|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:47:38 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 14:47:38 GMT 1
dlaczego padl barman a nie klawisz bo mieliśmy łasucha i denholma, i mógłby żonglować upiciami? celne upicie eliminuje podejrzanego, matematycznie chyba lepiej to wypada no ale patrząc na klucz mordów mafii to Makło był pod zamieszanie
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:48:14 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 14:48:14 GMT 1
ale kurwa te strony pokazują mi jednak
CZUJNOŚĆ
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:49:01 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 17, 2023 14:49:01 GMT 1
testament: Jeśli padam, to albo Łasuch jest OC albo PodRed robi fake claim testament sprzed 20: Niewinny, może rolny, może nie W zasadzie co do nikogo nie mam zaufania, największe chyba do Bolca. Szelestowskiego trzeba sprawdzić - za dużo wie, z kolei Cieniutki jak na mafioze za często się myli i podobał mi się jego dzisiejszy posting. Jeśli Pixel niewinny -> Młody G może być winny, z dwójki Denholm-Testament Reda to Testament jest bardziej zielony, Ali Agca - zastanawia mnie jego ciągły atak na Bolca i Cieniutkiego, Murlok ufam że nie leci w chuja z plot twistem dlaczego padl barman a nie klawisz bo mieliśmy łasucha i denholma, i mógłby żonglować upiciami? Mafia wiedziała że jestem niewinny i upicie mnie nic nie daje miastu więc Volv wolał zclaimować Klawisza żeby a) Dowiedzieć się kto jest klawiszem i b) Nie przeszkadzać mafii w zabójstwach bo jak ja padan zielony, to Denholm jest kolejny w kolejce do upicia Ale czemu Volv wyszedł z tym, a nie Bolec/Pixel? Znowu - to znaczy, że w mafii jest ktoś jeszcze z lepszą pozycją w mieście niz Volv. Pamiętajcie o tym jak padne bo myślę że to dość istotny post
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 14:49:22 GMT 1
Gościu, w jednym poście podałeś dwie różne modlitwy na te same dni, musiałeś to pisać naprędce teraz czy Łasuch miał moment że odpowiedział na to: przecież zmyslalem że jestem księdzem i tak mi się utrwaliło że znowu pojebałem to najprostsza odpowiedź a jakoś na nią nie wpadł czyli zostanie nam po dzisiaj jeden przecież łasuch będąc bezrolnym mającym na celu ściągnięcie na siebie mordu nie miał ANI JEDNEGO powodu, żeby w testamencie wciąż uwiarygadniać swoje księdzownie, bo prawdziwemu zrobiłby później pod górę jak zagranie wittgensteina teoretycznie mogło mieć sens, tak to - wcale robisz testament haha byłem bezrolnym i nasrałem wam do ryja, nara frajerzy i tyle
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:49:57 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 14:49:57 GMT 1
w ogóle kurwa, łasuch sra do ryja, kropla draży skałę, zaczęli mu wierzyć, że może być niewinny to strollował i napisał testamenty z różnymi modlitwami xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale te testamenty nie byly z dzisiaj, one nie są z jednego dnia kuuuuurwaaa niby napisał Łasuch jak jesteś niewinny to Cię znajdę
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:50:05 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 14:50:05 GMT 1
dlaczego padl barman a nie klawisz bo mieliśmy łasucha i denholma, i mógłby żonglować upiciami? Mafia wiedziała że jestem niewinny i upicie mnie nic nie daje miastu więc Volv wolał zclaimować Klawisza żeby a) Dowiedzieć się kto jest klawiszem i b) Nie przeszkadzać mafii w zabójstwach bo jak ja padan zielony, to Denholm jest kolejny w kolejce do upicia Ale czemu Volv wyszedł z tym, a nie Bolec/Pixel? Znowu - to znaczy, że w mafii jest ktoś jeszcze z lepszą pozycją w mieście niz Volv. Pamiętajcie o tym jak padne bo myślę że to dość istotny post Bo Volv miał lecieć, geniuszu
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 14:51:02 GMT 1
celne upicie eliminuje podejrzanego, matematycznie chyba lepiej to wypada no ale patrząc na klucz mordów mafii to Makło był pod zamieszanie wróć se do analizy mordów donalda, to jest to samo przy meczówce agca, cieniutki, młody, dostaniesz kurwicy i bilet do choroszczy przy meczówce z makłowiczem już nie
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:52:21 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 14:52:21 GMT 1
czy Łasuch miał moment że odpowiedział na to: przecież zmyslalem że jestem księdzem i tak mi się utrwaliło że znowu pojebałem to najprostsza odpowiedź a jakoś na nią nie wpadł czyli zostanie nam po dzisiaj jeden przecież łasuch będąc bezrolnym mającym na celu ściągnięcie na siebie mordu nie miał ANI JEDNEGO powodu, żeby w testamencie wciąż uwiarygadniać swoje księdzownie, bo prawdziwemu zrobiłby później pod górę jak zagranie wittgensteina teoretycznie mogło mieć sens, tak to - wcale robisz testament haha byłem bezrolnym i nasrałem wam do ryja, nara frajerzy i tyle kurwa low ale to co wysłałem jest już jak Gary gryzie glebę czaisz chodzi o tłumaczenie Łasucha czemu odjebał więc akurat to go w minimalnym promilu uwiarygadnia a mi podkręca myślenie dzisiaj się okaże ale trzeba mieć plan Z
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:52:32 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 14:52:32 GMT 1
A Cieniutki to z Pistonem to już gruba paranoja, daj spokój xD
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:52:50 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 14:52:50 GMT 1
no ale patrząc na klucz mordów mafii to Makło był pod zamieszanie wróć se do analizy mordów donalda, to jest to samo przy meczówce agca, cieniutki, młody, dostaniesz kurwicy i bilet do choroszczy przy meczówce z makłowiczem już nie tu się zgadzam
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:53:24 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 14:53:24 GMT 1
A Cieniutki to z Pistonem to już gruba paranoja, daj spokój xD kurwa problem jest taki że do mafii z Pistonem pasujesz mi tylko Ty ale pax to naprawdę plan Z
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:53:37 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 14:53:37 GMT 1
A Cieniutki to z Pistonem to już gruba paranoja, daj spokój xD To by oznaczało że albo prawdziwy klawisz wciąż jest w grze i się kitra albo nie żyje i poleciał bez testamentu Nie no, to wyjście było w chuj wiarygodne, nie przesadzajmy
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:53:45 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 14:53:45 GMT 1
tylko miastowy ma karty na stole
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 14:54:01 GMT 1
Ale te testamenty nie byly z dzisiaj, one nie są z jednego dnia kuuuuurwaaa niby napisał Łasuch jak jesteś niewinny to Cię znajdę znaczy dobra te moje XD to faktycznie bez sensu o tyle, że przy założeniu "byłem bezrolny" faktycznie nie miało to znaczenia, więc argument inwalida NATOMIAST to co napisałem poprzednio still stands, po chuj przez DWA DNI pisać fałszywe testamenty i wpierdalać księdza na minę, kiedy co najmniej (bo nie mam siły tego sprawdzać, tym bardziej że są podane w takiej formie, że się zlewają) jeden z nich został już napisany w momencie, w którym on zobaczył naszą reakcję i widział, że nie dość że nic z jego planu nie wyszło, to jeszcze wszyscy chcą go wieszać i on pisze kurwa kolejny testament i podaje czwartą modlitwę
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:54:22 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 14:54:22 GMT 1
A Cieniutki to z Pistonem to już gruba paranoja, daj spokój xD To by oznaczało że albo prawdziwy klawisz wciąż jest w grze i się kitra albo nie żyje i poleciał bez testamentu Nie no, to wyjście było w chuj wiarygodne, nie przesadzajmy Murlok, ale dopiero co Cię nie zdziwiło że Piston nie miał testamentu co odpierdalasz
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:55:34 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 14:55:34 GMT 1
To by oznaczało że albo prawdziwy klawisz wciąż jest w grze i się kitra albo nie żyje i poleciał bez testamentu Nie no, to wyjście było w chuj wiarygodne, nie przesadzajmy Murlok, ale dopiero co Cię nie zdziwiło że Piston nie miał testamentu co odpierdalasz Zdziwiło mnie, w sensie możesz se zobaczyć na żywo, że byłem skonfundowany brakiem treści jak to wrzucił Ale kurwa, jakbym był mafiozą to chociaż bym coś spreparował dla wiarygodności xD szanujmy się
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:55:40 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 14:55:40 GMT 1
dobra, te karuzele trzeba zatrzymać, ale chciałem się podzielić
że wariant Piston - Murlok to jest iq99999 ale jeśli Kapitan na to wpadł, to mafia też mogła
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:55:44 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 17, 2023 14:55:44 GMT 1
czy Łasuch miał moment że odpowiedział na to: przecież zmyslalem że jestem księdzem i tak mi się utrwaliło że znowu pojebałem to najprostsza odpowiedź a jakoś na nią nie wpadł czyli zostanie nam po dzisiaj jeden przecież łasuch będąc bezrolnym mającym na celu ściągnięcie na siebie mordu nie miał ANI JEDNEGO powodu, żeby w testamencie wciąż uwiarygadniać swoje księdzownie, bo prawdziwemu zrobiłby później pod górę jak zagranie wittgensteina teoretycznie mogło mieć sens, tak to - wcale robisz testament haha byłem bezrolnym i nasrałem wam do ryja, nara frajerzy i tyle Ale te testamenty były przed tym jak wpadlem na pomysl zclaimowania ksiedza, one są z d2 i d4. Testament po zclaimowaniu jest o tym, że jak padłem w mordzie to mafia serio jest słaba że się nabrała
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 14:55:54 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 14:55:54 GMT 1
pax
|
|
|
Rozgrywka