|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:44:54 GMT 1
Piec się nagrzewa, więc mogę spokojnie wyjaśnić dlaczego siałem defetyzm.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 10:45:47 GMT 1
Nie czytałem jeszcze tego co tam pisaliście i idę na trening, więc doczytam później. Przeczytałem jednak, że Służba jest detektywem i ma na skanie niewinnego Broniewskiego. Ja jestem 99% przekonany, że wygramy jeśli zlinczujemy Czesia, Klocucha, Cugowskiego i Rudego, mamy dokładnie tyle linczy. Powtarzam. Wiśniewski i Kawalec są niewinni, na moją odpowiedzialność. Ta gra jest już wygrana, nawet nie trzeba zbytnio w niej myśleć, nie zróbcie nic głupiego. Oczywiście myśleć można i ja też w ramach zachowania porządności jeszcze pomyślę. Jednak serio wam mówię to jest z 95-99%, że Kawalec i Wiśniewski są niewinni, więc mafię mamy już praktycznie drogą dedukcji. Ciao. +1
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 10:47:08 GMT 1
Piec się nagrzewa, więc mogę spokojnie wyjaśnić dlaczego siałem defetyzm. Ja bym chciał żebyś mi wyjaśnił, dlaczego tak diametralnie inaczej zacząłeś rozgrywkę, niż zwykle, czy stała za tym jakąś idea, czy co się stało twoim zdaniem
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:47:24 GMT 1
A w sumie Broniewski i Gołota sami wyjaśnili dlaczego go siałem.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 10:48:28 GMT 1
Piec się nagrzewa, więc mogę spokojnie wyjaśnić dlaczego siałem defetyzm. Ja bym chciał żebyś mi wyjaśnił, dlaczego tak diametralnie inaczej zacząłeś rozgrywkę, niż zwykle, czy stała za tym jakąś idea, czy co się stało twoim zdaniem Skille Interpersonalne nie dopisały oraz był skupiony bardziej na odgrywaniu Czesia niż na czytaniu rozgrywki i typowaniu. Takie tłumaczenia ja pamiętam.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 10:49:00 GMT 1
Dzisiąta sprawa to, że Cugowski stał się adwokatem Wiśniewskiego. Kiedy wczoraj mówiłem, że postawię piwo temu kto wykaże, że Wiśniewski rzeczywiście chciał zlinczować Rudego? Oczywiście Cugowski. Przecież cała dyskusja wyszła od tego, że wkleiłem Ci urywki ze wcześniejszych analiz, gdzie padło z mojej strony stwierdzenie, że "Wiśnia chciał zlinczować Rudego". Potem zadałeś pytanie do ogółu, gdzie to widać. To wkleiłem Ci posty, na podstawie których tak uznałem. Kto miał odpowiedzieć na to jak nie ja, od którego ta kwestia wyszła? No Czesiu dużo pisze, ale uprawia typowa politykę. Mnie tez w 80% ignoruje.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:49:27 GMT 1
Piec się nagrzewa, więc mogę spokojnie wyjaśnić dlaczego siałem defetyzm. Ja bym chciał żebyś mi wyjaśnił, dlaczego tak diametralnie inaczej zacząłeś rozgrywkę, niż zwykle, czy stała za tym jakąś idea, czy co się stało twoim zdaniem no skoro Wojtasem i Gargamelem padałem w pierwszych mordach (czy tam strzale) to naturalnym jest że chciałem trochę poukrywać swoją tożsamość a do tego pobawić się formą, stąd pomysł na kreację Czesia, zabawnego lekkoprzygłupa, który miał atakować grajków na chybił-trafił, robić zamęt i badać reakcje.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:50:39 GMT 1
Rudy, Cugowski ale ja nie będę dyskutował z mafiozami. Tzn czasem mogę was naprostować, ale tylko jeśli to będzie w interesie miasta. Nie będę prowadził dyskusji dla samej dyskusji.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 10:50:44 GMT 1
Ja bym chciał żebyś mi wyjaśnił, dlaczego tak diametralnie inaczej zacząłeś rozgrywkę, niż zwykle, czy stała za tym jakąś idea, czy co się stało twoim zdaniem Skille Interpersonalne nie dopisały oraz był skupiony bardziej na odgrywaniu Czesia niż na czytaniu rozgrywki i typowaniu. Takie tłumaczenia ja pamiętam. Jbc to Kawalec póki co daje Czesiowi pole do popisu, a nie wchodzi z nim do łóżka. Niech sie Czesiu nadprodukuje z opuszczona garda, potem wypunktujemy. Zwykle nie jest trudno.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:51:11 GMT 1
Wasz atak paniki po wyjściu Antury zresztą mówi sam za siebie. Każdy kto ma odrobinę dobrej woli jest w stanie to dostrzec.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 10:51:41 GMT 1
Rudy, Cugowski ale ja nie będę dyskutował z mafiozami. Tzn czasem mogę was naprostować, ale tylko jeśli to będzie w interesie miasta. Nie będę prowadził dyskusji dla samej dyskusji. No ja sie w gruncie rzeczy zgadzam i mam to samo podejście, ale Cugoś ci wkleił dwa posty Wiśni, który wrzucał mnie na świecznik przed linczem, a ty je olałeś.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 10:51:58 GMT 1
Wasz atak paniki po wyjściu Antury zresztą mówi sam za siebie. Każdy kto ma odrobinę dobrej woli jest w stanie to dostrzec. Ale ja nie panikuje, luźno se pisze
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 10:53:36 GMT 1
Golot może zareagował nerwowo, ale go w twojej mafii nie ma.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 10:54:04 GMT 1
Nie wiem czy bym rudego nie sprawdzał najpierw jednak, kurde
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 10:54:11 GMT 1
Wasz atak paniki po wyjściu Antury zresztą mówi sam za siebie. Każdy kto ma odrobinę dobrej woli jest w stanie to dostrzec. Ale ja nie panikuje, luźno se pisze Tak jak pisałem, kolejka rudy-Czesio zawiera mafioze
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 10:54:46 GMT 1
Nie wiem czy bym rudego nie sprawdzał najpierw jednak, kurde Ready to die jak bi aj dżi
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 10:54:53 GMT 1
Czesio, a co sądzisz o Klocuchu?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:56:23 GMT 1
Uważam, że to niewinny Eneldo. Pisałem już, że jego zachowania względem graczy takich jak ja czy Broniewski ihmo były miastowe. Do tego nie boi się mieć własnego zdania.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:57:16 GMT 1
Teraz mi przez myśl przeszło, że jaja by były gdyby w miejsce Rudego w mafii był Kawalec.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 10:57:32 GMT 1
No ale to musi być Rudy.
|
|