|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:23:43 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 20:23:43 GMT 1
No ale spójrz na tę jego ripostę, zupełnie nieadekwatna do tego na co odpowiadał Z jakiego powodu może być tak zesrany? Nie widzę tu zesrania, jedynie objaw autorytarnej osobowości. A ja widzę, każdy normalny człowiek by tę twoją uwagę puścił mimo uszu, szczególnie jeśli on ma ją tak w dupie, jak stara się to malować
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 20:24:00 GMT 1
Kurwa no, najgorzej, że niby to drugie.
Ale też generalnie nie wierzę w możliwość tak kiepskiej gry mafiozy w edycji gdzie jest ich tylu. Za łatwo, zbyt prosto.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:24:44 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 20:24:44 GMT 1
Ja mam ochotę odjebać Erica za to schowanie się do nory, gdyby był niewinny, to by moim zdaniem wylazł już dawno, ale jeśli wylezie teraz z jakimiś przemyśleniami, to ten pixel będzie dobrą opcją. Jak Eric się nie pojawi do 21:45 i nie zacznie się bronić, to zostawiam Ale mnie świerzbi zmiana jednak
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:25:23 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 20:25:23 GMT 1
Kurwa no, najgorzej, że niby to drugie. Ale też generalnie nie wierzę w możliwość tak kiepskiej gry mafiozy w edycji gdzie jest ich tylu. Za łatwo, zbyt prosto. Jak jest 5 mafiozów, to wyjebanie się jednego bez sensu nie wygląda nieprawdopodobnie imo
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 20:25:40 GMT 1
Schowanie do nory to nie jest mocny argument dla mnie, sam mam sajgon od popołudnia, a zaczyna się robić masówka.
Problem w tym, że nie widzę też alternatywy, Łasuch out of question dzisiaj, w grupie o co im kurwa chodzi mam Bolca i Pistona z kolei, gdzie nie wierzę w jakiś cudowny progres umiejętności.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 20:25:43 GMT 1
Nie widzę tu zesrania, jedynie objaw autorytarnej osobowości. A ja widzę, każdy normalny człowiek by tę twoją uwagę puścił mimo uszu, szczególnie jeśli on ma ją tak w dupie, jak stara się to malować Poczekaj, chodzi o greenpixela czy Młodego Gdynianina (nie mylić z Liczem)?
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 20:26:02 GMT 1
Kurwa no, najgorzej, że niby to drugie. Ale też generalnie nie wierzę w możliwość tak kiepskiej gry mafiozy w edycji gdzie jest ich tylu. Za łatwo, zbyt prosto. Pamiętajmy, że jest to edycja mieszana i różne odchyły od normy mogą się zdarzyć.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 20:26:30 GMT 1
Kurwa no, najgorzej, że niby to drugie. Ale też generalnie nie wierzę w możliwość tak kiepskiej gry mafiozy w edycji gdzie jest ich tylu. Za łatwo, zbyt prosto. Czyli wiesz kim jest Eric i jednocześnie nie wierzysz, że może zagrać tak kiepsko, będąc w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:26:38 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 20:26:38 GMT 1
A ja widzę, każdy normalny człowiek by tę twoją uwagę puścił mimo uszu, szczególnie jeśli on ma ją tak w dupie, jak stara się to malować Poczekaj, chodzi o greenpixela czy Młodego Gdynianina (nie mylić z Liczem)? Pixela Gdynianin na plus druga część dnia
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 20:26:50 GMT 1
No ale spójrz na tę jego ripostę, zupełnie nieadekwatna do tego na co odpowiadał Z jakiego powodu może być tak zesrany? ja nie wiem czy zesrany, ale Ty o niebie a on o chlebie. po pierwsze miał fajne wejście, podobało mi się po drugie nie ma absolutnie żadnego rozumienia toku tej rozgrywki, widzimy oboje mniej więcej z kim możemy mieć tu do czynienia i facet próbuje, ale jego tok rozumowania jest 30 stron za nami dla mnie to wypada autentycznie eryk wypada za to bardzo źle, a to że się nie odzywa sprawia, że jeszcze gorzej. Jeżeli tak pozostanie, a my go dzisiaj nie zlinczujemy to i tak jutro nie pójdziemy dalej bez tej wiedzy
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 20:27:08 GMT 1
Kurwa no, najgorzej, że niby to drugie. Ale też generalnie nie wierzę w możliwość tak kiepskiej gry mafiozy w edycji gdzie jest ich tylu. Za łatwo, zbyt prosto. Jak jest 5 mafiozów, to wyjebanie się jednego bez sensu nie wygląda nieprawdopodobnie imo Były takie sytuacje, ale według mnie hivemind robi swoje w takich momentach i ci bez konkretów/ze słabym wejściem mogą się zwyczajnie mniej wychylać. Mamy 21:26, czy jakby Mannstein był w mafii, to nie pojawiłyby się jakieś delikatne próby wybadania możliwości przewajhowania? Teoretycznie ja się na to łapię, ale ja nie forsuję nikogo w tym momencie, bardziej mam grupę mniejsze zło/wkurwiają.
|
|
|
Post by Klakier on May 11, 2023 20:27:19 GMT 1
Nie no, ja wierzę, że Manheim w mafii tym razem i zostawiam.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 20:27:41 GMT 1
Aaaa, to mi się coś pomyliło. Myślałem, że chodzi o Młodego Gdynianina i to o nim jest ten komentarz na temat autorytarnej osobowości.
No to tak, greenpixel w tej ripoście wygląda fatalnie.
E: Odpowiadam Murlokowi.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 20:27:44 GMT 1
Kurwa no, najgorzej, że niby to drugie. Ale też generalnie nie wierzę w możliwość tak kiepskiej gry mafiozy w edycji gdzie jest ich tylu. Za łatwo, zbyt prosto. Czyli wiesz kim jest Eric i jednocześnie nie wierzysz, że może zagrać tak kiepsko, będąc w mafii? Nie chcę wchodzić w metagrę, bo mnie MG wyrzuci. Mogę Ci wyjaśnić po zakazie.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:28:14 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 20:28:14 GMT 1
No jak dla mnie Erich właśnie to robi, tzn nie wychyla się
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 20:28:47 GMT 1
Schowanie do nory to nie jest mocny argument dla mnie, sam mam sajgon od popołudnia, a zaczyna się robić masówka. Problem w tym, że nie widzę też alternatywy, Łasuch out of question dzisiaj, w grupie o co im kurwa chodzi mam Bolca i Pistona z kolei, gdzie nie wierzę w jakiś cudowny progres umiejętności. No nie jest, ale w sytuacji, gdy gość jest co jakiś czas zaczepiany, jeśli miałby zniknąć do linczu, to by coś napisał o tym, tak sądzę. Kojarzy mi się natomiast pewien gagatek, który jak 2 ostatnie razy był w mafii, to się szybko wjebał i równie szybko schował do nory, żeby nie wkopać kolegów.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 20:29:39 GMT 1
trzeba mieć w takiej sytuacji twardą rękę i tyle
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 20:30:21 GMT 1
Schowanie do nory to nie jest mocny argument dla mnie, sam mam sajgon od popołudnia, a zaczyna się robić masówka. Problem w tym, że nie widzę też alternatywy, Łasuch out of question dzisiaj, w grupie o co im kurwa chodzi mam Bolca i Pistona z kolei, gdzie nie wierzę w jakiś cudowny progres umiejętności. No nie jest, ale w sytuacji, gdy gość jest co jakiś czas zaczepiany, jeśli miałby zniknąć do linczu, to by coś napisał o tym, tak sądzę. Kojarzy mi się natomiast pewien gagatek, który jak 2 ostatnie razy był w mafii, to się szybko wjebał i równie szybko schował do nory, żeby nie wkopać kolegów. Ja kojarzę gagatka, który miał rolę i se przed linczem poszedł, bo myślał, że jest uniewinniony po swojej odpowiedzi. Nie czuję tego Mannsteina po prostu, ale rozpaczać nie będę.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:30:29 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 20:30:29 GMT 1
No ale spójrz na tę jego ripostę, zupełnie nieadekwatna do tego na co odpowiadał Z jakiego powodu może być tak zesrany? ja nie wiem czy zesrany, ale Ty o niebie a on o chlebie. po pierwsze miał fajne wejście, podobało mi się po drugie nie ma absolutnie żadnego rozumienia toku tej rozgrywki, widzimy oboje mniej więcej z kim możemy mieć tu do czynienia i facet próbuje, ale jego tok rozumowania jest 30 stron za nami dla mnie to wypada autentycznie eryk wypada za to bardzo źle, a to że się nie odzywa sprawia, że jeszcze gorzej. Jeżeli tak pozostanie, a my go dzisiaj nie zlinczujemy to i tak jutro nie pójdziemy dalej bez tej wiedzy O fajne wejście nietrudno, jak wchodzisz w połowie dnia i wszyscy zlewają twój kreacyjny entrance No ale reszta tych argumentów mnie przekonuje
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 20:30:46 GMT 1
To ten słynny "złoty środek" Leszka w aktywności miastowego. Ogólnie jestem zadowolony ze swojej dzisiejszej aktywności, natomiast to, co robię teraz, rzeczywiście jest słabe. Wiem, że pewnie ważą się losy linczu, ale - no sorry - już tego nie nadrobię, wolę Ligę Europy oglądać. Później postaram się przyłożyć. Zostanę już przy tym bezpiecznym głosie, który jest jednocześnie zgodny z moimi dotychczasowymi podejrzeniami.
|
|