|
Post by Murlok on May 11, 2023 19:49:22 GMT 1
Ja tak się jeszcze spytam, bo chyba mi to umknęło - na jakiej podstawie uniewinniamy Gargamela?
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 19:49:27 GMT 1
Witam, wróciłem, akurat na chwilę przed linczem i wygląda na to że nie na długo, no chyba, że PodRed, douglas, młody i Leonard postanowią inaczej. Ciekawi mnie na kogo zagłosują/podepną się. Szkoda, o ile się orientuję to nawet nie znamy ich typów?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:50:05 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 19:50:05 GMT 1
Greenpixel, czemu Łasuch? Z 2 Łasuch Szelestowskich, których grillowaliście (zanim napisał Reynholm o pomysle wyrzucania glonów) wydaje mi się lepszy do wyrzucenia bo jeśli się okaże niewinny do Szelestowski i tak nie dotrwa do końca. Pisał głupsze rzeczy i jeśli bedzie sie miał podłożyć to na pewno sie jeszcze podłoży.
Niezbyt to rozumiem. A jak zlinczujesz Szelestowskiego, to Łasuch dotrwa do końca?
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 19:50:11 GMT 1
Greenpixel, czemu Łasuch? Z 2 Łasuch Szelestowskich, których grillowaliście (zanim napisał Reynholm o pomysle wyrzucania glonów) wydaje mi się lepszy do wyrzucenia bo jeśli się okaże niewinny do Szelestowski i tak nie dotrwa do końca. Pisał głupsze rzeczy i jeśli bedzie sie miał podłożyć to na pewno sie jeszcze podłoży.
A ty coś grillowałeś?
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 19:51:06 GMT 1
Ja tak się jeszcze spytam, bo chyba mi to umknęło - na jakiej podstawie uniewinniamy Gargamela? Ja go nieuniewinniam, po prostu nie jest aktualnie kandydatem do linczu, jest pasywny, posty miał normalne, nic podejrzanego na ten moment
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 19:51:14 GMT 1
Ja tak się jeszcze spytam, bo chyba mi to umknęło - na jakiej podstawie uniewinniamy Gargamela? ale Tobie się kurewsko nie podoba obecny świecznik, co?
|
|
|
Post by greenpixel on May 11, 2023 19:51:16 GMT 1
Co do obecnego pomysłu z nazistą to podejrzane wydaje mi się forosowanie teraz tej kandydatury, 10 min przed linczem.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:51:32 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 19:51:32 GMT 1
Ja tak się jeszcze spytam, bo chyba mi to umknęło - na jakiej podstawie uniewinniamy Gargamela? Nie uniewinniamy. W rozumieniu wielu jego działalność była krótka acz sensowna, stąd brak na świeczniku w d1. O więcej szczegółów radzę podpytać Leszka, bo na nim jakimś cudem zarówno Gargamela i Douglas zrobili dziś największe wrażenie.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 19:52:16 GMT 1
Ja tak się jeszcze spytam, bo chyba mi to umknęło - na jakiej podstawie uniewinniamy Gargamela? ale Tobie się kurewsko nie podoba obecny świecznik, co? gościu, szukam sobie na luzie innych opcji, nie mam nic przeciwko żadnej kandydaturze spośród trójki Erich, Bolec, greenpixel ale nawet jakbyśmy mieli tu trzech mafiozów, dalej zostaje dwóch do znalezienia Nie gorączkuj się tak, bo ci żyłka pęknie
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:52:28 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 19:52:28 GMT 1
Co do obecnego pomysłu z nazistą to podejrzane wydaje mi się forosowanie teraz tej kandydatury, 10 min przed linczem. A czytałeś temat?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 19:52:41 GMT 1
Gargamel to co napisał napisał OK i ma ocene wyjściową
Eryk większość napisanych treści ma delikatnie mówiąc kontrowersyjną
green pixel nie wie co się dzieje
a my linczujemy mafiozów, przypominam zapominalskim
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 19:52:48 GMT 1
Co do obecnego pomysłu z nazistą to podejrzane wydaje mi się forosowanie teraz tej kandydatury, 10 min przed linczem. lincz jest za godzinę typie kolejny udaje że nie zna harmonogramu/setupu?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 19:53:53 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 19:53:53 GMT 1
Jeśli tak, to jak dla mnie wybór na dziś Nazista lub Bolec Mogę w obu, ale zastanawiam się, czemu nie wymieniasz zielonego pixela. Czym on lepszy od tej dwójki? Prawie w niczym, Bolec tam w pewnym momencie się do mnie przyjebał z dupy i po odpowiedzi zamilknął. Poza tym pisałem wcześniej, glonów pokroju pixela jest więcej, ty właściwie też zacząłeś pisać treściwiej dopiero chwilę temu
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 19:54:33 GMT 1
Co do obecnego pomysłu z nazistą to podejrzane wydaje mi się forosowanie teraz tej kandydatury, 10 min przed linczem. lincz jest za godzinę typie kolejny udaje że nie zna harmonogramu/setupu? Przepraszam bardzo, ale ja dzisiaj specjalnie sprawdzałem w zasadach rozgrywki o której są lincze i było, że 21
|
|
|
Post by greenpixel on May 11, 2023 19:54:46 GMT 1
Z 2 Łasuch Szelestowskich, których grillowaliście (zanim napisał Reynholm o pomysle wyrzucania glonów) wydaje mi się lepszy do wyrzucenia bo jeśli się okaże niewinny do Szelestowski i tak nie dotrwa do końca. Pisał głupsze rzeczy i jeśli bedzie sie miał podłożyć to na pewno sie jeszcze podłoży.
Niezbyt to rozumiem. A jak zlinczujesz Szelestowskiego, to Łasuch dotrwa do końca? Dlatego uważam, że jeśli podejrzewani są oni dwaj to w d1 znacznie lepiej wywalić Łasucha. Szelestowski sprawia wrażenie takiego co jak jest zagrożeniem to do końca i tak nie dotrwa, na szelestowskiego na pewno dziś nie zmienię.
Nie mam przecież abolutnie żadnej pewności, nie wiem jak w d1 można mieć. Staram się iść najprostszym tokiem rozumowania, żeby ograniczyć efekt losowości.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 19:55:28 GMT 1
Udanej gry. Przypominam o ustawieniu avatara. Przypominam o ukryciu tożsamości na forum. Przypominam o zachowaniu kultury w trakcie gry. Przypominam że 3 dnia wyjątkowo (jedyny taki dzień) nie ma mordu. Dzisiejszy lincz o 22, mord o 23, opóźnione względem normy o godzinę.
|
|
|
Post by greenpixel on May 11, 2023 19:56:42 GMT 1
Co do obecnego pomysłu z nazistą to podejrzane wydaje mi się forosowanie teraz tej kandydatury, 10 min przed linczem. lincz jest za godzinę typie kolejny udaje że nie zna harmonogramu/setupu? Nie udawałem : )
|
|
|
Post by Klakier on May 11, 2023 19:56:45 GMT 1
Właściwie to sześciu. Myślałem, że mafia liczy czterech zawodników. Klakier, notujesz? No ale chodzi przecież nie tylko o sam brak wiedzy, ale też o timing. To, że Ali odpisał od razu, intuicyjnie o tym, że jest czterech mafiozów, czym utwierdził mnie w przekonaniu (bo jeszcze raz, ja jako niewinny też tak myślałem), że dopiero Ty wyprowadziłeś mnie z błędu. I nawet jego reakcja na moje uniewinnienie też wydaje mi się miastowa.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 19:57:52 GMT 1
Roma, Roma, Roma, core de sta cita, unico grande amore... Kto ma dostęp do ViaPlay, niech załącza i zasłucha się w tę pieśń.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:00:32 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 20:00:32 GMT 1
To ten słynny "złoty środek" Leszka w aktywności miastowego.
|
|