|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:10:37 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 18:10:37 GMT 1
To kurwa daj jakiś kontent poza prośbami "notice me senpai" Jeden post Cieniutkiego jest warto siedemdziesiąt Murloka, więc w stosunku do Ciebie, kamracie, mam trochę przewagi. Ale nie bój żaby. Hehe. No na pewno ego masz 70 razy większe, ale gry robisz 30% tego co ja.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 18:11:21 GMT 1
Przecież to jest jakieś horrendum. Jakie masz podstawy, żeby wyrzucać teraz Smerfy z mafii i jeszcze dwóch przemykaczy wbijać? Po co to piszesz w ogóle? Prądu Ci nie szkoda? Jak będzie szansa sprawdzić czy to jest relewantne to już dawno się zdewaluuje i zdezaktualizuje, a Ty będziesz miał sześćdziesiątą taką teorię. No nie wierzę że to mówię ale na Makłowicza to szkoda prądu. WTF, piszę to co myślę, nie wiem skąd bulwers. To się nazywa podostrzenie. Poza tym jest słuszne.
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 18:11:39 GMT 1
Kurwa błagam napiszcie coś o mnie w końcu. Robię kajecik rigczowy też. A jak poprosiłem o listę rigczu albo podejrzanych po twoim wcześniejszym proszeniu to zignorowałeś. A cię cytowałem, więc dostałeś powiadomienie
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 18:11:57 GMT 1
Pracuś, nie denerwuj się, muszę zjeść obiad, pójść do kibla, ogarnąć się, a potem przejrzę kilka osób i wymienię moich kandydatów.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 18:12:54 GMT 1
Kurwa błagam napiszcie coś o mnie w końcu. Robię kajecik rigczowy też. A jak poprosiłem o listę rigczu albo podejrzanych po twoim wcześniejszym proszeniu to zignorowałeś. A cię cytowałem, więc dostałeś powiadomienie Robię kajecik rigczowy też. Gościu.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:13:10 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 18:13:10 GMT 1
Podoba mi się gra Denholm Renholm.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:13:35 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 18:13:35 GMT 1
Niektórzy miastowi w tej edycji chcą grać tak mafijnie, że aż niewinnie. Taktyka indywidualnie skuteczna, lecz dla miasta, powiem delikatnie, irytująca i niezbyt pomocna.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 18:13:57 GMT 1
Podoba mi się gra Denholm Renholm. Bo ściąga Cię ze świecznika?
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 18:14:05 GMT 1
A jak poprosiłem o listę rigczu albo podejrzanych po twoim wcześniejszym proszeniu to zignorowałeś. A cię cytowałem, więc dostałeś powiadomienie Robię kajecik rigczowy też. Gościu. Więc nie masz żadnych podejrzanych? xD
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:14:07 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 18:14:07 GMT 1
WTF, piszę to co myślę, nie wiem skąd bulwers. To się nazywa podostrzenie. Poza tym jest słuszne. To się nazywa borderline albo narcyzm. Im więcej contentu z różnych perspektyw tym lepiej, ty póki co nie pomagasz zbytnio miastu.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 18:14:49 GMT 1
Czy jest w temacie gracz, który ma poczucie, że Makłowicz w jakimś momencie rozgrywki dzielił się przemyśleniami, które były autorstwa mieszkańca? Pisałem już kilka godzin temu, że Robercik ma do powiedzenia mniej niż miałby shiba z jego awatara.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 18:15:07 GMT 1
Łasuch z jednej strony nie wytrzymuje presji i pisze bzdury, z drugiej nie pasuje mi rola chaotic evil. Jakbym miał strzelać to bym szedł w mafię bezsmerfową, za to z co najmniej dwójką przemykaczy Przecież to jest jakieś horrendum. Jakie masz podstawy, żeby wyrzucać teraz Smerfy z mafii i jeszcze dwóch przemykaczy wbijać? Po co to piszesz w ogóle? Prądu Ci nie szkoda? Jak będzie szansa sprawdzić czy to jest relewantne to już dawno się zdewaluuje i zdezaktualizuje, a Ty będziesz miał sześćdziesiątą taką teorię. No nie wierzę że to mówię ale na Makłowicza to szkoda prądu. Dobrze dobrze, przynajmniej wiemy, ze gdy ktos prostuje jego wnioski to pewnie mafioza szukajacy interakcji.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 18:15:22 GMT 1
Niektórzy miastowi w tej edycji chcą grać tak mafijnie, że aż niewinnie. Taktyka indywidualnie skuteczna, lecz dla miasta, powiem delikatnie, irytująca i niezbyt pomocna. Za moich czasów za coś takiego był chuj do dupy w podsumowaniu i sromota aż do rozpoczęcia następnej edycji, a może i dłużej. Ale teraz chyba są inne zwyczaje.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:15:23 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 18:15:23 GMT 1
Nadrobiłem prawie całą rozgrywkę. Zrobiłem to jednak bardzo niechlujnie, w biegu, na już. To był błąd. Czuję jakbym dalej był na pierwszej stronie. Podziwiam ze nadrabiajac cale rozgrywke nie napisales nawet jednej odpowiedzi, bo z tego co przeczytalem jakies wyrywkowe strony to wysuwany byles nie raz. A to nie był ten drugi Renholm?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:18:34 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 18:18:34 GMT 1
Czy jest w temacie gracz, który ma poczucie, że Makłowicz w jakimś momencie rozgrywki dzielił się przemyśleniami, które były autorstwa mieszkańca? Pisałem już kilka godzin temu, że Robercik ma do powiedzenia mniej niż miałby shiba z jego awatara. No a czego niby oczekujesz innego niż moje 2-3 grille przedpołudniowe i teraz lista kilku zieleńców? Chyba mamy inne założenia gry w mafię pierwszego dnia
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 18:18:57 GMT 1
Pisałem już kilka godzin temu, że Robercik ma do powiedzenia mniej niż miałby shiba z jego awatara. No a czego niby oczekujesz innego niż moje 2-3 grille przedpołudniowe i teraz lista kilku zieleńców? Chyba mamy inne założenia gry w mafię pierwszego dnia Możliwe też, że jeden z Was ma lepsze geny.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 18:19:16 GMT 1
Więc nie masz żadnych podejrzanych? xD Dlaczego insynuujesz takie rzeczy?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 18:19:21 GMT 1
Podziwiam ze nadrabiajac cale rozgrywke nie napisales nawet jednej odpowiedzi, bo z tego co przeczytalem jakies wyrywkowe strony to wysuwany byles nie raz. A to nie był ten drugi Renholm? Kurde mozliwe, zapomnialem ze ich dwoch jest. Niemniej mysle, ze point stands, bo jak nadrobil cala rozgrywke to znalazlby rozne ciekawe posty do wytkniecia lub ustosunkowania sie. A on nawet podejrzanych nie ma.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 18:20:07 GMT 1
Musimy czekać na listę rigczu od Kapitana i zlinczować jednego z czterech najniżej położonych na niej graczy.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:20:16 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 18:20:16 GMT 1
PodRed jest, ale nie chce nic pisać, niby jest, ale go nie ma. Niby nie ma czasu napisać analizy, bo ma inne rozrywki, ale odpisuje jak jest wywołany. To tak na serio? Od dawna z nami grasz? Jesteś na discordzie społeczności? Ten dziwny moment w grze Łasucha w odniesieniu do reszty jego twórczości - świadczy według Ciebie o jego winie czy przeciwnie?
|
|