|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 11:28:23 GMT 1
Wielce Czcigodny Anturo, zrozum to, co powiem. Spróbuj to zrozumieć dobrze. Jak życzenia najlepsze, te urodzinowe... Albo noworoczne - jeszcze lepsze może, o północy te składane, drżącym głosem niekłamane. Z innym liderem miasto będzie szczęśliwsze, dużo szczęśliwsze będzie z nim. Ja, cóż, troll, włóczęga, niespokojny duch... Ze mną można tylko wejść na forumowisko, pośmiać się z kilku postów i zapomnieć wszystko: jaka epoka, jaki wiek, jaki rok, jaki miesiąc, jaki dzień i jaka edycja kończy się, a jaka zaczyna. Pomogę cię dzisiaj, jak chcesz możemy zrobić plan na jutro i pomyśleć nad Naznaczonym. Ale mam tylko telefon i spotykam sie z 3 pomorskimi znajomymi od 13 do 24. Na teraz, jeżeli chcesz znać moja opinie to: lincz na Wiśni dzisiaj, jeżeli winny to Czesio jutro wolny i trzeba pomyśleć kto jutro (Cuglowski?). Jeżeli niewinny, to jutro Czesio. Moje wstępne założenie doradcze. Nie wiem kogo dyktować na meczowke, bo ani Kawalec ani Gołota nie są na pompie +1 ten plan chyba
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 11:30:04 GMT 1
służba uważasz że Cugowski bardziej winny niż Gołot?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:31:44 GMT 1
Kurwa Czesia możecie zlinczować po mojej niewinności easy, a wolicie zostać z Wiśniewskim czy z Rudym?
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 11:31:54 GMT 1
służba uważasz że Cugowski bardziej winny niż Gołot? Nie wiem, jade autobusem z Żuław do 3city, powinienem pannie odpisać, ale dobra, idę poczytać posty Cugla.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 11:32:09 GMT 1
Ja mam problem z uwinnianiem Cugowskiego na podstawie jego gry i tego co pisze
Jakbym miał to zrobić to chyba tylko na podstawie słynnej teorii sterylności
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:32:14 GMT 1
Zaraz się znowu zdenerwuję i zacznę być wulgarny.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 11:33:02 GMT 1
Kurwa Czesia możecie zlinczować po mojej niewinności easy, a wolicie zostać z Wiśniewskim czy z Rudym? No ja w ostatniej meczówce miałem niewinnego lowa i winnego ciebie, a zlinczowałem lowa Tak że kurwa nie wiem
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:33:24 GMT 1
xD
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 11:33:52 GMT 1
służba uważasz że Cugowski bardziej winny niż Gołot? Nie wiem, jade autobusem z Żuław do 3city, powinienem pannie odpisać, ale dobra, idę poczytać posty Cugla. Tego kwiatu jest pół światu, a chwała zwycięstwa jest wieczna
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:33:52 GMT 1
Rudy wie co robi. Jego zlinczować łatwiej niż Wiśniewskiego dlatego chce by to on dziś poleciał. Wiśnię broni Gołota i Cugowski (no i sam Wiśnia), Rudego nie broni nikt (chyba, że Sidor).
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:35:18 GMT 1
Rudy wie co robi. Jego zlinczować łatwiej niż Wiśniewskiego dlatego chce by to on dziś poleciał. Wiśnię broni Gołota i Cugowski (no i sam Wiśnia), Rudego nie broni nikt (chyba, że Sidor). Przecież jak ja winny to Czesio KRUL
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:36:31 GMT 1
A wiśniewski szczur, bo był mniej konsekwntny niż czesio, kawalec, nawet cugo może
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:37:53 GMT 1
Poświęcanie jedynego linczu zapasu na mnie jest absurdem koledzy
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:38:28 GMT 1
Nie no Rudy obaj wiemy, że teraz będziecie grali na to, byś padł masówką, potem jeden chętny do bicia Wiśniewskiego padnie w mordzie (Antura oczywiście) a potem będziecie się starać się siać wątpliwości.
Dziś powinienem polecieć albo ja albo Wiśniewski.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 11:38:38 GMT 1
Rudy wie co robi. Jego zlinczować łatwiej niż Wiśniewskiego dlatego chce by to on dziś poleciał. Wiśnię broni Gołota i Cugowski (no i sam Wiśnia), Rudego nie broni nikt (chyba, że Sidor). Rudy czerwony mógłby nastawiać głowę pod topór, ale po co by przy okazji tyle powiązań dodatkowych robił?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:40:31 GMT 1
Rudy wie co robi. Jego zlinczować łatwiej niż Wiśniewskiego dlatego chce by to on dziś poleciał. Wiśnię broni Gołota i Cugowski (no i sam Wiśnia), Rudego nie broni nikt (chyba, że Sidor). Rudy czerwony mógłby nastawiać głowę pod topór, ale po co by przy okazji tyle powiązań dodatkowych robił? by siać wątpliwości, przede wszystkim po to, by dać szansę wygrać to Wiśni, skoro Gołota i Sidor deklarują się jak deklarują. Bez Antury Wiśnię będzie dużo trudniej zlinczować. To jest wykalkulowana gra na masówkę na Rudym.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:40:47 GMT 1
Nie no Rudy obaj wiemy, że teraz będziecie grali na to, byś padł masówką, potem jeden chętny do bicia Wiśniewskiego padnie w mordzie (Antura oczywiście) a potem będziecie się starać się siać wątpliwości. Dziś powinienem polecieć albo ja albo Wiśniewski. No na Ciebie bym się zgodził nawet
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:41:15 GMT 1
Gołota to bardzo przytomnie zauważa A broniewski bardzo przytomnie zauważa, że matematycznie w parze Czesio-klocuch musi być minimum jedna mafia
Co to ma w ogóle znaczyć, ze Czesio sobie wjeżdża z teoria, ze jestem w mafii z cugowskim, bo mnie uniewinnia z dupy, a jednocześnie - patrzy tylko do ostatniego posta cugowskiego i ignoruje wszystkie poprzednie - wszyscy zgodziliśmy się, ze to jego uniewinnienie Gołoty było z dupy - sam uniewinnial klocucha na podstawie podejrzewania go o bycia detem i nie poświecił 30 sekund na przemyślenie tego tematu po claimie antury. Dlaczego?
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 11:41:22 GMT 1
Mafia Wiśniewki, Cuglo i Klocuch/ew Rudy realna? Ma to sens. Czytam Cugla - nadużywa pytań. Ciągle pytania i znaki zapytania (tak Piernikowy gra zawsze?), mocno z pozycji wyjaśniania. Aczkolwiek po feedbacku że atakował bez sensu i dawał posty dla postów w Kulawej, to może być po prostu rozwój. Wygląda jakby grał pod Wiśnie i ew złożenie jednego mafioza w ofierze, rotujac 3 pomiędzy mną, Broniewskim i klocuchm. Przy założeniu że Kawalec i Gołota niewinni. Czytam dalej, może sam zdementuje to co napisałem, ale póki co taki vibe łapie. Zgadzam się że jak Cuglowski mafią to mafią sterylna
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:43:14 GMT 1
Gołota to bardzo przytomnie zauważa A broniewski bardzo przytomnie zauważa, że matematycznie w parze Czesio-klocuch musi być minimum jedna mafia Co to ma w ogóle znaczyć, ze Czesio sobie wjeżdża z teoria, ze jestem w mafii z cugowskim, bo mnie uniewinnia z dupy, a jednocześnie - patrzy tylko do ostatniego posta cugowskiego i ignoruje wszystkie poprzednie - wszyscy zgodziliśmy się, ze to jego uniewinnienie Gołoty było z dupy - sam uniewinnial klocucha na podstawie podejrzewania go o bycia detem i nie poświecił 30 sekund na przemyślenie tego tematu po claimie antury. Dlaczego? miej jaja i stań do pojedynku 1v1 ze mną.
|
|