|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 20:30:54 GMT 1
Jak jest 5 mafiozów, to wyjebanie się jednego bez sensu nie wygląda nieprawdopodobnie imo Były takie sytuacje, ale według mnie hivemind robi swoje w takich momentach i ci bez konkretów/ze słabym wejściem mogą się zwyczajnie mniej wychylać. Mamy 21:26, czy jakby Mannstein był w mafii, to nie pojawiłyby się jakieś delikatne próby wybadania możliwości przewajhowania? Teoretycznie ja się na to łapię, ale ja nie forsuję nikogo w tym momencie, bardziej mam grupę mniejsze zło/wkurwiają.No właśnie napisałem w testamencie, że jak naziol w mafii, to jesteś do odjebania, bo badasz możliwość oszczędzenia go.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 20:30:55 GMT 1
Zastanowiłbym się natomiast co może zyskać/stracić mafia głosem na Mannsteina kolejno niewinnego/winnego w tym momencie.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 20:31:00 GMT 1
Ja jednak będę konsekwentny i utrzymam moje stanowisko w sprawie Ericha von Manheima - dać się mu przedstawić i wykazać. Cisza jest zastanawiająca, ale chcę zobaczyć co dalej.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:31:02 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 20:31:02 GMT 1
No nie jest, ale w sytuacji, gdy gość jest co jakiś czas zaczepiany, jeśli miałby zniknąć do linczu, to by coś napisał o tym, tak sądzę. Kojarzy mi się natomiast pewien gagatek, który jak 2 ostatnie razy był w mafii, to się szybko wjebał i równie szybko schował do nory, żeby nie wkopać kolegów. Ja kojarzę gagatka, który miał rolę i se przed linczem poszedł, bo myślał, że jest uniewinniony po swojej odpowiedzi. Nie czuję tego Mannsteina po prostu, ale rozpaczać nie będę. Erich akurat z rolą by tak nie odjebał
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 20:32:13 GMT 1
Były takie sytuacje, ale według mnie hivemind robi swoje w takich momentach i ci bez konkretów/ze słabym wejściem mogą się zwyczajnie mniej wychylać. Mamy 21:26, czy jakby Mannstein był w mafii, to nie pojawiłyby się jakieś delikatne próby wybadania możliwości przewajhowania? Teoretycznie ja się na to łapię, ale ja nie forsuję nikogo w tym momencie, bardziej mam grupę mniejsze zło/wkurwiają.No właśnie napisałem w testamencie, że jak naziol w mafii, to jesteś do odjebania, bo badasz możliwość oszczędzenia go. No nie winię, bo jest to naturalne, ale to ryzyko którego się podjąłem. Inna broszka że nie mam w tym żadnego zysku poza przeczuciem, że znowu jest niewinny, a alternatywy nie przedstawię w 29 minut. Wychodzi na to, że chujowy plejs z mojej strony patrząc subiektywnie.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 20:35:41 GMT 1
no patrząc obiektywnie to się wygłupiłeś na maksa
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 20:37:00 GMT 1
Ja wolałbym jednak linczować graczy, co do których są jakieś podejrzenia Czy wobec Bolca, Młodego G, greenpixel nie ma podejrzeń? Ich gra z samej swojej swojej natury wpada w tendencje mafijne. No nie wiem jak wy, ale ja i od Bolca i od Młodego czuję szyk, styl, luz i elegancję. To nie ta liga co Pixel.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 20:37:51 GMT 1
Ali Agca cho na bajere
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 20:38:03 GMT 1
Zabawne, bo Piston tego nazistę forsuje od szóstego swojego postu w rozgrywce, godna podziwu determinacja i jeszcze na koniec zrządzeniem losu, i paru innych przychylnych graczy wyszło na jego.
Jak Mannstein niewinny - a jak go szybko rozkminiła mafia, to nie ma chyba łatwiejszego celu do przeforsowania w D1, szczególnie, jak jest nieobecny a MG ukrócił granie metą, to bym kuknął zarówno na Pistona, jak i graczy, którzy w pewnym momencie zaczęli na tego biednego Erica formować pociąg.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 20:38:47 GMT 1
no patrząc obiektywnie to się wygłupiłeś na maksa Musiałbym być bardzo wyrafinowanym mafiozą, żeby tak odjebywać.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 20:39:17 GMT 1
a szelest w mafii jest bądź nie jest, ale na pewno nie wie czym jest osobowość autorytarna
taki sprytny przemycacz mądrych głupotek
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:40:12 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 20:40:12 GMT 1
Czy wobec Bolca, Młodego G, greenpixel nie ma podejrzeń? Ich gra z samej swojej swojej natury wpada w tendencje mafijne. No nie wiem jak wy, ale ja i od Bolca i od Młodego czuję szyk, styl, luz i elegancję. To nie ta liga co Pixel. +1 A młody G to już dawno odbił od glonowego towarzycha
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 20:40:29 GMT 1
Lista graczy podejrzanych: Szelestowski, Łasuch, Pracuś, Makłowicz, Nazista Z tej grupy Pracuś zapierdala te posty, nic w nich nie ma, ale może faktycznie wypadałoby mu dać więcej czasu. Łasuch gra aktywnie i niesfornie, chuj go tam wie, może warto też dać mu dzień więcej z myśleniem na zasadzie, że jak nie stanie się mniej niesforny, a reszta będzie grała niewinnie, to wylatuje on. Wychodziłoby mi, że dzisiaj najsensowniej wybrać pomiędzy Szelestowskim, Makłowiczem, znikającym nazistą. Fajny pomysł, ale odpuściłbym dzisiaj nazistę Kurwa, jeszcze ten Klakier jednak głosujący na Mannsteina po tym jak MG pokazał że Łasuch na zdecydowanym prowadzeniu. Mafia Klakier, Piston, Łasuch?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 20:41:07 GMT 1
Jak Mannstein niewinny - a jak go szybko rozkminiła mafia, to nie ma chyba łatwiejszego celu do przeforsowania w D1, szczególnie, jak jest nieobecny a MG ukrócił granie metą, to bym kuknął zarówno na Pistona, jak i graczy, którzy w pewnym momencie zaczęli na tego biednego Erica formować pociąg. najprawdopodobniej każdy głosujący na niego robi to w 100% świadomie potrafisz zaprzeczyć?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 20:41:08 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 11, 2023 20:41:08 GMT 1
Piston imo dalej zielony i kolor Ericha niewiele tu dla mnie zmienia
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 20:41:12 GMT 1
a szelest w mafii jest bądź nie jest, ale na pewno nie wie czym jest osobowość autorytarna taki sprytny przemycacz mądrych głupotek Rzeczywiście, sprawdziłem na Wikipedii. Powinienem był napisać autorytatywna albo coś w tym stylu.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 20:41:25 GMT 1
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 20:42:09 GMT 1
cieniutki będziesz następny, lecisz do mojego testamentu
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 20:42:20 GMT 1
Ale czy (jeśli to ten gracz - nie potwierdzam i nie zaprzeczam, bo do 22 nie można) w tej edycji gra jak zawsze? Potrzebuję(my) większej próby, żeby to ocenić. Ten nie będzie w mafii, bo po co by pomagał Erykowi, będąc jednym z głównych kandydatów do linczu?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 20:42:41 GMT 1
to będzie nasze hasło co robimy z Cieniutkim
|
|