|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 19:25:27 GMT 1
Makłowicz chyba zielony jednak A szkoda, bo za samo plagiatowanie kreacji sprzed 3 lat bym go chętnie odjebał. Choć w sumie nie wiem jeszcze, czy się zgadzam, że zielony, muszę poczytać go uważniej.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:25:50 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 19:25:50 GMT 1
Czy Klakier zrobił rano wystarczająco dużo, żeby nawet go nie rozważać? Czy Cieniutki skończył swoją listę rigczu? edit: widzę, że wywołałem wilka z lasu, legancko. Klakier wysuwał absurdalne teorie, że znajomość liczby mafiozów, to czynnik uniewinniający/uwinniający. Nie widzi mi się mafioza robiący coś tak absurdalnego.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 19:26:30 GMT 1
Kapitanie, więcej linkowania postów, a mniej boldowania, bo nawet nie mogę teraz sprawdzić czy nie nakłamałeś i za co Łasuch dostał dwa punkty. A na chuj mi ten kaktus.
|
|
|
Post by greenpixel on May 11, 2023 19:26:32 GMT 1
Ja wolałbym jednak linczować graczy, co do których są jakieś podejrzenia Czy wobec Bolca, Młodego G, greenpixel nie ma podejrzeń? Ich gra z samej swojej swojej natury wpada w tendencje mafijne. Ja wcyhodze z założenia, że miasto w powinno samo sobie robić jak najmniej tzw fog of war. To mafia raczej kreci.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:26:35 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 19:26:35 GMT 1
Nie podoba mi się ten post, jak ktoś mi wskaże, co jest tutaj do niepodobania się, to zostanie pochwalony w podsumowaniu. Nikt nie dostanie propsów w podsumowaniu, bo nikt nie wskazał co śmierdzi w powyższym poście. Podrzucam poniżej jeszcze raz pełny cytat, bo kontekst jest ważny: Kurwa, naprawdę drogeria to było najlepsze co ci przyszło do głowy, widząc nick Douglas Reynholm? xD Murlok przekręca nick Reynholma i nazywa go mafią, tymczasem Douglas czepia się przekręcenia nicku, a nie nazwania mafią, jakby nazywanie go mafią uznał za uzasadnione a przekręcenie nicku nie. Dla mnie to taki mafijny mindset i nie podoba mi się w chuj. Aczkolwiek muszę też odnotować, że posty Douglasa po powrocie dużo lepsze niż ten, więc traktuję go jako gracza do obserwacji a nie linczu w dniu dzisiejszym. No i pokracznie na świecznik wrzucał go Eric, więc tym bardziej nie tykałbym Douglasa przed Erikiem. Dobry punkt, lubię takie smaczki. Jeden ze smerfów też się tak zachował wcześniej, ale muszę znaleźć. Chyba kucharz
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 19:27:17 GMT 1
Makłowicz chyba zielony jednak A szkoda, bo za samo plagiatowanie kreacji sprzed 3 lat bym go chętnie odjebał. Choć w sumie nie wiem jeszcze, czy się zgadzam, że zielony, muszę poczytać go uważniej. Myślę, że to po prostu ktoś świeży Mi jego gra na początku się nie spodobała, natomiast zazieleniłem go dosłownie na podstawie jego ostatnich dwóch postów, o ile jakiegoś w międzyczasie nie przeoczyłem
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 19:27:28 GMT 1
Czy Klakier zrobił rano wystarczająco dużo, żeby nawet go nie rozważać? Czy Cieniutki skończył swoją listę rigczu? edit: widzę, że wywołałem wilka z lasu, legancko. Sory, to nie jest jednak dobry dzień twórczy na zajebiste listy rigczu, więc trochę jednak pójdę na wajb jak przeczytam do końca. Placeholder na Douglasa bo jest wkurwiający. A Murlok przynajmniej bywał zabawny.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 19:28:33 GMT 1
Proponuję następujący plan - walimy dzisiaj po mniej aktywnych, przechodzących obok, których gra skupia się głównie na zaczepkach/jakichś cwanych odpowiedziach, pytaniach symulujących szukanie mafii. Kto się łapie pod ten opis? Najbardziej Bolec, Młody G, greenpixel. Z tej trójki bym wybierał dziś. Kto się nie łapie pod ten opis z mniej aktywnych? Imo Gargamel, postów niewiele, ale treściwe. Na plus, dałbym spokojnie czas. Raczej nie ruszałbym również Makłowicza, ale tu nie mam mocnej opinii, od biedy może być kandydatem. Douglas też wydaje się wykazywać potencjał na zazielenienie. Kolego a ty wjeżdżasz o tej godzinie, jeszcze później ode mnie, i proponujesz takie bomby na start?
Denholm wbił w temat długo przed tobą greenpixel nie czyta tematu, ale czy to o czymś świadczy? Kurwa, nie wiem
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 19:29:01 GMT 1
Łasuszek nie zasłużył na to, żeby go dzisiaj strzelać. Poszedł se o 19, niby mógł liczyć, że dużo się pozmienia, ale to też ładna oznaka opanowania.
Łasuch ma odrobinę rigczu w sobie.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 19:29:54 GMT 1
Czy Klakier zrobił rano wystarczająco dużo, żeby nawet go nie rozważać? Czy Cieniutki skończył swoją listę rigczu? edit: widzę, że wywołałem wilka z lasu, legancko. Klakier wysuwał absurdalne teorie, że znajomość liczby mafiozów, to czynnik uniewinniający/uwinniający. Nie widzi mi się mafioza robiący coś tak absurdalnego. A mi się widzi W końcu na jakiejś podstawie trzeba uniewinniać w tej mafii, nie? Bardziej absurdalne wydaje mi się to jako jedyny czynnik uniewinniający Co w sumie też na minus Szelestowskiego działa w kontekście uniewinniania Eldoki
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 19:31:48 GMT 1
Zapiski Cieniutkiego #1Uwaga, są wybiórcze i koncentrują się na tym, co zwróciło uwagę Cieniutkiego, gdzieś tam toczyły się inne przepychanki ale nie są one obszarem zainteresowań Komisariatu. Jeszcze. Klakierowi pierwszemu nie spodobały się interakcje Łasucha - prawidłowo, niewiele w nich do podobania się - 1 pkt rigczu. A nie zdzwił Cię moment napisania tego posta przez Klakiera? Było to w 3 czy 4 stronie, kiedy Łasuch miał kilka, nic nie znaczących smerfowych interakcji. Mi przy czytaniu tego ten post zajebał, a Ty zaczynasz od niego swoje legendarne zapiski? ja cie pyle powiedz lepiej co sądzisz o reakcjach eryka na ataki bo widzę że zapiski idą chronologicznie czyli nadrobiłeś przed chwilą fragment gry kiedy zaczynał moim zdaniem średnio wypadać, a drugą część swoich zajebistych pomysłów możesz odłożyć do jutra
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:32:21 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 19:32:21 GMT 1
Klakier wysuwał absurdalne teorie, że znajomość liczby mafiozów, to czynnik uniewinniający/uwinniający. Nie widzi mi się mafioza robiący coś tak absurdalnego. A mi się widzi W końcu na jakiejś podstawie trzeba uniewinniać w tej mafii, nie? Bardziej absurdalne wydaje mi się to jako jedyny czynnik uniewinniający Co w sumie też na minus Szelestowskiego działa w kontekście uniewinniania Eldoki Widocznie mam inne estymatory. Widzi mi się mafioza grający z pozoru poprawnie, w sposób ułożony i stonowany. Nie taki, który może zwracać na siebie uwagę jakąś głupotą. Potrzebne to im? Worth the risk?
|
|
|
Post by Klakier on May 11, 2023 19:33:04 GMT 1
Klakier wysuwał absurdalne teorie, że znajomość liczby mafiozów, to czynnik uniewinniający/uwinniający. Nie widzi mi się mafioza robiący coś tak absurdalnego. A mi się widzi W końcu na jakiejś podstawie trzeba uniewinniać w tej mafii, nie? Bardziej absurdalne wydaje mi się to jako jedyny czynnik uniewinniający Co w sumie też na minus Szelestowskiego działa w kontekście uniewinniania Eldoki przecież mój argument na niewinność Aliego to nie jest postawienie sprawy na zasadzie 'w chuj niewinny, nie zagłosuję na niego do końca edycji pod żadnym pozorem tylko roboczo niewinny, wyłączam go z rozważań na dziś/jutro. Trochę więcej dobrej wiary.
I argument oczywiście nie jest absurdalny, moim zdaniem wcale nie było to takie oczywiste wiedzieć, ilu jest mafiozów w tej edycji. Sam nie wiedziałem.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 19:34:10 GMT 1
A mi się widzi W końcu na jakiejś podstawie trzeba uniewinniać w tej mafii, nie? Bardziej absurdalne wydaje mi się to jako jedyny czynnik uniewinniający Co w sumie też na minus Szelestowskiego działa w kontekście uniewinniania Eldoki przecież mój argument na niewinność Aliego to nie jest postawienie sprawy na zasadzie 'w chuj niewinny, nie zagłosuję na niego do końca edycji pod żadnym pozorem tylko roboczo niewinny, wyłączam go z rozważań na dziś/jutro. Trochę więcej dobrej wiary.
I argument oczywiście nie jest absurdalny, moim zdaniem wcale nie było to takie oczywiste wiedzieć, ilu jest mafiozów w tej edycji. Sam nie wiedziałem.
Następnym razem na takie posty przygotuję sobie gify ze swoją mordą jak robię różne reakcje.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:35:07 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 19:35:07 GMT 1
Greenpixel, czemu Łasuch?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 19:35:14 GMT 1
Czy Klakier zrobił rano wystarczająco dużo, żeby nawet go nie rozważać? Czy Cieniutki skończył swoją listę rigczu? edit: widzę, że wywołałem wilka z lasu, legancko. Sory, to nie jest jednak dobry dzień twórczy na zajebiste listy rigczu, więc trochę jednak pójdę na wajb jak przeczytam do końca. Placeholder na Douglasa bo jest wkurwiający. A Murlok przynajmniej bywał zabawny. Kapitanie, czy sądzisz, że Eric będąc w mafii tak nieudolnie zaczepiałby kolegę z mafii? Bo moim zdaniem nie i dlatego nie linczowałbym Douglasa do czasu wyjaśnienia sprawy Erica. Wiem, że masz przemyślenia na temat tożsamości Erica, więc prosiłbym o stanowisko w sprawie tego powiązania. Bo dla mnie Erica winny --> Douglas niewinny.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 19:35:23 GMT 1
A mi się widzi W końcu na jakiejś podstawie trzeba uniewinniać w tej mafii, nie? Bardziej absurdalne wydaje mi się to jako jedyny czynnik uniewinniający Co w sumie też na minus Szelestowskiego działa w kontekście uniewinniania Eldoki Widocznie mam inne estymatory. Widzi mi się mafioza grający z pozoru poprawnie, w sposób ułożony i stonowany. Nie taki, który może zwracać na siebie uwagę jakąś głupotą. Potrzebne to im? Worth the risk? Come on, mafiozi z edycji na edycję dymają miasto w czoko, robiąc coraz to wymyślniejsze fikołki na członku, a my wykluczamy winę typa, bo pomylił się w ilości mafiozów na grę Bądźmy poważni
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 19:35:27 GMT 1
No dobra, ale wróćmy do tematów poważnych. Przez chwilę nawet się dałem namówić, żeby temat nazisty odłożyć. Przeczytałem sobie natomiast pono fu i koras jego posty i jakoś nie wiem dlaczego miałbym to robić i dlaczego ktokolwiek w tych postach widzi niewinnego.
|
|
|
Post by greenpixel on May 11, 2023 19:36:35 GMT 1
Czy wobec Bolca, Młodego G, greenpixel nie ma podejrzeń? Ich gra z samej swojej swojej natury wpada w tendencje mafijne. Ja wcyhodze z założenia, że miasto w powinno samo sobie robić jak najmniej tzw fog of war. To mafia raczej kreci. Przyznaje się do błędu ale i tak irytuje mnie takie zachowanie.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:37:24 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 19:37:24 GMT 1
Zapiski Cieniutkiego #1Uwaga, są wybiórcze i koncentrują się na tym, co zwróciło uwagę Cieniutkiego, gdzieś tam toczyły się inne przepychanki ale nie są one obszarem zainteresowań Komisariatu. Jeszcze. Klakierowi pierwszemu nie spodobały się interakcje Łasucha - prawidłowo, niewiele w nich do podobania się - 1 pkt rigczu. A nie zdzwił Cię moment napisania tego posta przez Klakiera? Było to w 3 czy 4 stronie, kiedy Łasuch miał kilka, nic nie znaczących smerfowych interakcji. Mi przy czytaniu tego ten post zajebał, a Ty zaczynasz od niego swoje legendarne zapiski? ja cie pyle powiedz lepiej co sądzisz o reakcjach eryka na ataki bo widzę że zapiski idą chronologicznie czyli nadrobiłeś przed chwilą fragment gry kiedy zaczynał moim zdaniem średnio wypadać, a drugą część swoich zajebistych pomysłów możesz odłożyć do jutra Nie zdziwił, bo mi też interakcje Łasucha na pierwszy rzut oka się nie spodobały, dopiero doceniłem po głębszym pomyślunku. A że jestem niewinny, to podobne przemyślenia Klakiera w tym kierunku uznałem za podobnie niewinne.
|
|