|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 20:04:46 GMT 1
Mogę w obu, ale zastanawiam się, czemu nie wymieniasz zielonego pixela. Czym on lepszy od tej dwójki? Prawie w niczym, Bolec tam w pewnym momencie się do mnie przyjebał z dupy i po odpowiedzi zamilknął. Poza tym pisałem wcześniej, glonów pokroju pixela jest więcej, ty właściwie też zacząłeś pisać treściwiej dopiero chwilę temu Jestem podsumowaniem Reda, ciesz się, że w ogóle się pojawiłem. Że też muszę w ogóle się tłumaczyć z tego, że byłem w pracy i do gry mogłem wejść późno...
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:05:25 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 20:05:25 GMT 1
Średnio mi się podoba to spychanie mnie na później przez greenpixela. Idealny scenariusz dla mafiozy.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 20:08:04 GMT 1
Witam, wróciłem, akurat na chwilę przed linczem i wygląda na to że nie na długo, no chyba, że PodRed, douglas, młody i Leonard postanowią inaczej. Ciekawi mnie na kogo zagłosują/podepną się. Szkoda, o ile się orientuję to nawet nie znamy ich typów? Co tak panikujesz? Raptem 2 głosy masz. A moje typy nie są podane wprost, ale z moich postów da się wyciągnąć, kto jest w kręgu moich podejrzanych.
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 20:09:55 GMT 1
Witam, wróciłem, akurat na chwilę przed linczem i wygląda na to że nie na długo, no chyba, że PodRed, douglas, młody i Leonard postanowią inaczej. Ciekawi mnie na kogo zagłosują/podepną się. Szkoda, o ile się orientuję to nawet nie znamy ich typów? Co tak panikujesz? Raptem 2 głosy masz. A moje typy nie są podane wprost, ale z moich postów da się wyciągnąć, kto jest w kręgu moich podejrzanych. Ja nie panikuje, jeśli dzisiaj bym poleciał to bym to przyjął bez wierzgania nogami. Na moment tego posta miałem 4 głosy, a myślałem, że lincz jest o 21 :pp
|
|
|
Post by greenpixel on May 11, 2023 20:14:36 GMT 1
Średnio mi się podoba to spychanie mnie na później przez greenpixela. Idealny scenariusz dla mafiozy. Akurat twoja opinia to mnie obchodzi tyle co dlaczego kurwinox ma raz kutasa zamiast brody a raz normalny zarost. Najwyżej polecisz w d2 i tyle.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:15:35 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 20:15:35 GMT 1
Może jednak ten pixel?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 20:16:12 GMT 1
Co tak panikujesz? Raptem 2 głosy masz. A moje typy nie są podane wprost, ale z moich postów da się wyciągnąć, kto jest w kręgu moich podejrzanych. Ja nie panikuje, jeśli dzisiaj bym poleciał to bym to przyjął bez wierzgania nogami. Na moment tego posta miałem 4 głosy, a myślałem, że lincz jest o 21 :pp 3, bo Klakier zmienił minutę wcześniej. No ale tak po prawdzie to mnie się bardziej nie podobał ten fragment sugerujący, że ja, Gdynianin i reszta wymienionych bez oddanego głosu nie ma podejrzanych.
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 20:16:29 GMT 1
Średnio mi się podoba to spychanie mnie na później przez greenpixela. Idealny scenariusz dla mafiozy. Akurat twoja opinia to mnie obchodzi tyle co dlaczego kurwinox ma raz kutasa zamiast brody a raz normalny zarost. Najwyżej polecisz w d2 i tyle. Skąd ta pewność, że poleci d2? Bo ty tak każesz?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 20:18:01 GMT 1
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 11, 2023 20:18:06 GMT 1
Ahoj! Jestem Leonard Horatio McCoy, dla przyjaciół Bones. Jestem lekarzem na statku Enterprise dowodzonym przez kapitana Kirka. Moje zdolności medyczne znane są we wszystkich układach słonecznych Federacji. Nikt tak jak ja nie obsługuje przycisków z napisami DIAGNOZUJ i LECZ. Długie lata studiów i rezydentura nie poszły na marne. Jestem tu by pomagać, możecie na mnie liczyć!
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 20:18:09 GMT 1
Ja nie panikuje, jeśli dzisiaj bym poleciał to bym to przyjął bez wierzgania nogami. Na moment tego posta miałem 4 głosy, a myślałem, że lincz jest o 21 :pp 3, bo Klakier zmienił minutę wcześniej. No ale tak po prawdzie to mnie się bardziej nie podobał ten fragment sugerujący, że ja, Gdynianin i reszta wymienionych bez oddanego głosu nie ma podejrzanych. Same fakty, nie kojarzę żadnych waszych typów, a przekopywać się przez wszystkie strony nie będę
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 11, 2023 20:18:24 GMT 1
Właśnie skończyłem czyta
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 20:18:50 GMT 1
Młody Gdynianin (nie mylić z Liczem) dobrze się pokazywał ostatnio. Widać, że mój pressing podziałał. Zaprezentował w kilku miejscach sposób myślenia, który i ja bym prezentował w jego sytuacji. Odpuszczam.
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 11, 2023 20:19:35 GMT 1
czytac 43. strone, jak cos, czytam dalej, ale jestem do dyspozycji.
Dlaczego jak sprobowalem wcisnac litere tsi, to dalo mi wyslij?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 20:19:51 GMT 1
Tak, zgadzam się. Młody Gdynianin dobra robota!
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:20:03 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 20:20:03 GMT 1
No ale spójrz na tę jego ripostę, zupełnie nieadekwatna do tego na co odpowiadał Z jakiego powodu może być tak zesrany?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 20:22:25 GMT 1
Mojego miecza na Mannsteina nie ma.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 20:22:32 GMT 1
Ja mam ochotę odjebać Erica za to schowanie się do nory, gdyby był niewinny, to by moim zdaniem wylazł już dawno, ale jeśli wylezie teraz z jakimiś przemyśleniami, to ten pixel będzie dobrą opcją.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 20:22:41 GMT 1
No ale spójrz na tę jego ripostę, zupełnie nieadekwatna do tego na co odpowiadał Z jakiego powodu może być tak zesrany? Nie widzę tu zesrania, jedynie objaw autorytarnej osobowości.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 20:23:04 GMT 1
Mojego miecza na Mannsteina nie ma. Bo niewinny czy bo tożsamość i się okaże później, więc lepiej zostawić?
|
|