|
Rozgrywka
May 11, 2023 18:59:07 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 18:59:07 GMT 1
cholibka masz racje chciałbym najpierw zobaczyć w którym miejscu piramidy kapitan cieniutki umieści Eryka A jakbyś tak sam z siebie rzucił co o nim sądzisz? Albo jak oceniasz swoją grę, o?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:00:10 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 19:00:10 GMT 1
Proponuję następujący plan - walimy dzisiaj po mniej aktywnych, przechodzących obok, których gra skupia się głównie na zaczepkach/jakichś cwanych odpowiedziach, pytaniach symulujących szukanie mafii. Kto się łapie pod ten opis? Najbardziej Bolec, Młody G, greenpixel. Z tej trójki bym wybierał dziś. Kto się nie łapie pod ten opis z mniej aktywnych? Imo Gargamel, postów niewiele, ale treściwe. Na plus, dałbym spokojnie czas. Raczej nie ruszałbym również Makłowicza, ale tu nie mam mocnej opinii, od biedy może być kandydatem. Douglas też wydaje się wykazywać potencjał na zazielenienie. Z tej trójki to jak dla mnie najbardziej Bolec. Gdynianin też mało grał, ale patrząc w historię jego postów to coś tam proponował. Pixel to glon, co nic nie pisał, więc ciężko oceniać.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 19:00:31 GMT 1
Spokojnie z tym Mannheinem, zanim nikt nie odpowie na moje przypuszczenia na jego temat. Pchasz się w ostrzeżenie gościu. Ilość głosów na "zostawcie tytanica" bez oparcia w grze skądś się jednak wzięło.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 19:00:57 GMT 1
No ale czy to jakkolwiek drastycznie zmienia twoje zdanie o gre wyżej wymienionego zawodnika? Oui. Chodzi też o to, że jeśli moją podejrzenia się sprawdzą, to należy zebrać trochę więcej materiału na temat Mannheima. W każdym razie po prostu to nie temat na dzisiaj.
|
|
|
Post by Klakier on May 11, 2023 19:01:02 GMT 1
Ale najebaliście postów. Właśnie skończyłem robotę, opierdolę coś i spróbuję nadrobić rozgrywkę, żeby zdecydować, gdzie dać ostatecznie głos.
Kto na świeczniku?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 19:01:07 GMT 1
Ja wolałbym jednak linczować graczy, co do których są jakieś podejrzenia
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 19:01:36 GMT 1
Denholm po prostu zajebał moją propozycję świecznika tylko zamienił syna na Tytusa. A to nawet nie wiedziałem. Widocznie też masz sprawny i bystry umysł
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 19:04:25 GMT 1
Ja wolałbym jednak linczować graczy, co do których są jakieś podejrzenia Czy wobec Bolca, Młodego G, greenpixel nie ma podejrzeń? Ich gra z samej swojej swojej natury wpada w tendencje mafijne.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 19:05:49 GMT 1
Proponuję następujący plan - walimy dzisiaj po mniej aktywnych, przechodzących obok, których gra skupia się głównie na zaczepkach/jakichś cwanych odpowiedziach, pytaniach symulujących szukanie mafii. Kto się łapie pod ten opis? Najbardziej Bolec, Młody G, greenpixel. Z tej trójki bym wybierał dziś. Kto się nie łapie pod ten opis z mniej aktywnych? Imo Gargamel, postów niewiele, ale treściwe. Na plus, dałbym spokojnie czas. Raczej nie ruszałbym również Makłowicza, ale tu nie mam mocnej opinii, od biedy może być kandydatem. Douglas też wydaje się wykazywać potencjał na zazielenienie. bardzo nie podoba mi się ten post obawiam się, że pogrubiony tekst może być fajnym i logicznym uzasadniniem mafii na zawężenie świecznika do kilku niewinnych, których miastu najmniej będzie szkoda i najchętniej potencjalny lincz podejmą. Moim zdaniem słabe mafijne odruchy przy stukaniu młoteczkiem w kolano wydaje nazista, docent grillowanie też znosi fatalnie. Masz coś na ten temat do powiedzenia? Domyślam się, że nie wiele i próbujesz iść po linii najniższego oporu Wyjebałem się na Reynholmów bo ich nie odróżniałem, ale nadrobimy to wariacik, spokojnie
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 19:08:25 GMT 1
i jest to kolejny post w tej edycji w którym widzę brak motywacji do linczowania mafiozów, tylko ZNALEZIENIE NAJLEPSZEGO KANDYDATA DO LINCZU
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 19:08:57 GMT 1
To tak na serio? Od dawna z nami grasz? Jesteś na discordzie społeczności? Ten dziwny moment w grze Łasucha w odniesieniu do reszty jego twórczości - świadczy według Ciebie o jego winie czy przeciwnie? Raczej może świadczyć o tożsamości niż winie/niewinności i dopiero w kontekście tejże tożsamości o winie lub niewinności. No no jak Łasuch nie jest na discordzie, to mógł wziąć sobie moje kreacyjne posty na poważnie i wtedy chuj wie czy to szczera zaczepka miastowego, bo mu moje posty wyglądają sztucznie, czy też dopierdolka na siłę ze strony mafiozy. No a jak to ktoś, kto gra z nami od 100 edycji, jest na discordzie, no to wtedy faktycznie świadczy o winie, bo nie widzę innego wytłumaczenia niż dojebanie się ze złej woli.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 19:10:06 GMT 1
Proponuję następujący plan - walimy dzisiaj po mniej aktywnych, przechodzących obok, których gra skupia się głównie na zaczepkach/jakichś cwanych odpowiedziach, pytaniach symulujących szukanie mafii. Kto się łapie pod ten opis? Najbardziej Bolec, Młody G, greenpixel. Z tej trójki bym wybierał dziś. Kto się nie łapie pod ten opis z mniej aktywnych? Imo Gargamel, postów niewiele, ale treściwe. Na plus, dałbym spokojnie czas. Raczej nie ruszałbym również Makłowicza, ale tu nie mam mocnej opinii, od biedy może być kandydatem. Douglas też wydaje się wykazywać potencjał na zazielenienie. bardzo nie podoba mi się ten post obawiam się, że pogrubiony tekst może być fajnym i logicznym uzasadniniem mafii na zawężenie świecznika do kilku niewinnych, których miastu najmniej będzie szkoda i najchętniej potencjalny lincz podejmą. Moim zdaniem słabe mafijne odruchy przy stukaniu młoteczkiem w kolano wydaje nazista, docent grillowanie też znosi fatalnie. Masz coś na ten temat do powiedzenia? Domyślam się, że nie wiele i próbujesz iść po linii najniższego oporu Wyjebałem się na Reynholmów bo ich nie odróżniałem, ale nadrobimy to wariacik, spokojnie No nie ukrywam, że wybranie takich celów jest "proste". Ale wolę wybory proste niż głupie/niepotrzebnie ryzykowne, szczególnie w dniu pierwszym, szczególnie w większej edycji.
Z Nazistą bym poczekał i jak już to wrzucił go do tej grupy drugiej z mojego posta. W twórczość Szelestowskiego muszę się jeszcze wgryźć, ale intuicja podpowiada, że gość, którego było w temacie tak sporo, nawet jeśli jest w mafii, nie powinien lecieć pierwszego dnia.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 19:10:39 GMT 1
Błagasz raz i drugi, żeby ktokolwiek do ciebie/o tobie cokolwiek napisał, a jak przychodzi co do czego to morda w kubeł, "ja robię inne rzeczy, wszystko jest w postach"? To co dokładnie bylo celem tego jęczenia w postach, hmm? Nie mówiąc zresztą o tym, że w postach to może masz wypisanych wszystkich swoich podejrzanych w losowej kolejności, ja pytam o twój top Nie chciałem, żeby mnie mafia odjebała. Teraz jestem kontent. Mój top na godzinę 15 to Łasuch. Top do odjebania czy top rigczu?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:10:39 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 19:10:39 GMT 1
Uwaga kontrowerszjal opinjon
Uważam, że szelestowski niewinny.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 19:10:41 GMT 1
i jest to kolejny post w tej edycji w którym widzę brak motywacji do linczowania mafiozów, tylko ZNALEZIENIE NAJLEPSZEGO KANDYDATA DO LINCZU Przecież to w założeniu synonimy.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:11:31 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 19:11:31 GMT 1
i jest to kolejny post w tej edycji w którym widzę brak motywacji do linczowania mafiozów, tylko ZNALEZIENIE NAJLEPSZEGO KANDYDATA DO LINCZU Przecież to w założeniu synonimy. Niekoniecznie
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:12:07 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 19:12:07 GMT 1
Uwaga kontrowerszjal opinjon Uważam, że szelestowski niewinny. Dla mnie Szelestowski w rozkroku. Ten post "uwaga na podczepki mafii!" był dość dziwny.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 19:12:26 GMT 1
cholibka masz racje chciałbym najpierw zobaczyć w którym miejscu piramidy kapitan cieniutki umieści Eryka A jakbyś tak sam z siebie rzucił co o nim sądzisz? Albo jak oceniasz swoją grę, o? o Eryku? od początku gry źle wypada na tym słynnym badaniu reakcji albo go nie ma i w tym przypadku nie będę nagradzał chowania głowy w piasek, jeżeli do linczu nie zrobi dobrego wejścia to na niego zagłosuje chociaż szelest też jest w mojej opinii bardzo dobrym kandydatem
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 19:12:31 GMT 1
Uwaga kontrowerszjal opinjon Uważam, że szelestowski niewinny. Dla mnie taki "chuj wie" - nie zdziwiłbym się, gdyby padł winny, ale też zielony kolor nie byłby zaskoczeniem. Mam wrażenie, że to osoba, która często niefortunnie zaczyna i są wobec niej kontrowersje.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:13:54 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 19:13:54 GMT 1
Uwaga kontrowerszjal opinjon Uważam, że szelestowski niewinny. Żadna to kontrowersja, w moich notatkach figuruje jako lekko zielonkawy. Dzisiaj szedłbym w inne tropy.
|
|