|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 11:19:08 GMT 1
Ale co więcej mi mówi twój kolor, skoro i Wiśnia, i Czesio cię chcą wyjebać? - Czyści Gołotę. - To jak we mnie wjeżdzał Wiśnia wygląda dużo lepiej w kontekscie mojego koloru niz to co robi Czesław. - No Ty nie wyglądasz za dobrze, ale Gołota ma Cię pod skrzydłem i ja się z tym zgadzam. - Cugoś nie wygląda za dobrze i trzeba się przyjrzeć. - Klocuch mnie herouniewinnił w d1, ale to Wy musicie rozkminić co z tym zrobić. - Potwierdza uniewinnienie WB. W jaki sposób twój kolor czyści Gołotę?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:19:48 GMT 1
No mnie Gołota zastanawia, ale jeśli jest mafiozem to jest tym trzecim do zlinczowania. Ale mi się to nie wydaje. Cugowski musiałby być pożytecznym idiotą mafii w takim wypadku a na to się nie zanosi. Wiadomo, że Red sugerował Pshemowi zmianę mety w mafii, ale to co tu się odwala to serio bardziej mi śmierdzi sodówką ze strony Gołoty niż tak grubymi nićmi szytą mafię.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 11:19:55 GMT 1
Ach, dostojny Anturo! Oto mnie wybrałeś, a ja nie umiem szukać mafii, bo jestem jeszcze bardzo młody. "Eh... Miasto wyszło z orbit - i mnież to los srogi karze prostować jego błędne drogi?" Oj tak. 🙂 To akurat było z proroka Jeremiasza, nie z Szekspira.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:20:43 GMT 1
- Czyści Gołotę. - To jak we mnie wjeżdzał Wiśnia wygląda dużo lepiej w kontekscie mojego koloru niz to co robi Czesław. - No Ty nie wyglądasz za dobrze, ale Gołota ma Cię pod skrzydłem i ja się z tym zgadzam. - Cugoś nie wygląda za dobrze i trzeba się przyjrzeć. - Klocuch mnie herouniewinnił w d1, ale to Wy musicie rozkminić co z tym zrobić. - Potwierdza uniewinnienie WB. W jaki sposób twój kolor czyści Gołotę? No on był orędownikiem mojej niewinności w Waszej grupie i szedł z tym pod prąd. Często w miejscach w których nie musiał.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 11:20:53 GMT 1
Nie wyobrażam sobie, żeby Czesiu i Klocuch nie byli w mafii.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 11:21:12 GMT 1
Broniewski, czy mógłbyś napisać wiersz o twierdzeniu Lewkonia-Bayesa?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 11:21:18 GMT 1
Tutaj już raczej zdania nie zmienię.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 11:21:49 GMT 1
No mnie Gołota zastanawia, ale jeśli jest mafiozem to jest tym trzecim do zlinczowania. Ale mi się to nie wydaje. Cugowski musiałby być pożytecznym idiotą mafii w takim wypadku a na to się nie zanosi. Wiadomo, że Red sugerował Pshemowi zmianę mety w mafii, ale to co tu się odwala to serio bardziej mi śmierdzi sodówką ze strony Gołoty niż tak grubymi nićmi szytą mafię. A pamiętasz to co o wątpiących pisałeś na początku? Gołot pozbył się wszelkich wątpliwości po 2 growych dniach 🤷🏼♂️ Ja raz sobie myślę, że to zbyt brawurowe na mafiozę, ale z drugiej strony dlaczego? Szczególnie że mamy do czynienia ze świetnym mafiakiem
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 11:22:11 GMT 1
Nie jestem pewien tylko co do ostatniego: Cugowski, Kawalarz albo Rudy.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 11:22:16 GMT 1
Tutaj już raczej zdania nie zmienię. Nawet jak dostaniesz zielony kolor przy wyniku linczu?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 11:23:27 GMT 1
No mnie Gołota zastanawia, ale jeśli jest mafiozem to jest tym trzecim do zlinczowania. Ale mi się to nie wydaje. Cugowski musiałby być pożytecznym idiotą mafii w takim wypadku a na to się nie zanosi. Wiadomo, że Red sugerował Pshemowi zmianę mety w mafii, ale to co tu się odwala to serio bardziej mi śmierdzi sodówką ze strony Gołoty niż tak grubymi nićmi szytą mafię. A pamiętasz to co o wątpiących pisałeś na początku? Gołot pozbył się wszelkich wątpliwości po 2 growych dniach 🤷🏼♂️ Ja raz sobie myślę, że to zbyt brawurowe na mafiozę, ale z drugiej strony dlaczego? Szczególnie że mamy do czynienia ze świetnym mafiakiem Tak świetnym, że przejebie pierwszą edycję od dawna.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:23:48 GMT 1
Tutaj już raczej zdania nie zmienię. Nawet jak dostaniesz zielony kolor przy wyniku linczu? day1 przyszedł i chce swojego posta
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 11:24:02 GMT 1
Tutaj już raczej zdania nie zmienię. Nawet jak dostaniesz zielony kolor przy wyniku linczu? Klocuch wpadłeś tu tylko po to, żeby do niewinnego się przyjebać?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 11:24:03 GMT 1
Tutaj już raczej zdania nie zmienię. Nawet jak dostaniesz zielony kolor przy wyniku linczu? Nawet wówczas.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 11:25:39 GMT 1
Nawet jak dostaniesz zielony kolor przy wyniku linczu? Klocuch wpadłeś tu tylko po to, żeby do niewinnego się przyjebać? Nie rozumiem. Zwykłe przekomarzanie się i punktowanie zacietrzewienia sidorowego.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 11:26:04 GMT 1
Odkąd wszedłem, zrobiłem bardzo dużo poza tym.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 11:26:31 GMT 1
Wielce Czcigodny Anturo, zrozum to, co powiem. Spróbuj to zrozumieć dobrze. Jak życzenia najlepsze, te urodzinowe... Albo noworoczne - jeszcze lepsze może, o północy te składane, drżącym głosem niekłamane. Z innym liderem miasto będzie szczęśliwsze, dużo szczęśliwsze będzie z nim. Ja, cóż, troll, włóczęga, niespokojny duch... Ze mną można tylko wejść na forumowisko, pośmiać się z kilku postów i zapomnieć wszystko: jaka epoka, jaki wiek, jaki rok, jaki miesiąc, jaki dzień i jaka edycja kończy się, a jaka zaczyna. Pomogę cię dzisiaj, jak chcesz możemy zrobić plan na jutro i pomyśleć nad Naznaczonym. Ale mam tylko telefon i spotykam sie z 3 pomorskimi znajomymi od 13 do 24. Na teraz, jeżeli chcesz znać moja opinie to: lincz na Wiśni dzisiaj, jeżeli winny to Czesio jutro wolny i trzeba pomyśleć kto jutro (Cuglowski?). Jeżeli niewinny, to jutro Czesio. Moje wstępne założenie doradcze. Nie wiem kogo dyktować na meczowke, bo ani Kawalec ani Gołota nie są na pompie
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:26:32 GMT 1
Zgadzam się z typami WB na tej stronie.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 11:26:48 GMT 1
Klocuch wpadłeś tu tylko po to, żeby do niewinnego się przyjebać? Nie rozumiem. Zwykłe przekomarzanie się i punktowanie zacietrzewienia sidorowego. No ok, mi tu się mózg gotuje, a ty się na przekomarzankach skupiasz, może mamy inne priorytety 🤷🏼♂️
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:27:59 GMT 1
Kawalec wprowadza zamęt na ostatnich stronach pewnymi zagraniami. Kawalec MĄCICIEL XD Ale imo go to nieco uniewinnia. Bardziej widzę podpinkę w Cugowskim.
|
|