|
Post by Łasuch on May 17, 2023 18:20:59 GMT 1
chciałbym teraz fake wajchę żeby zobaczyć reakcje ale to jest nie do zrobienia bez odpowiedniej koordynacji Nie no bez sensu, jeśli miałbym teraz przeżyć, to miasto musiałoby w 100% przyjąć moją niewinność żeby to miało sens i nie poddawać tego żadnej wątpliwości, bo inaczej polecę w meczówce z łatwością. I musiałbym tam być z Pistonem, a zakładając, że miasto przyjmie moją 100% niewinność to dzisiaj w mordzie leci Piston, a potem ja (albo na odwrót). Lincz na mnie dzisiaj to jest MUST HAVE
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 18:21:26 GMT 1
Westbrook + Wembanyama + Sochan + Johnson ALE to będzie chodzić...
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 18:22:24 GMT 1
chciałbym teraz fake wajchę żeby zobaczyć reakcje ale to jest nie do zrobienia bez odpowiedniej koordynacji Nie no bez sensu, jeśli miałbym teraz przeżyć, to miasto musiałoby w 100% przyjąć moją niewinność żeby to miało sens i nie poddawać tego żadnej wątpliwości, bo inaczej polecę w meczówce z łatwością. I musiałbym tam być z Pistonem, a zakładając, że miasto przyjmie moją 100% niewinność to dzisiaj w mordzie leci Piston, a potem ja (albo na odwrót). Lincz na mnie dzisiaj to jest MUST HAVE sam podpisałeś ten cyrograf, druhu
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 17, 2023 18:22:54 GMT 1
Westbrook + Wembanyama + Sochan + Johnson ALE to będzie chodzić... Na NBA idziesz czy co
|
|
|
Post by Łasuch on May 17, 2023 18:23:13 GMT 1
Sorry jeszcze raz PodRed i Maruda, w mojej głowie to serio wyglądało lepiej
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 17, 2023 18:24:56 GMT 1
kurwa lasuch jak jestes zielony to juz bym pewnie pil drinki z palemka zamiast grac w tej telenoweli
|
|
|
Post by Łasuch on May 17, 2023 18:26:13 GMT 1
kurwa lasuch jak jestes zielony to juz bym pewnie pil drinki z palemka zamiast grac w tej telenoweli Dobry pomysł, idę po browara
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 17, 2023 18:59:14 GMT 1
Ale te testamenty były przed tym jak wpadlem na pomysl zclaimowania ksiedza, one są z d2 i d4. Testament po zclaimowaniu jest o tym, że jak padłem w mordzie to mafia serio jest słaba że się nabrała czekaj, ty się dobrze czujesz testament z d2, w którym podajesz dwie pierwsze modlitwy były PRZED TYM jak wpadłeś na pomysł zclaimowania księdza? xDDD Nie no nie ma chuja
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 19:00:23 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 19:00:23 GMT 1
spokojnie
dzisiaj kończymy
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 19:01:33 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 19:01:33 GMT 1
Ja zaraz się wzbijam w obłoki więc panowie
Noe odjebcie niczego karygodnego podczas mojej nieobecności
Widzimy się za 2 godziny w nowym, lepszym mieście
|
|
|
Post by greenpixel on May 17, 2023 19:11:33 GMT 1
No nie gadaj, Piston. Musisz się solidnie zastanowić, co zrobić przed 22. mam pewien pomysł, ale jeśli Łasuch pada niewinny to i tak mam z 20% szansy Wytłumaczycie mi czemu Łasuch w ogóle może być niewinny?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 19:12:58 GMT 1
No roztoczył swój wspaniały plan z fake claimem na księdza, żeby ściągnąć na siebie mord mafii tylko tak się zaplątał w zeznaniach, że się na ryj wyjebał kilka razy w międzyczasie
|
|
|
Post by Łasuch on May 17, 2023 19:17:41 GMT 1
No roztoczył swój wspaniały plan z fake claimem na księdza, żeby ściągnąć na siebie mord mafii tylko tak się zaplątał w zeNo plan był dobry, jak zwykle wykonanie chujoweznaniach, że się na ryj wyjebał kilka razy w międzyczasie No plan był dobry, jak zwykle wykonanie chujowe
|
|
|
Post by greenpixel on May 17, 2023 19:21:13 GMT 1
No roztoczył swój wspaniały plan z fake claimem na księdza, żeby ściągnąć na siebie mord mafii tylko tak się zaplątał w zeznaniach, że się na ryj wyjebał kilka razy w międzyczasie No dobra to tyle nawet ja rozumiałem bardziej zatanawia mnie czemu dziś nagle ktos to bierze pod uwagę, myślałem że przeoczyłem coś turboistotnego.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 19:22:17 GMT 1
Strach przez zruganiem w podsumowaniu, które nie zostanie napisane. Nie no, trochę nam odpierdalało dzisiaj przez jasny cel do linczu.
|
|
|
Post by Łasuch on May 17, 2023 19:25:47 GMT 1
No roztoczył swój wspaniały plan z fake claimem na księdza, żeby ściągnąć na siebie mord mafii tylko tak się zaplątał w zeznaniach, że się na ryj wyjebał kilka razy w międzyczasie No dobra to tyle nawet ja rozumiałem bardziej zatanawia mnie czemu dziś nagle ktos to bierze pod uwagę, myślałem że przeoczyłem coś turboistotnego. Jak na to że wiesz co się dzieje to jesteś mało rozmowny :PP
|
|
|
Post by greenpixel on May 17, 2023 19:29:41 GMT 1
A pomysł Cieniutkiego z wajchą uważam za bardzo ryzykowny bardzo - szczególnie jeśli murlok siedzi w samolocie. Mimo tego uważam cieniutkiego za zielonego po wywaleniu ostatniego denholma.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 19:31:01 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 19:31:01 GMT 1
A pomysł Cieniutkiego z wajchą uważam za bardzo ryzykowny bardzo - szczególnie jeśli murlok siedzi w samolocie. Mimo tego uważam cieniutkiego za zielonego po wywaleniu ostatniego denholma. xd to nie był Cieniutki tylko jego czwarta osobowość w uniwersum gdzie gramy w mafię z pozwoleniem komunikowania się na priv
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 19:32:54 GMT 1
Jeśli chcesz to przeforsować, kontaktuj się z Sidorem.
|
|
|
Post by Łasuch on May 17, 2023 19:34:19 GMT 1
Nie forsujcie tego XD Ja musze zbierać siły na walkę na cmentarzu
|
|