rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:24:18 GMT 1
Kawalec sprawa jest
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 11, 2023 23:24:46 GMT 1
Kurwa jakbym był w mafii z klocuchem to bym sobie inaczej życie ułożył, a nie zostawiał na końcówkę Murloka, który był tam jedyny rozsądny. Przecież ja wczoraj chciałem wypierdolić Wiśnie i Gołotę, do mordu był Broniewski, dający swoją śmiercią zero info miastu To że żyje ja, czy Gołota, to głównie tego kwestia jak się gra potoczyła, nie naszej gry
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:25:08 GMT 1
dobra gg, jak już coś zaczyna robić sens, to ta gra pokazuje mi, że ni chuja xD Godzina minęła
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 23:26:07 GMT 1
Po co bić Czesia jak sie tak upierał na niewinnego Michała. Wisnia by spadł, potem Czesio, ez. No a tak spadł Czesio, potem Wiśnia, ez.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:28:08 GMT 1
Kurwa jakbym był w mafii z klocuchem to bym sobie inaczej życie ułożył, a nie zostawiał na końcówkę Murloka, który był tam jedyny rozsądny. Przecież ja wczoraj chciałem wypierdolić Wiśnie i Gołotę, do mordu był Broniewski, dający swoją śmiercią zero info miastu To że żyje ja, czy Gołota, to głównie tego kwestia jak się gra potoczyła, nie naszej gry W sensie no ja na prawdę nie uważam, ze ty bedziesz mnie tu w stanie jednak uniewinnić po slepokulawej. Szczególnie jak dla Ciebie to ze ja podaje matme jest mafijne, jak to jedyne obiektywne informacje jakie mamy obok faktycznych sprawdzeń deta. Niemniej nie wiem mówię ogólnie, jebiesz we mnie cała grę. Tak jak pisałem, codziennie muszę ci sie na nowo uniewinniać.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 23:28:56 GMT 1
Jakie jest prawdopodobieństwo matematyczne, że detektyw sprawdzi dwóch opryszków?`
14 graczy, 5 opryszków, 3 sprawdzenia.
Edit: Dobra 13 graczy, bo detektywa nie liczymy.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 11, 2023 23:29:30 GMT 1
No ale o czym to świadczy? XD ja se umiem uniewinnić takiego Gołotę np. mimo chwilowego spadku zaufania z wczoraj, to wszystko kwestia na kogo patrzę
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 11, 2023 23:30:07 GMT 1
W ogóle skurwysyny złazić z mojej psychy, i miastowe, i mafijne
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 23:31:04 GMT 1
W ogóle skurwysyny złazić z mojej psychy, i miastowe, i mafijne Ja ci coś robię xd?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:31:27 GMT 1
Po co bić Czesia jak sie tak upierał na niewinnego Michała. Wisnia by spadł, potem Czesio, ez. No a tak spadł Czesio, potem Wiśnia, ez. Pewnie tak, ale to by oznaczało, ze robilem te wszystkie ruchy pod publike, wiec w sumie rozumiem czemu posądzacie mnie o bycie Bolcem. Sorry może i się klei ta teoria, po prostu abstrakcja dla mnie maks.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 11, 2023 23:32:42 GMT 1
W ogóle skurwysyny złazić z mojej psychy, i miastowe, i mafijne Ja ci coś robię xd? Rudy i Wiśniak xD
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:34:19 GMT 1
Jakie jest prawdopodobieństwo matematyczne, że detektyw sprawdzi dwóch opryszków?` 14 graczy, 5 opryszków, 3 sprawdzenia. Edit: Dobra 13 graczy, bo detektywa nie liczymy. No te moja obliczenia biorą pod uwagę Czesia opryszka i to jest szansa na to, ze Michał jest w mafii. Jak zrobisz 1-(Michał w mafii)=Michał jest opryszkiem
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 23:37:45 GMT 1
Kurwa ja się może nie znam, ale wklepałem to do chata gpt i takie coś mi wyszło.
Cześć! Aby obliczyć szansę wylosowania dwóch czarnych kul i jednej białej spośród trzech losowanych kul spośród 8 białych i 5 czarnych kulek, musimy rozważyć wszystkie możliwe kombinacje, które spełniają ten warunek.
Ilość sposobów, w jakie możemy wylosować dwie czarne kulki spośród pięciu czarnych kul, wynosi: C(5,2) = 5! / (2! * (5-2)!) = 10
Ilość sposobów, w jakie możemy wylosować jedną białą kulkę spośród ośmiu białych kul, wynosi: C(8,1) = 8
Ilość wszystkich możliwych kombinacji, jakie możemy wybrać spośród 13 kul, to: C(13,3) = 13! / (3! * (13-3)!) = 286
Szansa, że wylosujemy dwie czarne kulki i jedną białą wynosi: (10 * 8) / 286 ≈ 0.27972
Odpowiedź: Szansa, że wylosujesz dwie czarne kulki i jedną białą wynosi około 0.27972, czyli około 27.972%
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 23:38:40 GMT 1
W sensie szansa na dwóch oprychów i jednego nieoprycha lub mafiozę wynosi 27%.`
Edit: A no ale to trzeba policzyć po fakcie jak już się ten Czesio wylosował, dobra, nieważne.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:40:20 GMT 1
No ale o czym to świadczy? XD ja se umiem uniewinnić takiego Gołotę np. mimo chwilowego spadku zaufania z wczoraj, to wszystko kwestia na kogo patrzę No ze chujowo gram i mówiłem zabijcie mnie przed meczowka a wy tego nie zrobiliście xD ja w mieście do D2 zwykle dochodzę. Dodam ze z tych d2 raz mnie mafia odstrzelila, wiec myślałem ze dobrze pograłem, ale miasto byl w chuj zdziwione. Sentence z kolei to już mija buńczuczna gra, a Wielki Snajper Nieparzysty zabity przez małego snajpera parzystego to tez redowi jakies alarmy uruchomiłem i strzelił. Niemniej, caveat jest taki, ze uzylem tego argumentu tez na Bolcu, wiec ymmv
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 23:41:18 GMT 1
Hipoteza. Klocuch siedzi cicho bo mu pasuje lincz na Rudym.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:50:44 GMT 1
Kurwa ja się może nie znam, ale wklepałem to do chata gpt i takie coś mi wyszło. Cześć! Aby obliczyć szansę wylosowania dwóch czarnych kul i jednej białej spośród trzech losowanych kul spośród 8 białych i 5 czarnych kulek, musimy rozważyć wszystkie możliwe kombinacje, które spełniają ten warunek. Ilość sposobów, w jakie możemy wylosować dwie czarne kulki spośród pięciu czarnych kul, wynosi: C(5,2) = 5! / (2! * (5-2)!) = 10 Ilość sposobów, w jakie możemy wylosować jedną białą kulkę spośród ośmiu białych kul, wynosi: C(8,1) = 8 Ilość wszystkich możliwych kombinacji, jakie możemy wybrać spośród 13 kul, to: C(13,3) = 13! / (3! * (13-3)!) = 286 Szansa, że wylosujemy dwie czarne kulki i jedną białą wynosi: (10 * 8) / 286 ≈ 0.27972 Odpowiedź: Szansa, że wylosujesz dwie czarne kulki i jedną białą wynosi około 0.27972, czyli około 27.972% dobrze to zrobił Tak jak z łóżka patrzę
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 11, 2023 23:54:35 GMT 1
Tak, ale to obliczenie nie uwzględnia tego, że jedna Czarna (Czesio) się już wylosowała. Ja się kurka nie nadaje do kombinatoryki.
Edit: Idę spać, dobranoc, będę jutro kminił jeszcze, gra Klocucha mi ryje beret.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 11, 2023 23:57:28 GMT 1
Dobra jutro tez spojrze
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 0:07:17 GMT 1
Anyway, zakładam, ze musicie być niewinni, bo jakbyście byli winni to już byście wzięli wygrana. Kawalec jutro, Gołota dzisiaj.
Jeśli Gołota miałby być winny dla Kawalca to musiałby być w mafii ze mną, żeby to teraz rozgrzebywać, ale nadal nie wiem czy miałby po co. Żadna inna dwójka nie ma sensu. No ale mafijny Gołot rzuciłby mnie na pożarcie i zostawił końcówkę z Klocuchem i Wiśniewskim.
Kawalec nie musiałby mnie rzucać na pożarcie - tak myślę? Zrobilibyśmy dzisiaj Wiśnie i essa.
|
|