rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:51:16 GMT 1
Usadzenie wszystkich trzech po kolei to pomyłka i samokanibalizacja miasta. edit: ofc nie mówię tu o przypadku, gdy któryś z nich po drodze jest winny cugo taki post wyciągnął Rudego. Nadwiedza czy uber pewność Rudego o uniewinieniach? There's only one way to find out bruh.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:51:28 GMT 1
Usadzenie wszystkich trzech po kolei to pomyłka i samokanibalizacja miasta. edit: ofc nie mówię tu o przypadku, gdy któryś z nich po drodze jest winny cugo taki post wyciągnął Rudego. Nadwiedza czy uber pewność Rudego o uniewinieniach? Kawalec to wyciągnął i to nadwiedza o której pisałem w jednych z punktów w którym tłumaczyłem mafię Cugo-Wiśnia-Rudy.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 11:51:29 GMT 1
W sumie to są dwie drogi
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:51:31 GMT 1
Trzecia rzecz to to jak Wiśnia chciał wrzucić dzisiaj Anturę w kolejkę. Zaczął to robić już wczoraj. Jak wspomniałem miałem pięciu podejrzanych na trzy mafijne miejsca. Sensownie wytknąłem nieścisłości w zachowaniu Antury (które jak się dziś okazały były także efektem ubocznym jego roli), co Lowrider próbował wykorzystać próbując od rana zebrać ekipę na Anturę. Przy odrobinie szczęścia udałoby mu się dzisiaj zebrać na to ludzi, posłałby go do piachu. A kolejnego dnia posłałby do piachu Czesia. Bo przecież Czesio Anturę miał za podejrzanego. Zacytuj Kurwa zacytuj jak go WRZUCAM W KOLEJKĘ Robisz to samo co zarzucając mi organizowanie masówki na tobie
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 11:53:23 GMT 1
Nie wierzę w niewinność Klocucha, ale okay, wtedy Czesiu, a potem to już loteria. Jeśli Klocuch niewinny, to raczej już przegramy.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:53:44 GMT 1
Czwarta rzecz to to jak Wiśnia jak diabeł święconej wody bał się pójścia w linczujących Fleszara. Starał się dyskredytować Czesia, który wpadł na ten pomysł. A było to jeszcze przed mordem na Santosie. Wiśnia wiedział, że zostanie wtedy trójka Kawalec, Rudy, Cugowski. Z czego Kawalec jest powszechnie uważany za niewinnego, więc trzeba byłoby linczować któregoś z jego ziomów. No teraz muszę przyznać, ze z wiedza o mechanicznie czystych dwóch osobach w linczu na fleszarze ktoś fizycznie musiał uczestniczyć Natomiast sam fakt, ze ty robisz z tego argument, a chcesz mimo to linczować MNIE pokazuje, ze ty po prostu chcesz mnie wjebac w kolejkę przed siebie, a w meczowce jakoś to będzie
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 11:54:04 GMT 1
Dziękuję za odp, pomysl na chillku Sidor, bo sporo godzin
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 11:55:19 GMT 1
WIŚNIEWSKI PODLIZUJE SIĘ SIDOROWI xDDDDDD No nie. Jeśli już to oddaję hołd Redowi który doskonale wypunktował miastową grę Sidora, która w gruncie rzeczy jest chujowa. Bo opiera się na założeniu, że podejrzani są ci, którzy coś ukrywają i na tym, że intuicja ważniejsza od argumentów logicznych. Podejrzani są też ci, którzy piszą po nocach. 😉
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 11:55:30 GMT 1
Faktem jest ze Wiśniewski albo dzisiaj albo nigdy bo Gołota go trzyma za serce, a Ty Sidor skoro go nie chcssz to jutro go nie zrobisz, więc to jest ważne w dzisiejszych roswszanaich.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:55:34 GMT 1
Trzecia rzecz to to jak Wiśnia chciał wrzucić dzisiaj Anturę w kolejkę. Zaczął to robić już wczoraj. Jak wspomniałem miałem pięciu podejrzanych na trzy mafijne miejsca. Sensownie wytknąłem nieścisłości w zachowaniu Antury (które jak się dziś okazały były także efektem ubocznym jego roli), co Lowrider próbował wykorzystać próbując od rana zebrać ekipę na Anturę. Przy odrobinie szczęścia udałoby mu się dzisiaj zebrać na to ludzi, posłałby go do piachu. A kolejnego dnia posłałby do piachu Czesia. Bo przecież Czesio Anturę miał za podejrzanego. Zacytuj Kurwa zacytuj jak go WRZUCAM W KOLEJKĘ Robisz to samo co zarzucając mi organizowanie masówki na tobie Dobra przyznaję, że źle zinterpretowałem jeden z postów dzisiejszego poranka. Tu mnie masz. Za bardzo podjarałem się sprawdzeniami Antury. Byłem przekonany, że potencjalnie chcesz walić w Anturę, a to dotyczyło czegoś innego. Mój błąd.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 11:55:43 GMT 1
Skąd on ma taką wyobraźnię? 😉
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:56:04 GMT 1
Piąta sprawa to analiza Cugowskiego z dnia wczorajszego. Porównajcie sobie jego obraz mapy gry do mojego. Szczególnie to za co Cugowski uniewinnia Wisniewskiego (za to jak pojechał Czesia). Oczywiście głównymi winnymi dla Cugowskiego jest Czesio (bo Czesio był łatwym celem do dopierdalania się) i jego kolega z mafii - Rudy. Oprócz tego nie był pewny co do Broniewskiego. Jak wiemy Broniewski niewinny. Ty pierdolony hipokryto, twoja mafia wczoraj to byłem ja, rudy i broniewski Posługujesz się argumentami, które są adekwatne do ciebie, tylko bardziej O argumentach uniewinniajacych w kontekście twoich uniewinnien klocucha i Gołoty juz pisałem Teraz magicznie jak ktoś podejrzewał broniewskiego, to jest w mafii - jak ty to robiłeś, to zmieniłeś zdanie
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 11:56:06 GMT 1
Jak Marek Jóźwiak mawia.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:56:37 GMT 1
Niemniej to, że akurat fragment mojej analizie o Anturze, który okazał się w gruncie rzeczy najbardziej nietrafionym uznałeś za godny pochwalenia jest wielce wymowny.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 11:56:43 GMT 1
Faktem jest ze Wiśniewski albo dzisiaj albo nigdy bo Gołota go trzyma za serce, a Ty Sidor skoro go nie chcssz to jutro go nie zrobisz, więc to jest ważne w dzisiejszych roswszanaich. Ale ja wcale nie chcę.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:57:35 GMT 1
Szósta sprawa to relacja na linii Wiśniewski-Rudy. Wczoraj czytając pierwsze strony rozgrywki natknąłem się na trafną uwagę Kawalca, że Wiśniewski zadaje Rudemu pytania z taką tezą, by ten mógł łatwo odbić piłeczkę. Nikt później tego tematu nie pociągnął, a to był jeden z kluczowych momentów początku rozgrywki. Powtarzasz chyba trzeci raz nieprawdziwy argument, na który już odpowiadałem Takie samo pytanie dzień wcześniej zadałem Panasiukowi, o czym to ma świadczyć? Skoro mam być w mafii z rudym - po chuj mam mu podpowiadać na forum, skoro mogę na mafijnym?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 11:57:42 GMT 1
Piąta sprawa to analiza Cugowskiego z dnia wczorajszego. Porównajcie sobie jego obraz mapy gry do mojego. Szczególnie to za co Cugowski uniewinnia Wisniewskiego (za to jak pojechał Czesia). Oczywiście głównymi winnymi dla Cugowskiego jest Czesio (bo Czesio był łatwym celem do dopierdalania się) i jego kolega z mafii - Rudy. Oprócz tego nie był pewny co do Broniewskiego. Jak wiemy Broniewski niewinny. Ty pierdolony hipokryto, twoja mafia wczoraj to byłem ja, rudy i broniewski Posługujesz się argumentami, które są adekwatne do ciebie, tylko bardziej O argumentach uniewinniajacych w kontekście twoich uniewinnien klocucha i Gołoty juz pisałem Teraz magicznie jak ktoś podejrzewał broniewskiego, to jest w mafii - jak ty to robiłeś, to zmieniłeś zdanie Hipokryto? Przedstawiłem swoją mapę gry.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 11:59:11 GMT 1
Siódma sprawa to to, że mimo iż Wiśniewski punktował Rudego i na niego głosował, Rudy bronił Wiśniewskiego. U Wiśni nie było też wielkiego parcia, by sprawę Rudego przedstawić w taki sposób by doprowadzić do jego linczu. To ciekawe biorąc pod uwagę, ze przed poprzednim głosowaniem miałeś panasiuka za niewinnego, rudego za winnego, okazje do wajchy ale wypadek się zdarzył i jednak polecial twój niewinny, a ty nie kiwnąłem palcem Ale to ja nie doprowadzam do linczu na rudym xDDDD
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:00:14 GMT 1
Szósta sprawa to relacja na linii Wiśniewski-Rudy. Wczoraj czytając pierwsze strony rozgrywki natknąłem się na trafną uwagę Kawalca, że Wiśniewski zadaje Rudemu pytania z taką tezą, by ten mógł łatwo odbić piłeczkę. Nikt później tego tematu nie pociągnął, a to był jeden z kluczowych momentów początku rozgrywki. Powtarzasz chyba trzeci raz nieprawdziwy argument, na który już odpowiadałem Takie samo pytanie dzień wcześniej zadałem Panasiukowi, o czym to ma świadczyć? Skoro mam być w mafii z rudym - po chuj mam mu podpowiadać na forum, skoro mogę na mafijnym? Po to by zrobić cyrk w temacie. Na tej samej zasadzie adwokaci zadają pewne pytania swoim klientom na ławie sądowej. Akurat Tobie nie muszę tego tłumaczyć.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 12:00:26 GMT 1
Gołota bardziej niewinny niż Cugo. O Cugo wiele świadczy, a o Gołocie tylko to że nie jest wybitnym miastowym. Ale Gołota nie był nigdy u nas wybitnym - Samuraj przepalił, Bohun przepalił, Discordowy Pshemo był przybocznym Montiego. Taki Pshemo jak tutaj pasuje jako Gołota niewinny, jak Mafia - brawa! Od 1 dnia niewinny, w topce miasta, topce aktywności, cóż, byłyby to fajne dowody że przypadkiem nie wygrał jako Kareta.
|
|