|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 19:34:21 GMT 1
Ale też faktycznie było tak, że reakcje Dionizego z wcześniej uważałem za dosyć podejrzane. a czemu
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 19:35:27 GMT 1
mam bardzo dobrego kandydata na listonosza z którym będę zarządzał wsią
nie zgadlibyście kogo
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 19:35:36 GMT 1
1) imo długofalowo nie myślisz ale jak nie jesteś w mieście 2) po moim pytaniu o mafie (no było bardziej zawoalowane, ale chuj) najpierw podałeś rudego (łatwy cel), a potem podałeś Złotopolskiego (mój pierwszy cel). No jak na moje to szczególnie ta druga odpowiedź może mieć w sobie wyrachowanie w stylu "on go podejrzewa, to mu połechcę ego". Szczególnie że chyba potem mówiłeś, że to Wiśniewski podał twoją trójkę podejrzanych, a Złotopolskiego tam nie było? I teraz wchodzimy w dziwny moment. Myślę, że jesteś pewnie niewinny. Specjalnie chciałem ci połechtać ego Dionizym. Po co? Nie wiem sam, może instynkt, ale zauważyłeś to, gdy to robiłem, zastanawiałem się, czy ktoś się o to doczepi. Kolego Broniewski, wytłumacz koledze Golarze, czy szczery miastowy tak robi
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 19:35:41 GMT 1
Twoje dwa posty, jeden z monsunem, a drugi z naspamowaniem postów na 24h uznałem za reakcję dziwnie agresywną.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 19:37:07 GMT 1
Broniewski czemu jesteś taki ponurak? A czemu Ty jesteś taki pustak? Pytanie zawiera tezę. Tezę na którą wszakże łatwo znaleźć uzasadnienie
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:37:41 GMT 1
czekałem na rudego
i teraz nie wiem jak odzyskam ten czas
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 19:38:21 GMT 1
votekick rudy
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:38:41 GMT 1
rudy, broniewski to gość który pisze 'a co by tu napisać', warto go z kreciej nory wyciągać
ale zacznij może od swojej topki niewinnych, dobra?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 19:38:50 GMT 1
1) imo długofalowo nie myślisz ale jak nie jesteś w mieście 2) po moim pytaniu o mafie (no było bardziej zawoalowane, ale chuj) najpierw podałeś rudego (łatwy cel), a potem podałeś Złotopolskiego (mój pierwszy cel). No jak na moje to szczególnie ta druga odpowiedź może mieć w sobie wyrachowanie w stylu "on go podejrzewa, to mu połechcę ego". Szczególnie że chyba potem mówiłeś, że to Wiśniewski podał twoją trójkę podejrzanych, a Złotopolskiego tam nie było? I teraz wchodzimy w dziwny moment. Myślę, że jesteś pewnie niewinny. Specjalnie chciałem ci połechtać ego Dionizym. Po co? Nie wiem sam, może instynkt, ale zauważyłeś to, gdy to robiłem, zastanawiałem się, czy ktoś się o to doczepi. łechtałeś kawalecowi ego podpinając się pod typ który zaczepił? ładny jesteś gołota
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 19:38:52 GMT 1
I teraz wchodzimy w dziwny moment. Myślę, że jesteś pewnie niewinny. Specjalnie chciałem ci połechtać ego Dionizym. Po co? Nie wiem sam, może instynkt, ale zauważyłeś to, gdy to robiłem, zastanawiałem się, czy ktoś się o to doczepi. Kolego Broniewski, wytłumacz koledze Golarze, czy szczery miastowy tak robi No już bez przesady, lekka kiwka się człowiekowi wymsknęła. Nie mogło to jakoś bardzo zaszkodzić.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 19:38:56 GMT 1
jak mówiłem, że rudy słabo zaczął, to go chcieliście na dionizego wymieniać
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 19:39:41 GMT 1
jak mówiłem, że rudy słabo zaczął, to go chcieliście na dionizego wymieniać why not both
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:39:59 GMT 1
jak mówiłem, że rudy słabo zaczął, to go chcieliście na dionizego wymieniać może nikt nie chciał się złapać na takiego goluniadobrzynia 😬 rudy, dawaj coś
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 2, 2023 19:40:02 GMT 1
czekamy na gabriela fleszera i schaboszczaka, wtedy mozna zaczac porzadkowac gre
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 19:40:34 GMT 1
Jędruś, mówię: sprawdzam. Nie będę uciekał z ringu. Mogę dziś zawalczyć z Fernando.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 19:41:22 GMT 1
czekamy na gabriela fleszera i schaboszczaka, wtedy mozna zaczac porzadkowac gre No i na Psią Kość.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 19:41:51 GMT 1
W obecnej mecie to miastowe działanie. A Czesiu chce znaleźć mafiozę w grze czy w Gołocie? śmierdzi mi ten post A co Ci w nim smierdzi?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 19:42:50 GMT 1
czekamy na gabriela fleszera i schaboszczaka, wtedy mozna zaczac porzadkowac gre No i na Psią Kość. No ja chcialem do Mateusza Borka pisać, żeby mi zorganizował pokazówkę z Tysonem na PBN, ale w trakcie pisania się zorientowałem, że Mati z nami nie gra niestety
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 2, 2023 19:43:17 GMT 1
w twojej grze widze duze strachanie rudzielcu
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 19:43:22 GMT 1
niedorzeczne pierdolenie o mecie i wyświechtane mafijne bon moty
|
|