|
Post by Pracuś on May 13, 2023 0:07:28 GMT 1
Brakuje Volva, LewKonia, kshaqa, Szarleja
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 0:07:57 GMT 1
Kurwa, coś nie chce mi się wierzyć, że miastowy volverin pozwoliłby mnie zlinczować. Lowrider to samo. Wiedzieli, kim jestem, jak gram.
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 0:08:38 GMT 1
no to został Lewkoń, Volv, Kshaq i Szarlej
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 0:10:19 GMT 1
Dawaj Red/Antura tę listę z tożsamościami, ciekaw jestem który gagatek to McCoy, pewnie kurwa Lewkoń, Kshaq to Murlok, a pozostała dwójka braci to Volv und Szarlej
|
|
|
Post by Antura on May 13, 2023 0:21:28 GMT 1
Dla mnie to jest jednak za duże tempo. Miałem chęć czytać tym razem posty. Pojawiłem się koło 19. strony i to jeszcze nadrobiłem, ale potem nie było już szans. Kiedy po raz pierwszy usłyszałem o jakimś zamykaniu rozgrywki, myślałem, że to absurd, ale coraz bardziej się do tego przekonuję. Niezmiernie uważam też, że gdyby zawodnicy rozmawiali sobie w podgrupach w trakcie rozgrywki (bez dowodów niewinności oczywiście), rozładowałoby to trochę problem, który - mam wrażenie - coraz więcej osób zauważa. Plus tajne głosowania. No ale ja się nie znam, tak sobie tylko piszę. 🙂 Zdecydowanie następna taka edycja 36/12 Zwłaszcza że mafia dwóch prędkości
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on May 13, 2023 0:21:43 GMT 1
Szelestowski - Eneldo Ali Agca - Lowrider Kapitan Cieniutki - Monti Podsumowanie Reda - Gary Bolec - sentence aka koxefer Łasuch - Czuek Piston - kurwiszon Klakier - tomus GreenPixel - z zapoznawczych kot w butach/torpeda Makłowicz - njanyeer Maruda - pshemo Młody G - kacperek McCoy - Lewkoń Douglas - Szarlej Denholm - Volverin Pracuś - Zmarzlik Manstein - Squbaniec Murlok - kshaq Kaźmierczak - Sidor Piston - kurwiszon
|
|
|
Post by Antura on May 13, 2023 0:22:20 GMT 1
Szelestowski - Eneldo Ali Agca - Lowrider Kapitan Cieniutki - Monti Podsumowanie Reda - Gary Bolec - sentence aka koxefer Łasuch - Czuek Piston - kurwiszon Klakier - tomus GreenPixel - z zapoznawczych kot w butach/torpeda Makłowicz - njanyeer Maruda - pshemo Młody G - kacperek McCoy - Lewkoń Douglas - Szarlej Denholm - Volverin Pracuś - Zmarzlik Manstein - Squbaniec Murlok - kshaq Kaźmierczak - Sidor Piston - kurwiszon Approved
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on May 13, 2023 0:22:33 GMT 1
Dla mnie to jest jednak za duże tempo. Miałem chęć czytać tym razem posty. Pojawiłem się koło 19. strony i to jeszcze nadrobiłem, ale potem nie było już szans. Kiedy po raz pierwszy usłyszałem o jakimś zamykaniu rozgrywki, myślałem, że to absurd, ale coraz bardziej się do tego przekonuję. Zgadzam się, to znaczy tempo jak tempo. Ale przydałyby się jakieś przerwy na nadrobienie tego
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 0:24:55 GMT 1
Ależ kurwiszon świetnie gra, cóż za odkryty talent
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 0:25:16 GMT 1
A trzecia edycja chłopa w życiu.
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 0:26:34 GMT 1
No gra mega miastowo (w sensie chuj wie czy gra megamiastowo ale robił loda Gargamelowi więc gra miastowo)
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 0:28:32 GMT 1
Fajnie gdyby Tomuś był barmanem.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 0:31:19 GMT 1
Dobra, jednak Volverin też chciał blokować lincz na mnie. Szkoda, że Gary'ego nie było, może by się udało pożyć.
Nie wierzę, że lowrider w mieście by mnie nie ogarnął.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on May 13, 2023 0:33:41 GMT 1
A, bo wy to nadrobione macie. Ja o wielu graczach to za bardzo zdania jeszcze nie mam, bo na razie jestem gdzieś na wczesnych godzinach z piątku.
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 0:37:14 GMT 1
W ogóle teraz mi przyszło do głowy, że przy stanie 11-5 jak teraz może warto byłoby wyjść z rolami miastowymi tak oficjalnie. W czwartym dniu ksiądz broni klawisza, klawisz więzi księdza, barman upija następnego dnia ksiądz broni siebie, klawisz więzi barmana jeśli przezył. Plus podane sprawdzenia.
Wiem, że oni nie ogarniają ile ról już padło, ale ja bym się na tym etapie tym pobawił. Bo można w miarę bezpiecznie w 3 dni ładnie oczyścić miasto z mafii.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 0:38:50 GMT 1
Co masz na myśli, że nie ogarniają, ile ról już padło?
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 0:39:26 GMT 1
Co masz na myśli, że nie ogarniają, ile ról już padło? no nie ma podanego przy mordzie linczu rolny/bezrolny
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 0:40:52 GMT 1
Trzeba by to dobrze wymyślić jak się te role mają wzajemnie bronić, bo ja myślę na bieżąco, ale jakby z tym teraz wyszli, to mogą nieźle namieszać a i mafia musiałaby kontrować lub jakoś zareagować.
Ten 3 dzień bez mordu jest kluczowy dla takich zagrań na moje oko.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 0:41:23 GMT 1
testamenty pośmiertne są, ja tam podałem, że bezrolny
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 0:41:44 GMT 1
no ale część graczy nie podała niczego
|
|