|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:32:04 GMT 1
Dziewiąta sprawa to to, że Wiśniewski stał się adwokatem Cugowskiego. Kiedy tylko go zaatakowałem nieco z dupy Wiśnia zrobił wszystko by zdyskredytować moje podejrzenia. Nawet jeśli były one z dupy to po co to robił?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 10:32:17 GMT 1
Serio ta gra jest już wygrana drogą dedukcji, wystarczy mi zaufać, że Kawalec i Wiśnia są niewinni. Mogę dzisiaj cały dzień spędzić udowadniając to twierdzenie, ale teraz serio idę na trening.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 10:32:39 GMT 1
Ósma sprawa to to, że Rudy miał nadwiedzę o niewinności mnie, Klocucha i Panasiuka. Co również zauważył Kawalec i również później temat się zamknął. Nie no, ja podnosiłem ten temat, np. we wczorajszej analizie. Według mnie Rudy tam wsypał się z nadwiedzy i puścił szybki edit, żeby to skorygować.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:33:00 GMT 1
Dzisiąta sprawa to, że Cugowski stał się adwokatem Wiśniewskiego. Kiedy wczoraj mówiłem, że postawię piwo temu kto wykaże, że Wiśniewski rzeczywiście chciał zlinczować Rudego?
Oczywiście Cugowski.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:34:29 GMT 1
Mafia to Cugowski, Wiśniewski i Rudy. Nie ma innej opcji. Dlaczego pozostali gracze są niewinni wyjaśniłem w mojej wczorajszej analizie. Jeśli poszerzymy ją o wiedzę zdobytą dzięki wyjściu Antury i wiedzę, którą zdobędziecie dzisiaj linczując mnie, to ta trójka będzie dla was wszystkich klarowna.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 10:34:54 GMT 1
I bardzo dobrze Służba zrobił, że będąc w stanie uniewinnić 2 z podejrzanej 6tki wyszedł. Dokładnie tak jak pisałem w pierwszym poście od otwarcia tematu.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 10:35:03 GMT 1
Dzisiąta sprawa to, że Cugowski stał się adwokatem Wiśniewskiego. Kiedy wczoraj mówiłem, że postawię piwo temu kto wykaże, że Wiśniewski rzeczywiście chciał zlinczować Rudego? Oczywiście Cugowski. Przecież cała dyskusja wyszła od tego, że wkleiłem Ci urywki ze wcześniejszych analiz, gdzie padło z mojej strony stwierdzenie, że "Wiśnia chciał zlinczować Rudego". Potem zadałeś pytanie do ogółu, gdzie to widać. To wkleiłem Ci posty, na podstawie których tak uznałem. Kto miał odpowiedzieć na to jak nie ja, od którego ta kwestia wyszła?
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 10:35:17 GMT 1
Lepiej idź na trening, Gołota.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 10:35:22 GMT 1
Mafia to Cugowski, Wiśniewski i Rudy. Nie ma innej opcji. Dlaczego pozostali gracze są niewinni wyjaśniłem w mojej wczorajszej analizie. Jeśli poszerzymy ją o wiedzę zdobytą dzięki wyjściu Antury i wiedzę, którą zdobędziecie dzisiaj linczując mnie, to ta trójka będzie dla was wszystkich klarowna. A co myślisz o Gołocie i jego pewności co do ciebie?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 10:35:27 GMT 1
No nic Czesiu, tez już mogę napisać szacunek za te próby.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:36:14 GMT 1
A Gołota niestety rozgrywa swoją najgorszą rozgrywkę w tym roku. Być może sodóweczka uderzyła do głowy za mocno po discordowej.
Za wszelkie moje niedociągnięcia interpersonalne w tej rozgrywce przepraszam. To moja wina, że nie byliście w stanie mnie uniewinnić w tej edycji.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 10:36:34 GMT 1
Teraz wszyscy z tej czwórki, która jest dedukcyjnie do zlinczowania będą przeciwko mnie. Ja dzisiaj będę udowadniał niewinność Wiśniewskiego i Kawalca bo tyle wystarczy, żeby wygrać tę grę.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 10:37:30 GMT 1
Teraz wszyscy z tej czwórki, która jest dedukcyjnie do zlinczowania będą przeciwko mnie. Ja dzisiaj będę udowadniał niewinność Wiśniewskiego i Kawalca bo tyle wystarczy, żeby wygrać tę grę. pl.wikipedia.org/wiki/Twierdzenie_Bayesa
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:38:30 GMT 1
Wina Wiśni jest oczywista. Naprawdę wystarczy spojrzeć jak manipulował by nie pójść drogą linczowania linczujących Fleszara, jak od wczorajszego wieczora zaczął robić podchody pod zlinczowanie Antury. Temat Rudego nagle dla niego nie był pierwszoplanowy.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 10:39:10 GMT 1
Prędzej przejadę Adama Michnika na pasach niż nie będzie mafii w gronie Kawalec-Wiśniewski.
Gołota nam rujnuje akustykę.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 10:40:23 GMT 1
Teraz wszyscy z tej czwórki, która jest dedukcyjnie do zlinczowania będą przeciwko mnie. Ja dzisiaj będę udowadniał niewinność Wiśniewskiego i Kawalca bo tyle wystarczy, żeby wygrać tę grę. pl.wikipedia.org/wiki/Twierdzenie_BayesaCo konkretnie sugerujesz
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:41:23 GMT 1
A teraz Czesio idzie zrobić obiad.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 10:41:30 GMT 1
Prędzej przejadę Adama Michnika na pasach niż nie będzie mafii w gronie Kawalec-Wiśniewski. Gołota nam rujnuje akustykę. Który bardziej według ciebie
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 10:42:42 GMT 1
No nic Czesiu, tez już mogę napisać szacunek za te próby. Jeszcze dodam, ze przynajmniej mniej sie teraz o te grę obawiam. W parze Czesio Rudy musi być mafia, wiec wiecie co robić miasto.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 10:43:15 GMT 1
Prędzej przejadę Adama Michnika na pasach niż nie będzie mafii w gronie Kawalec-Wiśniewski. Gołota nam rujnuje akustykę. Prędzej wznowię karierę i zostanę mistrzem świata wagi ciężkiej niż nie ma mafii w gronie Klocuch, Czesiek. Nie ufacie mi, przypomnijcie sobie testament Santosa.
|
|