|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 7:13:38 GMT 1
Nie, z murlokiem w mafii ta gra jest przegrana od dawna, nad tym nie ma sensu się zastanawiać
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 7:14:34 GMT 1
no czyli Ty nie masz odwagi wrzucić w tej chwili mnie i forsujesz Bolca z Pixelem, a ja nie wierzę w Bolca z Pixelem i forsuje Ciebie z jednym z tej dwójki. Pasujesz tam od paru dni i nie tylko w moim odczuciu.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 7:15:29 GMT 1
Znaczy dobra Murlok, może nie ma co świrować już teraz, może po prostu zamknę ryj i zagłosuje jak pan Monti powiedział Bylebyś się nie dał wpierdolic w głosowanie we mnie bo będzie gg Źle to wygląda
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 7:15:56 GMT 1
Murlok może ja też zamknę ryj i zagłosuje tak jak powiesz? Albo tak jak Pan Monti powiedział?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 7:20:37 GMT 1
no czyli Ty nie masz odwagi wrzucić w tej chwili mnie i forsujesz Bolca z Pixelem, a ja nie wierzę w Bolca z Pixelem i forsuje Ciebie z jednym z tej dwójki. Pasujesz tam od paru dni i nie tylko w moim odczuciu. Forsuje wyjebanie dzisiaj jednego z dwójki ze wskazaniem na pixela i jak gra sie nie skończy to jest 50% jutro ale daj coś więcej niż PASUJESZ TAM kurwa, szanujmy sie odbierasz mi możliwość obrony, co ja mam na to powiedzieć bede po 10
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 7:22:13 GMT 1
I mam świadomość ze waląc w pixela antagonizuje sobie ciebie Gdzie nawet nie ja tylko mafia ze mną w składzie ma z tego profit
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 7:25:53 GMT 1
to, że zostałeś obrany na cel nie ma nic wspólnego z tym, że walisz w pixela
|
|
|
Rozgrywka
May 19, 2023 7:27:38 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 19, 2023 7:27:38 GMT 1
Na tym etapie już nie wierzę w mafię bolec - pixel, no kurwa nie
Od wczoraj wszystko krzyczy "lowrider w mafii"
Ale muszę jeszcze nad tym pomyśleć, bo może aż za dużo tych puzzli wpada na swoje miejsce, za łatwo
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 7:27:57 GMT 1
Jestem w mafii z bolcem
Scenariusz i Idziemy za montim Leci bolec Leci dwukrotny wajchowy agca Gdzie profit?
Scenariusz ii Pociąg na agce, który właśnie się dzieje Leci agca Leci dwukrotnie uratowany wajcha bolec Gdzie profit?
To z kim innym do tej mafii mogę pasować, skoro pozostałych masz za niewinnych? To nie ma sensu
W mafii bolcem daje go zlinczować i się mogę napierdalac z szelestem, pewnie z powodzeniem Teraz nawet nie mam kontrkandydata
Myśl kacper
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 7:28:27 GMT 1
Teraz serio będę po 10
|
|
|
Rozgrywka
May 19, 2023 7:34:35 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 19, 2023 7:34:35 GMT 1
Problem jest taki, że w tym momencie i tam ktoś nas turbo robi w chuja, więc ja logiki takich argumentów nie przyjmuję na tym etapie
Jakbym miał tylko po zaangażowaniu głosować, no to Agca miałby immunitet z perspektywy całej gry
Ale Gdynianin gra imo swoją miastową metę po prostu
Idę poczytać testamenty i posty mafiozów
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 7:36:15 GMT 1
Gdynianin już nie pamięta mafijnej mety
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 7:51:03 GMT 1
Problem jest taki, że w tym momencie i tam ktoś nas turbo robi w chuja, więc ja logiki takich argumentów nie przyjmuję na tym etapie Jakbym miał tylko po zaangażowaniu głosować, no to Agca miałby immunitet z perspektywy całej gry Ale Gdynianin gra imo swoją miastową metę po prostu Idę poczytać testamenty i posty mafiozów Jednak mam jeszcze chwile chłop ze spotkania się spóźni Wciąż wracamy do matematyki Jak nie bierzesz nas obu pod uwagę i nie wierzysz w bolec+pixel, to masz dwa razy 50/50 Jak wciąż uważam, ze z całej gry powinienem być niewinny, No to kurwa tamto 50/50 i tak powinno być dla ciebie łatwiejsze
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 7:56:41 GMT 1
to, że zostałeś obrany na cel nie ma nic wspólnego z tym, że walisz w pixela A z czym ma bo jedyne rzeczy jakie padły, to moja wczorajsza wajcha, nieopłacalna dla mafii ze mną i moja zbieżność z volvem. W momencie kiedy ten walił w swoich.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 7:57:02 GMT 1
Teraz serio będę później, bliżej 11 juz
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 7:59:36 GMT 1
Dla mafii byłem po prostu użytecznym głupkiem Kto ma odbyt ten sra Takie są fakty
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 9:16:48 GMT 1
Wpadłem na sekundę między spotkaniami Skapnalem się, ze dla mnie sytuacja musi w zasadzie być jeszcze prostsza
Rozpiszemy scenariusze Murlok w mafii - miasto przegrywa Bolec w mafii, linczujemy dzisiaj bolca, murlok pada w mordzie, młody z pixelem głosują razem na mnie, miasto przegrywa
Pixel w mafii, linczujemy dzisiaj pixela i mamy meczowke 1v1v1 z młodym i bolcem Młody w mafii, linczujemy go dzisiaj i mamy meczowke w której chyba wybieram między pixelem a bolcem?????????
Nie no murlok mogę se wydziarac co chcesz ale tu chyba jedyna opcja jest pójście w pixela, nie zrobię ci tego i nie każe wybierać miedzy mną a młodym
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 9:19:26 GMT 1
Powyższe jest kolejnym dowodem dlaczego wajchowanie z bolca i potem mordowanie kapitana byłoby z mojej perspektywy, czy z naszej perspektywy skoro wsadzajcie mnie do mafii z bolcem, byłoby całkowicie irracjonalne
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 9:27:25 GMT 1
Kurwa no, jak dla mnie to wygląda obecnie tak: - Całą grę uniewinniałem Agcę - wczoraj (razem z Cieniutkim) przebąkiwałem o układzie Gdynianin - pixel W mordzie ginie kurwa Monti zamiast mnie, gdzie byłem do tego murowanym kandydatem. No i tu się pojawia pytanie DLACZEGO Wyobraźmy sobie meczówkę w momencie w którym lecę ja, a nie Monti. Mamy Agcę, Cieniutkiego, Gdynianina, Bolca (który atakował agcę, ale potem bardziej zainteresował się mną) i pixela (który uniewinnia Gdynianina). W jakim świecie Agca przeżywa tę meczówkę? xD Jestem JEDYNYM potencjalnym sojusznikiem, którego Agca może przekonać do swojej niewinności. Oczywiście tu jest jeszcze jeden mafiozo, no ale to i tak mamy układ 3-2, chyba że w mafii jest pixel - wtedy mogą próbować przekabacić Bolca. Natomiast w momencie, w którym pixel zacząłby nadawać przeciwko Belmondo, wydaje mi się, że mielibyśmy sprawę jasną, więc to się raczej nie wydarzy. Wydaje mi się, że to jest jedyny sensowny powód, dlaczego nie jestem od wczoraj z desek. Analizując jeszcze wczorajszą wajchę z Bolca na Szelesta - jeżeli szlibyśmy planem Montiego, czyli Bolec wczoraj, a dzisiaj pixel - pozbywamy się dwóch najmniej aktywnych, z dużym prawdopodobieństwem na jedną mafię. Znowu - w czym interesie było pozbycie się Szelesta? W interesie Agcy, wystarczy spojrzeć na testament Szelesta. Szczególnie jeżeli bolec jest niewinny, do czego w tym całym układzie się przychylam. Jeżeli wczoraj poleciałby niewinny Bolec, myślę że nikt nie rozważałby winnego Szelesta, bo z pixelem on się średnio dodawał, chciał go linczować jako pierwszego itp. W tym układzie daję 60% na mafię pixela z Agcą i 40% na mafię Bolca z Agcą. Bolec Pierdolec i greenpixel dajcie znać, co sądzicie o wyjebaniu dzisiaj Agcy jak będziecie.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 10:54:25 GMT 1
Kurwa no, jak dla mnie to wygląda obecnie tak: - Całą grę uniewinniałem Agcę - wczoraj (razem z Cieniutkim) przebąkiwałem o układzie Gdynianin - pixel
W mordzie ginie kurwa Monti zamiast mnie, gdzie byłem do tego murowanym kandydatem. No i tu się pojawia pytanie DLACZEGOWyobraźmy sobie meczówkę w momencie w którym lecę ja, a nie Monti. Mamy Agcę, Cieniutkiego, Gdynianina, Bolca (który atakował agcę, ale potem bardziej zainteresował się mną) i pixela (który uniewinnia Gdynianina). W jakim świecie Agca przeżywa tę meczówkę? xD Jestem JEDYNYM potencjalnym sojusznikiem, którego Agca może przekonać do swojej niewinności. Oczywiście tu jest jeszcze jeden mafiozo, no ale to i tak mamy układ 3-2, chyba że w mafii jest pixel - wtedy mogą próbować przekabacić Bolca. Natomiast w momencie, w którym pixel zacząłby nadawać przeciwko Belmondo, wydaje mi się, że mielibyśmy sprawę jasną, więc to się raczej nie wydarzy. Wydaje mi się, że to jest jedyny sensowny powód, dlaczego nie jestem od wczoraj z desek. Analizując jeszcze wczorajszą wajchę z Bolca na Szelesta - jeżeli szlibyśmy planem Montiego, czyli Bolec wczoraj, a dzisiaj pixel - pozbywamy się dwóch najmniej aktywnych, z dużym prawdopodobieństwem na jedną mafię. Znowu - w czym interesie było pozbycie się Szelesta? W interesie Agcy, wystarczy spojrzeć na testament Szelesta. Szczególnie jeżeli bolec jest niewinny, do czego w tym całym układzie się przychylam. Jeżeli wczoraj poleciałby niewinny Bolec, myślę że nikt nie rozważałby winnego Szelesta, bo z pixelem on się średnio dodawał, chciał go linczować jako pierwszego itp. W tym układzie daję 60% na mafię pixela z Agcą i 40% na mafię Bolca z Agcą. Bolec Pierdolec i greenpixel dajcie znać, co sądzicie o wyjebaniu dzisiaj Agcy jak będziecie. pierwsza opcja: jestem wpierdolony pod autobus, z nakładem zaangażowania Montiego jest większa szansa, że to przemyśli i zobaczy, że to się nie zgrywa zresztą on mi wczoraj też dawał 90%, bezpośrednio po linczu coś zaczął tylko kminić, ale jakby siadł na spokojnie to by wrócił do tego co wcześniej druga opcja: sama mafia była zaskoczona wajchą, leci mózgowiec Monti z pkt pierwszego, dzisiaj mafia potrzebuje tylko jednego głosu z trzech niezdecydowanych na niewinnego (jednego z dwóch na mnie, mojego gdziekolwiek nie w mafię) i jest gg trzecia opcja: no ewentualnie sam jesteś w mafii, ale wtedy gg i cała dyskusja i tak jest bezprzedmiotowa, bo nikt cię nie zlinczuje trzeciej opcji nie ma co brać pod uwagę, pierwsza najbardziej prawdopodobna, być może równolegle z drugą
|
|