|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 9:45:07 GMT 1
A o tym czy mówisz, czy robisz, w sumie też można pogadać Bo jak na rudym siadłeś od d1, to zawsze znalazł się jakiś lepszy kandydat i wygodnie Rudy dojechał do meczówki, w której w końcu można na nim usiąść i powiedzieć "patrzcie, całą grę z nim jechałem" Tak że tam akurat gadania było dużo, działań niewiele ty ale kurwa czekaj no przyjmijmy, że faktycznie to był nasz evil masterplan, żeby siadać na rudym całą grę, ale na tyle, żeby go prześlizgnąć do meczówki tylko gdzie w tym wszystkim miejsce dla klocucha, wyobrażasz sobie, że gra tak w mieście? przecież ja mam na myśli dociągnięcie go do meczówki, żeby zlinczować bezlitośnie jak, nie przymierzając, biednego, niewinnego opryszka Jerzego Ziębę
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 9:48:17 GMT 1
ty ale kurwa czekaj no przyjmijmy, że faktycznie to był nasz evil masterplan, żeby siadać na rudym całą grę, ale na tyle, żeby go prześlizgnąć do meczówki tylko gdzie w tym wszystkim miejsce dla klocucha, wyobrażasz sobie, że gra tak w mieście? przecież ja mam na myśli dociągnięcie go do meczówki, żeby zlinczować bezlitośnie jak, nie przymierzając, biednego, niewinnego opryszka Jerzego Ziębę a w ten sposób to kurwa nie wiem, niby tak, ale kurwa nie do końca bo to byłaby gra bez marginesu błędu, rudy dostaje niewinne sprawdzenie od deta i nagle gierka nie do wygrania
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 9:57:35 GMT 1
Kawalec, jesteś na 100% pewny, że rozstrzygamy dzisiaj konflikt Czesio-Wiśniewski? strasznie śmierdzący post po moim wjeździe o niewinności Czesia, ale mam z nim problem bo to, że jest to próba manipulacji i zrzucenia odpowiedzialności za ewentualny pierdolnik, nie mam wątpliwości natomiast widzę dwie opcje: a) Klocuch chce zlinczować Wiśnię, żeby potem móc jednak stwierdzić, że się mylił i Czesio winny b) Klocuch nie chce linczować NIKOGO z tej dwójki i rzuca pytanie w eter, żeby może kogoś innego tam butem dopchnąć opcja b ma rację bytu zarówno z Wiśnią w mafii jak i bez niego - z Wiśnią w mafii ratuje ziomka, z Wiśnią miastowym wpierdala innego niewinnego w kolejkę (np. Rudego), jutro wracamy do tematu Czesio - Wiśnia i gierka jest przegrana a z drugiej strony opcja b nie ma racji bytu, bo miasto było tak zafiksowane na tym wyborze, że tam by musiała pójść kolejna szaleńcza wajcha, na której czele tym razem Wiśnia by nie stanął xD Alternatywnie Klocuch mógł być na tyle poza tematem (bo akurat w wycieczki mu wierzę), że nie wyczuł tych miejskich nastrojów i może liczył na to, że to ja se wajchę na sztandar wrzucę? fakty są takie, że oddał głos na Wiśnię razem ze mną i Czesiem - próba zdystansowania się od kolegi z podforum? Kurwa, nie wiem
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 9:59:59 GMT 1
przecież ja mam na myśli dociągnięcie go do meczówki, żeby zlinczować bezlitośnie jak, nie przymierzając, biednego, niewinnego opryszka Jerzego Ziębę a w ten sposób to kurwa nie wiem, niby tak, ale kurwa nie do końca bo to byłaby gra bez marginesu błędu, rudy dostaje niewinne sprawdzenie od deta i nagle gierka nie do wygrania no tu cytując klasyka "niby tak, ale kurwa nie do końca" bo det wyszedł jeszcze przed linczem na Czesiu, to nie musiała być decyzja podjęta w d1, szczególnie że z tego co kojarzę na Czesiu wcale jakoś nie siedziałeś wcześniej więc co za problem Rudego se zostawić na później a na tamten czas podpiąć się pod typ błądzącego Kawalca i Gołoty?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 12, 2023 10:05:07 GMT 1
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 10:07:00 GMT 1
Wróć se do pierwszej copypasty, Czesio u mnie był pomarańczowy za te grubymi nićmi szyte uniewinnienie Gołoty
Natomiast No fakt faktem, ze w niesienie sztandaru przy linczu na nik zostałem trochę wmanewrowany, bo on chciał wyjebać mnie
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 12, 2023 10:10:06 GMT 1
Klocuch się ciekawie zajebał w akcji w tym fragmencie. mafiacorner.boards.net/post/56446/threadNajpierw stwierdził, że o mafijności świadczy jak ktoś gra bardziej zielenie niż w swojej typowej grze. Chwilę potem oskarżył Panasiuka za to, że ten gra mniej zielonego niż normalnie, czyli zaprzeczył sam sobie.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 10:16:44 GMT 1
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 12, 2023 10:20:21 GMT 1
No dlatego ja chcę, żeby Klocuch wyjaśnił akcję pod Arsenalem.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 12, 2023 10:21:57 GMT 1
przedstawie teraz pierwszy raz moja aktualne mape gry stan na 14:00 od najbardziej bez winy fernando santok - przebija sciane mili panstwo mowic wiecej nie trzeba nie do sfabrykowania jako mafioza (a jak bedzie mafiozem i uda mu sie to czapobas) andrzej golota - zasadinczo uniewinnilem go na podstawie solidnych przeslanek juz wczesniej przy okazji analizy wjazdu czesia na czewalu teraz tylko dodam ze mafiarz nigdy nie gralby tak pod prad i z takimi emocjami golota gdy jest w mafii znacznie bardziej reprezentuje nurt miejski a teraz szuka na wlasna reke i czesto wbrew innym moj najwiekszy niewinny obok santoka wladyslaw broniowski - no mialem go za winnego ale wytlumaczyl sie z wpadki a wczorajsza gra bardzo miejska poza tym ma ze tak powiem stempel niewinnosci nadany przez sluzbe ktorego nie mozna podwazyc obecnie
sluzba - ufam mu ze jest jaki jest wiecej nie mowie milczerudy - the new piston mowic wiecej nie trzeba teraz gdy znam tozsamosc jestem jeszcze bardziej pewny niewinnosci definicja szczerego miastowego czesio - zalozylem jego niewinnosc i tak sie trzymam uwazam ze ma szczere emocje i ma plan miejski ale denerwuje mnie to ze jest obecnie nieaktywny dlatego daje go na koncu listy niewinnosci jacek padalec - daje mi inny wajb niz murlok tate czy grimes a to juz cos aby go nie umiescic na liscie niewinnych ale gra jednak na tyle czysto aby otworzyc liste sredniactwa w kazdym razie mam ciagle na uwadze wrazenie broniowskiego ktorego intucji lekcewazyc nie mozna w kazdym razie odkladam ostateczne rozwizanie kwestii padalca na nieco pozniej teraz zalozmy ze nawet wspolpracujemy michal wisniewski - typowe fynfzys fynfszys powtorze sie ale zawsze podejrzewam tego gracza i tym razem w tym samym stopniu mam wrazenie ze jest jednak mniej aktywny i mniej ekspansywny niz zwykle? czy ktos tez ma takie wrazenie? to moze byc wazne ale no z samej tresci analiz i przemyslen typowy lowrider (przy czym nigdy nie gralem jak byl w mafii wiec moze poczytam shreka blizej kluczowego momentu) boguslaw cugowski - mimo ze jest aktywniejszy to wciaz daje poczucie glonowania i przemykania zajmuje sie didaskaliami albo to ja nie potrafie go wlasciwie zinterpretowac schabowy - wiadomo kazdy widzi jaki jest i nie mozna tego tolerowac jacek panasonik - mnostwo dziwnych niezrozumialych i mafijnych postow to pytanie ktore mi zadal naprawde dziwne nie wiem czy mogloby sie urodzic w glowie miastowego i czy mogloby sie urodzic w glowie kogos kto nie ma pelnej wiedzy wiecej argumentow wy juz wyciagneliscie z wiekszoscia sie zgadzam ale z jednym nie - na korzysc panasonika przemawia to ze uwinnia wciaz broniowskiego nie wiem jak to mozna robic po tym co napisal sluzba i ze mafiarz raczej by sie zorientowal (ale moze to celowe aby zachowac spojnosc wiec nie przesadzam) dioniz zlotopolski - jeszcze wiecej mafijnych postow a przede wszystkim mafijna postawa i mafijne emocje w toku gry przedstawilem mnostwo dowodow na niego poczawszy od dolaczenia do sojuszu zbudowanego na wjezdzie czesia po nadwiedze w stosunku do fleszara i ogolna postawa ktora jest pseudoluzacka z tej ostatniej szostki co zaprezentowalem - jestem pewny ze sa tam dwie mafie i najprawdopodobniej sa ta panasonik i zlotoposki a jesli nie ma trzech to ktos z tych uniewinnionych musi byc w mafii ale na ten moment zbierajmy material patrzmy analizujmy lekko prowokujmy i pressujemy tak to widze innej metody aby zlapac trzeciego na tym etapie rozgrywki nie ma Klocuch, dlaczego opinia Służby w sprawie Broniewskiego była dla ciebie tak istotna wtedy?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 10:23:18 GMT 1
Myślę, że jeśli po coś tu jestem (chociaż możliwe, że nie - w d1 by mnie nie zamordowali) to dlatego, że całą grę jestem albo mocno pro-klocuch, anty-wisnia albo na drugim biegunie, więc do meczówki chyba nie najgorszy gracz, bo zabijamy razem mafie i lecimy dalej. Może coś psułem tym, że te nastroje zmieniały się tak drastycznie, ale nigdy nie byłem tragiczny. Ja się wielokrotnie podkładałem za Wiśnię, gdy nas Czesio atakował. Michał Wiśniewski jak mnie podejrzewałeś, a Czesia miałeś pomarańcz to dlaczego nie wziąłeś oferty?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 10:24:15 GMT 1
No dlatego ja chcę, żeby Klocuch wyjaśnił akcję pod Arsenalem. Spoko. Jak by co ja to pamiętam i mogę się podzielić domysłami, ale póki co trzymam usta zamknięte (chociaż odkrywczego też pewnie nic nie powiem).
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:26:17 GMT 1
No nie no, nie dacie się wykiwać Lowriderowi, który jest pewnym mafiozą.
Ale szacunek, Lowrider, za starania i wygrzebanie się z tragicznej sytuacji.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 12, 2023 10:27:12 GMT 1
Klocuch odpowiesz mi na ostatnie pytanie?
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:27:53 GMT 1
Klocuch odpowiesz mi na ostatnie pytanie? Tak, będe odpowiadał na wszystko teraz od wczoraj. Trochę tego jest.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 10:28:14 GMT 1
Myślę, że jeśli po coś tu jestem (chociaż możliwe, że nie - w d1 by mnie nie zamordowali) to dlatego, że całą grę jestem albo mocno pro-klocuch, anty-wisnia albo na drugim biegunie, więc do meczówki chyba nie najgorszy gracz, bo zabijamy razem mafie i lecimy dalej. Może coś psułem tym, że te nastroje zmieniały się tak drastycznie, ale nigdy nie byłem tragiczny. Ja się wielokrotnie podkładałem za Wiśnię, gdy nas Czesio atakował. Michał Wiśniewski jak mnie podejrzewałeś, a Czesia miałeś pomarańcz to dlaczego nie wziąłeś oferty? To był spoko moment, żeby sprawdzić i podejrzanego rudego i Czesia, który dawał z wątroby.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:31:58 GMT 1
Jak Rudy jest w mafii, to mu zazdroszczę występu. Moim marzeniem też jest granie jak on i tworzenie jakichś teorii oraz prawdopodobieństw. Co za brawura!
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 10:33:52 GMT 1
Myślę, że jeśli po coś tu jestem (chociaż możliwe, że nie - w d1 by mnie nie zamordowali) to dlatego, że całą grę jestem albo mocno pro-klocuch, anty-wisnia albo na drugim biegunie, więc do meczówki chyba nie najgorszy gracz, bo zabijamy razem mafie i lecimy dalej. Może coś psułem tym, że te nastroje zmieniały się tak drastycznie, ale nigdy nie byłem tragiczny. Ja się wielokrotnie podkładałem za Wiśnię, gdy nas Czesio atakował. Michał Wiśniewski jak mnie podejrzewałeś, a Czesia miałeś pomarańcz to dlaczego nie wziąłeś oferty? Te moje zmiany nastrojów mogłyby tłumaczyć dlaczego Wisnia mial w stosunku do mnie te dziwna relacje, gdzie niektórzy odebrali to jako podejrzany, którego nie przepycha. Jak mu pasowałem i sie za niego podkładałem to głupio kogoś takiego targetowac, ale potem znowu zrobiłem flipa, wiec rudy wrócił na warsztat. Nie żebym ja w tej grze nie zrobił błędu z uniewinnieniem za stosunek do mnie.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:34:11 GMT 1
Rudy, dobiijasz poziomem do Czesia.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 12, 2023 10:34:22 GMT 1
No to musi być miastowy.
|
|