rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 9:18:36 GMT 1
no my już wiemy jak z tym jest Wiśnia
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 9:22:33 GMT 1
zadziwiające, że cała trójka wiśniak-klocuch-rudy wie, kto jest w mafii i że tylko wiśniak atakuje dwie osoby ciekawe dlaczego
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 9:23:11 GMT 1
zadziwiające, że cała trójka wiśniak-klocuch-rudy wie, kto jest w mafii i że tylko wiśniak atakuje dwie osoby ciekawe dlaczego Przecież klocuch też mówił że ty i Rudy
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 9:23:32 GMT 1
pewnie dlatego, że jak zleci klocuch, to nie będzie sobie można wycierać mordy testamentem czesia, żeby na mnie naganiać
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 9:23:48 GMT 1
zadziwiające, że cała trójka wiśniak-klocuch-rudy wie, kto jest w mafii i że tylko wiśniak atakuje dwie osoby ciekawe dlaczego Przecież klocuch też mówił że ty i Rudy no dobra, mówił ja mówię i robię, o to mi chodziło
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 9:25:33 GMT 1
Ale co robisz xD
To chyba tzw. "moving the goalpoast"
Wiśnia ja mam z tobą taki problem, że jak z effortu i zaangażowania bym cię uniewinnił, to te kurwa małe akcenty drobnej manipulacji to tu, to tam, znowu cofają mnie do punktu wyjścia
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 9:28:50 GMT 1
Ale co robisz xD To chyba tzw. "moving the goalpoast" Wiśnia ja mam z tobą taki problem, że jak z effortu i zaangażowania bym cię uniewinnił, to te kurwa małe akcenty drobnej manipulacji to tu, to tam, znowu cofają mnie do punktu wyjścia no kurwa od soboty konsekwentnie atakuję czwórkę, a potem trójkę przychodzi rudy po otwarciu tematu i wjeżdża z tylko we mnie, ty wjeżdżasz w niego i wyciąga z notatnika analizę sprzed trzech dni przychodzi klocuch po otwarciu tematu i nic nie robi ¯\_(ツ)_/¯
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 9:29:20 GMT 1
no a te akcenty drobnej manipulacji to nie mam wyjścia, jestem jaki jestem, w 10.4 o tym dużo
jakaś dziarka kurwa ten?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 9:29:23 GMT 1
A o tym czy mówisz, czy robisz, w sumie też można pogadać
Bo jak na rudym siadłeś od d1, to zawsze znalazł się jakiś lepszy kandydat i wygodnie Rudy dojechał do meczówki, w której w końcu można na nim usiąść i powiedzieć "patrzcie, całą grę z nim jechałem"
Tak że tam akurat gadania było dużo, działań niewiele
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 9:31:56 GMT 1
A o tym czy mówisz, czy robisz, w sumie też można pogadać Bo jak na rudym siadłeś od d1, to zawsze znalazł się jakiś lepszy kandydat i wygodnie Rudy dojechał do meczówki, w której w końcu można na nim usiąść i powiedzieć "patrzcie, całą grę z nim jechałem" Tak że tam akurat gadania było dużo, działań niewiele no to zlinczujmy dzisiaj rudego i po problemie albo zlinczujmy dzisiaj klocucha i też po problemie dla mnie oba warianty są bez wad, wy wybierajcie tak, żeby w 2v1 wam było łatwiej wybierać
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 9:34:55 GMT 1
No Klocuch musiałby jakiś niesamowity wjazd zaliczyć, żeby dzisiaj odwlec swój wyrok imo
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 9:35:38 GMT 1
Czyli jesteśmy jutro w meczówce panowie
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 9:36:38 GMT 1
*insert flashbacki z wietnamu meme here*
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 12, 2023 9:37:01 GMT 1
Ogółem jakbym miał tym gałganom gratulować lub nie gratulować. To za występ mafijny by dostał Wiśnia 6, Rudy 5+, Klocuch 4. Cugowski tak z 4+.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 12, 2023 9:38:30 GMT 1
Ale mi się bardziej podoba dziś wybór Rudego, no ale dalej czytam.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 9:38:31 GMT 1
kawalec, gołota
wy se lepiej zróbcie burzę mózgów dzisiaj cały dzień i spróbujcie se to jakoś uporządkować, żeby potem ten co zostanie miał mniejszy sajgon na bani ostatnio zadziałało
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 12, 2023 9:39:47 GMT 1
W discordówce w sumie się pogodziłem, że za dużo tego jest i nie dam rady całego przeczytać. Tutaj chyba jednak też mogę tak zrobić, bo i tak poświęcam w pracy tyle godzin na mafię ile mogę a przejebałem wczoraj tylko 70 stron.
Więc się skupie na fragmentach kluczowych.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 9:40:56 GMT 1
A o tym czy mówisz, czy robisz, w sumie też można pogadać Bo jak na rudym siadłeś od d1, to zawsze znalazł się jakiś lepszy kandydat i wygodnie Rudy dojechał do meczówki, w której w końcu można na nim usiąść i powiedzieć "patrzcie, całą grę z nim jechałem" Tak że tam akurat gadania było dużo, działań niewiele ty ale kurwa czekaj no przyjmijmy, że faktycznie to był nasz evil masterplan, żeby siadać na rudym całą grę, ale na tyle, żeby go prześlizgnąć do meczówki tylko gdzie w tym wszystkim miejsce dla klocucha, wyobrażasz sobie, że gra tak w mieście?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 9:43:46 GMT 1
kurka rurka tak sobie myślę
z tym wjazdem Rudego na początku - jaki sens byłby we wjeździe mafijnego Rudego w taki sposób? Przecież jak zaczęli się dopytywać, co miał na myśli, mógł zmyślić cokolwiek, nie wierzę, że mafijna trema zjadłaby go tak, że nie byłby w stanie najgorszej głupoty nawet palnąć, kurwa nie wiem, oskarżasz Montiego i dostajesz town pointsy za to że pierdolisz od rzeczy xD
Niby jako mafiozo najlepiej wyglądasz jak po prostu mówisz prawdę, ale tutaj za tę prawdę już dawno mógł polecieć, gdyby nie pierdolnik z d2 to ja widzę szansę na to, że Rudy by był już z desek
ehh mafijne skurwysyny, dlaczego to tak utrudniacie
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 9:44:51 GMT 1
schab by zleciał w d2 bez pierdolnika
wiem, nie pomagam xDDDD
|
|