|
Post by Łasuch on May 11, 2023 17:17:27 GMT 1
Czy tylko ja odczuwam wrażenie, że Szelestowskiemu zaczyna się palić pod nogami i wali w innych jak może? Jeśli miałbym z dwójki Kaźmierczak - Szelestowski wybrać mafiozę, to byłby to ten drugi W kogo ja niby walę? I niby jak "jak może"? I skąd ta dwójka Kaźmierczak-Szelestowski, bo nikt wcześniej o niej nie mówił, nie tworzył takiej pary i tak dalej? Bardzo dziwny post Łasucha. Tym bardziej, że napisany zaraz po tym jak Antura podzielił się aktualnym stanem głosowania, w którym to ja zostałem wyświetlony na górze listy graczy z dwoma głosami - a zatem zostałem wskazany jako główny kontrkandydat Łasucha do linczu. Nie trzeba być matematycznym geniuszem, żeby policzyć sobie ilość głosów. Jego post nie ma żadnego znaczenia co do mojego przeczucia, nie szukaj w nim pomocy w swojej sprawie
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 17:19:47 GMT 1
A mafiozi to moga ze soba gadac poza forum czy nie? W zapoznawczej taki post by przeszedł, tutaj jest jednak nie na miejscu xd No ja kpie z tego co tu szelestowski uskutecznia. Piston nadal najebany.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:21:51 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 17:21:51 GMT 1
W zapoznawczej taki post by przeszedł, tutaj jest jednak nie na miejscu xd No ja kpie z tego co tu szelestowski uskutecznia. Piston nadal najebany. Akurat to co zrobił Kaźmierczak nie jest losowe. Losowe jest to, że Klakier podał czwórkę, a Kaźmierczak napisał swoje pytanie jakby serio myślał, że jest czterech w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:23:10 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 17:23:10 GMT 1
W kogo ja niby walę? I niby jak "jak może"? I skąd ta dwójka Kaźmierczak-Szelestowski, bo nikt wcześniej o niej nie mówił, nie tworzył takiej pary i tak dalej? Bardzo dziwny post Łasucha. Tym bardziej, że napisany zaraz po tym jak Antura podzielił się aktualnym stanem głosowania, w którym to ja zostałem wyświetlony na górze listy graczy z dwoma głosami - a zatem zostałem wskazany jako główny kontrkandydat Łasucha do linczu. Nie trzeba być matematycznym geniuszem, żeby policzyć sobie ilość głosów. Jego post nie ma żadnego znaczenia co do mojego przeczucia, nie szukaj w nim pomocy w swojej sprawie Nie odpowiedziałeś na moje pytania, to raz. Być może dlatego, że nie jesteś w stanie na nie odpowiedzieć. A Twoja odpowiedź, zasadniczo, i tak jest dziwna. Chwyciłeś się najmniej ważnej rzeczy, aby się doczepić.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:24:47 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 17:24:47 GMT 1
Ciężko mi znaleźć w 1 dniu mafię, więc zacznę od zielonych Douglas - podobają mi się jego posty, jego wnioski wyglądają na trafne i świeże. Wnosi coś do rozgrywki Klakier - zielonawy, zaangażowany Łasuch - wydaje się grać zbyt chaotycznie jak na mafię, póki co bym zostawił Ali - zielony, zwrócił uwagę na spadek zaangażowania w temacie, imo mafia by tego nie robiła Maruda - zielonkawy leciutko Kaźmierczak - mnie przekonał do bycia zielonym
Dużo ludzi, o których nie mam zdania, a najchętniej przyjrzałbym się: Naziście Gdynianinowi Bolcowi Podsumowaniu
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 17:26:14 GMT 1
To miasto cierpi przez brak określenia się graczy co do kolorów mojego, Kapitana i Murloka.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 17:28:15 GMT 1
No ja kpie z tego co tu szelestowski uskutecznia. Piston nadal najebany. Akurat to co zrobił Kaźmierczak nie jest losowe. Losowe jest to, że Klakier podał czwórkę, a Kaźmierczak napisał swoje pytanie jakby serio myślał, że jest czterech w mafii. No tak było, dlatego męczyłem Cię o czwórki, a nie piątki. Inna sprawa, że ja - nawet będąc w mafii - mógłbym nie wiedzieć na tym etapie, ilu jest mafiozów. 😉
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 17:29:55 GMT 1
To miasto cierpi przez brak określenia się graczy co do kolorów mojego, Kapitana i Murloka. To powiedz, Ali, czy dobrze diagnozuję, że zawsze jesteś pieniaczem, a teraz grasz niezwykle grzecznie.
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 17:32:37 GMT 1
Nie trzeba być matematycznym geniuszem, żeby policzyć sobie ilość głosów. Jego post nie ma żadnego znaczenia co do mojego przeczucia, nie szukaj w nim pomocy w swojej sprawie Nie odpowiedziałeś na moje pytania, to raz. Być może dlatego, że nie jesteś w stanie na nie odpowiedzieć. A Twoja odpowiedź, zasadniczo, i tak jest dziwna. Chwyciłeś się najmniej ważnej rzeczy, aby się doczepić. No dobrze, mafiacorner.boards.net/post/45743/thread - nie przyczepiłeś się do Kaźmierczaka, że mu nie zależy na wizerunku, a pisze, że dobrze że się nie zdradził? A w następnym poście nagle żeś złagodniał i zaczął być potulny. Dziwna to jest ta randomowa zmiana nastawienia
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 17:32:51 GMT 1
Pieniacz to strasznie nieeleganckie określenie, "pełen pasji" brzmi zdecydowanie lepiej.
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 17:34:09 GMT 1
Dużo ludzi, o których nie mam zdania, a najchętniej przyjrzałbym się: Naziście Gdynianinowi Bolcowi Podsumowaniu no to coś pogrilluj, przychodzisz, piszesz co myślisz o kimś i znowu znikniesz o.o
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 17:35:14 GMT 1
No tak de facto to nie napisal nawet co o nas mysli tylko wylosowal nicki jak antura
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 17:36:58 GMT 1
Miło byłoby jednak, gdyby kolega ornitolog miał jakąś konkurencję. Ja wiem, że na szczycie jest się samotnym, ale jednak wolałbym coś na kształt menory. Poszukajmy zatem potencjalnych współtowarzyszy podróży dla Jakuba, wybierając połlosowo pośród graczy, proponuję Bolca, Douglasa oraz pixela.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:38:54 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 17:38:54 GMT 1
Dużo ludzi, o których nie mam zdania, a najchętniej przyjrzałbym się: Naziście Gdynianinowi Bolcowi Podsumowaniu no to coś pogrilluj, przychodzisz, piszesz co myślisz o kimś i znowu znikniesz o.o Spokojnie, pomyślę i napiszę, póki co wrzucam intuicyjne niepoukładane jeszcze myśli.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:40:38 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 17:40:38 GMT 1
Nie odpowiedziałeś na moje pytania, to raz. Być może dlatego, że nie jesteś w stanie na nie odpowiedzieć. A Twoja odpowiedź, zasadniczo, i tak jest dziwna. Chwyciłeś się najmniej ważnej rzeczy, aby się doczepić. No dobrze, mafiacorner.boards.net/post/45743/thread - nie przyczepiłeś się do Kaźmierczaka, że mu nie zależy na wizerunku, a pisze, że dobrze że się nie zdradził? A w następnym poście nagle żeś złagodniał i zaczął być potulny. Dziwna to jest ta randomowa zmiana nastawienia Jeśli to nazywasz waleniem w kogoś "jak może", to nie grzeszysz uczciwością. To było normalne pytanie.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:41:00 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 17:41:00 GMT 1
No tak de facto to nie napisal nawet co o nas mysli tylko wylosowal nicki jak antura Myślisz że to taka łatwa sprawa wykryć takiego dużego zakamuflowanego mafioka i zgrillować do linczu? Jasne że nie, w pierwszym dniu padają tylko ci mafiozi którzy byli na tyle głupi że sami wpadli w siatkę lub ojciec chrzestny sam na nich nagabywał bo i tak nie miałby z nich pożytku
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 17:41:18 GMT 1
Dobry wieczór.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:42:09 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 17:42:09 GMT 1
Szczęść Boże. Jak wrażenia w temacie?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 17:42:42 GMT 1
No tak de facto to nie napisal nawet co o nas mysli tylko wylosowal nicki jak antura Myślisz że to taka łatwa sprawa wykryć takiego dużego zakamuflowanego mafioka i zgrillować do linczu? Jasne że nie, w pierwszym dniu padają tylko ci mafiozi którzy byli na tyle głupi że sami wpadli w siatkę lub ojciec chrzestny sam na nich nagabywał bo i tak nie miałby z nich pożytku Dobra, uwzgledniajac follow up dostajesz dwuje na szynach
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 17:43:16 GMT 1
No tak de facto to nie napisal nawet co o nas mysli tylko wylosowal nicki jak antura Myślisz że to taka łatwa sprawa wykryć takiego dużego zakamuflowanego mafioka i zgrillować do linczu? Jasne że nie, w pierwszym dniu padają tylko ci mafiozi którzy byli na tyle głupi że sami wpadli w siatkę lub ojciec chrzestny sam na nich nagabywał bo i tak nie miałby z nich pożytku Nie zgadzam się, mamy 25% szansy na trafienie mafii, na grill pierwszego dnia wpada wiele osób, powiedziałbym że jest to mocno losowe, nie jest wcale tak trudno coś odpierdolić jako mafia, szczególnie że siedzi na tobie większa presja i odpowiedzialność za to co piszesz, miastowi mają większy luz
|
|