|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:44:01 GMT 1
w sumie fajne jest też to jak Wiśnia się podlizuje Sidorowi
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:44:03 GMT 1
Mafia Wiśniewki, Cuglo i Klocuch/ew Rudy realna? Ma to sens. Czytam Cugla - nadużywa pytań. Ciągle pytania i znaki zapytania (tak Piernikowy gra zawsze?), mocno z pozycji wyjaśniania. Aczkolwiek po feedbacku że atakował bez sensu i dawał posty dla postów w Kulawej, to może być po prostu rozwój. Wygląda jakby grał pod Wiśnie i ew złożenie jednego mafioza w ofierze, rotujac 3 pomiędzy mną, Broniewskim i klocuchm. Przy założeniu że Kawalec i Gołota niewinni. Czytam dalej, może sam zdementuje to co napisałem, ale póki co taki vibe łapie. Zgadzam się że jak Cuglowski mafią to mafią sterylna Skąd ten Wiśniewski w mafii w ogóle ma się znajdować? Serio pytam
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 11:44:15 GMT 1
Gołota to bardzo przytomnie zauważa A broniewski bardzo przytomnie zauważa, że matematycznie w parze Czesio-klocuch musi być minimum jedna mafia Co to ma w ogóle znaczyć, ze Czesio sobie wjeżdża z teoria, ze jestem w mafii z cugowskim, bo mnie uniewinnia z dupy, a jednocześnie - patrzy tylko do ostatniego posta cugowskiego i ignoruje wszystkie poprzednie - wszyscy zgodziliśmy się, ze to jego uniewinnienie Gołoty było z dupy - sam uniewinnial klocucha na podstawie podejrzewania go o bycia detem i nie poświecił 30 sekund na przemyślenie tego tematu po claimie antury. Dlaczego? No to całkiem sensowne, że jak Ty niewinny, i mafią Czesio, to Klocuch out of town. dodaje mi się to z power dynamics.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:44:34 GMT 1
Gołota to bardzo przytomnie zauważa A broniewski bardzo przytomnie zauważa, że matematycznie w parze Czesio-klocuch musi być minimum jedna mafia Co to ma w ogóle znaczyć, ze Czesio sobie wjeżdża z teoria, ze jestem w mafii z cugowskim, bo mnie uniewinnia z dupy, a jednocześnie - patrzy tylko do ostatniego posta cugowskiego i ignoruje wszystkie poprzednie - wszyscy zgodziliśmy się, ze to jego uniewinnienie Gołoty było z dupy - sam uniewinnial klocucha na podstawie podejrzewania go o bycia detem i nie poświecił 30 sekund na przemyślenie tego tematu po claimie antury. Dlaczego? miej jaja i stań do pojedynku 1v1 ze mną. No przecież chyba właśnie się to dzieje, co ty za film wkręcasz teraz
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:45:26 GMT 1
Na wstępie przed głównym orankiem trzech mafiozów chciałbym dwa miłe słowa napisać dla Reda. Szkoda, że dopiero dzisiaj w pracy przesłuchałem trzecią część Kart Graczy z jego słuchowiska. Doskonale tam zobrazował Sidora i pewnie gdybym te słowa usłyszał wczoraj, to w ogóle nie wrzucałbym go do moich podejrzanych we wczorajszej analizie. Wiedziałbym, że to gość który atakuje graczy, którzy coś ukrywają czy kryją się za kreacją, stąd atak na mnie czy Klocucha i który wyznaje teorię siły intuicji a nie argumentów logicznych. WIŚNIEWSKI PODLIZUJE SIĘ SIDOROWI xDDDDDD
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:46:03 GMT 1
no nie chcesz stawać do pojedynku Wiśniewski vs Czesio, tylko piszesz o mafii w dwójce Czesio-Klocuch. To absurd. Albo w mafii jest i Czesio i Klocuch albo żaden z nich.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:46:05 GMT 1
Druga ważna sprawa to udowodnienie, że Rudy kłamie. Obiecałem mu, że to udowodnię, co niniejszym czynię. Otóż jaki jest stan rzeczy sprzed wyjścia detektywa z rolą? Rudy uważa Wiśniewskiego za niewinnego, z kolei podejrzewa Czesia i robi w nocy kolejne analizy jego postaci, zresztą nie pierwszy raz i nie pierwszy raz zabierając się do tego od dupy strony. Rudy dostaje sprawdzenia detektywa, które w najlepszym wypadku nie powinny wpłynąć na jego odbiór Czesia. Odczyt pomarańczowy 50/50. Dostał jednak taki sam odczyt u Wiśniewskiego, co powinno spowodować że wina Czesia powinna mu się pogłębić w umyśle (bo przecież Wiśnia w jego świecie musiałby być kolejnym opryszkiem). Co robi Rudy? Zaczyna wątpić w winę Czesia. Mamy 4 lincze, 4 podejrzanych Zajebiscie ze TERAZ udowadniasz, ze rudy kłamie, serio
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:46:22 GMT 1
Osobiście stawiam na to drugie.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 11:46:22 GMT 1
Dlaczego matematycznie w parze Czesio - Klocuch musi być mafia?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:46:45 GMT 1
Niemniej fajnie udajesz zagubionego i niewiedzącego dlaczego jesteś podejrzany.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 11:47:17 GMT 1
Dlaczego matematycznie w parze Czesio - Klocuch musi być mafia? +1
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:47:37 GMT 1
Druga ważna sprawa to udowodnienie, że Rudy kłamie. Obiecałem mu, że to udowodnię, co niniejszym czynię. Otóż jaki jest stan rzeczy sprzed wyjścia detektywa z rolą? Rudy uważa Wiśniewskiego za niewinnego, z kolei podejrzewa Czesia i robi w nocy kolejne analizy jego postaci, zresztą nie pierwszy raz i nie pierwszy raz zabierając się do tego od dupy strony. Rudy dostaje sprawdzenia detektywa, które w najlepszym wypadku nie powinny wpłynąć na jego odbiór Czesia. Odczyt pomarańczowy 50/50. Dostał jednak taki sam odczyt u Wiśniewskiego, co powinno spowodować że wina Czesia powinna mu się pogłębić w umyśle (bo przecież Wiśnia w jego świecie musiałby być kolejnym opryszkiem). Co robi Rudy? Zaczyna wątpić w winę Czesia. Mamy 4 lincze, 4 podejrzanych Zajebiscie ze TERAZ udowadniasz, ze rudy kłamie, serio Ja już pisałem dlaczego to jest stek bzdur
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 11:47:48 GMT 1
Dlaczego matematycznie w parze Czesio - Klocuch musi być mafia? Nie otrzymasz odpowiedzi na to pytanie. Na pewno nie matematycznie.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:48:06 GMT 1
Druga sprawa to atak paniki jaki widzimy po wyjściu Antury ze strony wszystkich trzech mafiozów, którzy muszą zrobić pewne przewajchowania. I tak Wiśnina szybko stara się jego przenieść swoje podejrzenia na kumpla z mafii - Cugowskiego, Rudy zaczyna uniewinniać Czesia, bo wie, że śmierć Czesia dzisiaj w linczu może ponieść miasto za głosem Czesia. A Cugowski głośno zastanawia się czy to aby prawdziwy detektyw. Kurwa jakie przewajchowania Oczyszczam golote i kawalca od nie wiem kiedy Sidor i Antura niewinni mechanicznie Mamy cztery lincze, zostały cztery osoby do końca Jedyne co się zmieniło, to ze teraz muszę dopuszczać, ze cugowski faktycznie gra zajebista partie w mafii, a ja go niezasadnie wczesniej uniewinnilem Gdzie tu miejsce na jakiekolwiek wajchy?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:48:28 GMT 1
Na wstępie przed głównym orankiem trzech mafiozów chciałbym dwa miłe słowa napisać dla Reda. Szkoda, że dopiero dzisiaj w pracy przesłuchałem trzecią część Kart Graczy z jego słuchowiska. Doskonale tam zobrazował Sidora i pewnie gdybym te słowa usłyszał wczoraj, to w ogóle nie wrzucałbym go do moich podejrzanych we wczorajszej analizie. Wiedziałbym, że to gość który atakuje graczy, którzy coś ukrywają czy kryją się za kreacją, stąd atak na mnie czy Klocucha i który wyznaje teorię siły intuicji a nie argumentów logicznych. WIŚNIEWSKI PODLIZUJE SIĘ SIDOROWI xDDDDDD No nie. Jeśli już to oddaję hołd Redowi który doskonale wypunktował miastową grę Sidora, która w gruncie rzeczy jest chujowa. Bo opiera się na założeniu, że podejrzani są ci, którzy coś ukrywają i na tym, że intuicja ważniejsza od argumentów logicznych.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:48:41 GMT 1
Cugowski jak jest mafia to nie gra zadnej zajebistej partii
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 11:48:45 GMT 1
No jeżeli usadzilibyśmy Panasiuka, Cześka i Klocucha w dowolnej kolejności i żaden nie byłby w mafii, to cóż powiedzieć. Chyba nie miałbym gorszej edycji jeśli chodzi o typy. Tak z 90% daję, że chociaż jeden tam jest. Usadzenie wszystkich trzech po kolei to pomyłka i samokanibalizacja miasta. edit: ofc nie mówię tu o przypadku, gdy któryś z nich po drodze jest winny cugo taki post wyciągnął Rudego. Nadwiedza czy uber pewność Rudego o uniewinieniach?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 11:49:21 GMT 1
Antura, ale my się rozjeżdżamy. Jeśli ja mam decydować, to żadnego Wiśniewskiego dziś nie będzie, nie pójdę w to. Moim zdaniem, w mafii jest Klocuch, który już nawet się niespecjalnie kryje, trolluje sobie, Czesio i ktoś trzeci, przy czym nie jest to raczej Wiśniewski.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:50:23 GMT 1
Dlaczego matematycznie w parze Czesio - Klocuch musi być mafia? +1 No dlatego (mój poprzedni post) Pozostali są niewinni: ja wiem ze 100%, kawalcowi i golocie ufam, Antura sidor mechanicznie, nie ma innej opcji
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 11:51:04 GMT 1
Antura, ale my się rozjeżdżamy. Jeśli ja mam decydować, to żadnego Wiśniewskiego dziś nie będzie, nie pójdę w to. Moim zdaniem, w mafii jest Klocuch, który już nawet się niespecjalnie kryje, trolluje sobie, Czesio i ktoś trzeci, przy czym nie jest to raczej Wiśniewski. Uznaje wyższość twojego zdania nad moje, bo mam też słabość do Egze w tej edycji. Ale Egze jest inteligentny, zwlascza jak piwkuje. Może mieć świadomość że teraz wajcha między Czesiem a Wiśniewskim leci i ma szanse łatwo to przerzucić. Klocuch mi się dodaje do obu mafi. Potencjalnie fajny lincz dzisiaj, ale jeżeli niewinny - to co z jutrem? Jaka masz myśl WB?
|
|