. 9/11.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:52:31 GMT 1
Moja gra to jeden wielki konkret. 9/11. 9/11, wiadomo kto wierze zbużył
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 12:53:16 GMT 1
George Burz.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:54:16 GMT 1
Proponuję następujący plan - walimy dzisiaj po mniej aktywnych, przechodzących obok, których gra skupia się głównie na zaczepkach/jakichś cwanych odpowiedziach, pytaniach symulujących szukanie mafii. Kto się łapie pod ten opis? Najbardziej Bolec, Młody G, greenpixel. Z tej trójki bym wybierał dziś. Kto się nie łapie pod ten opis z mniej aktywnych? Imo Gargamel, postów niewiele, ale treściwe. Na plus, dałbym spokojnie czas. Raczej nie ruszałbym również Makłowicza, ale tu nie mam mocnej opinii, od biedy może być kandydatem. Douglas też wydaje się wykazywać potencjał na zazielenienie. bardzo nie podoba mi się ten post obawiam się, że pogrubiony tekst może być fajnym i logicznym uzasadniniem mafii na zawężenie świecznika do kilku niewinnych, których miastu najmniej będzie szkoda i najchętniej potencjalny lincz podejmą. Moim zdaniem słabe mafijne odruchy przy stukaniu młoteczkiem w kolano wydaje nazista, docent grillowanie też znosi fatalnie. Masz coś na ten temat do powiedzenia? Domyślam się, że nie wiele i próbujesz iść po linii najniższego oporu Wyjebałem się na Reynholmów bo ich nie odróżniałem, ale nadrobimy to wariacik, spokojnie jak G jest w mafii to ja jeszcze może w meczówce czy coś przekminię, ale to byłaby pojebana gra jak stopięćdziesiąt
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:54:51 GMT 1
Tak, Docent to Eneldo. Ogólnie on się strasznie pogubił. Najpierw podbił jakąś listę, że niby jest na niej trzech mafiozów, a jak potem dopytywałem go o bukmacherskie typy, to niczego obstawić już nie chciał. Jest w nim też jakaś nienaturalność, ale to może wynikać z tego, że zaburzył proporcję pomiędzy kreacją a miastową normalnością. Ja mu na razie za grosz nie ufam. problem w tym, że ta nienaturalność się utrzymała
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:55:22 GMT 1
powiem tak - w mało co uwierzę Sidorowi, ale w czutkę do Eneldo i Tomusia jestem w stanie
nawet Tomeczek tutaj intuicyjnie stanął po jasnej stronie mocy
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 12:56:26 GMT 1
Dzięki, potwierdza się tylko, że słabo rozpoznaję tożsamości. Widziałem nawet tę wzmiankę o claimowaniu roli jako niewinny i od razu o nim pomyślałem, że uznałem, że gra zupełnie inaczej i to ktoś inny, heh hehehe
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 13:02:26 GMT 1
Póki co nie otrzymuję żadnego wsparcia od współgraczy. Ponawiam pytanie, skąd pomysł na lincz na Łasuchu/Szelestowskim W DNIU PIERWSZYM? HEHEHEHHE
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 13:03:27 GMT 1
Dla mnie sprawa prosta, Łasuch/Szelestowski to nie temat na dziś, gramy większą edycję, są nicki, które warto sprawdzić wcześniej. zobaczcie każdy z nich chciał ze swojego miastowego atutu zrobić supermoc ale każdy z nich przeszarżował
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 13:05:58 GMT 1
dobra
ZADANIE DOMOWE
kto mi powie dokładną godzinę z minutami, kiedy w D1 Łasuch już przestał być zagrożony linczem i nie trzeba było dokładać do pieca mannsteinowskiego (ojciec bóg wie gdzie), ten wygrywa TALON
bo to jest zajebista odpowiedź
czy mafia se mogła ten lincz wziąć na przeczekanie
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 13:06:22 GMT 1
No ja wiem, że Giannelli był MVP ostatniego mundialu siatarskiego, ale nie ma potrzeby go naśladować.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 13:07:33 GMT 1
ja po prostu zawsze wątpię, więc potrzebuję przekonać nawet siebie
i to jest moja miastowa supermoc gagatku
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 13:09:08 GMT 1
Miastowa supermoc?
Nie będę spoilerował testamentu, ale z tym pierwszym się zgadzam, z tym drugim nie.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 13:12:00 GMT 1
a jaka to roznica dla miastowego grajacego na zwyciestwo miasta czy wrzuci testament wczesniej?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 13:12:37 GMT 1
zostawiam sobie 15% szansy że nie jesteś w mafii, ale wtedy i tak nie możesz dotrwać do meczówki ze względu na styl i jakość gry
|
|