|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:21:23 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 18:21:23 GMT 1
Podoba mi się gra Denholm Renholm. Bo ściąga Cię ze świecznika? Poniekąd tak, bo ściąganie niewinnego ze świecznika może się podobać.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 18:21:25 GMT 1
Musimy czekać na listę rigczu od Kapitana i zlinczować jednego z czterech najniżej położonych na niej graczy. Czekaj to jest to co kapitan mowil ze rano wrzuci?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 18:22:29 GMT 1
Tak, wciąż czekamy.
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 18:22:42 GMT 1
Więc nie masz żadnych podejrzanych? xD Dlaczego insynuujesz takie rzeczy? Bo prosiłem cię o top podejrzanych już dwa razy, za pierwszym razem zignorowałeś kompletnie, za drugim wspominasz tylko o rigczowych, to czego się spodziewasz?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 18:22:52 GMT 1
Bo ściąga Cię ze świecznika? Poniekąd tak, bo ściąganie niewinnego ze świecznika może się podobać. To jest tez latwe zagranie w d1 jak na swieczniku sa sami niewinni i ktos chce sie zakumplowac. Jak jestes w mafii to mocno czuc w kim mozesz stworzyc sojusz a z kim ni chuja.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 18:23:33 GMT 1
A to nie był ten drugi Renholm? Kurde mozliwe, zapomnialem ze ich dwoch jest. Niemniej mysle, ze point stands, bo jak nadrobil cala rozgrywke to znalazlby rozne ciekawe posty do wytkniecia lub ustosunkowania sie. A on nawet podejrzanych nie ma. To samo mógłbym napisać o Tobie, jedyny post w którym coś próbujesz grać: mafiacorner.boards.net/post/45430/threadTeż nie podałeś żadnych typów
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:24:09 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 18:24:09 GMT 1
Poniekąd tak, bo ściąganie niewinnego ze świecznika może się podobać. To jest tez latwe zagranie w d1 jak na swieczniku sa sami niewinni i ktos chce sie zakumplowac. Jak jestes w mafii to mocno czuc w kim mozesz stworzyc sojusz a z kim ni chuja. No tak, zgadzam się, ale ja nie przedstawiam jakichś dalekich wniosków na temat Denholma.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 18:24:47 GMT 1
Kurde mozliwe, zapomnialem ze ich dwoch jest. Niemniej mysle, ze point stands, bo jak nadrobil cala rozgrywke to znalazlby rozne ciekawe posty do wytkniecia lub ustosunkowania sie. A on nawet podejrzanych nie ma. To samo mógłbym napisać o Tobie, jedyny post w którym coś próbujesz grać: mafiacorner.boards.net/post/45430/threadTeż nie podałeś żadnych typów Ja nie udaje, ze przeczytalem cala gre. Ale posylam w reynholma i uciekam.
|
|
|
Post by Pracuś on May 11, 2023 18:25:32 GMT 1
Sprecyzuj możne Reynholma, bo MG jasnowidzem nie jest.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:25:52 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 18:25:52 GMT 1
Dlaczego insynuujesz takie rzeczy? Bo prosiłem cię o top podejrzanych już dwa razy, za pierwszym razem zignorowałeś kompletnie, za drugim wspominasz tylko o rigczowych, to czego się spodziewasz? Ja robię inne rzeczy, potem mi wyrzucają że okolice 15 to rano. A Kapitan wstał dziś z kurem. Jednocześnie mniej więcej tyle samo czasu minęło od Wolty Łasuchowej po której Kapitan nie dokonał jeszcze jednego pełnego rzutu na rozgrywkę. Wszystko jest w postach. Obu Rehhagelom się nie chce ich czytać, a Kapitan robi to aż za dokładnie.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 18:25:57 GMT 1
No przypomnialo mi sie juz poprawilem ale dzieki
|
|
|
Post by Pracuś on May 11, 2023 18:26:21 GMT 1
No przypomnialo mi sie juz poprawilem ale dzieki To nie uciekasz jeszcze?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 18:28:05 GMT 1
Cuz za dociekliwosc
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 18:29:41 GMT 1
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 18:30:19 GMT 1
Bo prosiłem cię o top podejrzanych już dwa razy, za pierwszym razem zignorowałeś kompletnie, za drugim wspominasz tylko o rigczowych, to czego się spodziewasz? Ja robię inne rzeczy, potem mi wyrzucają że okolice 15 to rano. A Kapitan wstał dziś z kurem. Jednocześnie mniej więcej tyle samo czasu minęło od Wolty Łasuchowej po której Kapitan nie dokonał jeszcze jednego pełnego rzutu na rozgrywkę. Wszystko jest w postach. Obu Rehhagelom się nie chce ich czytać, a Kapitan robi to aż za dokładnie. Błagasz raz i drugi, żeby ktokolwiek do ciebie/o tobie cokolwiek napisał, a jak przychodzi co do czego to morda w kubeł, "ja robię inne rzeczy, wszystko jest w postach"? To co dokładnie bylo celem tego jęczenia w postach, hmm? Nie mówiąc zresztą o tym, że w postach to może masz wypisanych wszystkich swoich podejrzanych w losowej kolejności, ja pytam o twój top
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:30:55 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 18:30:55 GMT 1
Douglas punktuje, niespodziewany obrót akcji
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 18:34:05 GMT 1
Ja robię inne rzeczy, potem mi wyrzucają że okolice 15 to rano. A Kapitan wstał dziś z kurem. Jednocześnie mniej więcej tyle samo czasu minęło od Wolty Łasuchowej po której Kapitan nie dokonał jeszcze jednego pełnego rzutu na rozgrywkę. Wszystko jest w postach. Obu Rehhagelom się nie chce ich czytać, a Kapitan robi to aż za dokładnie. Błagasz raz i drugi, żeby ktokolwiek do ciebie/o tobie cokolwiek napisał, a jak przychodzi co do czego to morda w kubeł, "ja robię inne rzeczy, wszystko jest w postach"? To co dokładnie bylo celem tego jęczenia w postach, hmm? Nie mówiąc zresztą o tym, że w postach to może masz wypisanych wszystkich swoich podejrzanych w losowej kolejności, ja pytam o twój top Nie chciałem, żeby mnie mafia odjebała. Teraz jestem kontent. Mój top na godzinę 15 to Łasuch.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 18:35:42 GMT 1
Poza tym czemu morda w kubeł. Chętnie dyskutuję. Tylko nie czuję się zobligowany do podawania topu podejrzanych jakiemuś Regentowi.
Podobnie jak za dużo zjem wątróbki i jestem na dłuższym posiedzeniu, to czasami zrobię też przy okazji siusiu.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 18:36:20 GMT 1
Zacietrzewienie to domena cietrzewi. I żab.
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 18:36:28 GMT 1
|
|