|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 19:53:36 GMT 1
to jest niesamowite ile Bartoszewski pisze żeby nic nie napisać czemu raz wiesz tak dużo a raz tak mało? a tu wie dużo, czy mało? I dlaczego? I skąd wiesz, że akurat wie dużo/mało?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 19:53:46 GMT 1
mam bardzo dobrego kandydata na listonosza z którym będę zarządzał wsią nie zgadlibyście kogo Kogo?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 19:53:55 GMT 1
Moje hasło na jutro? Santos subito!
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 19:54:33 GMT 1
no właśnie ja też
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 19:54:38 GMT 1
Moje hasło na jutro? Santos subito! Władysławie, ale argumenty.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 19:55:21 GMT 1
czemu raz wiesz tak dużo a raz tak mało? a tu wie dużo, czy mało? I dlaczego? I skąd wiesz, że akurat wie dużo/mało? jestem sołtysem, byle głupca wieś na przodownika nie wybiera tu wie mało
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 19:55:31 GMT 1
Moje hasło na jutro? Santos subito! Władysławie, ale argumenty. Nie wystarczy Ci mój autorytet?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 19:56:55 GMT 1
Władysławie, ale argumenty. Nie wystarczy Ci mój autorytet? Nie ma takiego autorytetu, który by mi wystarczył.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:56:59 GMT 1
a tu wie dużo, czy mało? I dlaczego? I skąd wiesz, że akurat wie dużo/mało? jestem sołtysem, byle głupca wieś na przodownika nie wybiera tu wie mało a gdzie dużo? to ciekawe jeśli ja wiem, że nic nie wiem a ty wiesz, że raz wiem dużo, a raz mało to kto z nas wie więcej? oj Dionizy
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 19:57:36 GMT 1
a tu wie dużo, czy mało? I dlaczego? I skąd wiesz, że akurat wie dużo/mało? jestem sołtysem, byle głupca wieś na przodownika nie wybiera tu wie mało Nie chcę nic mówić, ale znany i lubiany w naszej społeczności kol. Tomus miał kiedyś ambicje sołtysowskie w swojej wiosce i - o ile mi wiadomo - sołtysem nie został. 😉
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 19:58:26 GMT 1
Czy to ta słynna nadwiedza z podforum?
votekick Dionizy jednak
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 19:59:43 GMT 1
chyba, że Dionizemu chodzi typowo o tożsamościowe bajeczki i w takim razie Bartoszewski to ten drugi a nie ten trzeci z triumwiratu, ale nawet nie możemy o tym porozmawiać, więc wpadamy w pętlę absurdu
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 20:00:20 GMT 1
jestem sołtysem, byle głupca wieś na przodownika nie wybiera tu wie mało a gdzie dużo? to ciekawe jeśli ja wiem, że nic nie wiem a ty wiesz, że raz wiem dużo, a raz mało to kto z nas wie więcej? oj Dionizy nie rozumiesz ja wiem albo przynajmniej udaje że wiem stabilnie więcej i to jest wporzo a Ty raz wiesz dużo a raz mało czyli wybiórczo czyli znak zapytania
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:00:53 GMT 1
no ale chyba nie warto o tym rozmawiać w tym momencie nawet abstrahując od penalizacji, więc może oko znachora wróci znowu do Rudego
bo jaki koń jest, każdy widzi
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:00:55 GMT 1
chyba, że Dionizemu chodzi typowo o tożsamościowe bajeczki i w takim razie Bartoszewski to ten drugi a nie ten trzeci z triumwiratu, ale nawet nie możemy o tym porozmawiać, więc wpadamy w pętlę absurdu no ale to rozwiązuje element pt. "wie mało" a co z elementem "wie dużo"? sam zresztą to wyżej punktowałeś
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 20:01:24 GMT 1
Kurwa ja nic nie rozumiem, skończcie te szarady. Albo chuj, ja sobie idę, a wy róbcie co chcecie.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 20:01:48 GMT 1
a gdzie dużo? to ciekawe jeśli ja wiem, że nic nie wiem a ty wiesz, że raz wiem dużo, a raz mało to kto z nas wie więcej? oj Dionizy nie rozumiesz ja wiem albo przynajmniej udaje że wiem stabilnie więcej i to jest wporzo a Ty raz wiesz dużo a raz mało czyli wybiórczo czyli znak zapytania jak się nie wie nic, to czasem można trafić, a czasem nie trafić czy się mylę Dionizy?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 20:04:17 GMT 1
rudy, broniewski to gość który pisze 'a co by tu napisać', warto go z kreciej nory wyciągać ale zacznij może od swojej topki niewinnych, dobra? Dobra, dd: giełda się dopiero otworzyła, więc ciężko tu o topke. Co najwyżej niektóre akcje zaczynają zwyżkować. Santos - Słabe wejście, ale podtrzymanie aktywności wypadło dobrze. Wisniewski - Raczej spoko. Nawet ten poczatkowy post, ktory wytknalem, miastowy w swojej niezgrabnosci. Podobnie reakcja. Broniewski - Myśle, że pan spięta dupa nie grałby tak w mafii. Ewidentnie ma z tysiąc lat. Tacy gracze są zbyt doświadczeni i inteligentni, żeby pozwolać sobie samemu na głupią butę jako czerwony. Gołota - Dużo się naprodukował i nie zaświecił na czerwono, więc minimalnie na plus. Cugowski - Nie wiem. Tryharduje, ale to nie grzech w pierwszych godzinach gry.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:04:20 GMT 1
chyba, że Dionizemu chodzi typowo o tożsamościowe bajeczki i w takim razie Bartoszewski to ten drugi a nie ten trzeci z triumwiratu, ale nawet nie możemy o tym porozmawiać, więc wpadamy w pętlę absurdu no ale to rozwiązuje element pt. "wie mało" a co z elementem "wie dużo"? sam zresztą to wyżej punktowałeś jemu chyba chodzi o to, że jednak to jest ten drugi, tak jak myślałem, a ja się zastanawiam dlaczego pisze erystykę dla erystyki, a skoro to jest ten drugi, to erystyka się teoretycznie wpasowuje w jego profil, więc wtedy jednocześnie wiem dużo i wiem mało ale kolega Dionizy nie rozumie, że jest różnica pisać erystycznie i z treścią, a pisać erystycznie bez treści i jakiejkolwiek próby poszukiwania prawdy kolega Bartoszewski to jest jedno stance i ot wsio - gramy dla pustosłowia, nie dla Poszukiwania Prawdy według niego polecam Gombrowicza o Formie poczytać
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 20:05:08 GMT 1
rudy, broniewski to gość który pisze 'a co by tu napisać', warto go z kreciej nory wyciągać ale zacznij może od swojej topki niewinnych, dobra? Dobra, dd: giełda się dopiero otworzyła, więc ciężko tu o topke. Co najwyżej niektóre akcje zaczynają zwyżkować. Santos - Słabe wejście, ale podtrzymanie aktywności wypadło dobrze. Wisniewski - Raczej spoko. Nawet ten poczatkowy post, ktory wytknalem, miastowy w swojej niezgrabnosci. Podobnie reakcja. Broniewski - Myśle, że pan spięta dupa nie grałby tak w mafii. Ewidentnie ma z tysiąc lat. Tacy gracze są zbyt doświadczeni i inteligentni, żeby pozwolać sobie samemu na głupią butę jako czerwony. Gołota - Dużo się naprodukował i nie zaświecił na czerwono, więc minimalnie na plus. Cugowski - Nie wiem. Tryharduje, ale to nie grzech w pierwszych godzinach gry. dla mnie to wymuszony post jest
|
|