|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:01:21 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 18:01:21 GMT 1
Póki co nie otrzymuję żadnego wsparcia od współgraczy. Ponawiam pytanie, skąd pomysł na lincz na Łasuchu/Szelestowskim W DNIU PIERWSZYM? Łasuch był opcją rano, każdy kto trzyma rękę na pulsie wie raczej, że głosy na niego zostaną zmienione. Co do Szelestowskiego wystarczy przejrzeć jego posty i zobaczyć jak kręci się pod presją. Jakie masz inne pomysły? Podejrzewam że żadne, bo absolutnie nie jesteś w temacie Ja tam wcale nie jestem przekonany do braku winy Łasucha, imo broni się jakby chciał ale nie za bardzo miał pomysł na to jak
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 18:02:44 GMT 1
Łasuch był opcją rano, każdy kto trzyma rękę na pulsie wie raczej, że głosy na niego zostaną zmienione. Co do Szelestowskiego wystarczy przejrzeć jego posty i zobaczyć jak kręci się pod presją. Jakie masz inne pomysły? Podejrzewam że żadne, bo absolutnie nie jesteś w temacie Widziałem ile się udzielał, trochę się może motał, ale nawet jeśli jest w mafii, to uważam, że można wybrać cel bezpieczniejszy, a jemu dać kolejny dzień z racji tego ile contentu tworzy. Według mnie to podstawy. Łasucha tyczy się z grubsza to samo. Akurat tutaj muszę się zgodzić, bo jest to w 100% zgodne z moją logiką, lepiej wywalić nieaktywnego glona, który nie tworzy contentu, niż kogoś aktywnego, kiedy nam się dupa nie pali.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 18:03:00 GMT 1
Ja też nie jestem przekonany co do jego niewinności, wyczuwam tylko nastroje miasta, kilka osób wspominało, że to jest ten case gracza, który jest podejrzany, ale otrzymuje szanse. Sam jestem w tej drużynie i myślę, że dzisiejszy lincz przeżyje
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:03:53 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 18:03:53 GMT 1
A jak widzicie Bolca? Ślizgacz maksymalny.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 18:04:07 GMT 1
Kurwa błagam napiszcie coś o mnie w końcu.
Robię kajecik rigczowy też.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:04:23 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 18:04:23 GMT 1
Łasuch z jednej strony nie wytrzymuje presji i pisze bzdury, z drugiej nie pasuje mi rola chaotic evil. Jakbym miał strzelać to bym szedł w mafię bezsmerfową, za to z co najmniej dwójką przemykaczy
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 18:04:50 GMT 1
A jak widzicie Bolca? Ślizgacz maksymalny. Może być.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 18:05:08 GMT 1
W sensie do linczu może być.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 18:05:09 GMT 1
Kurwa błagam napiszcie coś o mnie w końcu. Robię kajecik rigczowy też. Kurwa starałem się, wszyscy cię mają w dziurce od chuja, koło przyszłego wtorku-środy będzie płacz, że Cieniutki do tej pory niespressowany.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:05:28 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 18:05:28 GMT 1
Kurwa błagam napiszcie coś o mnie w końcu. Robię kajecik rigczowy też. To kurwa daj jakiś kontent poza prośbami "notice me senpai"
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:05:51 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 18:05:51 GMT 1
Na dwie listy mafiozów podane przez Szelesta jedną sobie wymyślił, drugą wygenerował komputerowo xD Co o tym PodRedzie? Bo jak czytałem temat to nie zwrócił mojej uwagi chyba niczym w sumie PodRed jest, ale nie chce nic pisać, niby jest, ale go nie ma. Niby nie ma czasu napisać analizy, bo ma inne rozrywki, ale odpisuje jak jest wywołany. To tak na serio? Od dawna z nami grasz? Jesteś na discordzie społeczności?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:06:10 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 18:06:10 GMT 1
Kurwa błagam napiszcie coś o mnie w końcu. Robię kajecik rigczowy też. To kurwa daj jakiś kontent poza prośbami "notice me senpai" Czy na kogokolwiek wsiadłeś podczas tej gry poza Łasuchem, czy tylko czekasz ma ten mityczny pressing w swoją stronę?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:06:15 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 18:06:15 GMT 1
Kurwa błagam napiszcie coś o mnie w końcu. Robię kajecik rigczowy też. Nie podoba mi się w tobie łagodny ton gry. Może to sugestia z kreacji, ale nie widzę tu szczerego emocjonalnego zaangażowania. Nie jesteś jednak celem na najbliższy czas, bo tworzysz dużo wartościowego kontentu
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 18:06:20 GMT 1
Łasuch z jednej strony nie wytrzymuje presji i pisze bzdury, z drugiej nie pasuje mi rola chaotic evil. Jakbym miał strzelać to bym szedł w mafię bezsmerfową, za to z co najmniej dwójką przemykaczy Przecież to jest jakieś horrendum. Jakie masz podstawy, żeby wyrzucać teraz Smerfy z mafii i jeszcze dwóch przemykaczy wbijać? Po co to piszesz w ogóle? Prądu Ci nie szkoda? Jak będzie szansa sprawdzić czy to jest relewantne to już dawno się zdewaluuje i zdezaktualizuje, a Ty będziesz miał sześćdziesiątą taką teorię. No nie wierzę że to mówię ale na Makłowicza to szkoda prądu.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 18:07:04 GMT 1
Dla mnie sprawa prosta, Łasuch/Szelestowski to nie temat na dziś, gramy większą edycję, są nicki, które warto sprawdzić wcześniej.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:08:55 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 18:08:55 GMT 1
Łasuch z jednej strony nie wytrzymuje presji i pisze bzdury, z drugiej nie pasuje mi rola chaotic evil. Jakbym miał strzelać to bym szedł w mafię bezsmerfową, za to z co najmniej dwójką przemykaczy Przecież to jest jakieś horrendum. Jakie masz podstawy, żeby wyrzucać teraz Smerfy z mafii i jeszcze dwóch przemykaczy wbijać? Po co to piszesz w ogóle? Prądu Ci nie szkoda? Jak będzie szansa sprawdzić czy to jest relewantne to już dawno się zdewaluuje i zdezaktualizuje, a Ty będziesz miał sześćdziesiątą taką teorię. No nie wierzę że to mówię ale na Makłowicza to szkoda prądu. WTF, piszę to co myślę, nie wiem skąd bulwers.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:09:14 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 18:09:14 GMT 1
Dla mnie sprawa prosta, Łasuch/Szelestowski to nie temat na dziś, gramy większą edycję, są nicki, które warto sprawdzić wcześniej. Jakie nicki? Bo jedyne, do których nawiązujesz, to podrzucone ci od innych.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 18:09:23 GMT 1
Kurwa błagam napiszcie coś o mnie w końcu. Robię kajecik rigczowy też. To kurwa daj jakiś kontent poza prośbami "notice me senpai" Jeden post Cieniutkiego jest warto siedemdziesiąt Murloka, więc w stosunku do Ciebie, kamracie, mam trochę przewagi. Ale nie bój żaby. Hehe.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 18:10:14 GMT 1
Dla mnie sprawa prosta, Łasuch/Szelestowski to nie temat na dziś, gramy większą edycję, są nicki, które warto sprawdzić wcześniej. Jakie nicki? Bo jedyne, do których nawiązujesz, to podrzucone ci od innych. Wszystko w swoim czasie.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:10:31 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 18:10:31 GMT 1
Kurwa, Denholm.
|
|