|
Post by Murlok on May 11, 2023 19:37:26 GMT 1
No dobra, ale wróćmy do tematów poważnych. Przez chwilę nawet się dałem namówić, żeby temat nazisty odłożyć. Przeczytałem sobie natomiast pono fu i koras jego posty i jakoś nie wiem dlaczego miałbym to robić i dlaczego ktokolwiek w tych postach widzi niewinnego. Problem nie w tym, że on wygląda na niewinnego. Problem w tym, że nawet jako niewinny, może wyglądać na winnego. Natomiast faktem jest, że będzie się to ciągnąć jak smród po gaciach, jeżeli nic się w jego grze nie zmieni.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 19:37:31 GMT 1
witamy Aliego Agce w gronie ludzi rozsądnych
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 19:37:46 GMT 1
Sory, to nie jest jednak dobry dzień twórczy na zajebiste listy rigczu, więc trochę jednak pójdę na wajb jak przeczytam do końca. Placeholder na Douglasa bo jest wkurwiający. A Murlok przynajmniej bywał zabawny. Kapitanie, czy sądzisz, że Eric będąc w mafii tak nieudolnie zaczepiałby kolegę z mafii? Bo moim zdaniem nie i dlatego nie linczowałbym Douglasa do czasu wyjaśnienia sprawy Erica. Wiem, że masz przemyślenia na temat tożsamości Erica, więc prosiłbym o stanowisko w sprawie tego powiązania. Bo dla mnie Erica winny --> Douglas niewinny. Człowiek sobie może wypruwać żyły, do papieża strzelać, tłumaczyć, a oni po tylu edycjach wciąż korzystają z "czy mafiozo by tak zrobił". Tak kurwa, zrobiłby, już to widzieliśmy. Karetka wyjebał excela, Polly nie wiedziała ilu jest mafiozów, Kulesza po 10 latach pokonał samego siebie, Krówka walczył do końca jak lew, a tu kolejną edycję ludzie się proszą o aplikację dildosa per rectum.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 19:38:40 GMT 1
No dobra, ale wróćmy do tematów poważnych. Przez chwilę nawet się dałem namówić, żeby temat nazisty odłożyć. Przeczytałem sobie natomiast pono fu i koras jego posty i jakoś nie wiem dlaczego miałbym to robić i dlaczego ktokolwiek w tych postach widzi niewinnego. Podbijam. Gdy Eric faktycznie gra, to jestem zwolennikiem zostawienia go do obserwacji, bo przez tożsamość jego potencjalna niewinność jest coraz bardziej widoczna i w okolicach trzeciego dnia przestaje być linczowalny. Natomiast dziś Eric nie daje ku temu podstaw. Przemyka, chujowo odpowiada na oskarżenia. Ja mogę bez żalu odjebać, jeśli nie pojawi się bardziej sensowna kandydatura.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 19:38:53 GMT 1
witamy Aliego Agce w gronie ludzi rozsądnych
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:38:56 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 19:38:56 GMT 1
No dobra, ale wróćmy do tematów poważnych. Przez chwilę nawet się dałem namówić, żeby temat nazisty odłożyć. Przeczytałem sobie natomiast pono fu i koras jego posty i jakoś nie wiem dlaczego miałbym to robić i dlaczego ktokolwiek w tych postach widzi niewinnego. Zgadzam się, nazista wygląda na mafię, ale jeśli nią jest, to jest raczej mafią-nieogarem. Jeśli za tą kreacją kryje się dobry gracz, to właściwie temat mafii odpada.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 19:40:14 GMT 1
ustawcie się w kolejce bo jeszcze mi ktoś dwa razy obciągnie
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 19:40:21 GMT 1
No dobra, ale wróćmy do tematów poważnych. Przez chwilę nawet się dałem namówić, żeby temat nazisty odłożyć. Przeczytałem sobie natomiast pono fu i koras jego posty i jakoś nie wiem dlaczego miałbym to robić i dlaczego ktokolwiek w tych postach widzi niewinnego. Zgadzam się, nazista wygląda na mafię, ale jeśli nią jest, to jest raczej mafią-nieogarem. Jeśli za tą kreacją kryje się dobry gracz, to właściwie temat mafii odpada. to tak jak z Tobą
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 19:40:27 GMT 1
No dobra, ale wróćmy do tematów poważnych. Przez chwilę nawet się dałem namówić, żeby temat nazisty odłożyć. Przeczytałem sobie natomiast pono fu i koras jego posty i jakoś nie wiem dlaczego miałbym to robić i dlaczego ktokolwiek w tych postach widzi niewinnego. Zgadzam się, nazista wygląda na mafię, ale jeśli nią jest, to jest raczej mafią-nieogarem. Jeśli za tą kreacją kryje się dobry gracz, to właściwie temat mafii odpada. Ale tam na 99% wiadomo, kto się kryje pod tą kreacją i nie jest to dobry gracz.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 19:40:52 GMT 1
ustawcie się w kolejce bo jeszcze mi ktoś dwa razy obciągnie ale to Ty po mnie powtarzasz
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 19:41:02 GMT 1
Klakier imo niewinny, Gdynianina teżbym zostawił, wyłapał i zwróćił uwagę na rozbieżność między postem Gargamela, a jego opisaniem przez Szelesta. Chyba Bolec, koleś dalej trzyma na mnie głos xD a jakoś mi się nie chce wierzyć, że pomyłk, wali sztucznością, zwłaszcza wcześniej z tym samym wpisaniem nazwiska Murlok przekręca nick Reynholma i nazywa go mafią, tymczasem Douglas czepia się przekręcenia nicku, a nie nazwania mafią, jakby nazywanie go mafią uznał za uzasadnione a przekręcenie nicku nie. Dla mnie to taki mafijny mindset i nie podoba mi się w chuj. Ja wiem, ze to w zasadzie bez znaczenia, ale muszę się nie zgodzić, inaczej to wygląda, kiedy mafią nazywa cię losowa osoba, a inaczej, kiedy robi to ktoś, kogo od początku atakowałeś
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 19:41:32 GMT 1
Kapitanie, czy sądzisz, że Eric będąc w mafii tak nieudolnie zaczepiałby kolegę z mafii? Bo moim zdaniem nie i dlatego nie linczowałbym Douglasa do czasu wyjaśnienia sprawy Erica. Wiem, że masz przemyślenia na temat tożsamości Erica, więc prosiłbym o stanowisko w sprawie tego powiązania. Bo dla mnie Erica winny --> Douglas niewinny. Człowiek sobie może wypruwać żyły, do papieża strzelać, tłumaczyć, a oni po tylu edycjach wciąż korzystają z "czy mafiozo by tak zrobił". Tak kurwa, zrobiłby, już to widzieliśmy. Karetka wyjebał excela, Polly nie wiedziała ilu jest mafiozów, Kulesza po 10 latach pokonał samego siebie, Krówka walczył do końca jak lew, a tu kolejną edycję ludzie się proszą o aplikację dildosa per rectum. Ale ja pytam o tego konkretnego gracza a nie ogólnie.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 19:41:34 GMT 1
ustawcie się w kolejce bo jeszcze mi ktoś dwa razy obciągnie ale to Ty po mnie powtarzasz Lekkie followupy nie są szkodliwe społecznie.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:43:53 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 19:43:53 GMT 1
Zgadzam się, nazista wygląda na mafię, ale jeśli nią jest, to jest raczej mafią-nieogarem. Jeśli za tą kreacją kryje się dobry gracz, to właściwie temat mafii odpada. Ale tam na 99% wiadomo, kto się kryje pod tą kreacją i nie jest to dobry gracz. Jeśli tak, to jak dla mnie wybór na dziś Nazista lub Bolec
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:44:03 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 19:44:03 GMT 1
Czy ktoś jeszcze zwrócił uwagę, że Greenpixel zagłosował na Łasucha, a zapytany dlaczego, odpisał coś sam sobie i wrócił do nory?
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 19:45:56 GMT 1
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 19:46:18 GMT 1
Czy ktoś jeszcze zwrócił uwagę, że Greenpixel zagłosował na Łasucha, a zapytany dlaczego, odpisał coś sam sobie i wrócił do nory? ja mogę zwrócić uwagę, że to nie jest wjebańcowa i to może tłumaczyć wiele waszych bólów głowy
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 19:46:29 GMT 1
bo właśnie się zastanawiam, na kogo zmienić głos, a mam cię w grupie "w sumie nie szkoda"
E: to ciąg dalszy co do pixela
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 19:48:04 GMT 1
Ale tam na 99% wiadomo, kto się kryje pod tą kreacją i nie jest to dobry gracz. Jeśli tak, to jak dla mnie wybór na dziś Nazista lub Bolec Mogę w obu, ale zastanawiam się, czemu nie wymieniasz zielonego pixela. Czym on lepszy od tej dwójki?
|
|
|
Post by greenpixel on May 11, 2023 19:49:07 GMT 1
Greenpixel, czemu Łasuch? Z 2 Łasuch Szelestowskich, których grillowaliście (zanim napisał Reynholm o pomysle wyrzucania glonów) wydaje mi się lepszy do wyrzucenia bo jeśli się okaże niewinny do Szelestowski i tak nie dotrwa do końca. Pisał głupsze rzeczy i jeśli bedzie sie miał podłożyć to na pewno sie jeszcze podłoży.
|
|