|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 19:11:08 GMT 1
Czesio nie czuł się atakowany. Gołota się podczepił pod obronę Czesia. Gołota szuka kolegów. I łatwych celi do atakowania gdyby Czesia ubili.
Gołota mafia.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:11:27 GMT 1
w sumie nie wiem, ludzie robią za mnie rzeczy a ja gram u Smarzowskiego i trenuję Lewandowskiego
|
|
|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 19:11:51 GMT 1
I klocuch pewnie też mafia, ale Czesiu nie chce się tłumaczyć dlaczego.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:12:01 GMT 1
Wiśnia paradoksalnie się umiastowia tym że myśli że to goluniodobrzyńskie zagranie to jakaś dobra podstawka jak połowa se tu pierdoli póki co to co palce na klawiaturę naniosą Dionizy, a Ty co sądzisz? Jaki sos szefie? jeśli mam być szczery, to nic nie skumałem z tego, dlaczego się mam umiastawiać wytłumacz mu ktoś
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 19:12:19 GMT 1
Czesio nie czuł się atakowany. Gołota się podczepił pod obronę Czesia. Gołota szuka kolegów. I łatwych celi do atakowania gdyby Czesia ubili. Gołota mafia. Spokojnie, tak długofalowo nie myślę.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 19:13:20 GMT 1
I klocuch pewnie też mafia, ale Czesiu nie chce się tłumaczyć dlaczego. klocuch cynicznie gra na przeczekanie pierwszego linczu "bo w niego nie bijemy bo z kreacji nie wyszedł" edit: haha ale ze mnie urwis, teraz już nie może
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 19:14:33 GMT 1
Jak widzę Panasiuka to chce mi się rzygać więc się nie wypowiadam póki nie przejdę tej kreacyjnej niechęci i nie dostrzegę dobra w drugim człowieku Rudy jakiś taki rozmyty jest Kawalec czekam aż skończy audiotele To nie audiotele tylko Randka w Ciemno, dajże się człowiekowi pobawić zanim wejdzie w autystyczne rozkminy
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:15:15 GMT 1
Jak widzę Panasiuka to chce mi się rzygać więc się nie wypowiadam póki nie przejdę tej kreacyjnej niechęci i nie dostrzegę dobra w drugim człowieku Rudy jakiś taki rozmyty jest Kawalec czekam aż skończy audiotele To nie audiotele tylko Randka w Ciemno, dajże się człowiekowi pobawić zanim wejdzie w autystyczne rozkminy kurwa no ale pobawić to słowo klucz mogłes chociaż marcina dańca poudawać
|
|
|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 19:15:18 GMT 1
Czesio nie czuł się atakowany. Gołota się podczepił pod obronę Czesia. Gołota szuka kolegów. I łatwych celi do atakowania gdyby Czesia ubili. Gołota mafia. Spokojnie, tak długofalowo nie myślę. Gołota nie oddaje kontrciosu. Gołota chce uspokoić Czesia. Gołota mafia.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 19:15:27 GMT 1
Czesio nie czuł się atakowany. Gołota się podczepił pod obronę Czesia. Gołota szuka kolegów. I łatwych celi do atakowania gdyby Czesia ubili. Gołota mafia. Spokojnie, tak długofalowo nie myślę. paradoksalnie się z tym zgadzam, szukanie kolegów powiedziałbym że też miastowe, gdyby nie to, że mam wrażenie, że tym razem jest bardziej wyrachowane niż zwykle
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 19:15:45 GMT 1
To nie audiotele tylko Randka w Ciemno, dajże się człowiekowi pobawić zanim wejdzie w autystyczne rozkminy kurwa no ale pobawić to słowo klucz mogłes chociaż marcina dańca poudawać brzydziłbym się sobą
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 19:16:36 GMT 1
Spokojnie, tak długofalowo nie myślę. Gołota nie oddaje kontrciosu. Gołota chce uspokoić Czesia. Gołota mafia. Czesiu, ale po co ja mam cię bić, jak myślę, że ty dobry chłopak jesteś? Co ja bym z takiej kontry miał?
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 2, 2023 19:16:44 GMT 1
w sumie nie wiem, ludzie robią za mnie rzeczy a ja gram u Smarzowskiego i trenuję Lewandowskiego ufam ci moze tym razem uda nam sie poprowadzic gre do wygranka
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:16:49 GMT 1
I klocuch pewnie też mafia, ale Czesiu nie chce się tłumaczyć dlaczego. klocuch cynicznie gra na przeczekanie pierwszego linczu "bo w niego nie bijemy bo z kreacji nie wyszedł" edit: haha ale ze mnie urwis, teraz już nie może
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 19:18:18 GMT 1
Spokojnie, tak długofalowo nie myślę. Gołota nie oddaje kontrciosu. Gołota chce uspokoić Czesia. Gołota mafia. W obecnej mecie to miastowe działanie. A Czesiu chce znaleźć mafiozę w grze czy w Gołocie?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 19:18:21 GMT 1
Hejka, mam pomysł, zróbmy ranking kija w dupie i sztuczności 1. Krawczyk 2. Piotr Panasiuk 3. Gołota(czasami dobrze postuje, czasami sztucznie) 4. Dionizy 5. Rudy 6. Wiśniewski Dlaczego uważasz, że masz drugiego największego kija w dupie?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:18:26 GMT 1
kurwa czesiu (niezależnie od outcome) ale dobra robotę robi stachanowiec
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:18:43 GMT 1
a broniewski w międzyczasie pewnie księgi wertuje
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 2, 2023 19:19:44 GMT 1
moj glowny kandydat na teraz to wladek broniewski ale podam argumenty pozniej bo jeszcze nie mozna
nie chce odpasc za punkty karne
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 19:19:44 GMT 1
Broniewski czemu jesteś taki ponurak? A czemu Ty jesteś taki pustak? Pytanie zawiera tezę.
|
|