|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 11, 2023 22:51:03 GMT 1
elegancko, że chłopaki kawalec i gołota poszli po rozum do głowy przerwy top
jeszcze limit postóww
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 22:52:06 GMT 1
elegancko, że chłopaki kawalec i gołota poszli po rozum do głowy przerwy top jeszcze limit postóww o tym że kshaqa łatwo w mafii złapać to będziemy gadać jeszcze
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 22:52:19 GMT 1
A Klocuch dalej wyjebongo i nie poznam genezy akcji pod Arsenalem
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 22:54:16 GMT 1
elegancko, że chłopaki kawalec i gołota poszli po rozum do głowy przerwy top jeszcze limit postóww o tym że kshaqa łatwo w mafii złapać to będziemy gadać jeszcze no chyba że niewinny kshaq na prawdę Wam prezent robi, ale no nie sundze
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 11, 2023 22:54:59 GMT 1
w ogóle popatrzcie sobie jeszcze na to: - Wiśnia pod ostrzałem zakazał rękawy i jebie te posty długości Pana Tadeusza, czyta rozgrywkę, wyciąga powiązania argumenty
Tym czasem - Rudy mówi, że zlinczować Wiśnię bo matematyka - Klocuch mówi, że zlinczować Wiśnię/Rudego, bo Czesio top
have some mercy chłopaki
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 11, 2023 22:55:43 GMT 1
Bonus track: luźne wrzuty co sb zapisałem przy przeglądaniu tematu na potrzeby Rudego i Klocucha 1) mafiacorner.boards.net/post/55512/threadPodbijam, bo nawiązywałem dwukrotnie do tego - ale wczoraj coś pojebałem i niesłusznie przypisałem credit za ten post Rudemu. Panasiuk wyłożył współpracę Rudy-Klocuch w atakowaniu mnie oraz dzielenie miasta na pół wg osi Wiśniak/Dionizy 2) Rudy o Cugowskim: mafiacorner.boards.net/post/55293/threadNo Cugowski pisze jak z generatora, ale odbieram to jako zapał połączony z niedoświadczeniem, a nie mafijność.
hujowa trochę ta wrzuta, przez chwilę miałem myśl, żeby Cugowskiego też to włączyć i zacząłem coś wypisywać, ale za dużo tego było i się poddałem 3) Rudy o Cugowskim 2: mafiacorner.boards.net/post/56083/threadhehe jakie combo w napierdalaniu na oyche dioniza 4) mafiacorner.boards.net/post/56419/threadWIELKI MICHAŁ WIŚNIEWSKI 5) mafiacorner.boards.net/post/57320/threadNo kurwa, przecież to jest takie balansowanie na „no przecież ja też go podejrzewałem”, ale żeby jednak nie padł – czyli dokładnie to, co mi egze zarzucał właśnie odnośnie rudego. Poza tym zapisałem se taki komentarz przy researchu, ale już chyba się wytłumaczył dzisiaj: Tam wyżej na tej stronie ciekawy post Kawalca, zgodnie z którym na stronie 139 ufał mi w 100%, Kawalec tłumacz się. Skoro tak, to smrud wywoływać może co najwyżej nadchodząca inba z czesiem, ale na to dwa razy odpowiedziałem, raz na żywo i raz w copypaście, także no nie powinno być tak źle
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 22:56:07 GMT 1
Kawalec, pisałem przy każdej matmie, że matematyka jedno, ale scumuje Wiśnię również za grę
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 23:03:34 GMT 1
Kurwa Klocuch jak nie zaczniesz napierdalac na poziomie przynajmniej 70% mocy przekonywania Wiśniewskiego to sory, ale wypierdalasz.
Bo słowo testamentowe egzego to jedno, ale to, że ty w najtrudniejszej fazie gry dla mafiozy grasz chuja, a Wiśniewski gra nieźle to drugie.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 11, 2023 23:06:02 GMT 1
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 11, 2023 23:10:12 GMT 1
to co
mafia ręce do góry idziemy po was
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 11, 2023 23:10:34 GMT 1
moi ludzie już idą na wasze pięterko
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:11:42 GMT 1
Kurwa Klocuch jak nie zaczniesz napierdalac na poziomie przynajmniej 70% mocy przekonywania Wiśniewskiego to sory, ale wypierdalasz. Bo słowo testamentowe egzego to jedno, ale to, że ty w najtrudniejszej fazie gry dla mafiozy grasz chuja, a Wiśniewski gra nieźle to drugie. Po tym anime betrayal jednak myślę, ze Klocuch niewinny i jednak kawalec + wiśnia. Mysle ze mogę tak napisać w jakimkolwiek przypadku, bo jak Wiśnia niewinny jakimś cudem, to nie mogę go prosić o zwajchowanie z Bolca znowu.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 23:14:22 GMT 1
Kawalec mógł łatwiej to wygrać.
Kawalec o czym twoim zdaniem świadczy to, że Rudy cię atakuje? Próbuje się w ten sposób wyratować? Uniknąć powiązań z kolegą z mafii? A może mafia jest fest zdesperowana? No jeszcze jest opcja, że jest niewinny.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:17:34 GMT 1
No winny Kawalec miałby autostradę do wygranej ze mna w każdej konfiguracji. Dzisiaj wiśnia, mord klocuch, jutro idę w ciebie.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:18:30 GMT 1
Dzisiaj Gołota, jutro wiśnia.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:18:58 GMT 1
O muj borze on może być niewinny xD
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 11, 2023 23:20:58 GMT 1
Kawalec mógł łatwiej to wygrać. Kawalec o czym twoim zdaniem świadczy to, że Rudy cię atakuje? Próbuje się w ten sposób wyratować? Uniknąć powiązań z kolegą z mafii? A może mafia jest fest zdesperowana? No jeszcze jest opcja, że jest niewinny. Jeżeli jest w mafii z Klocuchem to co innego mu pozostało? Sam widzisz, że zacząłeś się zastanawiać, przecież jako Bolec też w meczówce wjechał we mnie mimo że byłem uważany ogólnie za najbardziej niewinnego Natomiast jeżeli jest niewinny, to by znaczyło że w mafii jest Wiśnia z Klocuchem, no ale to jest dla mnie matematyka dla matematyki. Nie widzę chwilowo z gry winy Wiśni, przeczytałem dzisiaj wszystkie jego posty. Widziałem zmiany zdania co do Klocucha ale imo to były jego przemyślenia, nie płynięcie z prądem miasta. No i pytanie kluczowe - gdyby byli razem w mafii, jaki interes miałby Klocuch w próbach wjebania Wiśni przed Czesia w tamtym linczu?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:21:00 GMT 1
Tylko tez jebany ze mnie nie zwajchuje, małe szanse
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:22:40 GMT 1
Kurwa jakbym był w mafii z klocuchem to bym sobie inaczej życie ułożył, a nie zostawiał na końcówkę Murloka, który był tam jedyny rozsądny.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:23:43 GMT 1
Po co bić Czesia jak sie tak upierał na niewinnego Michała. Wisnia by spadł, potem Czesio, ez.
|
|