|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 18:59:41 GMT 1
Uniewinniałby ktoś już jakichś graczy? Ja to bym dwie osoby chętnie do swojego narożnika zaprosił. Na najbliższe dwie rundy przynajmniej. Broniewski i Cugowski.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 18:59:50 GMT 1
Dobra Czesio powie wiersza czy cztery Wczoraj była sobota I nie ma chuja Mafię wylosował Gołota Allleluja! Czesio szef
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:59:50 GMT 1
Uniewinniałby ktoś już jakichś graczy? Ja to bym dwie osoby chętnie do swojego narożnika zaprosił. Na najbliższe dwie rundy przynajmniej. Czesiu jest gitem i tymczasowo chyba ten Wiśnia, ale to nie jestem jakiś przekonany A kto nie gra?
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 2, 2023 19:00:41 GMT 1
Fernando Santos = miasto na typ etapie gry
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 19:01:18 GMT 1
Uniewinniałby ktoś już jakichś graczy? Ja to bym dwie osoby chętnie do swojego narożnika zaprosił. Na najbliższe dwie rundy przynajmniej. Czesiu jest gitem i tymczasowo chyba ten Wiśnia, ale to nie jestem jakiś przekonany A kto nie gra? Kolego Santos, czytasz mi w myślach. Tę dwójkę chciałem w narożniku.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:01:48 GMT 1
Cugowski jest spoko, ale ten pierwszy post to takie mocne postaranko i mam mieszane odczucia
Broniewski klasyka, książkowo po swojemu, ale nie mój styl
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 2, 2023 19:02:19 GMT 1
Witaj, kolego Klocuch. Liczę na owocną współpracę. cze turecki oszust chce mi dac pieniadze za darmo? licze na wspolprace ale boje sie ze jestes w mafii wtedy nie
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:03:15 GMT 1
Wiśnia paradoksalnie się umiastowia tym że myśli że to goluniodobrzyńskie zagranie to jakaś dobra podstawka jak połowa se tu pierdoli póki co to co palce na klawiaturę naniosą
Dionizy, a Ty co sądzisz? Jaki sos szefie?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:05:01 GMT 1
Jak widzę Panasiuka to chce mi się rzygać więc się nie wypowiadam póki nie przejdę tej kreacyjnej niechęci i nie dostrzegę dobra w drugim człowieku
Rudy jakiś taki rozmyty jest
Kawalec czekam aż skończy audiotele
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 19:05:18 GMT 1
Rudy się speszył i coś nie komunikuje tych swoich przemyśleń. Słabo.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:06:09 GMT 1
Golara myślimy tak samo, może coś z tego będzie na dalszym etapie, ale teraz jeszcze mam dystans bo możesz być kutafonie u Pershinga
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 19:06:55 GMT 1
Wiśnia paradoksalnie się umiastowia tym że myśli że to goluniodobrzyńskie zagranie to jakaś dobra podstawka jak połowa se tu pierdoli póki co to co palce na klawiaturę naniosą Dionizy, a Ty co sądzisz? Jaki sos szefie? podoba mi się Twoja przewózka, robisz wrażenie jakbyś na wieś przyjechał kabrioletem
|
|
|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 19:06:55 GMT 1
Piwo Czesia jest mądrzejsze od was wszystkich.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:07:14 GMT 1
Co by tu jeszcze napisać? lol
|
|
|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 19:08:58 GMT 1
Piwo Czesia mówi Czesiowi spod kapsla trop dalej. To Czesio tropi.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 19:09:05 GMT 1
Wiśniewski dwa razy pomyślał dokładnie to samo co ja. Raz, gdy 3-osobowy atak na Czesia uznał za niedorzeczny i docenił żart. Dwa, gdy wymienił tych samych 3 podejrzanych, o których ja myślałem. Raczej niewinny.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 2, 2023 19:09:52 GMT 1
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 19:09:54 GMT 1
Wiśnia paradoksalnie się umiastowia tym że myśli że to goluniodobrzyńskie zagranie to jakaś dobra podstawka jak połowa se tu pierdoli póki co to co palce na klawiaturę naniosą Dionizy, a Ty co sądzisz? Jaki sos szefie? podoba mi się Twoja przewózka, robisz wrażenie jakbyś na wieś przyjechał kabrioletem Tak jest, nawet na widok Panasiuka kończy mi się odruch wymiotny.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:10:26 GMT 1
Wiśniewski dwa razy pomyślał dokładnie to samo co ja. Raz, gdy 3-osobowy atak na Czesia uznał za niedorzeczny i docenił żart. Dwa, gdy wymienił tych samych 3 podejrzanych, o których ja myślałem. Raczej niewinny. To jest przesłanka do tego że może się uda dogadać w dalszej fazie gry, a nie do tego, że ktoś jest niewinny
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 19:10:48 GMT 1
Wiśnia paradoksalnie się umiastowia tym że myśli że to goluniodobrzyńskie zagranie to jakaś dobra podstawka jak połowa se tu pierdoli póki co to co palce na klawiaturę naniosą Dionizy, a Ty co sądzisz? Jaki sos szefie? jeśli mam być szczery, to nic nie skumałem z tego, dlaczego się mam umiastawiać
|
|